Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 3.1.2026. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

prije 5 minute, mesrine said:

Uopce ne likujem, procitaj moju analizu u ps i sve je jasno, uvijek se moze pasti, a da se veselim padu konkurenta, to svakako.

Ovo sto spominjem tvoj tip je smo nastavak i odgovor na tvoju provokaciju tj prozivanje jer prvi si poceo, tqko da da, nista ja ne likujem niti se smatram prvakom, vec ovo kolo mogu pasti.

Kolega @pena29, nikakva ljutnja haha, sqmo se salim malo i to je to, opusteno

I svako dobro svima jos jednom u svemu, osim u ps naravno ;)

Sve o.k. Bez ovakvih komentara i suprotnih mišljenja,PŠ bila bi dosadna. Cijenim svačiji doprinos i volio bih da i ostali kolege objave poneki komentar općenito,ali znam da mnogi ne vole pisati a i to je  u redu.

prije 9 minute, pena29 said:

Monika je Billa oslobadjala stresa da može opušteno donositi odluke na dobrobit USA.

Eto vidis. Ona je izjavila da se niceg ne stidi, da je niko nista nije naterao, i da sve sto je radila, radila je dobrovoljno. A nije klecala ispred Billa samo jednom, vec sto puta.

Monica se niceg ne stidi, a ti nas teras da se stidimo sto uzivamo kada neko padne u Poslednjoj Sansi

Moram jednu stvar naglasiti. Svaki pad nekog na PŠ košta nas sve u realnom kladjenju. Meni je konkretno 1mali dobitak propao zbog Juventusa. Mnogima je propao puno veći dobitak i onda nije bas ugodno.  Inače, puno ljudi igra prijedloge s PŠ i svaki pad netko osjeti na svom novčaniku. 1bod na PŠ najmanja je šteta. Efekt leptira,1pada na PŠ ,a mnogi u realnom kladjenju ,pogotovo kad padne favorit iz Lige petice.

prije 5 minute, pena29 said:

Moram jednu stvar naglasiti. Svaki pad nekog na PŠ košta nas sve u realnom kladjenju. Meni je konkretno 1mali dobitak propao zbog Juventusa. Mnogima je propao puno veći dobitak i onda nije bas ugodno.  Inače, puno ljudi igra prijedloge s PŠ i svaki pad netko osjeti na svom novčaniku. 1bod na PŠ najmanja je šteta. Efekt leptira,1pada na PŠ ,a mnogi u realnom kladjenju ,pogotovo kad padne favorit iz Lige petice.

Od svega sto ste pisali u toku dana i veceri, ovo je najbolje napisano. Pad na juventus me bas unazadio, dakle trebao bi se radovati sto je kolega pao. Taj njegov pad sam bas dobro "platio", nije mi normalno da se vise radujem necijem padu u PS negi sto volim proci u realnom kladjenju. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use