Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

nedilja 26.01.

Hellas Verona

Recommended Posts

15.00  Torino  - Atalanta   gost daje gol/DA    1.55

vqu8.png

U zadnji cas sam otkrio podatak da...Slusaj sad.. Ukupno 7 7 11 utakmica , znaci 25. Samo na jednoj se dogodilo da Atalanta nije zabila Torinu. Kako ja volim sve podijelit sa drugima ali ovo ne mogu... Da se pohvalim, i ja sam osobno jutros zabio jednoj sa ogromnim dupetom. Morao sam to rec pa makar me izbacili sa foruma...hehehehe...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Liga prvaka,10.12.2024. Shakhtar-Bayern  Hendikep 4:0; tip 1 Napokon počeo Sveti kup. Valjalo bi proći bar prvo kolo. Da bi pao ovaj prijedlog ,Bayern bi trebao  pobijediti u gostima 4 razlike što mi se ne čini baš realna opcija,pogotovo ako Kane ne bude igrao. Uglavnom,nadam se igrati u kupu i u veljači sljedeće godine,čemu se nadaju i svi ostali igrači obje lige,elitne i blatne. Kako naš administrator reče,Kup nisu osvajali top igrači što daje šansu i nama musavima iz drugoligaškog blata.
    • Utorak 18:45 Dinamo-Celtic 3,5+ kartona @1,39 Lutrija BiH Obzirom na vaznost utakmice za obje ekipe i cinjenicu da Dinamo niti je s najboljim sastavom niti u pravoj formi, moglo bi ovdje biti dosta opasne igre pa samim tim i kartona  
    • Dinamo Zagreb - Celtic - 1 (3.10) bet365 Dinamo Zagreb i Celtic susreću se u još jednoj uzbudljivoj utakmici Lige prvaka, koja će se odigrati na stadionu Maksimir. Ova utakmica dolazi u ključnom trenutku za obje momčadi, koje teže ka prolasku u daljnju fazu natjecanja. Celtic dolazi u Zagreb s impresivnim nizom od 14 utakmica bez poraza u svim natjecanjima. Ipak, većina tih utakmica odigrana je u okviru škotskog Premiershipa. Što se tiče Lige prvaka, Celtic je ove sezone ostvario dvije pobjede, dva remija i jedan poraz u pet odigranih susreta. S druge strane, Dinamo Zagreb ima sličan učinak u Ligi prvaka s dvije pobjede, jednim remijem i dva poraza. Važno je napomenuti kako su obje pobjede ostvarene u posljednje tri utakmice, prije nego što su u posljednjem kolu poraženi od Borussije Dortmund. Povijest međusobnih susreta ove dvije momčadi također daje dodatnu draž ovom dvoboju. Dinamo i Celtic susreli su se četiri puta, a obje ekipe zabilježile su po dvije pobjede. Posljednji susret završio je pobjedom Dinama rezultatom 4-3, dok je Dinamo slavio u oba dosadašnja domaća susreta protiv Celtica. Ozljede i izostanci Celtic u utakmicu ulazi bez većih zdravstvenih problema. Jedini potvrđeni izostanak je Odin Thiago Holm, koji se još oporavlja od ozljede lista.  S druge strane, Dinamo Zagreb ima značajne izostanke, uključujući iskusnog napadača Brunu Petkovića. Također, izvan terena su Juan Cordoba, Petar Sučić i Josip Mišić zbog ozljeda. Ipak, domaćini imaju Marka Pjacu, koji je već bio noćna mora za Celtic – postigao je hat-trick protiv njih 2014. godine, kada je postao najmlađi igrač Dinama s tri gola u jednoj europskoj utakmici. Dinamo Zagreb: Zagorac; Ristovski, Theophile-Catherine, Torrente, Pierre-Gabriel; Ademi, Pavić; Mbuku, Baturina, Pjaca; Kulenović Celtic: Schmeichel; Johnston, Carter-Vickers, Trusty, Valle; Bernardo, McGregor, Hatate; Kuhn, Furuhashi, Maeda Iako Dinamo trenutno ima niz od dvije domaće utakmice bez pobjede u Ligi prvaka, treba naglasiti da su protivnici u tim susretima bili izuzetno jaki - Borussia Dortmund i Monaco. Protiv Monaca su čak uspjeli izboriti remi od 2-2. S druge strane, Celtic se muči na gostovanjima u Ligi prvaka, gdje u posljednje dvije utakmice nije uspio ostvariti pobjedu. Nakon remija bez golova protiv Atalante, pretrpjeli su težak poraz od Dortmunda rezultatom 7-1. S obzirom na trenutnu formu, domaći teren i dosadašnje međusobne susrete, prednost ide Dinamu. Očekujem pobjedu Dinama po kvoti 3.10 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Dinamo povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 09.12. u 23:12 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • 11.12. | FUDBAL | Atl. Madrid - Slovan B. | gost neće postići gol u prvom poluvremenu Gledao sam Slovan protiv Milana, ekipa koja prepusti igru protivniku i igra na kontru, očekujem nešto slično i na ovoj  utakmici, ali svakako da nije isto to raditi na domaćem terenu i u gostima i mislim da neće uopšte postići gol u Madridu, a ako se i desi onda se nadam da se neće desiti u prvom poluvremenu
    • NOGOMET | Astana - Chelsea - Chelsea 2+ (1.22) bet365
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use