Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 22.12.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Ponedjeljak1.jpg1.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Ponedjeljak2.jpg2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 19.12. u 10:00 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Hej @McGarrett

Zbog tebe danas nismo prisustvovali istorijskom dogadjaju. Da si izabrao sebi nesto drugo kao predlog, osim duple sanse 1X na one lopove iz Banja Luke, danas bi prisustvovali istorijskom dogadjaju u svetoj Poslednjoj Sansi. Da si izabrao, na primer, pobedu Bayerna, a ne govna iz Banja Luke, danas bi imali prilike da vidimo kako to izgleda kada ceo Forum pogodi, majko moja.

Pogledaj ovo tvoje crveno polje kako stipa za oci. Sve zeleno kao trava na Arsenalovom stadionu, samo tvoje polje crveno … cccccc

IMG_9789.thumb.jpeg.998f955f1f2a5a617c49c0926c6d90e6.jpeg

IMG_9790.thumb.jpeg.400cfa15507788d2d13772fe3f812fba.jpeg

U 29-om kolu je postavljeno tacno 38 predloga, i proslo je 37 uz samo jedan jedini promasaj.

Ko zna kada cemo sledeci put imati ovakvu priliku da vidimo, ovoliko zelenilo kao da smo u najvecem parku na svetu.

Hej @McGarrett

nije nam jasno kako si uspeo bas sada da promasis, kada su cak i nutrija i pena29 uspeli nesto konacno da pogode, plus sto su kolege blacky44 i IzudinB propustili ovo kolo, sto se racuna da konacno nisu ni njih dvojica promasila. 
Ovo je prvi put u istoriji svete Poslednje Sanse da je postojala teorijska prilika da svi sve pogodimo, i ko zna kada cemo sledeci put imati ovakvu priliku.

Sto i ne cudi, kada je nama prvoligasima ovo vec stoti put da svi sve pogadjamo, ali sta to vredi, kada se zbirno racunaju i predlozi drugoligasa, a kao sto kaze kolega pena29, ovakva istorijska sansa da svi sve pogodimo je propustena jer nas prvoligasa ima manje od drugoligasa, i imamo vise srece …. cccccccc

prije 27 minute, LeonardoDrugi said:

Hej @McGarrett

Zbog tebe danas nismo prisustvovali istorijskom dogadjaju. Da si izabrao sebi nesto drugo kao predlog, osim duple sanse 1X na one lopove iz Banja Luke, danas bi prisustvovali istorijskom dogadjaju u svetoj Poslednjoj Sansi. Da si izabrao, na primer, pobedu Bayerna, a ne govna iz Banja Luke, danas bi imali prilike da vidimo kako to izgleda kada ceo Forum pogodi, majko moja.

Pogledaj ovo tvoje crveno polje kako stipa za oci. Sve zeleno kao trava na Arsenalovom stadionu, samo tvoje polje crveno … cccccc

IMG_9789.thumb.jpeg.998f955f1f2a5a617c49c0926c6d90e6.jpeg

IMG_9790.thumb.jpeg.400cfa15507788d2d13772fe3f812fba.jpeg

U 29-om kolu je postavljeno tacno 38 predloga, i proslo je 37 uz samo jedan jedini promasaj.

Ko zna kada cemo sledeci put imati ovakvu priliku da vidimo, ovoliko zelenilo kao da smo u najvecem parku na svetu.

Hej @McGarrett

nije nam jasno kako si uspeo bas sada da promasis, kada su cak i nutrija i pena29 uspeli nesto konacno da pogode, plus sto su kolege blacky44 i IzudinB propustili ovo kolo, sto se racuna da konacno nisu ni njih dvojica promasila. 
Ovo je prvi put u istoriji svete Poslednje Sanse da je postojala teorijska prilika da svi sve pogodimo, i ko zna kada cemo sledeci put imati ovakvu priliku.

Sto i ne cudi, kada je nama prvoligasima ovo vec stoti put da svi sve pogadjamo, ali sta to vredi, kada se zbirno racunaju i predlozi drugoligasa, a kao sto kaze kolega pena29, ovakva istorijska sansa da svi sve pogodimo je propustena jer nas prvoligasa ima manje od drugoligasa, i imamo vise srece …. cccccccc

Hej kolega 

Crveni karton Zrinjskom skoro pola sata nisu bili dovoljni domaćinu da izjednači, šta dalje da pričamo. Ne znam nekako se najviše držim BH lige jer niko je ne piše pretjerano pa znam da me niko ne može "ukrasti"prijedlog. Pomirio sam se sa poslednjom šansom tako da ovo stavljam samo onako reda radi a možda i prestanem do drugog kola kupa. 

Žao mi je zbog tog niza da svi pogodimo, ali zato se pobrinuo "velikan" iz Banja Luke 

prije 3 sati, McGarrett said:

Hej kolega 

Crveni karton Zrinjskom skoro pola sata nisu bili dovoljni domaćinu da izjednači, šta dalje da pričamo. Ne znam nekako se najviše držim BH lige jer niko je ne piše pretjerano pa znam da me niko ne može "ukrasti"prijedlog. Pomirio sam se sa poslednjom šansom tako da ovo stavljam samo onako reda radi a možda i prestanem do drugog kola kupa. 

Žao mi je zbog tog niza da svi pogodimo, ali zato se pobrinuo "velikan" iz Banja Luke 

Kolega,drži se, dok ne (ako) ispadneš iz kupa,trebaš odigravati,makar  i padao jer samo je bjelina gora od crvenila na ljestvici. Lako je Leu pametovati kad mu Zvezda prosla kroz ušicu igle,3 majice je presvukao zbog znoja u zadnjoj minuti kad je Zvezda morala obraniti 2napada i 1dati da bi prošla. A tek zadnji napad i šut protivnika u zadnjoj sekundi.!

Pločice u kuhinji mu se razbile kad mu kamen pao sa srca na pod od olakšanja.

Ali i dalje su vodeći igrači u 2.ligi s više bodova nego prvoligaši i da je jedinstvena liga kao u natjecanjima UEFA-e,moćni Leo bi dijelio plasman od 4.do 7.mjesta. Jednostavna činjenica koju kolega relativizira.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use