Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 16.12.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

prije 12 sati, pena29 said:

Leo ne priznaje postojanje sreće. Ne znam priznaje li postojanje nesreće. Veceras sam  pao drugi put na visokom hendikepu za pola koša,na Realu. 

Nema smisla  više kukati, preostaje revijalno igranje do ispadanja iz kupa.

Kolega, znam kako ti je...i meni je u prošlom kolu Fiorentina primila gol od Verone u 93' minuti i u najmanju ruku nije mi dobro sjelo :)
I onda gledaš jučer kako i Barcelona i Chelsea i NEC prolaze kasnim golovima, ali dugoročno se sve to izjednači i zato nemoj molim te biti malodušan i najavljivati revijalno igranje, nego grizemo do kraja.

Kolega,hvala ti. Ova poruka mi dosta znači. No,statistika je neumoljiva. Vodeći trojac ima 3boda više i teško je stići jer za ulazak u prvu ligu obično se ne smije imati više od 7 promašaja. Kad se uvidi da nema nade,padne moral,pa se igra revijalno kao što sad neki sa začelja igraju.

Idemo snažno do 8.pada.

Uvijek kažem,nije važan pad nego način pada. A ja sam često padao na neobične načine. I bude ona "tupa"bol kao tebi na Fiorentini.

prije 2 sati, furyshaa said:

@McGarrett Kolega, šta ti misliš o utakmici Želje danas? Čujem neke da govore kec dok drugi govore da se moraju vratiti oni bodovi gdje ih je Željo dobio 0:3 kada je trebalo spašavati živu glavu?

Pozdrav kolega izvini nisam bio tu radio, želju ne bi dirao najradije bi tu igrao preko 1,5 golova, navijači su uleteli u kafić izudarali su trenera i par igrača situacija je baš loša neki su tražili raskid ugovora sloga može zabiti gol a može i Željo ne bi me čudilo da bude 3:0 0:3 i 1:1

@McGarrett Baš iz razloga MORANJA odlučio sam da gurnem lovu na Želju a dobra stvar je opcija Zlatnog gola tako da mi je dovoljno da Željo samo povede. Lično se vodim tim da je ovo posljednja utakmica prije pauze i da bi relacija Vico - Sloga - Željo - vođa navijača Želje moralo da malo pogura situaciju. Također, čim sam vidio da je sudija Mateo Musa, to mi znači smijuriju u najavi pa se samo možemo nadati da će ići u našu korist, u ovom slučaju moju.

Za sve ostale, Željo je no bet ukoliko niste spremni da se kockate 50-50 i nadate se da će zabiti prvi gol jer ovdje u ovom tipu nema apsolutno nikakve potpore, jednostavno nadanje i neka dublja politička filozofija.

87763703_WWin-Sporttickets.thumb.png.bf4dbcd58c741adedd78e6125a0ef29b.png

prije 12 minute, McGarrett said:

Pozdrav kolega izvini nisam bio tu radio, želju ne bi dirao najradije bi tu igrao preko 1,5 golova, navijači su uleteli u kafić izudarali su trenera i par igrača situacija je baš loša neki su tražili raskid ugovora sloga može zabiti gol a može i Željo ne bi me čudilo da bude 3:0 0:3 i 1:1

HAHAHAHAHAHAHA PA OVO JE SVE

prije 2 sati, furyshaa said:

@McGarrett Baš iz razloga MORANJA odlučio sam da gurnem lovu na Želju a dobra stvar je opcija Zlatnog gola tako da mi je dovoljno da Željo samo povede. Lično se vodim tim da je ovo posljednja utakmica prije pauze i da bi relacija Vico - Sloga - Željo - vođa navijača Želje moralo da malo pogura situaciju. Također, čim sam vidio da je sudija Mateo Musa, to mi znači smijuriju u najavi pa se samo možemo nadati da će ići u našu korist, u ovom slučaju moju.

Za sve ostale, Željo je no bet ukoliko niste spremni da se kockate 50-50 i nadate se da će zabiti prvi gol jer ovdje u ovom tipu nema apsolutno nikakve potpore, jednostavno nadanje i neka dublja politička filozofija.

87763703_WWin-Sporttickets.thumb.png.bf4dbcd58c741adedd78e6125a0ef29b.png

Eto moj lega, katastrofa ziva ,zao mi zbog tvoje oklade ali jednostavno nista ne funkcionira vise ovdje...

prije 4 sati, pena29 said:

Kolega,hvala ti. Ova poruka mi dosta znači. No,statistika je neumoljiva. Vodeći trojac ima 3boda više i teško je stići jer za ulazak u prvu ligu obično se ne smije imati više od 7 promašaja. Kad se uvidi da nema nade,padne moral,pa se igra revijalno kao što sad neki sa začelja igraju.

Idemo snažno do 8.pada.

Uvijek kažem,nije važan pad nego način pada. A ja sam često padao na neobične načine. I bude ona "tupa"bol kao tebi na Fiorentini.

Ma pogledajte samo kako placu ovi drugoligasi. Sta je ovo, crkva ili takmicenje? Kazete nemate srece? Ma nemojte.

A ko je napravio ovo crvenilo, mi iz prve, elitne ili vi drugoligasi???

IMG_9747.thumb.jpeg.2f98838505c57014b988ea5e1269e94c.jpeg

Sve se crveni kao lice  Zeljka Obradovica  kada ga polupismeni ameri iznerviraju kada ih ne razume zasto nemaju entuzijazam sto zive i igraju kosarku u Srbiji.

IMG_9748.thumb.jpeg.06d6922522daa247574ca05f05b489a2.jpeg

IMG_9749.thumb.jpeg.c20c2fc329bb119fa771223bdd12fbeb.jpeg

Sta je ovo, kakvo je ovo plakanje u drugoj ligi?

Mozes misliti, stavio sam handicap od 6,5 a doslo je sedam razlike! Fiorentina mi primila gol u 93-oj minuti …ccccccc

Evo sav sam se potresao, sada necu moci da spavam celu noc zbog Fiorentine.  
Ko ste vi uopste sto placete? Da li ste vi muskarci, kockari ili ste zene? 
Ovo me podseca na onu pricu kada su Dinamovi “huligani” otisli na tucu u Grcku, pa ih tamo grci sve pohapsili, a nekoliko dana kasnije mame od “huligana” izasle na trg u sted Zagreba da protestvuju da se “deca” puste iz grckih zatvora.

IMG_9755.thumb.jpeg.3d6c8c3105e04376431e95837a2dadf5.jpeg

Ko misli da ovde na Forumu place sto je bilo sedam razlike, umesto sest, i ko misli da raspala Fiorentina ne moze da primi gol kod kuce, neka cita poeziju, slusa klasicnu muziku ili ode da gleda i slusa operu.

Sta ste vi mislili da je Poslednja Sansa?  Humanitarna organizacija? Drustvo casnih sestara? Da ovde na nasem Forumu prikupljamo pomoc za decu i siromasne?

Nego lepo ponudu u ruke, pa vec sada da se spremate za sledece kolo za weekend, bas kao ja, sto vec sada imam spremljen predlog za petak u 15.00

A ne da u subotu, pet minuta pred zakljucavanje teme, birate sebi predloge iz onoga sto je preostalo.

Kockari, a placu kao neke …. o majko moja.

U svetoj Engleskoj, kockari na preferansu izgube celo imanje za jedno vece, pa lepo ustanu od stola, i zahvale se svima za stolom, kao gospoda, na tome sto su imali privilegiju da se kockaju sa gospodom.

prije 3 minute, LeonardoDrugi said:

Ma pogledajte samo kako placu ovi drugoligasi. Sta je ovo, crkva ili takmicenje? Kazete nemate srece? Ma nemojte.

A ko je napravio ovo crvenilo, mi iz prve, elitne ili vi drugoligasi???

IMG_9747.thumb.jpeg.2f98838505c57014b988ea5e1269e94c.jpeg

Sve se crveni kao lice  Zeljka Obradovica  kada ga polupismeni ameri iznerviraju kada ih ne razume zasto nemaju entuzijazam sto zive i igraju kosarku u Srbiji.

IMG_9748.thumb.jpeg.06d6922522daa247574ca05f05b489a2.jpeg

IMG_9749.thumb.jpeg.c20c2fc329bb119fa771223bdd12fbeb.jpeg

Sta je ovo, kakvo je ovo plakanje u drugoj ligi?

Mozes misliti, stavio sam handicap od 6,5 a doslo je sedam razlike! Fiorentina mi primila gol u 93-oj minuti …ccccccc

Evo sav sam se potresao, sada necu moci da spavam celu noc zbog Fiorentine.  
Ko ste vi uopste sto placete? Da li ste vi muskarci, kockari ili ste zene? 
Ovo me podseca na onu pricu kada su Dinamovi “huligani” otisli na tucu u Grcku, pa ih tamo grci sve pohapsili, a nekoliko dana kasnije mame od “huligana” izasle na trg u sted Zagreba da protestvuju da se “deca” puste iz grckih zatvora.

IMG_9755.thumb.jpeg.3d6c8c3105e04376431e95837a2dadf5.jpeg

Ko misli da ovde na Forumu place sto je bilo sedam razlike, umesto sest, i ko misli da raspala Fiorentina ne moze da primi gol kod kuce, neka cita poeziju, slusa klasicnu muziku ili ode da gleda i slusa operu.

Sta ste vi mislili da je Poslednja Sansa?  Humanitarna organizacija? Drustvo casnih sestara? Da ovde na nasem Forumu prikupljamo pomoc za decu i siromasne?

Nego lepo ponudu u ruke, pa vec sada da se spremate za sledece kolo za weekend, bas kao ja, sto vec sada imam spremljen predlog za petak u 15.00

A ne da u subotu, pet minuta pred zakljucavanje teme, birate sebi predloge iz onoga sto je preostalo.

Kockari, a placu kao neke …. o majko moja.

U svetoj Engleskoj, kockari na preferansu izgube celo imanje za jedno vece, pa lepo ustanu od stola, i zahvale se svima za stolom, kao gospoda, na tome sto su imali privilegiju da se kockaju sa gospodom.

"sada imam spremljen predlog"

Samo jedan?? 😮

prije 6 minute, mesrine said:

"sada imam spremljen predlog"

Samo jedan?? 😮

Ma ne… to sam rekao tek tako. Prvo sam spremio dvadeset, pa vec napravio ostru selekciju, i prepolovio, pa onda iz tih odabranih deset predloga, opet prepolovio na pet Top predloga, a konacni predlog za Poslednju Sansu cu izabrati sutra na miru.

A za to vreme, dok sam ja sebi spremao predlog, ove curice placu na Forumu sto je bilo sedam razlike, umesto sest, a veliki bet365 davao handicap od 10,5 na Real po kvoti od 1,20.

Uzalud je imati spremljen prijedlog kad ulete ovi sa skriptama i pokupe ultra zicere.

Pobjedjuju tehnološki opremljeniji i sretniji.  Opet će u prvu tri jaka iz druge ,koja se zelene. Sve se mijenja,samo je Leo konstanta,uvijek drugi,valjda si je zato i stavio proročanski naziv,Leonardo Drugi.

P.S. -i kukanje je za ljude. Nismo svi Englezi.

prije 8 minute, pena29 said:

Uzalud je imati spremljen prijedlog kad ulete ovi sa skriptama i pokupe ultra zicere.

Pobjedjuju tehnološki opremljeniji i sretniji.  Opet će u prvu tri jaka iz druge ,koja se zelene. Sve se mijenja,samo je Leo konstanta,uvijek drugi,valjda si je zato i stavio proročanski naziv,Leonardo Drugi.

E ovo ti je dobro kolega, da ce “opet u prvu tri jaka iz druge…”

Danas smo dobili post godine, da su mesrine, furyshaa i Goksim “tri jaka”  cccccccccc

prije 18 minute, pena29 said:

Leo ne kuka, on samo proglasi tri dana žalosti. Pusa :)

"Dokle ćeš ,Leo,zlorabiti strpljivost našu,nas drugoligaša?! Dokle će se razmetati ta tvoja neobuzdana smjelost?

Zar ne vidiš da su tvoje namjere otkrivene?"

Igrači koje si naveo trenutno imaju najbolji postotak pogodaka. Računajući obje lige. Nije fer prema njima proglašavati post smiješnim,bar dok ih ne prestigneš po broju bodova. I u drugoligaškom blatu pronadju se neki biseri,s preko 90 % pogodaka. A i mi loši i prosječni igrači činimo natjecanje zanimljivijim. Bilo bi dosadno da stalno medjusobno igraju Barcelone i Reali-)))

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Wrexham – Sheffield Utd. 26.12.2025. 18:30 Engleska, Championship Tip: VIŠE OD 2,5 gola Kvota: 2,01 Wrexham je primio 8 golova u posljednjih šest utakmica i rijetko je uspijevao sačuvati mrežu netaknutom, što ukazuje na slabosti u obrani. Istovremeno, ostaju neporaženi u posljednjih osam domaćih ligaških utakmica, što sugerira da su sposobni doprinijeti ofenzivno. Sheffield United dolazi u snažnoj napadačkoj formi, postigavši 14 golova u posljednjih šest utakmica, u prosjeku 2,33 gola po utakmici. Napadačka učinkovitost gostiju u kombinaciji s obrambenim problemima Wrexhama snažno podržava hipotezu o više od 2,5 gola. Wrexhamu će zbog ozljeda nedostajati A. Cannon, D. Ward, J. Rodriguez i G. Thomason. Sheffield United je bez J. Shackletona i L. Barryja, ali njihovi nedavni brojevi postignutih golova ukazuju na to da i dalje mogu predstavljati veliku napadačku prijetnju.   Catanzaro - Cesena 27.12.2025 15:00 Italija, Seria B Tip: VIŠE OD 2,5 gola Kvota: 2,31 Catanzaro je primio gol u 5 od posljednjih 6 utakmica, primivši 8 golova u tom razdoblju, što naglašava obrambene slabosti. Istovremeno, neporaženi su u posljednjih 5 domaćih ligaških utakmica, što sugerira da bi trebali doprinijeti i u napadu. Cesena je postigla 9 golova u posljednjih 6 utakmica, s prosjekom od 1,5 gola po utakmici, pokazujući dosljedan napadački učinak. Povijest međusobnih susreta između ovih momčadi vrlo je bogata golovima, s 24 gola u 6 susreta, što je prosjek od 4 gola po utakmici. Ova statistika snažno podupire hipotezu o više od 2,5 gola. Catanzaro će biti bez veznjaka M. Pompettija zbog slomljene tibije. Cesena će zbog suspenzije nedostajati veznjaci S. Bastoni i E. Adamo.   Sampdoria - Reggiana 27.12.2025 15:00 Italija, Seria B Tip: VIŠE OD 2,5 gola Kvota: 2,22 Sampdoria se muči u obrani, primivši u 5 od posljednjih 6 utakmica i primivši 8 golova, što ukazuje na otvorenu igru. Neporaženi su u posljednje dvije domaće ligaške utakmice i obično doprinose napadu. Najnoviji međusobni susret s Reggianom završio je 2-2, što jasno ide u prilog scenariju s visokim brojem postignutih golova. Iako je Reggiana postigla samo 3 gola u posljednjih 6 utakmica, oslabljena obrana Sampdorije povećava njihove šanse za postizanje golova. Povijesno gledano, susreti između ovih momčadi u prosjeku postižu više od dva gola po utakmici, a nedavni sukobi prelaze granicu od 2,5 gola. Sampdoria će biti bez J. Ferrija, A. Riccia, N. Ioannoua i G. Altarea. Reggiani nedostaje veznjak C. Lima Pontes zbog suspenzije.
    • Leicester – Watford 26.12.2025. 16:00 Engleska, Championship Tip: VIŠE OD 2,5 gola Kvota: 1,94 Utakmice Leicester Cityja u posljednje vrijeme bile su vrlo uspješne, s ukupno 25 golova u posljednjih šest utakmica, s prosjekom od 4,17 golova po utakmici. Sam Leicester je u toj seriji postigao 11 golova, ali nedavni poraz od 4-1 naglašava trenutne probleme u obrani. Watford je primio gol u pet od posljednjih šest utakmica, primivši osam golova, što ukazuje na kontinuiranu ranjivost obrane. Međusobni susreti između ovih momčadi obično su bogati golovima, s prosjekom od četiri gola po utakmici. Leicester će biti bez P. Dake, H. Winksa i H. Souttara, dok Watfordu nedostaju M. Doumbia, R. Vata, E. Kayembe i C. Wiley, što potencijalno oslabljuje obje obrane. Uzimajući u obzir napadački učinak Leicestera, obrambeni učinak Watforda i povijest s puno postignutih golova između timova, hipoteza o više od 2,5 gola čini se dobro potkrijepljenom.   Stoke - Preston 26.12.2025. 16:00 Engleska, Championship Tip: VIŠE OD 2,5 gola Kvota: 2,13 Stoke City se u posljednje vrijeme muči u obrani, primivši u pet od posljednjih šest utakmica i dopustivši ukupno devet golova. Preston North End pokazuje slične probleme u obrani, primivši u svih prethodnih šest utakmica. Obje momčadi redovito dopuštaju šanse, što ukazuje na otvoreniju utakmicu. Preston dolazi s jakim gostujućim rezultatom protiv Stokea i neporažen je u posljednjih pet gostujućih ligaških utakmica, što sugerira napadačku namjeru gostiju. Stoke će biti bez braniča J. Tchamadeua, dok će Prestonu nedostajati W. Keane, L. Gibson, J. Seary i J. Thompson, što dodatno slabi njihovu obrambenu strukturu. S obzirom na to da obje momčadi konstantno primaju golove i nedostaju im ključni igrači, podaci podržavaju očekivanje više od 2,5 gola.   Modena - Monza 26.12.2025. 17:15 Italija, Seria B Tip: VIŠE OD 2,5 gola Kvota: 2,49 Modena je postigla 6 i primila 7 golova u posljednjih šest utakmica, što ukazuje na utakmice s prilično otvorenom ravnotežom. Monza pokazuje jaču napadačku formu, postigavši 10 golova, a primivši 6 u istom razdoblju, što je istaknuto nedavnom pobjedom od 4-1 nad Carrareseom. Kombinacija Monzine napadačke učinkovitosti i obrambenih slabosti obje momčadi ukazuje na utakmicu s nekoliko prilika za postizanje golova. Modena je također bez pobjede u posljednje tri domaće ligaške utakmice, što bi ih moglo potaknuti na proaktivniju igru. Iako Monza nije pobijedila u posljednje dvije gostujuće utakmice, njihova napadačka igra ostaje konzistentna. Gostima će zbog ozljede nedostajati Omari Forson i Valentin Antov, dok je Pedro Obiang suspendiran. Sveukupno, nedavna statistika i izostanci u momčadi podržavaju očekivanje više od 2,5 gola.
    • Sretan Božić i sve najbolje! Danas je naravno ponuda izuzetno siromaštna ali tko se želi zabavljati sa nekim listićem uz blagdanski ručak moja sugestija je igranje overa kod bet365 u NBA-u na nižim granicama. NBA je prvo show business a onda sve ostalo, a kako je Božić i blagdansko raspoloženje za očekivati je slabe obrane i run and gun košarku koja bi, osim ako ne budu izuzetno neprecizni i neefikasni, trebala rezultirati sa većim brojem poena. 
    • Sretan i blagoslovljen Božić svim članovima Svijetkladjenja foruma! Želim vam puno zdravlja, mira, sreće i uspjeha, kako u privatnom životu, tako i u klađenju. 🎅🎁
    • Sretan i blagoslovljen Bozic svima koji ga slave uz najljepse zelje😀😀😀Mir,ljubav i radost...
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use