Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 29.11.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Subota1.jpg1.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Subota2.jpg2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Subota3.jpg3.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Subota4.jpg4.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Subota5.jpg5.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Subota6.jpg6.jpg

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 27.11. u 22:08 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

FC Barcelona- Deportivo Alaves  1X 1.50

Pozdrav ekipooo, evo mene nazad, nestao sam ko tiket u nedjelju navečer. Proveo sam pola života na bilicama, spavao tamo više nego doma, al nema veze  mozak možda na pauzi, ali volja za kladom nikad jača. Nisam igrao dugo, al sam zato gledao kvote ko da učim za državni ispit (pao bih taj ispit, al nema veze).

Naučio sam bitnu lekciju: gotovo je s ovim normalnim kladionicama, preslabe kvote, preslaba vibra. Prešao sam na neke privatne, polu-ilegalne, polu-čarobne kladionice gdje koeficijenti skaču ko majmun na šećeru.

Bio sam lud za velikim kvotama rizik ogroman dobitak ogroman al samo na papiru. Ovaj vikend idem pametnije: uduplam šta imam pa da konačno izgledam ko ozbiljan Igrac.

Ko poprati sretno . Za nedilju pripremam nesto posebno!

City - Leeds 1 (1.25) bet365

Građani su u posljednje vrijeme pokazali izrazitu napadačku učinkovitost, postigli su tri ili više pogodaka u četiri od posljednjih pet domaćih ligaških utakmica. Iako su u Ligi prvaka sredinom tjedna doživjeli neočekivani poraz 0:2 od Bayera Leverkusena s kombiniranom postavom, povratak glavnih zvijezda sugerira kako bi se Manchester City trebao brzo vratiti na pobjedničke staze.

S druge strane, Leeds dolazi na Etihad u vrlo lošem raspoloženju. Momčad koja se muči izvan svog terena primila je čak 15 pogodaka u šest ligaških gostovanja, a pritom je tri ili više golova primila protiv Nottingham Foresta, Brightona i Arsenala. Uz to, Leeds je izgubio pet od tih šest utakmica te u većini nisu uspjeli ni zatresti mrežu.

Uzimajući u obzir formu obje momčadi, očekuje se da će City od prve minute pritisnuti i iskoristiti sve slabosti gostiju. Ako Leeds nastavi s obrambenim propustima, vrlo je izgledno da ćemo vidjeti još jednu uvjerljivu pobjedu domaćina, možda čak i reprizu posljednjeg ligaškog trijumfa na Etihadu, kada su Građani s uvjerljivih 3:0 nadigrali Liverpool.

Koeficijent na City iznosi 1.25, stim da imamo veliku prednost u bet365 kladionici, jer nam računaju okladu automatski dobitnom ako Građani povedu sa dva gola razlike.

City-640x61.jpg?x91343

(Koeficijenti 28.11. u 22:00 CET)

Juve - Cagliari 1 i manje od 2.5 gola (3.00) bet365

Juventus u Torinu dočekuje Cagliari u dvoboju u kojem su domaćini veliki favoriti, ali statistika sugerira da bi se mogla očekivati čvrsta i rezultatski skromna utakmica.

Stara dama trenutačno zauzima šestu poziciju Serie A, devet bodova ispred 14-plasiranog Cagliarija. Juventus je u dosadašnjih 12 kola upisao pet pobjeda, pet remija i samo dva poraza, dok je Cagliari ostao na skromnom učinku od dvije pobjede, pet remija i pet izgubljenih susreta.

Povijest međusobnih ogleda ide na ruku timu iz Torina: Juventus je izbjegao poraz u devet od posljednjih deset ligaških utakmica protiv Cagliarija, a uz to je i u izvanrednoj domaćoj formi, neporažen je u posljednjih deset ligaških ogleda na svom stadionu. Suprotno tome, Cagliari već četiri gostovanja zaredom ne zna za pobjedu, što dodatno naglašava težinu izazova koji ih čeka.

S obzirom na to da su ovosezonske utakmice Juventusa često tvrde i skromne po broju pogodaka, nijedna momčad u Serie A nema više susreta koji su završili s manje od 2.5 gola, logičan se čini scenarij minimalne pobjede domaćina. Posebno imajući u vidu da je posljednji ligaški okršaj ovih suparnika završio identičnim rezultatom: 1:0 za Juventus.

Koeficijent da će Juventus pobijediti sa manje od 2.5 gola na utakmici iznosi 3.00 u bet365 kladionici.

Juve-640x122.jpg?x91343

(Koeficijenti 28.11. u 22:01 CET)

Bayern - St. Pauli - Bayern EH -1 (1.30) bet365

Bavarci su u izvanrednoj formi. Vodeći su na ljestvici s deset pobjeda u 11 kola i impresivnim nizom od 23 uzastopne utakmice u kojima su postigli barem jedan pogodak. Na domaćem terenu još su uvjerljiviji, slavili su u posljednjih osam bundesligaških susreta pred svojim navijačima te su pobijedili u 18 od zadnjih 20 domaćih utakmica.

St. Pauli, s druge strane, stiže u Munchen u vrlo lošem izdanju. Trenutno su 16. na tablici, s tek dvije pobjede i čak osam poraza, a bilježe i niz od osam uzastopnih ligaških poraza. Obrana im je posebna slabost, primili su 21 pogodak u 11 kola, u prosjeku gotovo dva po utakmici, te su u 17 od posljednjih 19 utakmica ostali bez clean sheeta.

Bayern je ove sezone sinonim za efikasne dvoboje. Niti jedna momčad nije odigrala više susreta s više od 3.5 gola, a taj je ishod bio dobitan u sedam od njihovih 11 ligaških utakmica. S obzirom na njihovu napadačku moć i obrambene probleme gostiju, logično je očekivati utakmicu s puno pogodaka.

Uz činjenicu da je Bayern sedam od posljednjih devet pobjeda ostvario s najmanje dva gola razlike, kao vrlo privlačna opcija nameće se pobjeda Bayerna sa najmanje dva gola razlike po kvoti 1.30 u bet365 kladionici.

Bay-640x150.jpg?x91343

(Koeficijenti 28.11. u 22:02 CET)

Atletico - Oviedo 1 bez primljenog gola (1.72) bet365

Domaćini su u sjajnoj formi. Pobjedom 2:1 protiv Intera u Ligi prvaka sredinom tjedna upisali su šestu uzastopnu pobjedu u svim natjecanjima. Još impresivnije, Atletico je slavio u posljednjih devet domaćih utakmica, pritom pobjeđujući i najveće rivale poput Real Madrida i Villarreala.

Real Oviedo, međutim, stiže u Madrid u vrlo teškom trenutku. Nalaze se na dnu La Lige sa samo devet osvojenih bodova iz 13 kola, uz čak osam poraza. Napadački izgledaju potpuno bezopasno. Zabili su tek sedam pogodaka ove sezone, a trenutačno su bez gola u posljednje tri utakmice i bez pobjede u zadnjih sedam susreta.

Atletico je, s druge strane, defenzivno izuzetno stabilan. U prvenstvu imaju četiri clean sheeta u posljednjih pet kola, uključujući i prošlotjednu tvrdu, ali zasluženu pobjedu 1:0 protiv Getafea. Obrana predvođena Gimenezom i Oblakom izgleda sve čvršće, što je loša vijest za goste koji ionako teško dolaze do prilika.

Posljednji međusobni ogled ovih ekipa završio je 2:0 za Atletico u Kupu kralja prije dvije sezone, a s obzirom na trenutnu formu i stanje na tablici, vrlo je izvjesno da bi sličan scenarij mogao uslijediti i sada. Oviedo izgleda kao ozbiljan kandidat za povratak u Segundu, dok Atletico uvjerljivo juri prema vrhu i pritom djeluje spremno za još jednu sigurnu pobjedu bez primljenog gola po kvoti 1.72 u bet365 kladionici.

Atletico-640x177.jpg?x91343

(Koeficijenti 28.11. u 22:04 CET)

Ja stvarno danas moram da sirim ljubav na Forumu, inace cu umreti. Predlazem da od danas, svu ljubav koju imamo u sebi prenesemo ka svetom Brightonu. Predlazem da od danas sveti Brighton postane "nas" zajednicki omiljeni klub, naseg Foruma. Ne moramo se kladiti na njihovim utakmicama, ali predlazem da ih pratimo, navijamo za njih, koristimo molitve da se uguraju u Ligu Prvaka kako znaju i umeju, iako to verovatno nece biti moguce. Predlazem da promovisemo njihove utakmice na Forumu, da ih pratimo, a kada jednoga dana budemo imali dovoljno novca na racunu Foruma, predlazem da pobedniku svete Poslednje Sanse, to jest meni, kao nagradu za titulu u Poslednjoj Sansi, platimo odlazak u svetu Englesku, i naravno kartu za njihovu utakmicu. Malo sam gledao raspored Brightona, i najvise bi mi odgovarala dva termina, za koje ne mogu da se odlucim. Ne mogu da se odlucim izmedju 21.03. kada im dolazi Liverpool, ili 25.04 kada im dolazi Chelsea, a kada vec ne mogu da se odlucim, najbolje bi bilo da mi vlasnik Foruma plati ulaznice za oba meca. 

Pogledajte vi ovu poeziju na tabeli engleske Premier League, majko moja

IMG_9556.thumb.jpeg.9c0f52f03bb17b4bda7117337f077d2f.jpeg

Sveti Brighton je na dva boda manje od odlicne Aston Ville, i tri boda manje od ManCity (dao Bog da se ugasili jos juce, yebem li im majku), i cetiri boda manje od Chelsea. Pri tome, Brighton je, na zalost, uzeo tek bod kod raspalih Wolvsa (1:1) a sa ta dva boda bi bili na cetvrtom mestu zajedno sa Aston Villom.

Od danas pocinjem agresivno da promovisem sveti Brighton, ima da poludite od mene, i necu se smiriti sve dok nas Forum ne postane zvanicni partner Brightona. Kod kuce su prava tvrdjava, jos nijednom nisu izgubili kod kuce, a dobili su ManCity, Newcastle, Leedsa i Brentforda, dok su odigrali nereseno sa Fulhamom i Tottenhamom. A kako su tek na strani dobili Chelsea ... to je tek za medalju. Na strani su losi, imaju tri poraza, i tek dva X-a, neresena ishoda, ali nema veze, dok su kod kuce prava tvrdjava, neka gube na strani. Posto cu svaki put promovisati Brighton sve dok ne poludite, danas samo jos da kazem, da ste u svetoj Poslednjoj Sansi postavljali overe 1,5 gola na njihovim utakmicama, imali biste samo jedan promasaj i bolje biste stajali na tabeli od kolege @pena29. Brighton igra samo jednu utakmicu sedmicno, do sada su odigrali petnaest zvanicnih utakmica i imaju cetrnaest overa 1,5 gola na njihovim utakmicama,  i samo jedan under. Plus sto samo dva puta u sezoni nisu postigli gol, a Chelsea su ugurali tri komada, a ManCity, ManUtd, Tottenhamu i Newcastlu po dva komada.

Ne zaboravite da je vlasnik Brightona profesionalni kockar, diplomirani matematicar, i tek na kraju milijarder, veliki Tony Bloom kome je prava decja igra da bude sest mesta iznad Liverpoola na tabeli engleske Premier League, iako je Liverpool potrosio pola milijarde na leto. Nista ne predlazem za kladjenje na njihovoj sutrasnjoj utakmici sa Nottingham Forestom, ali hocu samo da kazem da cete tek poludeti od mene, i od Brightona, jer sam tek poceo da ih promovisem.

Juventus ne gubi od Cagliarija, kroz porodjajne muke, Serie A (danas)

Dvojka na Crvenu Zvezdu, srpsko lopovsko prvenstvo (sutra)

Ukupna kvota oko 1,56

Prvo da kazem, da sam utakmicu izmedju Juventusa i Cagliarija napao jos tokom medjuweekenda vezivajuci je sa utakmicama Lige Prvaka, i da na neki nacin vise verujem u X na danasnjoj utakmici, nego na jedinicu.

IMG_9554.thumb.jpeg.fd1a48c1e06fb5ab1714b13d764cddf7.jpeg

IMG_9555.thumb.jpeg.8177959535940f82978390fe8329d1ed.jpeg

Ali sam igrao i jedinicu i X ali odvojeno, a ne kroz duplu sansu 1X sto i nije moguce. Ovu danasnju utakmicu vidim kao jedno veliko poradjanje, kao jedan veliki X, nereseni ishod na mecu, a onda uz velike porodjajne muke i bolove, mozda se i rodi neka jedinica. Prvo da kazem, da Juventus ove sezone ima neverovatnih osam X-eva, dok na primer, Inter nema nijedan, i ko zna kada ce ga imati. Juventus ima cak pet neresenih ishoda u Serie A, i tri X-a u Ligi Prvaka. Ja tolike X-eve objasnjavam time sto je Juventus teski bolesnik koji se leci cajevima od kamilice, umesto da se odstranjuju delovi tela hirurskim putem. Da ne bih sada ulazio u njihove strukturne probleme, bolje da kazem da Juventus (relativno) tesko gubi, izgubili su samo tamo gde je to i bilo realno ili se moglo ocekivati, kod Real Madrida, kod Lazija i Coma, koji je odlican. Relativno tesko gube, ali jos teze pobedjuju, pa tako ove sezone imaju samo sest pobeda, gde je pobeda nad Interom u jednom neverovatnom mecu, najbolji pokazatelj koliko se Juventus poradja da pobedi. Sve sto je Juventus ove sezone pobedio jesu ili krsevi, ili "male ekipe", Genoa, Parma, Cremonese, Udinese i u Ligi Prvaka Bodo/Glimt. Cela njihova sezona se i vizuelno predstavlja kroz tolike X-eve, u Ligi Prvaka ne mogu da dobiju, ali ni izgube od Villareala, Sportinga, Dortmunda, ali mogu da dobiju Bodo/Glimt pod uslovom da se pre toga, porode. 

Ja mislim da svaka tabela na svetu u bilo kakvom takmicenju gde nema doigravanja, ili americkog sistema, predstavlja najrealniju sliku kako stoje stvari, evo na primer nasa tabela u prvoj, elitnoj Poslednje Sanse, je bas takav primer. Ova tabela u Serie A je jednom recju savrsena, ne bih mogao da se setim kada je stanje u Serie A bilo realnije nego na ovoj tabeli. Imamo Romu koja igra kao dopingovana i tri velika pratioca koja ce se smenjivati u vrhu iz kola u kolo, Milan, Napoli i Inter. 
IMG_9557.thumb.jpeg.b4ab729e53b2f88b92a6d405a290a5ff.jpeg

Inter ima Top ekipu, ali i igra na svaka tri dana, plus im je vaznija Liga Prvaka. Milan ima "onako" roster, ali igraju jednu utakmicu sedmicno, dok Napoli ima trinaest igraca u rosteru, pravu bolnicu u timu, ali i doktora na klupi, tako da ne vidim kako ovi iz Juventusa misle da se uguraju u prvih cetiri, odnosno za koga misle da bi morao da ispadne iz prvih cetiri, da bi oni usli.

A da ne govorim, da su po meni, Bologna i Como bolje ekipe od Juventusa, pogotovo Bologna. Zapravo, Juventus ima bolji roster od obe ekipe, ali je pogotovo Bologna savrsenija ekipa. Bilo sta da treba da se prognozira za Juventus u toku sezone, moralo bi da se prognozira uz porodjaj. Ako misle da udju u prvih cetiri, morace da se poradjaju, ako misle da prodju grupu u Ligi Prvaka, morace da se poradjaju protiv Pafosa 10.12. a o italijanskom kupu da i ne govorimo.

Problem sa Juventusom je sto su oni najveci italijanski klub, i uvek ce to biti, ali je najbolji covek za njih, otisao pre nekoliko godina iz Juventusa u Inter i sada tamo pravi cuda, pa Inter igra Finale Lige Prvaka, a Juventus je iza Bologne i Coma. Zapravo sam hteo da kazem ovim majmunima iz Juventusa, da ako procenite da je Tudor trener za vas, onda nemojte da se cudite sto remizirate sa Veronom, Torinom, Sportingom, Villarealom, raspalom Fiorentinom, pa i Atalantom, Dortmundom i Milanom (sve kod kuce)

Juventus je promenio Tudora, sto je svakako za pohvalu, ali i sa Spalettijem, Juve ne gubi, ali ni ne pobedjuje, a ako i pobedi, uvek se poradja. Sa Spalettijem su remizirali sa Sportingom, Torinom i Fiorentinom, a dobili su Cremonese i Bodo/Glimt.

Kod Juventusa je problem i sto, osim sto se lece cajem od kamilice, a trebali bi da odstranjuju delove tela, imaju ocajan raspored koji im ne dozvoljava ni da sanjaju titulu, vec samo da misle kako da se odrzavaju medju prvih sedam na tabeli, kada vec ne mogu medju prvih cetiri.  Juventusa nakon danasnje utakmice sa Cagliarijem ceka Kup utakmica sa Udineseom, pa idu Napoliju, pa im dolazi Pafos gde cu takodje, kao i danas, predloziti 1, ali i X, odvojeno, pa idu Bologni, pa im dolazi Roma, majko moja.

I ja cu ovoga weekenda verovatno igrati kao i celi svet, nesto iz ponude, na utakmicama Bayerna, Psv-a, Barcellone, Reala i Atletico Madrida, plus neke predloge kolega iz Poslednje Sanse, ali ovaj double sa Juventusom i Crvenom Zvezdom, ipak pre svih ostalih.

Ova danasnja utakmica Juventusa sa Cagliarijem spada u one cuvene moraju da dobiju, ili ono cuveno ako misle da ...pa onda redjate, ako misle do titule, ako misle da prodju dalje, ako misle da ne ispadnu, ako misle ovo, ako misle ono onda moraju da pobede. A to je kao kada biste rekli, ako Bernard Tomic misli da se vrati u teniski vrh, onda mora da pobedjuje, a dok mi mislimo da se nesto mora, on igra neke bedne challengere po australijskim vukojebinama. Dakle, ako Juve misli da barem sacuva sedmo mesto, a kamoli da se ugura u prvih cetiri, onda mora da prestane sa X-evima, i mora da pocne da pobedjuje ovakve utakmice, jer veoma brzo idu Napoliju i Bologni, pa im dolazi Roma

Dvojka na Zvezdu protiv Ofk Beograda (nedelja)

Ovo srpsko zlo je u proslom kolu izgubilo od krsa od tima Javora u gostima, iako je utakmica bila produzena deset minuta. Zvezda je imala posed lopte od 80% 34 puta su sutnili na gol, imali su 17 kornera i xG od 2,86 plus nadoknadu vremena koliko su zeleli, posto je i sudija uplacivao na dvojku, pa su opet izgubili. A ko od kolega sa Foruma misli da je u jednoj onakvoj zemlji kakva je Srbija, moguce da Zvezda dva puta uzatopno izgubi, neka slobodno odigra jedinicu na mecu.

Ova utakmica ce sigurno biti namestena, u to nema nikakve sumnje, ali je na nama da pogadjamo kako ce biti namestena. Ovaj Ofk Beograd je poznat po tome sto se pojavio niotkuda, i to tako sto je glavni Direktor Zvezde kradju novca prosirio na svoju porodicu, na svoje sinove. Vlasnici Ofk Beograda su sinovi glavnog Direktora Zvezde, a vi ovde pogledajte kako izgledaju ovi naucnici, pogledajte tu estetiku, taj stil.

IMG_9559.jpeg.9866586f593b8875b46ad70b9373e6c5.jpeg

E ovakvi su pozajmili Crvenoj Zvezdi dva i po miliona eura, kada je Zvezdi trebalo brzo da dodje do novca, a Direktor Zvezde to lepo objasnio gradjanima Srbije recima : " ... pa od koga cu da pozajmim, ako ne od svoje dece..."

Ovo ce sigurno biti namestena utakmica, a kako namestena, neka svako odluci za sebe, kako inace mozemo da znamo sta se desava u glavama ovih ljudi, zar ne? Kao sto ime protivnika i kaze, danasnji protivnik Zvezde je iz Beograda, ali se utakmica igra van Beograda, jer domacin nema cak ni stadion, iako imaju novca da pozajmljuju Zvezdi.  Dok se ne odlucite na koji nacin ce utakmkca biti namestena, evo screenshota kako su do sada medjusobno igrali tata i sinovi izmedju sebe, pa mozda pomogne

IMG_9558.thumb.jpeg.67b25832ad1210e8b0721064041d0f31.jpeg

Svakako necu reci da danas treba rasprodavati imovinu ili podizati kredite i uplacivati na Juventus. Niti bi trebalo za bilo koju utakmicu Juventusa, pa cak i da igraju protiv Tekstilca iz Dervente, reci da je “jedinica kao kuca”.

Ali stvarno treba reci kakav sam doktor, kada sam ovu utakmicu najavio jos u prosli utorak, kada je kvota na jedinicu bila izmedju 1,35 i 1,38 a cak je i jutros negde bila preko 1,30 a evo je danas gotovo u svim kladionicama po 1,25 a verovatno ce se spustiti do pocetka utakmice i do 1,22

IMG_9567.thumb.jpeg.bcb916b103604b5fc2ae2ef603310dd5.jpeg

Ko zna da li ce jedinica uopste i doci, i da li ce se Vlahovic poradjati dok bude uputio onaj njegov jedan i po sut po utakmici, ali je vec sada potpuno sigurno da ce jedinica na Juventus danas biti pravi, pravcati Public Bet, jedna od pet ili deset najigranijih jedinica u ovom kolu.

A meni svaka cast, kao i uvek, na nadprirodnim sposobnostima da predvidjam buducnost. 
Pod uslovom da Juve pobedi veceras.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use