Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 23.11.2025. (Dnevna tema)

AC28rm1

Recommended Posts

Huesca – Gijon
23.11.2025. 16:15
Španjolska Segunda Liga
Tip: VIŠE OD 2,5 Gola
Kvota: 2,69

Utakmica između SD Huesce i Sporting Gijóna ima potencijal postići više golova nego što dugoročni međusobni rezultati sugeriraju, posebno kada se uzme u obzir nedavna forma obje momčadi. Huesca je primila gol u 5 od posljednjih 6 utakmica, primivši 8 golova tijekom te serije, što ističe jasne obrambene slabosti. Njihova obrana mogla bi biti dodatno oslabljena nedostatkom ključnih igrača poput Javija Miera i Jordija Martína. Sporting Gijón je postigao 7 golova u posljednjih šest utakmica, pokazujući stabilan napadački učinak. Njihov posljednji susret završio je pobjedom Huesce od 3-2, rezultat koji izravno podupire hipotezu o utakmici s više postignutih golova. Iako je povijesni prosjek golova između ovih momčadi 1,83, trenutni trendovi ukazuju na otvorenije natjecanje. Huesca je neporažena u posljednje tri domaće utakmice, što bi moglo potaknuti napadačkiji raspored. Sporting konstantno pronalazi načine za postizanje golova u gostima, što povećava vjerojatnost ofenzivne utakmice. S obzirom na Huescinu obrambenu nedosljednost, značajne ozljede i Sportingovu stabilnu stopu postizanja golova, scenarij s više od 2,5 gola čini se sasvim vjerojatnim.

Premier liga

N1.jpg1.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

N2.jpg2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

N3.jpg3.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

N4.jpg4.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

N5.jpg5.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

N6.jpg6.jpg

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 21.11. u 00:09 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Liverpool vs Psv, Liga Prvaka, over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,10 (sreda)

Feyenoord vs Nec, holandsko prvenstvo, over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,10 (danas)

Arsenal daje gol Tottenhamu, Premier League, kvota 1,12 (danas)

Panathinaikos vs Partizan, Euroleague, jedinica kao kuca, kolika god da je kvota (utorak)

Ukupna kvota oko 2,00

Danas sam dosao na Forum samo iz razloga da se ispricam sa nekim, da pokusam da budem koristan, i tek onda da nesto predlozim za kladjenje.

Caskanje

Jednostavno moram sam sa sobom da se ispricam i prokomentarisem kladjenje na sveti Bayern. Malo sam juce gledao koliko se uplacivalo na Bayern, i to ne samo na jedinicu, vec i na golove na tom mecu. To ne samo sto je bio najuplacivaniji par ovog weekenda, vec je bio jedan od nauplacivanijih parova ove jesenje sezone. Ja mislim da se juce ceo svet kladio na Bayern, i da se nijedan kladionicar nije ni malo zabrinuo nakon sto je vec do 17-og minuta Bayern primio dva komada u sred Munchena. Isto tako mislim i da se svaki kladionicar ne bi zabrinuo nakon 0:2 cak i da se utakmica igrala samo jos pola sata, a ne celih 90 minuta. Kladjenje na Bayern izgleda kao branje cveca u basti. Nema stresa, nema pritiska, nema kidanja nerava, nema nikakve zabrinutosti ... samo uzivanje u totalnom fudbalu i maximalna opustenost. Ko od kolega sa Foruma ima decu, a deca ne uce bas najbolje, ili ne vole da idu u skolu, mogao bi da motivise svoju decu tako sto ce im obecati da ako dobro uce, da cete ih nakon ucenja pustati da gledaju utakmice Bayerna.

Sveti Bayern je ove sezone odigrao osamnaest utakmica u svim takmicenjima. Hajde sto im je zalutao samo jedan X u gostima kod Union Berlina, nego sto su na svim utakmicama u sezoni dosli teski overi golova. Osamnaest utakmica, osamnaest teskih overa, I to ne teski overi u nemackom prvenstvu, pa da kazemo da nemacki klubovi nemaju pojma, nego su i u Ligi Prvaka Chelsea dali tri komada, Psg-u dva komada u poluvremenu u sred Parisa, a o Pafosu i Bruggesu da i ne govorimo.

Cak i da ne obracamo paznju na to sto je Bayern ove sezone postigao vec 64 gola u svim takmicenjima, za trenerske knjige je na koji nacin ih postizu. A postizu ih tako sto uopste ne staju, sto daju po dva-tri komada u razmaku od pet minuta, sto su nakon 0:2 od Freiburga, vec do 60-og minuta dali cetiri komada, a nakon toga jos dva komada, a ugurali bi jos deset, samo da je utakmica jos malo trajala. I to jos bez Musiale, gde deluje da kada se on vrati, da ce samo kvariti igru Bayerna. Prava je steta sto Bayern ne igra svaki dan, a za mene je prava steta sto ne mogu samo na pet minuta da vidim lica Salihamidzica i Tuchela kako u svojoj dnevnoj sobi gledaju Bayern dok igra.

Gde pripada Bayern, a gde pripada septicka jama zvana Dinamo, ne mora da se uporedjuje samo kroz onu istorijsku njihovu medjusobnu utakmicu gde je Dinamo otisao da se nadigrava u sred Munchena. Mozemo razdaljinu ova dva kluba da uporedimo i kroz takozvane "male" utakmice, gde je Bayern nakon sto je gubio 0:2 od Freiburga, ugurao jos sest komada, a septicka jama nakon sto je primila gol od Vukovara u 53-em minutu, do kraja utakmice nije dala nijedan. Protiv Vukovara, eeeeej.

Biti koristan po Forum

Ustao sam rano ujutro u 04.23 iako je nedelja, samo da vam potpuno besplatno preporucim da do utorka imate samo dva dana da se razvedete i napustite posao ili skolu zbog kockanja. U medjuweekendu koji dolazi nas cekaju 18 plus 18 plus 18 evropskih fudbalskih utakmica plus deset utakmica Euroleague plus cemo imati kosarkaske reprezentativne utakmice iz kvalifikacija za Svetsko Prvenstvo. Mislim da cu biti koristan po Forum ako kazem da preporucujem da sebi birate predloge za realno kladjenje pocev od odmah, od danas, jer ako docekate utorak, jednostavno cete poludeti od ponude ili pritiska. Ja sam sebi vec sastavio dvadeset predloga, i ne mogu da izbacim nijedan, da ga yebes, a ne znam nikoga sa Foruma ko moze da pogodi samo cetiri predloga, sto uvek mozemo da vidimo kroz Guts-Leonardo Kup, najteze takmicenje na svetu.

Hteo sam da budem koristan po Forum time sto cu reci da je bolje da predloge za realno kladjenje za Ligu Prvaka birate danas, nego u utorak, jer cete biti pod pritiskom, jer ce vam se igrati sve iz ponude. A pogledajte kakve nas sve utakmice cekaju od utorka, majko moja; Arsenal vs Bayern, Chelsea vs Barcellona, Atletico Madrid vs Inter, pa za mene spektakl Liverpool vs Psv, a voleo bih jos da vidim koliko ce gradjani ugurati golova Leverkusenu i da vidimo da li je Antonio Conte zaista seoski trener kada se radi o utakmicama svih njegovih timova u Ligi Prvaka (Napoli docekuje Qarabag)

Znaci idemo ovako, ovim redosledom sa preporukama mojim kolegama sa Foruma. Najpre, sto brzi i jeftiniji razvod, ako moze vec danas, iako je nedelja, valjda postoje neki advokati koji dezuraju i nedeljom. Zatim sutra neodlazak na posao ili skolu, jednostavno im javite telefonom da od sutra dajete otkaz, odnosno napustate skolovanje. A onda, na miru mozete poceti sa pripremom za realno kladjenje za ludilo koje pocinje od utorka.

Evo, na primer, mozete od danas da pocnete da se pripremate, sta da radite sa utakmicom izmedju Arsenala i svetog Bayerna. Kao sto smo juce imali prilike da vidimo, Bayern nije slucajno ove sezone postigao 64 gola, ali sigurno nije slucajno ni da je Arsenal ove sezone primio tek pet gola, moja. 

Dok se odlucim da li ce u mom Topicu za dugorocno kladjenje, prvi predlog za titulu biti ona Arsenalova u Premier League, ili ona Interova u Serie A, samo da kazem da je Arsenal ove sezone u Ligi Prvaka primio nula golova, a u engleskom prvenstvu tek pet, od cega dva komada u poslednjem kolu kod Sunderlanda. Arsenal ove sezone na dvanaest utakmica nije primio gol, zapravo niko im nije dao gol osim ManCity, Liverpoola, Newcastla i Sunderlanda koji im je jedini dao vise od gola. A do srede imamo sasvim dovoljno vremena da procenimo sta ovakva odbrana moze protiv svetog Bayerna.

Arsenal je zvanicnu sezonu otvorio 17.08. i sve do 08.11 i utakmice sa Sunderlandom je primio tek tri gola, odnosno niko im nije dao vise od jednog gola, odnosno samo tri ekipe su im dale gol, a Sunderland je tek cetvrta ekipa. Nije bas da su imali pretezak raspored u dosadasnjem delu sezone, ali yebi ga, igrali su sa ManCity, Liverpoolom, ManUtd, Atletico Madridom, Newcastlom pa su opet primili tek tri gola.

Realno kladjenje, predlozi

Ja stvarno mislim da cu sutra da postavim predlog preko svripte, samo da sjebem onog kolegu @Joker93 ali je problem da li cu pre toga, uz onakvu ponudu zavrsiti u bolnici ili ludnici. Evo, na primer ova utakmica Lige Prvaka izmedju Liverpoola i Psv-a, (sreda), majko moja. Ako na ovoj utakmici padne jedan ili nijedan gol, onda treba lepo da ugasimo Forum, polijemo se benzinom i samozapalimo, i u sledecem zivotu ostavimo kockanje i bavimo se humanitarnim radom ili odemo u neku crkvu ili manastir. Sa jedne strane raspali Liverpool, proslogodisnji prvak, a ulozili pola milijarde u tim, a sa druge strane Psv koji je do sada dao 52 gola u sezoni .... ccccccccc.

Nacin igre obe ekipe, polozaj na tabeli Lige Prvaka, neispunjena ocekivanja, prostor koji otvaraju obe ekipe, katastrofalna odbrana obe ekipe u rangu seoskih ekipa, napadacki potencijal, kvote kladionica na igru over golova ..... evo to su samo neki od parametara zasto vec trecu noc sanjam petnaest stativa po noci, odnosno zasto zbog ove utakmice spavam manje od dva i po sata po noci.

Feyenoord vs Nec, holandska liga, golovi (danas)

Mozda je bolje samo da ovde postavim screenshot kako igra ovaj Nec, nego da samo zujim kao pcele koje mnogo zuje a donose malo meda, zar ne?

IMG_9476.thumb.jpeg.28ff7762d8f5b18523f6c5b54020dfd4.jpeg

Arsenal daje gol Tottenhamu

Ako cemo samo po govoru tela igraca, slici koju Arsenal salje, odbrani ili kako igraju "male" utakmice, ili kako igraju na strani, ili kako resavaju prekide ili kornere, ili koliko imaju igraca u timu koji su postigli golove, ili stanju u konkurentskim timovima, Arsenal moze da ne osvoji titulu, samo ako su budale, ili ako to ne zele. Na petnaest utakmica u sezoni, samo Liverpoolu u gostima nisu dali gol, a svima ostalima jesu. A ako danas ne uguraju jedan gol Tottenhamu, koji je ove sezone primio gol cak i od Wolvsa u sred Londona, onda neka padnemo.

Panathinaikos vs Partizan, Euroleague, jedinica kao kuca (utorak)

Osim sto bi do utorka trebalo da stignete da se razvedete i napustite posao ili skolu, gledajte da nadjete vremena i da podignete kredite do utorka. Za one kolege sa Foruma koji ne prate kosarku, ova utakmica izmedju Panathinaikosa i Partizana je kao kada bi, na primer, u utorak Tekstilac iz Dervente trebalo da ide Bayernu u Munchen, a da se Bayernu vratio cak i Musiala. Da u kosarci postoji obicaj kao u boksu, da trener baci peskir u ring, kada je trenerov bokser medju konopcima, ja, da sam na mestu Partizana, bih vec danas bacio peskir i ne bi ni otputovao za Atinu. Partizan trenutno izgleda kao da ste na nekom okeanu na gumenom camcu miljama udaljeni od obale, a vremenska prognoza kaze da se sprema istorijski nezabelezena oluja, a vi ne da nemate pojase za spasavanje, nego nemate ni vesla, nego veslate rukama.

Ovaj Partizan je kao kada seljak iz svog sela ode u Las Vegas da se kocka, i sedne u avion, a selo ne izadje iz njega. Partizan je trenutno istorijska sramota za kosarku kao predivnu igru pre svega, pa necu sada ovde pominjati desavanja na terenu, niti Zeljka Obradovica koji samo u Srbiji moze da zivi kao sultan, ali zato hocu da prokomentarisem desavanja van terena. 

Razliku izmedju Nemacke i Hrvatske smo mogli da vidimo u onoj istorijskoj utakmici izmedju Bayerna ili Dinama, ili jos jednostavnije, ako uporedimo ovaj stadion sa Maksimirom.

IMG_8035.thumb.jpeg.03111b5aa08266d200f4d84a28a56b1e.jpeg

A sada cu ja ovde, potpuno besplatno, da vam predstavim razliku izmedju kosarkaskog Bayerna, pazite Bayerna u kosarci, a ne u fudbalu, u odnosu na ove seljake iz Srbije.

Da podsetim da je kosarkaski klub Bayern samo sekcija fudbalskog kluba, i nista vise. Dakle, celnici fudbalskog kluba su procenili da bi im osnivanje kosarkaske sekcije donelo koristi u markentiskom smislu, a verovatno su procenili i da je za njih korisnije da uloze u promociju svoje moci i raskosi, nego da bacaju visak novca na poreze. U tom smislu, su poceli od nule, tako sto je sveti Bayern izgradio sopstvenu ultra-modernu visenamensku dvoranu Sap Garden. Nakon izgradnje dvorane, celnici svetog Bayerna su procenili da je po njih korisno da svoje navijace vezuju za klub tako sto ce svakog posetioca utakmice tretirati kao gospodu. Ako pomislite da bi trebalo da gledate kosarkasku utakmicu svog Bayerna, vi ste samom tom pomisli vec telefonskom aplikacijom povezani sa dvoranom Sap Garden, tim rajom na zemlji. Na dan utakmice, nemacka gospoda koja voli kosarku, uz pomoc aplikacije, vec ima ulaznicu u telefonu, pa uz pomoc aplikacije mozete da udjete u dvoranu, pa vas ona vodi do vaseg mesta, pa kada ste seli, sa svog sedista mozete da porucite hranu i pice, a nakon sto utakmica pocne, mozete uzivo da pratite rezultat, svu statistiku koja vas interesuje, mozete da vidite sve vesti i sadrzaje sa utakmice, pocev od highlightsa ili usporenih snimaka. Ako na utakmicu kosarkaskog Bayerna dolazite iz Turkmenistana ili Tadzekistana, sveti nemci preko aplikacije sa vama razgovaraju na tadzekistanskom jeziku, predlazu vam kako da iz Tadzekistana stignete u svetu Nemacku, predlazu vam najbrzu i najjednostavniju rutu, informisu vas o blokadi saobracaja ako je ima, a na kraju utakmice vam se zahvaljuju sto ste dosli i posetili sveti Bayern. A ne bi me cudilo da za zainteresovane, omoguce i posetu bordelu, pod uslovom da imate kupljenu kartu za utakmicu.

Predsednik Partizana je po obrazovanju auto-limar i rodjen je u jednoj srpskoj vukojebini koja se zove Prislonica gde vam samo ime kaze da neko ko je rodjen u Prislonici ne moze biti gradjanin vec seljak. E sada takav seljak je u toj Prislonici kada je bio auto-limar cuo za marketing kao sto je cuo za Madagaskar. On misli da je marketing to sto ce se kolegi @mesrine  svideti kada preko tv-a vidi prve redove tik uz teren u skupim odelima i lakovanim cipelama, i sto ce videti oko klupe Partizana pedeset ljudi u odelima. Danas Partizan ima jedne od najskupljih sezonskih karata u Evropi, kao da gledate Lakerse, a imaju i svoju platformu koja je zakljucana, pa samo ako ste pretplatnik, mozete da vidite highligtse sa utakmica, majko moja.

Dok je za svete nemce, marketing to kada vam se Bayern zahvali sto ste dosli na utakmicu iz Turkmenistana, za seljacine iz Partizana je marketing koreografija pred utakmicu, pa cu ovde malo da se zaustavim.

Prvo da kazem da treba uhapsiti sve kolege sa Foruma koji su me kritikovali sto mesam politiku sa sportom, ili sa kladjenjem, i kako "ovde nema mesta desavanjima van terena"

Pred utakmicu Crvene Zvezde sa Zalgirisom, seljacine iz Zvezde su smislili da je marketing to sto ce pred sam pocetak utakmice, kada se sve tv stanice ukljuce u prenos, pustati ruske ratne pesme, kako bi provocirali goste, a to su objasnili "kako klub sa tim nema nikakve veze, vec je to iskljucivo zelja njihovih navijaca zbog neraskidivih veza sa bratskom Russijom"

Partizanovim seljacinama se to verovatno svidelo, pa i oni verovatno misle da su nemci budale sa onim njihovim aplikacijama preko kojih se kupuje pivo, pa su oni izveli neku koreografiju iz srpskih mitova kako je neki srpski heroj nozem isekao nekog turskog sultana

IMG_9474.thumb.jpeg.fd52b2b0dae5364b5e7107ac2e2018e7.jpeg

IMG_9475.thumb.jpeg.651d5647a37d58297572cceeecdab24a.jpeg

IMG_9473.thumb.jpeg.318ed5cad1b1edd4b57bedcbd12a44da.jpeg

Inace, ovo da je neki "srpski junak" ubio na prevaru sultana je bas ono na sta sam potrosio najbolje svoje godine na nasem Forumu. Bitka o kojoj ove polupismene budaletine prave koreografiju se stvarno desila u kojoj je Srbija izgubila, kao i sve ratove do sada, ali je srpska propaganda tu verziju poraza pretvorila u herojsku pobedu nad turcima. Zapravo su poraz pretvorili u mit, a mit u pobedu, pa sada na ovoj slici na Partizanovoj tribini izgleda da su turci bili pod Srbijom petsto godina, a ne obrnuto. Eto, tako seljacine u Partizanu razumeju sta znaci marketing. Ili hajde da kazemo ovako, nemci kupuju pivo preko aplikacije, Fenerbahce nalupao na terenu Partizana kao kantu, a ovi seljaci nemcima i Fenerbahceu okacili srpski mit na koreografiji kako je srbin syebao turke ... ccccc

U utorak predlazem jedinicu kao kuca na Panathinaikos, i u taj predlog ne unosim nikakve emocije. Sve je jasno kako stvari stoje na terenu. Osim te jedinice, predlazem da se ubuduce pohapse sve kolege koji smatraju da desavanjima van terena nema mesta na nasem Forumu. Zatim predlazem da svi zajedno na Forumu koristimo molitve da se oba ova beogradska govna ugase za sva vremena. Nakon sto se ugase, predlazem da nastavimo svi zajedno da se podsmevamo Zeljku Obradovicu sto nema pojma i nista ne zna o kosarci, a gradjanima u Srbiji pozelimo da sto duze imaju onakvog Predsednika i da se sto duze tamo nista ne menja.

Za ovu jedinicu kao kuca na Panathinaikos, neki kakav-takav rizik moze biti izuzetno velika saradnja Panathinaikosa i Partizana koji imaju aktivnu saradnju i zajednicke projekte, i koji zajednicki ulazu cak i van Evrope, pa me ne bi zacudilo cak i da u utorak puste Partizan.

Partizanu ne bih preporucio da namesta, a ako se to desi, pocecu da koristim svoje nadprirodne moci, a kada nekome nesto zlo pozelim, to se obicno i desi.  

Kada se radi o ovim overima 1,5 golova na utakmicama Liverpool vs Psv i Feyenoord vs Nec, po kvoticama od po 1,10 zapravo sam mislio na overe 2,5 gola na utakmicama, ali sam na nasem Forumu predlozio overe 1,5 da bismo nesto i pogodili. Isto mislim i za danasnju utakmicu Leipzig vs Werder,

Potpuno sam zaboravio najvazniju stvar zbog koje sam zapravo i dosao na Forum.

Inter jos uvek u ovoj sezoni nema X, nereseni ishod na svojim utakmicama. Cak je i Bayern uspeo da barem jednom remizira, a Inter uopste ne misli. 
Zvanicnu sezonu su poceli 25.08. a prekosutra ce biti tacno tri meseca od pocetka sezone, a oni uopste ne remiziraju, i vec sam umoran od cekanja da se to desi. Petnaest zvanicnih utakmica su vec odigrali u sezoni bez X-a, i to stvarno vise nema smisla.

Danas igraju derby sa Milanom, a u sredu idu Atletico Madridu, pa ako ni u te dve utakmice ne odigraju barem jednom nereseno, stvarno cu se naljutiti, a mozda im i napisem neko protestno pismo, bas kao sto je jednom jedna budala sa nasih prostora poslala mail Arsenalu trazeci da mu vrate novac koji je uplatio na njih, a ovi se na utakmici vukli kao sline.

Pozdrav svima koji su jučer pali na dvoznacima Liverpula i M.Cityja. Ni dvoznaci nisu što su nekad bili.Ako je netko pratio X Intera  s uplatama,tj.ganjao ga morat će uzimati kredit. Prije više godina ganjao sam x Bayerna. I dodje tekma Bayern protiv neke lijeve ekipe doma. Ne uplatim da nešto uštedim ne računajući da će baš tad biti X. I bio je,naravno.

prije 13 minute, pena29 said:

Pozdrav svima koji su jučer pali na dvoznacima Liverpula i M.Cityja. Ni dvoznaci nisu što su nekad bili.Ako je netko pratio X Intera  s uplatama,tj.ganjao ga morat će uzimati kredit. Prije više godina ganjao sam x Bayerna. I dodje tekma Bayern protiv neke lijeve ekipe doma. Ne uplatim da nešto uštedim ne računajući da će baš tad biti X. I bio je,naravno.

Cekanje X-a na utakmicama zapravo nije kladjenje sa adrenalinom, ali moze biti veoma korisno, a i zabavno. Kod fanatika i pravih ovisnika o kocki, postoje pravi alati kako se biraju ekipe za cekanje X-a. 
Bayern svakako nije takva ekipa, a moguce ni Inter, ali petnaest uzastopnih utakmica bez X-a, pa jos u italijanskom fudbalu, je stvarno bezobrazno.

A podizanje kredita, plus strpljenje, a pogotovo disciplina se podrazumevaju.

Meni je samo zao sto sam krajem desetog meseca za kolege sa Foruma izabrao Fiorentinu, kao ekipu koja bi morala po svaku cenu da se ceka sa X-evima, a onda sam se nesto iznervirao na nasem Forumu, pa sam sebi rekao: “ma ko yebe moje kolege kada mi dizu pritisak”, a Fiorentina odmah to kolo remizirala sa Bolognom, a nakon toga, jos dva puta sa Genovom i Juventusom, majko moja.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Hrvatska - Sjeverna Makedonija - 2/1 (8,50) bet365 U nedjelju se u Poreću igra prijateljska rukometna utakmica između Hrvatske i Sjeverna Makedonije, kao dio priprema za Europsko prvenstvo. Očekujem jako puno isprobavanja igrača te mislim da će rezultat biti u drugom planu većinu utakmice. Samim tim, vidim valuebet u koeficijentu od 8,50 i uopće mi nerealan scenarij ne dieluje situacija gdje će Makedonija voditi na poluvremenu dok Hrvatska sa malo drugačijim i ozbiljnijim sastavom uđe u drugo i preokrene. Jasno za ovakav tip oklade treba malo sreće ali mislim da je za koeficijent od 8,50 kod bet365 za to da će Makedonija voditi na poluvremenu a Hrvatska na kraju vrijedno riskirati.  (Koeficijenti 27.12. u 22:50 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Hrvatski rukometaši u nedjelju u Poreču igraju prvu pripremnu utakmicu za Europsko prvenstvo protiv Sjeverne Makedonije, a reprezentativci Filip Glavaš i Leo Moslavac očekuju, unatoč pomlađenom sastavu, pobjedu. Prvi krug priprema za Europsko prvenstvo Hrvatska je počela s mnogo novih mladih imena pa će prijateljski susret sa Sjevernom Makedonijom biti idealna prilika da se vidi tko bi uskoro mogao naći svoje mjesto u najužem izboru Dagura Sigurdssona. Od onih koji su osvojili svjetsko srebro u siječnju ove godine, u Poreču će biti Filip Glavaš, Ivano Pavlović i Josip Šimić, ali samo dvojica od njih su sto posto zdravi i spremni za maksimalne napore. Ivano Pavlović se mjesecima bori s ozljedom i tek je prije mjesec dana počeo igrati. Drugi izbor je Berislav Antonio Tokić koji je ne tako davno debitirao u reprezentaciji, ali nema sumnje da će biti zanimljivo sve njih vidjeti, posebno dio udarnih snaga iz Sesveta i Nexea, poput: Filipa Perića, Zlatka Raužana, Mateja Svržnjaka ili recimo bratski dvojac Luka i Matko Moslavac te Petar Krupić. "Nismo u punom sastavu, ali nema tu nema lakih utakmica. Ovo su pripreme za Europsko prvenstvo", rekao je Glavaš dodavši kako je njemu i njegovim suigračima sada cilj održati reputaciju svjetskih viceprvaka. "Idemo shvatiti ovo ozbiljno. Drago nam je da smo priznati, za to smo se borili, postavili smo ljestvicu visoko i sada to treba održati", dodao je Glavaš osvrnuvši se na suparnika: "Bit će zanimljiva utakmica, oni su dugo na okupu, znaju se bolje. Mi smo u šarenom sastavu vidjet ćemo koliko ćemo u kratkom roku moći iskombinirati." I Luka Moslavac se nada da će u utakmici protiv Sjeverne Makedonije hrvatsku rukometaši dati sve od sebe: "Potrudit ćemo se svi, odraditi ovo maksimalno, pokazati se, pobijediti i na izborniku je da odluči koga će pozvati na Europsko prvenstvo. Znamo koji su to igrači, pripremit ćemo se u dva dana, odraditi najbolje moguće i nadam se da ćemo pobijediti", kazao je Moslavac. U dosadašnjih 15 međusobnih susreta, Hrvatska je slavila 12 puta, a tri pobjede ima Sjeverna Makedonija. Posljednja je bila prije 21 godine u Skopju, u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Izvor: Sportnet.hr
    • Da se malo odmaknemo od mainstream sportova, evo jedan prijedlog za nedjeljni ženski slalom u austrijskom Semmeringu... Duel: (ovaj konkretni duel je izvučen s Pinnaclea) Anna SWENN LARSSON i Katharina TRUPPE su podjednako kvalitetne slalomašice, te je u dosadašnja četiri slaloma jedna drugu nadmašila po dva puta (na zadnjem slalomu u Courchevelu uspješnija je bila Austrijanka TRUPPE). Tako da s te strane već možemo reći da koeficijent 2.19 na domaću skijašicu ima value. No, još veći value vidim u tome što je na današnjem izvlačenju Truppe imala sreće i izvukla najbolji startni broj druge jakosne skupine ( broj 8 ) dok će Larsson startati četrnaesta što nije zanemariva prednost. Dakle, moj prijedlog je igrati na Truppe po 2.19 (manje koeficijente na slalomu gotovo nikad ni ne igram jer je prevelik rizik od izlijetanja).  
    • Moj listić za danas.. Za Zvezdu se slažem mogu izgubiti jedini ako je namješteno jer u EL su u užasnoj formi zadnjih par kola i sad da dožive poraz doma od Slovenaca bilo bi kritično pred ulazak u 2026 di u prvih 9dana imaju 3 meča u EL. Olmissum sam vidio da kvota pala sa 1.70 na 1.32 upravo, ja je ulovio na 1.5, ne pratim mali nogomet jedini znam da se igra vjerojatno 2x20min, tako da nemam pojma zašto sam ovo odigrao 😄 ali u nedostatku ponude nešto se mora pratiti.. Sretno svima 💰
    • Sretno su dobili. Očekivao sam da će se itekako namučiti... Pitanje bi li do 3 boda dada nije bilo Cherkija i da mu onaj udarac nije završio u mreži...
    • city podivljao drugo poluvreme. a kako su performovali protiv leverkusena, majku im yebem.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use