Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

30. kolo Prve lige Posljednje Šanse 2025/26 - 23.12. - 25.12. (Uto - Čet)

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @unkdy, @Joker93, @COLT, @nuki01, @nutrija, @nenosk

Pozivam natjecatelje da postave svoj tip u 30. kolu Posljednje Šanse 2025/26 iz ponude od 23.12 do 25.12.

Oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: bet365, 22bet, unibet, William Hill, Betfair, pinnacle, PSK, SuperSport, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai. 

Tema će biti otključana do UTORKA do 23.12.2025. do 15:00h.

POGLED NA TABLICU

TABLICA

Ukoliko uočite grešku na tabeli, javite mi se u inbox i sve ćemo ispraviti.

Screenshot_2.jpg

Ovaj @Fitoz ne zna sta da postavi, majko moja. Yebe ga Bozic i slaba ponuda. Nema nista u ponudi po kvotici od 1,12 pa da je on transformise u 1,20.

Nema Bayerna, nema Galatasaraya, nema slovenackog rukometa … nema sta da stavi sa opcijom zlatnog gola … cccccccc.

Hej @Fitoz

samo da ti kazem jednu stvar. Dobar sef kuhinje je onaj koji ume da napravi dobar i skup rucak bez nicega, kada nema nista u kuhinji.

A kada je kuhinja puna ribe i morskih plodova, i moja ujna Danica je u stanju da napravi dobar i skup rucak.

Ne zna sta da stavi …. majko moja, kakav seoski kockar ovaj Fitoz.

Pa doktore, ako ne znas sta da stavis, uzmi kvotu 1,01, imas to pravo po Pravilima, uzmi predlog da ce Arsenal jednom sutnuti na utakmici, makar i ka korner zastavici.

prije 55 minute, LeonardoDrugi said:

Ovaj @Fitoz ne zna sta da postavi, majko moja. Yebe ga Bozic i slaba ponuda. Nema nista u ponudi po kvotici od 1,12 pa da je on transformise u 1,20.

Nema Bayerna, nema Galatasaraya, nema slovenackog rukometa … nema sta da stavi sa opcijom zlatnog gola … cccccccc.

Hej @Fitoz

samo da ti kazem jednu stvar. Dobar sef kuhinje je onaj koji ume da napravi dobar i skup rucak bez nicega, kada nema nista u kuhinji.

A kada je kuhinja puna ribe i morskih plodova, i moja ujna Danica je u stanju da napravi dobar i skup rucak.

Ne zna sta da stavi …. majko moja, kakav seoski kockar ovaj Fitoz.

Pa doktore, ako ne znas sta da stavis, uzmi kvotu 1,01, imas to pravo po Pravilima, uzmi predlog da ce Arsenal jednom sutnuti na utakmici, makar i ka korner zastavici.

Hvala kolega sto si me podsjetio da kao POBJEDNIK  imam pravo postaviti prijedlog i po tecaju od 1.01 i to cak tri puta... zaista hvala ti sto mislis o meni

prije 41 minute, mesrine said:

Bravo kolega! Pohvalno od tebe, i za primjer drugima.

A mogao si samo napisati "KEC KO KUCAA" kao onaj jedini pametni drugoligas, zna se koji, nema ih vise kao Bayerna

Ako moze kolega, da se drzis druge lige, i da tamo objavljujes ako hoces nesto da kazes.

Jednom si bio sedmi na kraju sezone, jednom peti, jednom pitaj Boga koji, pa jos uvek nije doslo vreme da objavljujes postove u prvoj, elitnoj.

A kada jednom udjes u prvu ligu, moci ces i ti da ovde objavljujes svoje postove. Evo, na primer, imas priliku bas da vidis sta i kako predlazu ova dvojica koja su prosle sezone u drugoj, amaterskoj izgledala kao da nisu od krvi i mesa, vec od celika, a evo ih sada u prvoj ligi, gde nemaju srece.

Just now, LeonardoDrugi said:

Ako moze kolega, da se drzis druge lige, i da tamo objavljujes ako hoces nesto da kazes.

Jednom si bio sedmi na kraju sezone, jednom peti, jednom pitaj Boga koji, pa jos uvek nije doslo vreme da objavljujes postove u prvoj, elitnoj.

A kada jednom udjes u prvu ligu, moci ces i ti da ovde objavljujes svoje postove. Evo, na primer, imas priliku bas da vidis sta i kako predlazu ova dvojica koja su prosle sezone u drugoj, amaterskoj izgledala kao da nisu od krvi i mesa, vec od celika, a evo ih sada u prvoj ligi, gde nemaju srece.

Hej kolega, kao sto sam ti vec par puta i odgovorio, cim ti prestanes pisati po onoj nasoj kanalizacijskoj ligi prestati cu i ja ovdje. :D

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use