Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 5.12.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Primera

Petak2.jpg2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Petak4.jpg4.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Petak5.jpg5.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Petak6.jpg6.jpg

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 5.12. u 00:08 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Yebem ti i zivot i kockanje i drugu ligu Poslednje Sanse, ko je i izmislio. Yebes ti ovaj zivot u kojem je moguce da je ovaj mesrine najbolji u bilo cemu, i gde je teoretski moguce da vlasnik Foruma teoretski udje u prvu, elitnu. A ako ne udje ove, sledece sezone ce u prvu ligu ulaziti cetiri prvoplasirana. Pa onda tako redom, pet, sest, sedam … sve dok u prvu ligu ne udju i IzudinB i pena29.

IMG_9641.jpeg.1fcdc5648650df78d5b2abbfc96ca7d3.jpeg

Jel vam sada jasno zasto bas od ove sezone u prvu, elitnu ulaze trojica prvoplasirana. Recite vi meni barem jednu ligu na svetu u bilo kojem sportu, gde tri prvoplasirana ulaze u visi rang. Doigravanja ili play-off-ovi se ne racunaju.

Yebi ga, kome se ne svidjaju Pravila neka otvori svoj Portal, pa neka kreira Pravila kako hoce.

Ovaj mesrine jednom bio peti na kraju sezone, jednom sesnaesti, jednom sedmi … a sada je prvi … cccccccc

Kakvi su tek ostali, kada je on najbolji od svih, majko moja. Kada jednoga dana udju u prvu, elitnu jos i Goksim i pena29 onda je najbolje da otkljucamo prvu ligu za sva vremena, pa neka udje svako ko se registruje na Forum. Lepo se registrujes i vec si prvoligas.

Ovaj Goksim ako udje u prvu ligu na kraju sezone ce uvesti Pravilo da od sledece sezone nema vise ispadanja iz prve, elitne, budite sigurni u to.

A otkuda sada ovaj prlito, majko moja, odakle se tek taj stvorio, nece valjda i on sledece sezone da “nas pojaca” posto mi iz prve, elitne nemamo pojma, kao sto se vidi na ovom screenshotu

IMG_9640.jpeg.eca029f6378a082a3dd62de0454b3f21.jpeg

Ove kolege iz drugoligaskog blata bi izgleda najvise volele da svake sezone iz prve lige ispadaju devetorica, a ulaze prvih devet iz druge, amaterske.

prije 38 minute, pena29 said:

Leo,odličan esej,sve stoji što pišeš,ali u ime fair playa mogao si staviti da sedmoplasirani iz druge liga ima bodova kao prvoplasirani iz prve elitne. Vidjet ćemo se i u kupu.

Nego da te pitam nesto kolega. Kada bih ja tebe pitao, zasto mi iz prve elitne imamo 36 promasaja u sezoni, a vi iz drugoligaskog blata vec sada 106 a do Bozica imamo jos dvadesetak dana, plus sto mi imamo nutriju da nam kvari prosek, i kada bih te pitao koji je razlog sto mi imamo tri puta manje promasaja od vas amatera, ti bi odgovorio da je razlog tome sto je vas tri puta vise, zar ne?

Upravo tako,kolega. Uštedio si mi trud objašnjavanja,3x više igrača i 3puta više padanja,što je matematički cca jednako. Matematika kaže i da trenutno na vrhu neke imaginarne jedinstvene tablice vise je drugoligaša ,na što ti možeš reći da više drugoligaša igra i bio bi u pravu. Plus,zadnja četvrtina drugoligaša često preskaču neka kola,zaborave,neki se nadaju uspjehu u kupu ,a neki će vjerojatno odustati kad ispadnu iz kupa,igraju da zadrže mogućnost igranja u kupu. Nije nemoguće da 1Mester osvoji kup,nekad je bio jak igrač,a sad nema kontinuitet. 

Možda je prvoligaša i malo,pa nijedna ozbiljna liga nema manje od 10 klubova. 

Plus ove godine nitko neće ispasti iz Prve lige pa možete igrati opušteno. Koliko god govorili o znanju,na kvotama cca 1,20  sreća je bitan čimbenik. Pa nisu valjda Nutrija i Nuki zaboravili igrati,jednostavno nekad ne ide pa ne ide. Ja igram  kladjenje iz zabave,i privatno i ovdje,ne pratim detaljno statistiku i stanje u klubovima,ali me ovo veseli i igrat ću i dalje,makar i vječno tavorio u drugoligaškom blatu.

prije 4 sati, pena29 said:

Upravo tako,kolega. Uštedio si mi trud objašnjavanja,3x više igrača i 3puta više padanja,što je matematički cca jednako. Matematika kaže i da trenutno na vrhu neke imaginarne jedinstvene tablice vise je drugoligaša ,na što ti možeš reći da više drugoligaša igra i bio bi u pravu. Plus,zadnja četvrtina drugoligaša često preskaču neka kola,zaborave,neki se nadaju uspjehu u kupu ,a neki će vjerojatno odustati kad ispadnu iz kupa,igraju da zadrže mogućnost igranja u kupu. Nije nemoguće da 1Mester osvoji kup,nekad je bio jak igrač,a sad nema kontinuitet. 

Možda je prvoligaša i malo,pa nijedna ozbiljna liga nema manje od 10 klubova. 

Plus ove godine nitko neće ispasti iz Prve lige pa možete igrati opušteno. Koliko god govorili o znanju,na kvotama cca 1,20  sreća je bitan čimbenik. Pa nisu valjda Nutrija i Nuki zaboravili igrati,jednostavno nekad ne ide pa ne ide. Ja igram  kladjenje iz zabave,i privatno i ovdje,ne pratim detaljno statistiku i stanje u klubovima,ali me ovo veseli i igrat ću i dalje,makar i vječno tavorio u drugoligaškom blatu.

Kolega @pena29,ostali ste mi u lijepom sjecanju i nadam za vas da budete usli u prvu ligu na bilo koji nacin.Svako dobro.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use