Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 16.11.2025 (Dnevna tema)

LeonardoDrugi

Recommended Posts

Uvek imam neki osecaj krivice sto su ljubitelji visokih kvota ili alternativnog kladjenja proterani sa naseg Foruma.

Posto je sveta Poslednja Sansa uticala da se promovise samo prolaz kola kako se zna i ume, a kome je do morala neka ide u crkvu, onda ljubitelji hazarderskog kladjenja vise nemaju sta da traze na Forumu.

Ljubitelji visokih kvota smatraju da je dovoljno samo jednom uhvatiti visoku kvotu da bi sebi promenili zivot na bolje.

Danas sam odlucio da podrzim takve kolege na nasem Forumu koji veruju u visoke kvote, a koji su zbog Poslednje Sanse proterani sa Foruma.

Cetvorostruki prvak sveta, reprezentacija Italije vec dva ciklusa propusta Svetska Prvenstva u fudbalu, a kakvu reprezentaciju imaju, deluje da Svetska Prvenstva nece videti u narednih sto godina. A da ne govorimo sa kakvim selektorom su procenili da mogu da se dovuku do Mondijala.

Na Svetskom Prvenstvu  ce ucestvovati 48 reprezentacija, od cega preko dvadeset evropskih , eeeeeej.

Hajde sto Srbija u grupi sa Albanijom, Lettonijom i Andorrom moze samo da sanja barem baraz, ali da Italija, cetvorostruki prvak sveta izgleda kao seoska ekipa, to stvarno nikoga ne bi smelo da cudi, gledajuci kakav krs od reprezentacije imaju.

Ja zaista mislim da Italija nece videti Svetska Prvenstva u narednih sto godina, ali isto tako sam ubedjen da ovako istorijski losu reprezentaciju nikada vise nece imati, jer je to jednostavno nemoguce, da na jednom mestu imaju ovakve krseve od igraca.

Danas je reprezentaciji Italije potrebna pobeda nad Norveskom od 9:0 da bi prestigla norvezane na tabeli, pa ako verujete u cuda, plus volite visoke kvote, plus verujete da Italija nema boljeg trenera od Gattusa, plus ako mislite da su italijani zdravi ljudi, a da Italija nije korumpirana zemlja, onda ne propustite ovu kvotu od 750,00 na tacan rezultat na utakmici od 9:0

IMG_9440.thumb.jpeg.8a2bc1c9b114aa1f36a4319f02709c6b.jpeg

Ako imate dovoljno vremena do pocetka utakmice, mozda mozete i da uhvatite neki last minut avio-let do svete Engleske gde neke kladionice za ovakve stvari omogucavaju da sami izaberete sebi kvotu koliko zelite za ovakav tip igre.

Ljubitelje alternativnog kladjenja i visokih kvota neka ne obeshrabruje devet postignutih golova na utakmici. Bayern je ugurao Dinamu dvanaest golova, a da je utakmica trajala jos malo, gol bi postigao i Noyer.

prije 11 minute, LeonardoDrugi said:

Uvek imam neki osecaj krivice sto su ljubitelji visokih kvota ili alternativnog kladjenja proterani sa naseg Foruma.

Posto je sveta Poslednja Sansa uticala da se promovise samo prolaz kola kako se zna i ume, a kome je do morala neka ide u crkvu, onda ljubitelji hazarderskog kladjenja vise nemaju sta da traze na Forumu.

Ljubitelji visokih kvota smatraju da je dovoljno samo jednom uhvatiti visoku kvotu da bi sebi promenili zivot na bolje.

Danas sam odlucio da podrzim takve kolege na nasem Forumu koji veruju u visoke kvote, a koji su zbog Poslednje Sanse proterani sa Foruma.

Cetvorostruki prvak sveta, reprezentacija Italije vec dva ciklusa propusta Svetska Prvenstva u fudbalu, a kakvu reprezentaciju imaju, deluje da Svetska Prvenstva nece videti u narednih sto godina. A da ne govorimo sa kakvim selektorom su procenili da mogu da se dovuku do Mondijala.

Na Svetskom Prvenstvu  ce ucestvovati 48 reprezentacija, od cega preko dvadeset evropskih , eeeeeej.

Hajde sto Srbija u grupi sa Albanijom, Lettonijom i Andorrom moze samo da sanja barem baraz, ali da Italija, cetvorostruki prvak sveta izgleda kao seoska ekipa, to stvarno nikoga ne bi smelo da cudi, gledajuci kakav krs od reprezentacije imaju.

Ja zaista mislim da Italija nece videti Svetska Prvenstva u narednih sto godina, ali isto tako sam ubedjen da ovako istorijski losu reprezentaciju nikada vise nece imati, jer je to jednostavno nemoguce, da na jednom mestu imaju ovakve krseve od igraca.

Danas je reprezentaciji Italije potrebna pobeda nad Norveskom od 9:0 da bi prestigla norvezane na tabeli, pa ako verujete u cuda, plus volite visoke kvote, plus verujete da Italija nema boljeg trenera od Gattusa, plus ako mislite da su italijani zdravi ljudi, a da Italija nije korumpirana zemlja, onda ne propustite ovu kvotu od 750,00 na tacan rezultat na utakmici od 9:0

IMG_9440.thumb.jpeg.8a2bc1c9b114aa1f36a4319f02709c6b.jpeg

Ako imate dovoljno vremena do pocetka utakmice, mozda mozete i da uhvatite neki last minut avio-let do svete Engleske gde neke kladionice za ovakve stvari omogucavaju da sami izaberete sebi kvotu koliko zelite za ovakav tip igre.

Ljubitelje alternativnog kladjenja i visokih kvota neka ne obeshrabruje devet postignutih golova na utakmici. Bayern je ugurao Dinamu dvanaest golova, a da je utakmica trajala jos malo, gol bi postigao i Noyer.

Bolje ti je vidi sta ces sutra staviti u PS za ovo kolo. Apropo ovoga, ne stavljajte ni centa, jer ne da nece pobjediti tolikom razliku nego je pitanje da li ce uopce, a ako vec hocete igrati 9-0 tocan rezultat onda ga odigrajte u korist Norveske, odnosno 0-9 :D

Negoo kolegaaa, jesi li vidio kako su ti se cari primile na kolegu Vjekosa, pa pada ko zrela kruska haha

prije 20 minute, mesrine said:

Bolje ti je vidi sta ces sutra staviti u PS za ovo kolo. Apropo ovoga, ne stavljajte ni centa, jer ne da nece pobjediti tolikom razliku nego je pitanje da li ce uopce, a ako vec hocete igrati 9-0 tocan rezultat onda ga odigrajte u korist Norveske, odnosno 0-9 :D

Negoo kolegaaa, jesi li vidio kako su ti se cari primile na kolegu Vjekosa, pa pada ko zrela kruska haha

9:0 za Norvesku se ne isplati igrati jer je kvota previse mala, samo 600,00

IMG_9441.thumb.jpeg.33ce022104d85ffc9ae063d4baf04804.jpeg

a sto se tice Vjekosa, ovo je tek pocetak.

Nego … sad stvarno, zar nisam do sada vec potvrdio toliko puta, da zaista imam nadprirodne moci da predvidjam ili prizivam sta ce se dogoditi u buducnosti.

prije 30 minute, LeonardoDrugi said:

9:0 za Norvesku se ne isplati igrati jer je kvota previse mala, samo 600,00

IMG_9441.thumb.jpeg.33ce022104d85ffc9ae063d4baf04804.jpeg

a sto se tice Vjekosa, ovo je tek pocetak.

Nego … sad stvarno, zar nisam do sada vec potvrdio toliko puta, da zaista imam nadprirodne moci da predvidjam ili prizivam sta ce se dogoditi u buducnosti.

Jesi, al ovo s kolegom i nije neki mega pogodak slozit ces se, ocekivano, no imao si nekoliko za pamcenje, to stoji :D

Italija-Norveska over 1.5 golovi 1.22 

Ukraina - Island oba tima po karton 1.16

Uk.1.42 bet365

Italija-Norveska bar 2 gola na utakmici po meni vrlo izgledno

Ukraina-Island direktan meč za dodatne kval.za sp ,sudi Taylor, ocekujem zbog vaznosti utakmice bar svaki tim po karton

Zamolio bi kolege, tko je voljan, da prokomentira dal ima ova value za jaci ulog da se igra

prije 32 minute, mesrine said:

Jesi, al ovo s kolegom i nije neki mega pogodak slozit ces se, ocekivano, no imao si nekoliko za pamcenje, to stoji :D

Nije ultra prognoza,ali ipak pasti 2x zaredom na rukometu po istom scenariju i kad se činilo da pobjeda blizu je rijetkost. No,svi mi imamo crne rupe kao i Vjekos.

A kako Lea krenulo bolje će pogoditi tko će pasti nego pogoditi svoj par na P.šansi.

Lidersko mjesto već je prepustio Fitozu,a ostali nadiru. Utjeha je što ove godine u prvoj ligi nema ispadanja.

prije 58 minute, ara008 said:

Uk.1.42 bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Ukraina-Island direktan meč za dodatne kval.za sp ,sudi Taylor, ocekujem zbog vaznosti utakmice bar svaki tim po karton

Zamolio bi kolege, tko je voljan, da prokomentira dal ima ova value za jaci ulog da se igra

“…Zamolio bih kolege, tko je voljan, da prokomentira dal ima ova value za jaci ulog da se igra “

Kada bih voleo kladjenje na reprezentativne utakmice, i kada bi samo one postojale u ponudi, ja bih ovaj over 1,5 gol na utakmici Italija vs Norveska igrao u realnom kladjenju, a postavio bih to i kao predlog u svetoj Poslednjoj Sansi. 
Ova reprezentacija Italije nema nikakve veze sa onim njihovim reprezentacijama koje pamtimo, niti igraju tako, niti imaju onakav mentalitet, niti imaju selektora kakve su nekada imali.

Kada bi me reprezentativne utakmice ispunjavale entuzijazmom, ja bih igrao ovaj over 1,5 gol na toj utakmici, a da volim visoke kvote, probao bih i sa jednim lepim X-om, neresenim ishodom na utakmici Italia vs Norveska.

Na srecu, jos samo nekoliko dana, pa reprezentativne utakmice vise necemo imati u ponudi, sve do proleca.

prije sat vremena, ara008 said:

Uk.1.42 bet365 online kladionica">bet365

Pozz

Eto vec si napisa ono glavno i vaznost utakmice a eto moje videnje i brojove obje ekipe prave u prosjeku 12 favlova samo da ukrajina prema statistiki radi grubije ili pametne favlove pa ima prosjek 2.4 dok island 1.4.. sudi Taylor nije bas najbolji izbor ali je jedan boljih za kartone sto se engleza tice kod njega mi valja to da zna stavit karton brzo za neko prigovaranje a toga bi moglo danas bit.. ukrajina treba gol pobjedu pa se ocekuje tvrdi stav islanda i zbog toga i favlova  ako bude utakmica u razliki gola onda i nervoza od 70min dalje... osobno danas zbog vaznosti utakmice ocekujem barem 4 kartona kvota over 3.5 negdje oko 1.3 a kod beta builder oba karton over 3.5 kvota 1.36 a kvota za samo karton svaka ekipa je oko 1.17 i po meni prolazi...

A nemojte zaboravit utakmicu u 15 sati Madzarska protiv Iraca sudija Eskas nije bas nesto ali kad sudi repke ima prosjek ove godine oko 4 sudija 3 utakmice pusca tvrdu igru al danas ce bit ovdje favlova puno Irska treba  pobjedu pobjedili portugal i sad imaju elan za danas... Irska je u vrhu po kartonima u ovome ciklu prosjek 3.4 puno grubih favlova svaki put jih igram over 1.5 kartona ekipa samu su proti armenije 1 utakmicu ostali na 1 kartonu ostalo debelo prolazili i danas kvote na njih over 1.5 kartona oko 1.2 utakmica ovet 3.5 oko 1.22 ocekujem od madzara isto kartone Irska treba gol  i bit ce nervoze u 10 mjesecu odigrali su kartonjado 27 favlova  8 zutih i crveni zasto nebi dans bilo isto ... odigrat cu ovo pa isto cekat live pa uplatit i vezat sa prvo utakmicu... 

Stretno svima danas

prije 2 sati, ara008 said:

Uk.1.42 bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Ovo je za miliona

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use