Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 27.03.2015.

Goksim

Recommended Posts

Evo vikend je pred vratima a time i puno bolja ponuda ;) Zadnjih dana nisam bio previše aktivan na forumu budući da je ponuda bila izuzetno siromašna, s obzirom da je stanka u klubskom nogometu, pa sam energiju usmjerio na dodatno unapređenje portala i foruma ;) 

Ovaj vikend ima nekoliko zanimljivih utakmica koje ću ispratiti sa nižim ili eventualno srednjim ulogom, a s nestrpljenjem očekujem sljedeći vikend, i one nakon, te zadnjih mjesec i pol, dva, mnogih nomogetnih prvenstava koji su se često znali pokazati kao odlični za klađenje :)

Analize sa SvijetKladjenja portala

Engleska - Litva

http://www.svijetkladjenja.com/analize/engleska-litva-kvalifikacije-za-ep-27-3-2015/

Španjolska - Ukrajina

http://www.svijetkladjenja.com/analize/spanjolska-ukrajina-kvalifikacije-za-ep-27-3-2015/

Crna Gora - Rusija

http://www.svijetkladjenja.com/analize/crna-gora-rusija-kvalifikacije-za-ep-27-3-2015/

Slovačka - Luxemburg

Unibet daje 1,70 da će Slovačka imati preko 56,5% posjed lopte u utakmici protiv Luxemburga. Ova granica mi se čini niskom, preniskom, očekujem da će Slovačka imati oko 60%, te mi se ova oklada čini kao valuebet. Jednostavno slovačka je znatno jača reprezentacija te igraju na domaćem terenu tako da bi trebali dominirati i imati posjed lopte, te diktirati tempo igre. Sumanjam da će igrati na kontre protiv Luxemburga :P

Jutarnji single (pokušaj, h3h3)

Laaksonen-Ouahab 2 2.30 Marathon

Kratka analiza počinju uskoro. Ouahab igra sjajno ove sezone što se tiče futures i challenger razine. Na zemlji je izgubio samo jedan meč od njih 15, osvojio je challenger u Casablanci na početku sezone gdje je napravio nekoliko iznenađenja razbivši Ungura, Martia, Rufina. Osvojio je i futures prošli tjedan pobjedivši Martia u finalu. Ovdje je prva dva kola prošao lagano. Laaksonen se muči na zemlji ove sezone, odigrao je 3 meča, prije 10 dana izgubio je od 766. tenisača svijeta Idmbareka sa laganih 6:2 6:2. Na ovom turniru je u dva meča oba puta gubio set i oba puta protiv amatera, Cammarate 866. tenisača svijeta i Walocha koji je 1367. što dovoljno govori o njegovoj formi. Ouahab igra jako dobro i mislim da može iznenaditi ovdje.

EDIT: predaja Laaksonena kod 6:4 4:2 za Ouahaba, tip je dobitan jer se u Marathonu predaja računa kao pobjeda/poraz ako je završen prvi set.

LindstR/MelzerJ-ĐokovN/Tipsarović 2 / 2,30

Kladionice su postavile Lindstedta i Melzera kao favorite iskljucivo iz razloga sto se radi o izrazitim igracima parova. Pogotovo Lindstedt koji samo to i igra. Lindstedt je prosli tjedan osvojio challenger i Irvingu ali sa Stakhovskim. Prije toga sezonu je počeo sa Matkhovskim te su imali neke uspjehe tipa polufinale Dubaia. Sada igra sa Melzerom, igracom koji se vraca nakon ozljede i glavna preokupacija mu je single. Igrao je 2. kolo(prosavsi kvalifikacije) Indian Wellsa a i sad je izboio drugo kolo izbacivsi Harrisona. No u parovima je druga prica, ove godine ima u 5 mečeva 5 poraza. Ono sto je vazno jos spomenuti da Lindsted i Melzer dosad su odigrali zajedno samo 5 mečeva( i to 3 još 2008.). S druge strane Đoković je najbolji tenisač na svijetu, u DC u Kragujevcu nam je pokazao kako igra parove. Gotovo podjedanko dobro kao i single, što naravno ni ne treba čuditi kad je takav talent i kvalitetea u pitanju. Đoković parove igra samo kad dobije pozivnicu i to vecinom da igra sa nekim velikim prijateljem. A ovo je upravo takva prigoda. Tipsarović se vrača nakon zadnjeg emca 21.10.2013.  Izrazito je motiviran te od pocetka godine preko facebooka poručuje da je spremniji nego ikad i da jedva ceka zaigrati opet. Za sad prvo parove, a sljedeci turnir i u singlu. Đoković i Tipsarević odigrali su zajedno u parovima 9 mečeva, često zajedno treniraju. I privatno i u DC-u. Dakle moj zakljucak je: Lindstedt je klasa u parovima, ali s Melzerom koji je glavom vise usmjeren u single te u parovima ne igra dobro te gotovo da i nikad nisu igrali zajedno protiv dvojce prijtalja koji znaju sve o drugom te imaju zasigurno savršeni osjecaj. Jedan koji je svjetska klasa i prevaga u svemu s Tipsarevicem koji je nikad zeljniji dokazivanja. Jednostavno preveliki koef da se ne uzme!

16:00 BiH(21)-SAD(23) 2 / 2,30

Ovo mi je zapelo za oko. SAD ima vjerovatno bolju i A momcad od BIH a kako ne bi ovu mladu koju vjerovatno spemaju za Olimpijadu. Nogomet je u Americi u velikom uzletu, najvise zbog repke koja igra dobro te je privukla veliku paznju. Ulažu jako puno u kampove, te rezultat ne bi trebao izostat u buducnosti s obzirom na ulozeno. Danas igraju u Tuzli. Ali ono što je zanimljivo da BIH igra sa U21 a SAD sa U23. Ipak ako u nicemu u fizičkom smislu velika je to prednost za Amere te me čudi tako veliki koef: Malo o utakmici: http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=10796

http://www.ussoccer.com/stories/2015/03/24/14/51/150324-u23mnt-adds-two-players

U.S. ROSTER BY POSITION:
GOALKEEPERS (2): Charlie Horton (Cardiff City; Cleveland, Ohio), Tyler Miller (Zweibrücken; Woodbury, N.J.)
DEFENDERS (5): Christian Dean (Vancouver Whitecaps FC; East Palo Alto, Calif.), Juan Pablo Ocegueda (Alebrijes de Oaxaca; Riverside, Calif.), Shane O’Neill (Colorado Rapids; Boulder, Colo.), William Packwood (Birmingham City; Concord, Mass.), Oscar Sorto (LA Galaxy; Los Angeles, Calif.)
MIDFIELDERS (5): Fatai Alashe (San Jose Earthquakes; Northville, Mich.), Luis Gil (Real Salt Lake; Garden Grove, Calif.), Benji Joya (Santos Laguna; San Jose, Calif.), Ariel Lassiter (LA Galaxy II; Temecula, Calif.), Wil Trapp (Columbus Crew; Gahanna, Ohio)
FORWARDS (6): Alonso Hernandez (Monterrey; El Paso, Texas), Jerome Kiesewetter (VfB Stuttgart; Berlin, Germany), Alfred Koroma Shams (Southlake Carol, Texas), Jordan Morris (Stanford; Mercer Island, Wash.), Mario Rodriguez (Borussia Mönchengladbach; North Hollywood, Calif.), Khiry Shelton (New York City FC; Leander, Texas)

BIH POPIS IGRACA: http://www.klix.ba/sport/nogomet/nestorovic-objavio-spisak-reprezentativaca-za-susrete-protiv-sad-i-turske/150316084

Jutarnji single (pokušaj, h3h3)

Laaksonen-Ouahab 2 2.30 Marathon

Kratka analiza počinju uskoro. Ouahab igra sjajno ove sezone što se tiče futures i challenger razine. Na zemlji je izgubio samo jedan meč od njih 15, osvojio je challenger u Casablanci na početku sezone gdje je napravio nekoliko iznenađenja razbivši Ungura, Martia, Rufina. Osvojio je i futures prošli tjedan pobjedivši Martia u finalu. Ovdje je prva dva kola prošao lagano. Laaksonen se muči na zemlji ove sezone, odigrao je 3 meča, prije 10 dana izgubio je od 766. tenisača svijeta Idmbareka sa laganih 6:2 6:2. Na ovom turniru je u dva meča oba puta gubio set i oba puta protiv amatera, Cammarate 866. tenisača svijeta i Walocha koji je 1367. što dovoljno govori o njegovoj formi. Ouahab igra jako dobro i mislim da može iznenaditi ovdje.

E jebemu i predaju.... Koja kladionica priznaje predaju kao pobjedu onog koji nije predao? Bezbroj puta dosad vec ista situacija...

pozdrav ljudovi...   :D  :D  :D

evo i jednog mog posta...

SLOVAČKA - LUXEMBURG   zbroj kornera -11,5+      1 - manje.....   1,85    SS 

Svima je jasno kako igra Luxemburg - nikako.... Slovačka je po meni veliki favorit, u posljednjih 6 utakmica ima svih 6 pobjeda, no koeficijent od mizernih 1,10 me je nagnao da pronađem neku drugu opciju za tu utakmicu... Ovaj puta odlučio sam se za kornere... Luxemburg neće sudjelovati u ukupnom zbroju kornera na kraju utakmice ili će njegov doprinos biti minimalan (1-2 kornera ako i toliko)... Slovačka bi ovu brojku od 12 kornera na utakmici morala dostići praktički sama da bi ugorozila ovaj bet... 

SRETNO ...!!!  :)

molio bih one koji malo bolje prate tenis, da mi odgovore na jedno pitanje...

Kevin Anderson - Sam Querrey

igraju oko 16:00 sati u Miamiu, zanima me slijedeće:

na Querreya je koeficijent 2,20 a na Andersona 1,60 na SS, što me pomalo čudi... ima li netko informaciju da je Querrey možda bio ili je ozlijeđen? Zato jer je Querrey na tvrdoj podlozi puno bolji igrač od Andersona, koji ga može pobijediti samo na zemlji... 

pa ako mi može netko odgovoriti do 15:55.... hvala unaprijed.....  

na Querreya je koeficijent 2,20 a na Andersona 1,60 na SS, što me pomalo čudi... ima li netko informaciju da je Querrey možda bio ili je ozlijeđen? Zato jer je Querrey na tvrdoj podlozi puno bolji igrač od Andersona, koji ga može pobijediti samo na zemlji...

http://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=1296591

Querrey ove sezone igra katastrofa a i inace osim servisa nema puno... Anderson ima takoder slican servis ali im i igru... podloga je ovdje jako spora. Najslicnija zemljanoj na touru sto autotomatski ne pogoduje Samu. po meni over prvi set ili cijeli mec najizglednije

http://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=1296591

Querrey ove sezone igra katastrofa a i inace osim servisa nema puno... Anderson ima takoder slican servis ali im i igru... podloga je ovdje jako spora. Najslicnija zemljanoj na touru sto autotomatski ne pogoduje Samu. po meni over prvi set ili cijeli mec najizglednije

da... mislio sam da se neće nitko javiti pa sam odigrao 1.set over 9,5 ali je koeficijent jako mali ... samo 1,40... 

http://i.imgur.com/T8GEImL.jpg

T8GEImL.jpg

pozdrav ljudovi...   :D  :D  :D

evo i jednog mog posta...

SLOVAČKA - LUXEMBURG   zbroj kornera -11,5+      1 - manje.....   1,85    SS

Svima je jasno kako igra Luxemburg - nikako.... Slovačka je po meni veliki favorit, u posljednjih 6 utakmica ima svih 6 pobjeda, no koeficijent od mizernih 1,10 me je nagnao da pronađem neku drugu opciju za tu utakmicu... Ovaj puta odlučio sam se za kornere... Luxemburg neće sudjelovati u ukupnom zbroju kornera na kraju utakmice ili će njegov doprinos biti minimalan (1-2 kornera ako i toliko)... Slovačka bi ovu brojku od 12 kornera na utakmici morala dostići praktički sama da bi ugorozila ovaj bet... 

SRETNO ...!!!  :)

Ovdje mi se također zanimljivim betom čini over 3,5 žutih...sudi Švicarac Stephan Studer sa prosjekom od 3,65 žutih po tekmi...

Pročitaj zadnju najavu Querreyevog meča sa Dvoznaka:

http://dvoznak.com/?show=dogadjaj&id_dogadjaj=439891&id_vrsta_dogadjaja=3

Spominju se problemi s leđima i manje treninga prije Indian Wellsa.. Možda probati 9,5+ gemova u prvom setu ili pobjeda Andersona. Podloga u Miamiju nije toliko brza, slični uvjeti kao na zemlji i veća vlažnost pa loptica sporije leti..

Švicarska-Estonija 20:45h

Zbroj žutih kartona 3,5 više @ 1.70

Utakmicu sudi Nizuzemac Danny Makkelie sa prosijekom od 3.75 žutih po utakmici (ako ga se sjećate sudio je tekmu Aalborg-Dinamo)

Švicarci nakon 4 tekme imaju samo 6 bodova,u ovoj tekmi svakako moraju osvojiti 3 boda, i loviti Engleze na vrhu tablice koji su se izdvojili,a Slovenija sa isto 6 bodova igra večeras sa San Marinom...Estonci oduvijek igraju obranbeno,čvrsto u obrani pa na kontre što naprave...i znaju bit jako žilavi...očekujem da će prekršajima ometat ritam švicaraca...a s druge strane da će švicarci moguće kontre prekidat prekršajima....

Pročitaj zadnju najavu Querreyevog meča sa Dvoznaka:

http://dvoznak.com/?show=dogadjaj&id_dogadjaj=439891&id_vrsta_dogadjaja=3

Spominju se problemi s leđima i manje treninga prije Indian Wellsa.. Možda probati 9,5+ gemova u prvom setu ili pobjeda Andersona. Podloga u Miamiju nije toliko brza, slični uvjeti kao na zemlji i veća vlažnost pa loptica sporije leti..

hvala Destructo... eto već smo sve riješili... hvala puno još jednom i tebi i mrnji...  :-)  

zamalo sam odigrao na pobjedu Querreya.... 

E jebemu i predaju.... Koja kladionica priznaje predaju kao pobjedu onog koji nije predao? Bezbroj puta dosad vec ista situacija...

Marathon i pinnacle računaju kod predaje pobjeda/poraz ako je završio prvi set, a bwin od prvog poena računa pobjeda/poraz

zašto je po tebi querrey toliko bolji od andersona na hardu ? pa  anderson i zna igrati samo na ovim bržim podlogama i trenutno je u boljoj formi

Marathon i pinnacle računaju kod predaje pobjeda/poraz ako je završio prvi set, a bwin od prvog poena računa pobjeda/poraz

zašto je po tebi querrey toliko bolji od andersona na hardu ? pa  anderson i zna igrati samo na ovim bržim podlogama i trenutno je u boljoj formi

zato što ga redovito "maže" sa po 2-0 u setovima na hardu... 

Vardar-Meshkov Brest (-4,5) 2 1.85
Veszprem-Zagreb 1 1.16

Bet365

Završnica SEHA lige, Veszprem domaćin. U prvoj utakmici mislim da Vardar neće tako lako dobiti Brest koji ih je dosta puta namučio i nisu tako lak zalogaj. Oni su mini reprezentacija Bjelorusije, dosta igrača iz repke igra u najboljem državnom klubu. Koliko sam uspio naći, kod Vardara danas nema Dibirova koji je glavni scorer ekipe.
Što se tiče druge utakmice, Veszprem je uz Barcu i Kiel trenutno najbolja ekipa u Europi, Zagreb je napravio jako dobar posao u ligi prvaka protiv Koldinga a vjerujem da je i umor prisutan. Zagreb je druga priča van svoje dvorane i mislim da ne mogu ugroziti Veszprem.

zato što ga redovito "maže" sa po 2-0 u setovima na hardu... 

dobio ga je dva puta sa 2:0 na hardu ne znam baš da je to redovito, prošle godine su igrali dva meča i obojica su dobila po jedan bez izgubljenog seta, igrali su dosta mečeva prije kada je querrey bio puno bolji tenisač i redovno su išli u tri seta, trenutno su priče okrenute, anderson je top 20 tenisač a querrey je u jako lošoj formi. Ne kažem da neće Querrey danas dobiti, ali sigurno nije toliko bolji igrač na hardu.

dobio ga je dva puta sa 2:0 na hardu ne znam baš da je to redovito, prošle godine su igrali dva meča i obojica su dobila po jedan bez izgubljenog seta, igrali su dosta mečeva prije kada je querrey bio puno bolji tenisač i redovno su išli u tri seta, trenutno su priče okrenute, anderson je top 20 tenisač a querrey je u jako lošoj formi. Ne kažem da neće Querrey danas dobiti, ali sigurno nije toliko bolji igrač na hardu.

nema smisla ovo duljiti u nedogled, naše percepcije se u potpunosti razlikuju...  ali je činjenica da je querrey 7 puta dobio andersona, a od toga samo jednom na zemlji a sve ostalo na hardu.... 

nema smisla ovo duljiti u nedogled, naše percepcije se u potpunosti razlikuju...  ali je činjenica da je querrey 7 puta dobio andersona, a od toga samo jednom na zemlji a sve ostalo na hardu.... 

činjenica jeste, ali kao što sam gore napisao te pobjede su bile dok je querrey igrao puno bolje, a u zadnje vrijeme querrey nije ni q od toga querreya, a i anderson je njega 4 puta dobio na hardu, prošle godine mu je odmah uzvratio sa 2:0, anderson je trenutno kompletniji tenisač i zasluženo je u top 20, ali to su tenisači koji igru zasnivaju na servisu i svak svakoga može dobiti (njih 2, raonić, isner i ekipica), poštujem tuđa mišljenja naravno i da ne duljimo više, ako si ga odigrao na kraju nadam se da će dobiti

činjenica jeste, ali kao što sam gore napisao te pobjede su bile dok je querrey igrao puno bolje, a u zadnje vrijeme querrey nije ni q od toga querreya, a i anderson je njega 4 puta dobio na hardu, prošle godine mu je odmah uzvratio sa 2:0, anderson je trenutno kompletniji tenisač i zasluženo je u top 20, ali to su tenisači koji igru zasnivaju na servisu i svak svakoga može dobiti (njih 2, raonić, isner i ekipica), poštujem tuđa mišljenja naravno i da ne duljimo više, ako si ga odigrao na kraju nadam se da će dobiti

nisam ga odigrao, igrao sam 1.set 9,5 više, a to je već prošlo jer je trenutni rezultat u 1.setu 6-5 za querreya

ALI JE PALA KIŠA .... pa je prekid

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Cesto u betbuilderima igram ove dvi opcije zajedno, ali Inter me dva puta bacia pa njega izbjegavam. Pokazalo mi se da je bolja opcija da obe ekipe ne daju gol u prvom pol. za slicnu (cak i bolji) kvotu.
    • Inter vs Napoli, najava Da uzmemo sada sedam dana vremena, ne verujem da bismo mogli jednu, jedinu stvar da pronadjemo po cemu bi Inter i Napoli kao klubovi imali slicnosti. Niti bi mogli da pronadjemo dva grada u svetu koja se toliko razlikuju poput Milana i Napulja, a tek o razlikama ova dva kluba, stvarno nema smisla gubiti vreme. Zato cu ovde samo ispricati jedan dogadjaj sa konferencije za stampu, trenera Juventusa, Spallettija, nekoliko dana nakon sto je na klupi zamenio Tudora. Juventus ima neverovatan broj navijaca i van Torina, ali generalno predstavlja "najomrazeniji" klub, koji ako ne navijate za njih, onda se podrazumeva da ih mrzite kao nijedan klub na svetu. Dakle, ko ne navija za Juventus vec za neki drugi klub, ne moze da bude ravnodusan prema Juventusu, vec mora da ga mrzi iz dna dushe. Spalletti je uvek osecao odbojnost prema Juventusu, ali kao profesionalni trener koji zivi od trenerskog posla svakako nije mogao da odbije poziv koji dobijete ili ne dobijete jednom u zivotu. A onda su ga na jednoj konferenciji za stampu, nekoliko dana nakon sto je seo na klupu Juventusa pitali da kaze kakvi su mu utisci u odnosu na Napoli (posto je on nakon osvojene titule sa Napolijem, gde su ga u Napulju proglasili za sveca, ipak napustio klub). Spalletti je bio sjajan u odgovoru pa je rekao: "... u Napoliju smo imali one barijere za vezbanje slobodnih udaraca koje predstavljaju "zivi zid", kao sto ih imamo i ovde u Juventusu, samo sto se ove ovde u Juventusu pomeraju ... pa cu ovde malo da se zaustavim. Sasvim slucajno sam uzivo video ove Juventusove "barijere" za vezbanje slobodnih udaraca o kojima Spalletti govori. To su pomagala najnovije generacije, pravo tehnolosko cudo, koje simulira zive ljude koji su postavljeni u "zivom zidu" koje mozete da programirate tako da "se pomeraju, skacu, idu levo-desno, gore-dole" i tako stvaraju realnu sluku koja moze da se desi na utakmici. Za razliku od Juventusove barijere, u Napoliju imaju one drvene fixne barijere od sperploce, koje ponekad mozete videti na vasarima ili oko cirkusa, kada imate siluetu coveka, pult i vazdusnu pusku pored. Na tim vasarima, ili oko cirkusa imate mogucnost da, ako platite, pucate u siluetu coveka, i ako pogodite, za nagradu mozete da dobijete plisanog medu.  Ja stvarno nikada u svom zivotu, nisam cuo tacnije poredjenje necega nego ovog Spallettijevog kako je on objasnio razliku izmedju severa i juga. Na severu imaju cak i barijere za vezbanje slobodnih udaraca koje se pomeraju, a zamislite tek onda kakve su razlike u ostalim stvarima, mentalitetu ljudi, navikama, ophodjenju, kulturi, travi, stadionu ... Ja mislim da je Spalleti otprilike poslao poruku da je razlika izmedju severa i juga tolika, da nikoga ne bi trebalo da zacudi da u Interu ili Juventusu, kafu kuvaju porno glumice, dok u Napoliju neke brkate babe rade kao kafe kuvarice, a mislim da on zna sta govori, jer je radio u obe sredine. Znaci, razliku izmedju Intera i Napolija, kao klubova, vam je vec Spalletti objasnio, bez obzira sto je on pricao o Juventusu. Razlika izmedju rostera Intera i Napolija Spalletti je rekao svoje, a ja cu dodati da je ista ovolika razlika i u kvalitetu rostera u korist Intera. Sadasnji roster Intera je pravo remek-delo, zivotno delo njihovog sportskog direktora, kojem sam se ja toliko divio prosle sezone, da su mi toliko ostetili mozak da sam podrzao Inter, a ne savrseni Psg u Finalu Lige Prvaka gde sam izgubio novac. Savrsenstvo Intera kao rostera je u tome sto su dugo na okupu, jasno se vidi ideja sta zele, prave samo male i neznatne promene tamo gde procene da su neophodne, imaju jasnu hijerarhiju u timu, plus se iz aviona vidi da postoji mir unutar tima i svlacionice. Posebno bih ovde izdvojio dovodjenje Sucica. On sigurno nije dosao da pojaca Inter, niti da ga ucini boljim, niti ce sada dovodjenjem Sucica osvojiti Ligu Prvaka. On je doveden jer je potreban da ima svoje mesto u jednom savrsenom rosteru, i iz aviona se vidi da je izuzetno pazljivo biran. Ja mislim da dolazak Sucica u Inter niko na svetu nije ni registrovao u svom mozgu, a kamoli da se neko toga seca, dok u meni izbor kluba zasto bas njega odmah izaziva erekciju. A erekciju u meni izaziva i cinjenica da ovakvih kao Sucic u Italiji ima u vagonima, ali su oni pazljivo izabrali bas njega. Sa druge strane, Napoli je savrsenstvo od rostera, ali samo za Contea. On ga je napravio samo za sebe, i da sada ovakav Napoli date Arteti u Premier League, Wolverhampton bi se spasao ispadanja tako sto bi prestigao Napoli na tabeli engleske Premier League. Znaci, ako pogledate kako Napoli izgleda, sve je jasno, kako Conte zeli da igra i kako se dolazi do scudetta. Sezona 2025/2026 Intera i Napolija Inter se odlicno drzi u sva tri takmicenja koja igra ove sezone. Tokom cele dosadasnje sezone su u vrhu Lige Prvaka, Serie A, a lagano su i prosli sva kola italijanskog kupa. U italijanskom prvenstvu imaju samo tri poraza, jedan kiks kod kuce, jos letos od Udinesea, poraz u derbiju od Milana i poraz na strani bas od Napolija. U Ligi Prvaka imaju poraz kod kuce od Liverpoola sto su mogli da izbegnu, i jedan poraz na strani od Atletico Madrida. A sve ostalo sto su odigrali u toku sezone su sve pobede, jer prakticno uopste ne igraju nereseno ove sezone. Na osnovu ovoga, moze se zakljuciti da su, osim kiks-poraza od Udinesea kod kuce, ove sezone gubili samo od jakih timova, Milana, Liverpoola i Atletico Madrida. Inter jeste savrsen, ali je prvi trofej u sezoni ipak osvojio doktor Conte, a to je Supercup Italije. Kakav god da je trofej i kakvog je znacaja, ipak su na teren istrcali i Inter i Milan i Bologna. Napoli kod kuce ove sezone nije izgubio nijednu utakmicu ni u jednom takmicenju, ali na strani pokazuju juznjacki karakter. Potop od savrsenog Psv-a od 2:6, porazi bez postignutog gola od 0:2 od gradjana, Bologne i Benfice, plus porazi od Milana i Torina. Pri tome, prosuti bodovi kod kuce protiv Verone, mogu biti alarm da se podsete na istorijsko pravilo da se titule gube "na malim " utakmicama. Ali, prilikom kladjenja nikako ne sme da se zaboravi da napoli prakticno celu sezonu do sada igra osakacen povredama i izostancima, i ako bismo i to uzeli u obzir, doktor Conte i Napoli su vec osvojili titulu prvaka Italije, gledajuci sa kakvim krsevima od igraca se odlicno drze Predlozi za kladjenje Ovu utakmicu cekam sedam dana, ali da ga yebes, ne mogu da pronadjem entuzijazam za realno kladjenje. Na ovoj utakmici sam jedino trazio sta da uzmem iz nje da vezem sa dvojkom na Olympiacos po 1,33 pa sam izabrao gol Intera na utakmici po 1,20 iako je juce kvota na gol Intera bila 1,16-1,18. Nije mi jasno zasto kladionice podizu kvotu na gol Intera kada je Inter na 25 utakmica ove sezone, na 23 postigao barem jedan gol, bez obzira da li su igrali na strani ili u gostima. Mozda je odgovor u tome da Inter nije dao gol u sezoni, samo na dve utakmice, obe kod kuce, obe vazne i obe protiv jakih, 0:1 sa Milanom i 0:1 sa Liverpoolom. U drugoj, amaterskoj ligi Poslednje Sanse, kolega @Kiks77 cesto koristi igre da u prvih deset minuta nece pasti gol, ili da obe ekipe nece postici po gol u prvom poluvremenu, sto mislim da bih mozda i mogao da odigram iz ove utakmice, ali sa tudjim novcem. Zbog nacina igre obe ekipe, takodje sa tudjim novcem bih igrao i neke ekstremne klizne granice na broj kornera na utakmici, recimo do sest, i ni korner vise. Uopste ne znam ni ko sudi, ali kada sam video u ponudi velikog bet365 da nude za vise od jednog kartona Napolija kvotu od 1,80 prvo sam morao da proveravam da li je to moguce, a kada sam video da jeste, za sada sam odlucio da cu nesto morati da igram i sa sopstvenim novcem. Da ponovim, iz ove utakmice nista ne predlazem za kladjenje, sebi sam trazio sta cu da vezem sa dvojkom na Olympiacos, a to je za sada samo gol Intera, ali sam morao da najavim ovu utakmicu, jer bih umro, da nisam. Pravo kladjenje ce za mene biti tek sutra, kada prvo rasprodam svu imovinu i podignem kredite i onda jedinicu na Juventus protiv Cremonesea, yebem li im majku u pic*#*#ku, vezem sa dvojkom na Olympiacos po ukupnoj kvoti od 1,67-1,70  
    • Prvo, hvala na analizama. Drugo,već smo mislili gdje si nestao. Vjerojatno slavio over koševa Barce koji se dogodio praktično na samom kraju. Bila bi istorijska nepravda da si pao, a pola igrača prošlo nakon tvojih savjeta.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use