Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 16.01.2026. (Dnevna tema)

LeonardoDrugi

Recommended Posts

Pre nego sto se probudite, a pre odlaska u kupatilo, spremite pored sebe benzin, i nesto staro da obucete. Benzin ce vam trebati da se  polijete njime i samozapalite kada bude izasla tabela Poslednje Sanse, i na njoj budete videli da su na prvim mestima kolege unkdy, prlito i furyshaa. A nesto staro da obucete ce vam trebati da ne gorite u necemu brendiranom.

Yebem ti Poslednju Sansu i ko je kreirao, kada vidite ko je sve na prvim mestima.

Jutros sam ušao na forum prije nego što sam mejlove pogledao i bio uzbuđen zbog komentara @LeonardoDrugi o klađenju protiv Udinesea, Sassuola, Fortune, Cagliaria, Leccea, pa onda i ushićenosti zbog golova na utakmicama Bayerna i možda neke opcije Reala a dočeka me komentar gdje me popljuje maksimalno ... 

prije 37 minute, LeonardoDrugi said:

Pre nego sto se probudite, a pre odlaska u kupatilo, spremite pored sebe benzin, i nesto staro da obucete. Benzin ce vam trebati da se  polijete njime i samozapalite kada bude izasla tabela Poslednje Sanse, i na njoj budete videli da su na prvim mestima kolege unkdy, prlito i furyshaa. A nesto staro da obucete ce vam trebati da ne gorite u necemu brendiranom.

Yebem ti Poslednju Sansu i ko je kreirao, kada vidite ko je sve na prvim mestima.

A zašto oni ne bi bili na vodećim mjestima?!

Prošlo je već skoro pola sezone, to više nije slučajnost.

Imaju dobar odabir parova i svoju taktiku. Nemoj samo spominjati faktor sreće jer si to kao bitnu komponentu uspjeha već eliminirao,pa i ismijao -)))

Nije zabranjeno ponekad pohvaliti igrače, čestitati im , pa ja ovim putem čestitam vodećem trojcu u obje lige na uspjehu u prvoj polovici natjecanja! 

prije 8 minute, furyshaa said:

Jutros sam ušao na forum prije nego što sam mejlove pogledao i bio uzbuđen zbog komentara @LeonardoDrugi o klađenju protiv Udinesea, Sassuola, Fortune, Cagliaria, Leccea, pa onda i ushićenosti zbog golova na utakmicama Bayerna i možda neke opcije Reala a dočeka me komentar gdje me popljuje maksimalno ... 

Dobro. Hajde onda da ovaj weekend ipak pocnemo pozitivno, da ne mracimo na Forumu vec od ranog jutra. Ti uzivaj u tome, sto si najbolji medju nama, jer kako kolega gore kaze, to vise nije slucajnost.

A mi ostali cemo da uzivamo u statistici i medjusobnim susretima koja kaze da si uvek, svih ovih godina, bio tu negde, na korak od prve, elitne, cak i u onoj, istorijskoj sezoni u Guts-Leonardo Kupu kada su te sekunde delile od velikog Finala, ali je ipak uvek nedostajao onaj odlucujuci korak koji razdvaja blato od elite.

Sto rece kolega, to vise nije slucajnost.

Gledajmo pozitivno, uvek je bolje da u prvu, elitnu udje bilo ko, samo da to ne budu administratori.

prije 5 minute, furyshaa said:

Samo mala ispravka @LeonardoDrugi, u kupu sam čak u finalu pogodio sve parove i samo sekunde su me dijelile od osvajanja kupa ali je kolegi prošao tip u 90+ minuti i na osnovu boljeg tečaja je uzeo finale kupa.

E, to je ultra peh bio. Valjda se ove sezone to vrati i zaigraš napokon s Leom u prvoj ligi. 

Ne boj se Leovih kritika,to te jača,čuvaj se onog dana kad te počne hvaliti.

prije 1 minutu, pena29 said:

E, to je ultra peh bio. Valjda se ove sezone to vrati i zaigraš napokon s Leom u prvoj ligi. 

Ne boj se Leovih kritika,to te jača,čuvaj se onog dana kad te počne hvaliti.

Kolega, moj kolega, kako je krenulo, poznavajući sebe a i trenutno situaciju u Prvoj ligi, sljedeće sezone će Leo igrati sa mnom Drugu ligu PŠ.

prije 9 minute, LeonardoDrugi said:

Za ljubitelje horora

IMG_0054.thumb.jpeg.62f6a9b42d2d64980dafb1031c1f1ac1.jpeg

IMG_0055.thumb.jpeg.e7b783191ab445eead170003ad6d9fde.jpeg

Postovani kolega i rivalu izgleda brzo zaboravljas ko drzi 2 rekorde na ovaj smesni forum (sezona sa samo 4 promasaja i najduzi pogodeni niz 49 parova) 

Zaboravljas da u drugu sezonu si mi ukrao pobjedu par kola prije kraja i onaj famozni finish kada je Swiatek imala sve da te dokrajcim u blic zavrsnicu sa pogodeni par od 3.50 kvote i desilo se epski kolaps

Nakon toga sam se ocekivao raspao 2 sezone i bio tezi prosek ali ocekivano kladionica je bila u zadjni plan 

Ajde podigni malo formu, inace deluje da najaci kolega zadnje 2 sezone BoskoBuha po novo @Fitoz ide po 3 in a row

PS Kad bi kolega @fic postavljao samo predloge kontra hendikep u rukomet imao bi 5 PS

Bukvalno svaki put najlakse prodje

prije 1 sat, unkdy said:

Postovani kolega i rivalu izgleda brzo zaboravljas ko drzi 2 rekorde na ovaj smesni forum (sezona sa samo 4 promasaja i najduzi pogodeni niz 49 parova) 

Zaboravljas da u drugu sezonu si mi ukrao pobjedu par kola prije kraja i onaj famozni finish kada je Swiatek imala sve da te dokrajcim u blic zavrsnicu sa pogodeni par od 3.50 kvote i desilo se epski kolaps

Nakon toga sam se ocekivao raspao 2 sezone i bio tezi prosek ali ocekivano kladionica je bila u zadjni plan 

Ajde podigni malo formu, inace deluje da najaci kolega zadnje 2 sezone BoskoBuha po novo @Fitoz ide po 3 in a row

PS Kad bi kolega @fic postavljao samo predloge kontra hendikep u rukomet imao bi 5 PS

Bukvalno svaki put najlakse prodje

Kolega,ta tvoja 2rekorda će trajati dulje nego rekord skakača B.Beamona,a onaj od 49 u nizu dulje od rekorda atletićara/atletičarke na 800 m Jarmile K. koji još nije oboren od 1983.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use