Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 9.11.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Nedjelja1.jpg1.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Nedjelja2.jpg2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Nedjelja3.jpg3.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Nedjelja4.jpg4.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Nedjelja6.jpg6.jpg

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 6.11. u 21:07 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Alkmaar vs Psv, holandska liga, golovi na utakmici, ako se dogovorimo sami sa sobom

Prvo treba da se dogovorimo sta raditi sa kladjenjem sa ovakvim ritmom i rasporedom igranja utakmica pojedinih klubova. Evo, na primer, Real Madrid u kosarci. U poslednjih mesec dana su odigrali cetrnaest utakmica, igrajuci istovremeno Euroleague i spansku Acb ligu, najtezu ligu na svetu. Evo, na primer, isli su Zvezdi u Beograd, koja ih je potopila, pa su se vratili u Madrid da odigraju sa Burgosom, pa za dva dana opet nazad za Beograd gde igra Maccabi, pa opet nazad za Madrid protiv Manrese, pa onda opet na aerodrom, pa u Munchen, gde bolje da nisu ni isli, pa im dosao u Madrid Fenerbahce, pa su isli Saragosi, pa u Barcellonu protiv neprijatelja ... pa ovo, pa ono. Ili, na primer, Juventus koji je u jednom periodu igrao sa Dortmundom kod kuce, pa isao Veroni, pa im dosla Atalanta, pa isli Villarealu, pa im dolazio Milan, i svih pet utakmica odigrali nereseno, pa nakon pet uzastopnih X-eva, izgubili tri puta zaredom na tri gostovanja, od Coma, Reala i Lazija.

Ko yebe igrace, ko yebe klubove, ako im se ne svidja kalendar ili ritam igranja, ili ako nisu necim zadovoljni, neka idu u Kinu da beru rizu na kolenima, ali je problem kako da se kladimo, i sta da radimo sa kladjenjem na golove u ovakvom ritmu igranja.

Evo, na primer, ova danasnja utakmica holandskog prvenstva izmedju Alkmaara i Psv-a bi trebalo da bude Top utakmica, kada bi se igralo na papiru, a ne na terenu. Ali je ovo i jednima i drugima vec treca utakmica u samo sedam dana. Aalkmar je prosleg weekenda isao Sparti u Rotterdam gde su naravno pobedili, pa su se vratili kuci, da uzmu stvari, pa su isli u London Crystal Palacy gde su izgubili, a vec danas im dolazi Psv koji igra kao dopingovan. A sta tek reci o rasporedu Psv-a koji je u samo dve sedmice igrao sa Napolijem, pa isao u Rotterdam Feyenoordu, pa se kod kuce odmorio na utakmici sa Fortunom, pa isao u Grcku Olympiacosu  i nijednom nije izgubio, a vec danas ide odlicnom Alkmaaru.

Ja cu svakako napisati analizu za ovaj spektakl, kao da se utakmice igraju jednom sedmicno, a na nasem Forumu neka se svako dogovori sa sobom da li u realnom kladjenju treba igrati na klubove koji igraju u ritmu tri utakmice sedmicno, ili je bolje kladiti se na Milan koji tokom sedmice svira qurcu i ima sedam dana fore da pripremi tu jednu, jedinu utakmicu koju igra.

Alkmaar

Ovaj Alkmaar na najbolji nacin pokazuje kolika je razlika izmedju svete Holandije i Dalmacije, odnosno sta sve moze u svetoj Holandiji, i sta sve ne moze u Dalmaciji. U svetoj Holandiji je moguce da u kiosku kupite najkvalitetniju marihuanu kao sto kupujete pastu za zube, a ako vam ni to nije dovoljno da se smirite, dok ste jos uvek na ulici, na samo nekoliko metara od kioska mozete da odete u bordel i iznajmite sebi zenu za weekend, i da je odvedete svojoj kuci. U svetoj Holandiji je moguce da imate ovaj Alkmaar koji ima roster od 22 igraca od kojih su cak sedamnaest igraca mladji od 24 godine. Da ponovim jos jednom, da mozete da me pratite, u Alkmaaru, od 22 registrovana igraca, samo dvojica imaju vise od 30 godina, od kojih je jedan golman, a drugi veteran Clasie koji je u klubu zbog svlacionice, a ne terena. I jos trojica po 25 godina, a svi ostali under 24 godine, majko moja. I sta im fali? U samom su vrhu holandskog fudbala, u Evropi su, za razliku od Hajduka, preziveli Gospu, prosli su kvalifikacije tako sto su masakrirali krseve od klubova, dok su u grupnoj fazi dobili kod kuce Slovana, a u gostima dva puta potopljeni od Larnake i Crystal Palaca. Imaju jednu od najboljih omladinskih skola u Holandiji, imaju odlicne scoute, imaju sedam stranaca, svi opet under 23 godine. Imaju svoj trenazni centar, imaju novca jer kao klub postoje da zive od pameti, odnosno prodaje igraca, imaju rezultate, igraju u Evropi ... sta vam se od ovoga ne svidja? Recite vi meni, moje kolege sa Foruma, sta vam se ne svidja u svetoj Holandiji, a sta vam se svidja u Dalmaciji? Sta vam se svidja u Hajduku, i sta mislite sta bi debeli Livaja radio u klubu poput Alkmaara, posto je u Hajduku svetac. Hteo sam zapravo da kazem da klub ne mora biti velik ili bogat, ili da se zove Bayern da bi bio zdrav. Potrebni su ljudi koji zdravo misle, a boljeg primera od Alkmaara nema. Ali, kako da zdravo mislite u otrovnoj zatvorenoj tvrdjavi zvanoj Dalmacija, to je zapravo neresivi problem. Problem je geografija koja nije bila pravedna prema svetim holandjanima, pa nemaju dovoljno zemlje da bi pravili cuda u proizvodnji cveca i sireva, pa moraju da isusuju more i pretvaraju ga u plodnu zemlju.

Psv

Bez komentara.

Golovi na utakmici kada bi se igralo na papiru, a ne na terenu.

Alkmaar je ove sezone odigrao vec neverovatnih dvadeset utakmica, jer su veoma rano poceli sezonu zbog kvalifikacija, ali su za razliku od Hajduka preziveli Gospu. Od neverovatnih dvadeset utakmica, cak sedamnaest utakmica su otisle u over 1,5 gola na utakmici. Kod kuce su odigrali 1:0 sa Slovanom, i u gostima 1:0 sa Vaduzom i 1:0 sa Spartom a sve ovo ostalo su overi golova. Nisu imali neki teski raspored do sada, ali yebi ga, dobili su Ajaxa u gostima sa 2:0, nisu izgubili kod kuce od Feyenoorda (3:3), u holandskom prvenstu imaju samo jedan poraz, da ponovim sa prakticno timom under 23 godine.

Kako igra Psv svi znamo zahvaljujuci tome sto imamo mene na Forumu, i zahvaljujuci tome sto potpuno besplatno pisem analize samo za vas nedeljom u 05.30 ujutro. 

6:1 sa Spartom, 6:2 sa Napolijem, 5:2 sa Fortunom, 5:3 sa Necom, 4.0 sa Zwolleom, 4:2 sa Groningenom 2:2 sa Ajaxom, 1:3 protiv Royal Uniona ... evo to su samo neki od rezultata kako igra ove godine Psv, sa 46 postignuta i 24 primljena gola.

Da ova dva kluba igraju jednu, a ne vec trecu utakmicu ove sedmice, ja stvarno ne znam kako bi ovakva utakmica mogla da se zavrsi sa jednim ili nijednim golom. Imamo jedan zdrav klub i jedan koji igra kao dopingovan. Imamo tabelu holandskog prvenstva koja je dosta zayebana,

IMG_9370.thumb.jpeg.221fb049ec46a93d29f77cfe3b907e49.jpeg

imamo ovaj danasnji spektakl, imamo kladionice koje su jedan gol na utakmici kvotirale sa 1,01 vise od jednog gola na utakmici sa 1,11 i vise od dva gola sa 1,40 ali imamo i zgusnut raspored, pa kao sto sam i napisao u naslovu, neka se svako dogovori sa samim sobom, sta da radi sa golovima na ovoj utakmici, ali samo da vam kazem da su kladionice X na ovoj utakmici kvotirale sa 4,00 a kako izgleda X na utakmici kada igraju neke ekipe koje se poradjaju dok postizu golove pogledajte ovde

IMG_9367.thumb.jpeg.19ffb4f5de7e4e6852f901864c5f977d.jpeg

IMG_9368.thumb.jpeg.bf32344cf5009f224ac092c8d1013afd.jpeg

"Osvetnicko kladjenje"

Stuttgard daje gol Augsburgu, Bundesliga kvota 1,10

Eintracht daje gol Meinzu, Bundesliga, kvota 1,12

Dvojka na Zvezdu protiv Spartaka u srpskom lopovskom prvenstvu, kvota 1,14

Ukupna kvota 1,40

Ovo moje prognoziranje na nasem Forumu bih uporedio sa pcelama koje mnogo zuje, a donose malo meda. Malo ljudi zna cemu sve sluze pcele i koliko su one bitne za zivotnu sredinu, i sta sve pcele mogu. Jos manje ljudi zna kakav prirodni fenomen predstavlja med i kako on nastaje. Ali, cak i najgorem seoskom pcelaru ne trebaju pcele koje mnogo zuje, a donose malo meda.

Tako sam i ja mnogo zujao na Forumu oko golova na utakmici Napoli vs Eintracht, a posle utakmice ne znamo ni kako med izgleda, pa sam opet zujao da ce Lille postici gol na utakmici protiv Zvezde kojoj gol nije ugurao samo ko je zurio na autobus, a mnogo sam zujao i na utakmici Stuttgarda protiv Feyenoorda gde je doslo malo golova u odnosu na to koliko sam ocekivao, plus sto smo se poradjali da dodju ta dva bedna gola.

Zato od danas pocinjem da se svetim kladionicama, i od danas pa do kraja zivota cu uvek igrati ovu kombinaciju da Eintracht i Stuttgard daju golove bilo sa kime da igraju plus pobede Zvezde u srpskom lopovskom prvenstvu.

Samo jos za kraj da kazem, da je juce cak i sveti Bayern remizirao, odigrao X na jednoj zvanicnoj utakmici, a jedino jos Inter nije remizirao na cetrnaest zvanicnih utakmica, a kada misli, to jos niko ne zna.

Samo da ne bude i danas da sam, kao pcele, mnogo zujao od 05.30 do 06.30 ujutro a da med ne vidimo ni na slici.

-3 dana do utakmice Engleska vs Srbija

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use