Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 31.10.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Primera

Petak2.jpg2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Petak4.jpg4.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 31.10. u 01:04 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Paooooooo je i furyshaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Zivelaaaaaaaaa Poslednja Sansaaaaaa, ziveo Lorient koji je izvukao bod sa plastikoooom.

IMG_9269.thumb.jpeg.20d78a95e9ddf7d0a26cfafe26d13a21.jpeg

Ovo je moj najlepsi dan u zivotu, kada se i furyshaaaaaaaaaaaa urusio. I on je pocrveneo na tabeliiiiiiiii …. Zivela tabelaaaaaa. Ostaje da sacekamo samo jos malo da i kolega @vjekos pocrveni ovoga weekenda

IMG_9271.thumb.jpeg.a1de373b97a8bde549206b77f18b31b6.jpeg

I onda cemo imati ovu fenomenalnu situaciju da niko na Forumu ne moze uvek da pogodi kvoticu od 1,20.

Zivela Poslednja Sansa koja kida nerve, rastura brakove i tera vas da zavrsite u bolnici ili ludnici. Zivela Poslednja Sansa, ziveo Lorient, ziveo kolega unkdy kojeg niko nikada nece srusiti sa neverovatnih 49 uzastopnih pogodaka, ziveo kolega vjekos kojega cemo sacekati da padne kad-tad, i to tri puta uzastopno.

Ziveo Lorient koji je srusio furyshuuuuuuu, zivela Srbija koja nije mogla da zadrzi cak ni duplu sansu 1X protiv Albanije i tako srusila Fitozaaaaaaaa, ziveo Crystal Palace koji nije dozvolio peti korner Arsenalu, pa je kolegi mesrine dosao iksssssssssssss na kornerima, zivela Rijeka koja je dala cetvrti gol jos u 54-om minutu, a kolega zmaj6 mislio da je to nemoguce za 90 minuta … ziveli svi suludi padovi ovoga sveta koji vam zagorcavaju ili skracuju zivot, zivela Poslednja Sansa koja pokazuje da niko na svetu ne moze da pogodi sve, osim vjekosa, a ni to nece jos dugo trajati.

A zamolio bih i kolege iz druge, amaterske ako mogu nekako da se dogovore i prime nazad ovu dvojicu prvoplasiranih iz prosle sezone, kolege nuki01 i nutriju koji nista nisu pokazali, i koji samo kvare procente uspesnosti u prvoj, elitnoj.

IMG_9271.jpeg

prije 45 minute, mesrine said:

Ti koga ucopras taj pada i preko rubnjaka u gradu, a kamoli ne u PS, tako da to je to, crno se pise vodecem u kanalizacijskoj ligi :D

negooo kolegaaa, sta cemo sa Zvezdom jucer???

…ti koga ucoprcas taj pada … tako da crno se pise vodecem …”

Da, bas zato sam i procenio da je bas sada vreme da mu stavimo pritisak na vrat. Ako je pravi sampion, pritisak bi mogao da ga motivise, a ako nije sampion, neka padne u narednim danima, ko ga yebe. Bas kao i sto smo svi mi vec pali. Pritisak sluzi da te ojaca ili da te srusi, nema izmedju.

”… nego kolega, sta cemo sa Zvezdom jucer …”

Predpostavljam da mislis na ispadanje beogradskih govana u Kupu? Kolega furyshaa je naveo taj par u jucerasnjoj Dnevnoj Temi, ali nismo primetili neki narociti entuzijazam na Forumu za tu dvojku, ako na to mislis.

Uopsteno, na Forumu nikada nismo primetili neki narociti entuzijazam za kladjenje na reprezentativne ili Kup utakmice.

Juce je bila privlacna kvota na dvojku na Zvezdu, ali se nadam da nisi silovao sa uplatama.

Ispadanje Zvezde u Kupu objasnjavam nadmenoscu i bahatom tih govana, ali mi je jos gluplje prosao Partizan koji je u utorak ispao takodje iz Kupa od jedne seoske ekipe, a Kup im je bio jedino takmicenje u kojem su mogli barem da se nadaju da ce docekati prolece. Nisu iskoristili ispadanje Zvezde, plus su ispali iz evropskih takmicenja kada i Hajduk, plus su ispali iz srpskog Kupa od seoske ekipe, i sada mogu samo da se pitaju kao i Hajduk “a kada pocinje nova sezona”?

Nego, reci ti nama, da li do sutra treba rasprodati imovinu za golove na utakmici Bayern vs Leverkusen?

prije 13 minute, LeonardoDrugi said:

…ti koga ucoprcas taj pada … tako da crno se pise vodecem …”

Da, bas zato sam i procenio da je bas sada vreme da mu stavimo pritisak na vrat. Ako je pravi sampion, pritisak bi mogao da ga motivise, a ako nije sampion, neka padne u narednim danima, ko ga yebe. Bas kao i sto smo svi mi vec pali. Pritisak sluzi da te ojaca ili da te srusi, nema izmedju.

”… nego kolega, sta cemo sa Zvezdom jucer …”

Predpostavljam da mislis na ispadanje beogradskih govana u Kupu? Kolega furyshaa je naveo taj par u jucerasnjoj Dnevnoj Temi, ali nismo primetili neki narociti entuzijazam na Forumu za tu dvojku, ako na to mislis.

Uopsteno, na Forumu nikada nismo primetili neki narociti entuzijazam za kladjenje na reprezentativne ili Kup utakmice.

Juce je bila privlacna kvota na dvojku na Zvezdu, ali se nadam da nisi silovao sa uplatama.

Ispadanje Zvezde u Kupu objasnjavam nadmenoscu i bahatom tih govana, ali mi je jos gluplje prosao Partizan koji je u utorak ispao takodje iz Kupa od jedne seoske ekipe, a Kup im je bio jedino takmicenje u kojem su mogli barem da se nadaju da ce docekati prolece. Nisu iskoristili ispadanje Zvezde, plus su ispali iz evropskih takmicenja kada i Hajduk, plus su ispali iz srpskog Kupa od seoske ekipe, i sada mogu samo da se pitaju kao i Hajduk “a kada pocinje nova sezona”?

Nego, reci ti nama, da li do sutra treba rasprodati imovinu za golove na utakmici Bayern vs Leverkusen?

Ispravka krivog navoda kolega, Zvezda nije igrala kup utakmicu nego zaostalu utakmicu 3.kola prvenstva Srbije.

prije 17 minute, Fitoz said:

Ispravka krivog navoda kolega, Zvezda nije igrala kup utakmicu nego zaostalu utakmicu 3.kola prvenstva Srbije.

Jao …. jeste. Moja greska. Potpuno sam pogresio. I jos sam cele sedmice bio ubedjen da je to Kup utakmica. Kakva greska.

Treba izbrisati ili zaboraviti sve sto sam napisao u prethodnom postu.

A evo i mog doprinosa kolegama sa Foruma koji vole visoke kvote, ali su, na zalost, pojavom svete Poslednje Sanse prakticno proterani sa Foruma, kao da za njih ovde nema mesta.

Iako izuzetno volim pilicarske kvotice, teorija kaze da nema malih ili visokih kvota, vec samo dobitnih, i onih koje ne prodju.

Ponekad bi mozda i trebalo  juriti visoke kvote, pogotovo kada verujete u nesto, kao, na primer, sto ja verujem da Napoli kad-tad mora odigrati X u sezoni. Ne znam kada misle da remiziraju, posto nisu odigrali nereseno ni jednom u sezoni, a odigrali su vec dvanaest utakmica u svim takmicenjima. Ali mislim da bi ekipa Coma, a mozda i Eintrachta za samo tri dana, mogla da izvuce neki nereseni ishod, pogotovo Como.

Sto se tice jedinice na Partizan protiv Barcellone, Euroleague, naravno da ne verujem preterano u to, kao sto ne verujem, niti me ispunjavaju entuzijazmom visoke kvote, ali ako izmedju dve visoke kvote koje ne volim, treba da izaberem onu koju manje ne volim, onda bih izmedju dve slabe ekipe, pune problema, uvek pre izabrao domacinsku, pogotovo ovakvu poput Partizana.

IMG_9273.thumb.jpeg.7d6d70d949a476375abc13b7bacea2c0.jpeg

IMG_9275.thumb.jpeg.bdc5e8b8aa19dff9c95fa0878a22457e.jpeg

A i ekipa Intera bi zaista mogla da se smiluje, i barem jednom i oni da odigraju X, posto ni oni nemaju nameru da remiziraju ove sezone, evo vec dvanaest utakmica.

PSV - Fortuna Sittard 1 i 4+ (1.83) bet365

PSV Eindhoven u odličnom je ritmu i želi nastaviti svoj pobjednički niz u domaćem prvenstvu. Niz od četiri uzastopne pobjede i sedam utakmica bez poraza, uključujući dramatičnu 3-2 pobjedu protiv Feyenoorda prošlog vikenda, potvrđuje snagu momčadi. U toj utakmici PSV je rano poveo, da bi Feyenoord izjednačio u 50. minuti, no domaći su odmah vratili prednost, a Ismael Saibari svojim hat-trickom postavio konačnih 3-2. Na svom terenu PSV je neporažen u tri posljednje utakmice, uključujući i uvjerljivih 6-2 protiv Napolija u Ligi prvaka, a na vrhu ljestvice dijele prvo mjesto s Feyenoordom, s tim da su drugi zbog slabije gol-razlike.

S druge strane, Fortuna Sittard prekinula je niz od tri poraza u KNVB Bekeru pobjedom 1-0 nad Gemertom, ali još uvijek traži stabilnost, posebice u završnici akcija. Gostujući nastupi ove sezone donijeli su im jednu pobjedu i četiri poraza, a trenutno zauzimaju 12. mjesto na ljestvici s 13 bodova nakon deset odigranih kola.

U dosadašnjih 14 međusobnih susreta, PSV je dominantan nad Fortunom (12 pobjeda, 2 remija), a obje momčadi u pravilu postižu gol u međusobnim susretima, što se očekuje i ovog puta. S obzirom na visoku gol-efikasnost PSV-a i statistiku posljednjih sedam međusobnih dvoboja, očekuje se i više od 3.5 postignutih golova.

Sve u svemu, PSV je favorit, ali se očekuje uzbudljiv i golovima bogat susret.

Screenshot_52.jpg

(Koeficijenti 31.10. u 10:04 CET) 

Sporting - Alverca Pobjeda Sportinga u oba poluvremena (2.00) bet365

Deseto kolo Lige Portugal donosi dvoboj u kojem će Sporting dočekati Alvercu na svom stadionu Jose Alvalade. Sporting je ove sezone u sjajnoj formi i sa 23 postignuta gola u devet ligaških utakmica drži najbolju napadačku liniju prvenstva. Momčad je ostvarila pet pobjeda, uz po jedan poraz i remi, što ih čini izrazitim favoritom protiv Alverce, koji u posljednjih pet ligaških susreta imaju tri pobjede i dva poraza.

Povijest međusobnih susreta dodatno ide u prilog domaćinu – u posljednjih 25 godina Alverca je slavila protiv Sportinga samo jednom, dok je ostatak susreta uvijek pripao Sportingovim igračima. S trenutnim nizom od četiri utakmice bez poraza, Sporting će tražiti uvjerljivu pobjedu, a domaći teren i raniji rezultati jasno naglašavaju favorita.

Očekujem pobjedu u oba poluvremena po kvoti 2.00 u bet365 kladionici. Sretno svima.

Screenshot_53.jpg

(Koeficijenti 31.10. u 10:55 CET) 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use