Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Europska liga

Screenshot 2026-02-17 005219.png

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Konferencijska liga

Screenshot 2026-02-17 005233.png

KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 16.2. u 23:38 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno (edited)

Najtuznija princeza na svetu

Verovatno da veliki broj nasih kolega sa Foruma nije culo za Charlene Lynette Wittstock. Ali je malo verovatno da niko nije cuo za najtuzniju princezu na svetu, ili Princezu od Monaca.

Charlene Lynette Wittstock (48 godina) je rodjena u Zimbabveu, ali je odrasla u Juznoafrickoj Republici, gde se sa pòrodicom preselila jos kao dete. Odrasla je kao potpuno obicna devojka, daleko od bilo kakvih dodira sa necim sto se zove "kraljevski", ceo svoj zivot je posvetila sportu i plivanju, cak je ucestvovala na Olimpijskim Igrama u Sidney 2000 godine u stafeti 4x100 a trebala je da ucestvuje i na Olimpijskim Igrama u Pekingu, ali se tamo povredila.

Ako razgovaramo medju nama, kao muskarci, slozicemo se da medju muskarcima postoji veliki broj onih koji "se pale" na sportiskinje, ili hajde da kazemo na sportsko zensko telo. Hajde da kazemo da su odbojkasice ili plivacice tu malo ispred ostalih, mada u mnogim sportovima mozete videti prave secere. Ko se od kolega sa Foruma profesionalno bavio sportom, pogotovo kolektivnim, sigurno je imao prilike da barem jednom vidi svojim ocima, sta se sve radi na pripremama, kada se na primer u nekom sportskom centru ili hotelu susretnu muske i zenske ekipe. Ko nije imao prilike to da vidi, sigurno moze da zamisli sta sve moze da se desi, kada ste dve sedmice odvojeni od realnog zivota, samo trenirate i imate viska hormona i  slobodnog vremena. A zamislite sta se tek desava unutar Olimpiskog sela za vreme Olimpijskih Igara gde se susretne ceo svet.

Ali, ja nisam hteo da pricam ovde o orgijama, niti je Charlene takav tip devojke, vec sam hteo da kazem da su vrhunske sportiskinje, poseban tip devojaka, sa posebnim odnosom prema zivotu, muskarcima, sexu, golom telu ... jednostavno su razlicite, i da postoji veliki broj muskaraca koji "se pale" bas na takve devojke.

Jedan od takvih je Albert II od Monaca, kompletna iskompleksirana debela budaletina, koji je imao tu privilegiju da je samim rodjenjem vec bio predodredjen da jednog dana postane Princ od Monaca. Ja potpuno mogu da zamislim da se neko poput njega "pogubi" kada je prvi put uzivo video sportsko zensko telo, iako je on ceo svoj zivot ziveo zivotom playboya. Ono sto takodje potpuno mogu da zamislim jeste da bas takav tip muskarca poput Alberta II (nizak, bez kose, na granici gojaznosti i sa viskom masnog tkiva plus glup kao qurac, plus dvadeset godina stariji od Charlene) potpuno "odlepi" kada pored sebe vidi mladu, vitku, visoku, sportski gradjenu devojku. 

Albert II je prvi put video Charlene na nekom plivackom mitingu u Monacu, gde je bas ona pobedila na 200 metara, gde joj je bas on urucio pobednicki buket cveca. I ovde potpuno mogu da zamislim oci niskog, malog, zdepastog, masnog buduceg Princa kada je video vrhunsko sportsko telo.

Ostalo je bilo kao na filmu. Charlene se vratila svom plivackom timu, a iskompleksirana, masna budaletina je putem posrednika pozvao Charlene na veceru tako sto je samo za nju pozvao vozaca i najnoviji kraljevski Rolls-Royce. Ostalo znate, kraljevska vecera, na kraljevskom dvoru, upaljene svece samo za damu, posluga, cvece, skupoceni poklon ... a nakon vecere ... zna se.

Samo su se malo zayebali, i to oboje. Svi znamo da bi svaka devojka zelela da bude princeza i da zivi kraljevski, pogotovo na kraljevskom Dvoru. Ali, eto desilo se to da sudbina jednostavno nije odredila da Charlene moze da zivi kao princeza. Zapravo se nikada nije niti osecala princezom, niti joj je to trebalo, niti interesovalo, a pogotovo nikada nije ni uspela da se adaptira na kraljevski zivot. Jedna od sto zena, jedna jedina koja ne moze da zivi kao princeza i tacka.

Sve ostalo je istorija, vise nije bilo nazad, jer kako moze da se dozvoli da jedan niski, masni iskompleksirani pajac moze da bude Princ a da nema princezu? 

Vencali su se 2011 na raskosnoj ceremoniji kako se i prave kraljevska vencanja u rangu princeze Grace Kelly ili Kate i Williama. To je bio istorijski dogadjaj godine, bez obzira sta se stvarno desavalo.

A pricalo se da je Charlene dva puta pokusala da pobegne sa svog kraljevskog vencanja, da su odmah nakon vencanja princ i princeza spavali dva sledeca meseca u odvojenim spavacim sobama, da je Princ odmah nakon vencanja nastavio sa zivotom playboya.

Kakvog li apsurda, Princezu od Monaca, Charlene od Monaca cak i na kraljevskom vencanju niste mogli da vidite nasmejanu ... ccccccccc od milion zena gde bi svaka pozelela da bude princeza, bas ova vrhunska sportiskinja je bila najtuznija zena na svetu. 

A od tada je prosao vec celi zivot, petnaest godina, kraljevski par je dobio dvoje dece, niko ne zna kako, ali je Princeza uvek, bas uvek, sve do danas uvek bila tuzna, na bilo kojoj slici da je vidite

Nastavice se (u toku dana)

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno (edited)

Najtuznija princeza na svetu (nastavak)

Na licu svake zene se vidi citav zivot. To ne moze da sakrije nikakva sminka, gluma, tim psihologa, kraljevsko okruzenje, podrska prijatelja ….nista ne moze da sakrije ono sto pokazuju oci, lice ili govor tela zene. 
A na licu Princeze od Monaca mogu da se vide samo cetiri slova tuga i to velika tuga.

Postoje milioni fotografija Charlene i na svima se vidi isto, tuga i nista vise. Oko nje verovatno postoji citav tim ljudi koji se brine o tome da kraljevski par izgleda kraljevski, ali tugu u ocima zene ne moze da sakrije ni laboratorija niti nikakav photoshop, tuga u ocima je uvek tuga i tacka.

IMG_9955.thumb.jpeg.c62561ad9620e53b4577e92b3b8bbb91.jpeg

IMG_9977.thumb.jpeg.5e7471e98249b9d69accbb34bddaae97.jpeg

IMG_9944.thumb.jpeg.f5b0b0f932d5242a4281e517e07c8c91.jpeg

Na srecu, muskarci tako ne funkcionisu, muskarcima srecu ne oblikuje mozak, vec nesto dosta nize, ali je stvarno tuzno gledati jednu zenu, pa jos Princezu kako nije u stanju da sakrije stanje svoje dushe.

Potpuno je jasno zasto je Charlene nazvana najtuznijom Princezom na svetu, a to potvrdjuju i cinjenice da je ona nekoliko puta bezala iz Knezevine, da ima podrsku citavog tima psihologa, da je imala velike psiho krize i da se veoma retko pojavljuje zajedno sa svojim Princom u javnosti.

Ja sam je nekoliko puta video u prenosima kada je na zavrsetku teniskog turnira prisustvovala zvanicnoj cerimoniji dodele pehara. Uvek je bila izuzetno elegantna, vidi se da citav kraljevski tim stoji iza kraljevske propagande, ali je uvek bolelo videti toliku tugu na necijem licu.

Mislim da se kraljevski par uopste ne yebe i to  vec godinama, sto svakako ne mogu da dokazem. Mislim da Charlene ne moze ni da dodirne tu iskompleksiranu budaletinu. Mislim i da ona, da moze, jos juce bi napustila kraljevski zivot. I na kraju, mislim da je kolega pena29 kada je zlostavljao svetu Georginu Rodriguez na nasem Forumu, lupetajuci kako Georgina nije zadovoljna svojim zivotom, mislio bas na ovakav yebeni kraljevski zivot Princeze od Monaca. Mislim i da je kolega pena29 mislio na Charlene kada je rekao da joj nedostaje kafa sa prijateljicom, a ja bih samo dodao da bi ona jos juce ostavila Knezevinu, samo da moze da se vrati svojoj kuci.

Ko se juce kladio na dvojku na Arsenal moze najbolje da razume kakva se tuga krije u Princezinom zivotu. To sto se juce desilo na utakmici Wolvsa i Arsenala, tu nema nikakve ljutnje, nezadovoljstva, nemoci, razocaranja, a kamoli da se razmislja o napustanju kockanja.

Samo jedna velika tuga i tacka.

Nema objasnjenja, nema podrske, nema razuma, nema onoga “ovo sve smo vec videli sto puta”, nema ovo, nema ono … samo jedna veeeeelika tuga i zivot sa tugom kao kod Charlene.

Iz jucerasnje utakmice sebi cu, ako budem znao gde, napisati u nekoj evidenciji, da se potrudim da nikada ne zaboravim onu jucerasnju kisu, blato na stadionu, Artetino lice, onakav siv i mokar dan, onakav roster Arsenala, onakvu istorijsku krsinu od tima poput Wolvsa, onoliko neshvatljivih banalnih gresaka koje ne mogu da se vide ni kod zenskih fudbalskih timova, one horor zute dresove domacih koji stipaju za oci koliko su ruzni, a pre svega nikada ne bih smeo da zaboravim onoliku tugu od juce.

Proglasavamo tri Dana Zalosti na nasem Forumu.

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno (edited)
prije 4 minute, Marko15 said:

S obzirom da mi je sin danas na prvenstvu svih gimnazija grada Zagreba izborio trece mjesto iz kemije (i trece iz matematike) te se plasirao u zavrsnicu,hebe mi se za lovu koju mi je izbio Arsenal.Pozdrav svim kolegama sa foruma.

Zivela nauka. Zivela hemija i matematika. Srusiti sve crkve na svetu jos juce. Cestitamo od srca.

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno
prije 5 minute, Marko15 said:

S obzirom da mi je sin danas na prvenstvu svih gimnazija grada Zagreba izborio trece mjesto iz kemije (i trece iz matematike) te se plasirao u zavrsnicu,hebe mi se za lovu koju mi je izbio Arsenal.Pozdrav svim kolegama sa foruma.

Čestitke na školskim uspjesima!Biti treći u 2predmeta u velikom gradu je velik uspjeh. Nazalost,javnost slabo cijeni te stvari. Više cijene 15.mjesto u curlingu.

Objavljeno
Just now, pena29 said:

Čestitke na školskim uspjesima!Biti treći u 2predmeta u velikom gradu je velik uspjeh. Nazalost,javnost slabo cijeni te stvari. Više cijene 15.mjesto u curlingu.

On je bijesan jer klincima koji pohadjaju skole za deficitarna zanimanja skole mjesecno doniraju 80 eura.A klincima kao on nista.Prva dvojica su imali 48 bodova a on 47,5.Sad mi je supruga poslala tablicu. Kemija mu je prioritet.Dobro je dijete,ak nis drugo,u 5.mjesecu ide SFERAKON pa ak si ljubitelj sf-a bumo tam popili cugu.

Objavljeno
prije 2 minute, LeonardoDrugi said:

Samo napred. Najpametnija investicija na svetu je ulaganje u sebe ili svoje dete.

Hvala ti.Radi jako puno,trenira plivanje i uci.To je to.Ne zeza se i kci ide istim smjerom jedino kaj ona trenka nogomet.Meni je najbitnije da oni dostignu svoj maksimum u svemu i tu sam za njih.Jedino to je ispravno.

Objavljeno
prije 2 minute, Marko15 said:

On je bijesan jer klincima koji pohadjaju skole za deficitarna zanimanja skole mjesecno doniraju 80 eura.A klincima kao on nista.Prva dvojica su imali 48 bodova a on 47,5.Sad mi je supruga poslala tablicu. Kemija mu je prioritet.Dobro je dijete,ak nis drugo,u 5.mjesecu ide SFERAKON pa ak si ljubitelj sf-a bumo tam popili cugu.

Ako je besan, nateraj ga da se prijavi u svetoj Poslednjoj Sansi, pa da stvarno vidi sta je pravi bes.

Objavljeno
Just now, LeonardoDrugi said:

Ako je besan, nateraj ga da se prijavi u svetoj Poslednjoj Sansi, pa da stvarno vidi sta je pravi bes.

Ha,ha,zna on za cijelu ekipu.Privatno,vise ne komuniciram sa puno ljudi,ne da mi se...ali moji doma svi znaju za skvadru s foruma,vjerovali ili ne.

Objavljeno

Negoo...

Prati li tko i gleda belgijsku ligu da kaze koju pametnu o Genku, jer me vuce ova kvota na prolaz Genka 1.72 sto bih rado odigrao jer mislim da u dvije utakmice Dinamo nece uspjeti proci ovakvu ekipu?

Danas nikako ne bih igrao nista, ali prolaz belgijanera mi opasno zvoni, a trenutno su kvote Dinamo 2.06, Genk 1.72.

Objavljeno
prije 2 sati, mesrine said:

Negoo...

Danas nikako ne bih igrao nista, ali prolaz belgijanera mi opasno zvoni, a trenutno su kvote Dinamo 2.06, Genk 1.72.

sad na pinnacle Dinamo Zagreb To Qualify 1.833, Genk To Qualify 2.030

Objavljeno (edited)

Hej @furyshaa, kako si me ono jednom pitao je li moj tip dobitan obzirom da je Austrija dobila karton van terena :D trebalo bi da je gubitan, tako je nesto bilo, jesi li tako rekao?

Daj mi reci tvoja dvojka na Arsenal jucer obzirom da su primili 2 gola i dali 2 gola je naravno gubitan tip jel tako, posto je po svemu sudeci susret zavrsio nerijeseno, je li tako kolega @furyshaa?

Edited by mesrine
Objavljeno

Na moju žalost kolega @mesrine, ovdje bismo se morali složiti da je ovaj tip gubitan ne kao kuća već kao Burj Khalifa. Sinoć sam htio kukati po forumu jer takve tikete mi je Arsenal srušio i toliko novce uzeo da sam u jednom trenutku od sve tuge jednostavno izašao sa foruma.

Molim te, stavimo sve po strani bar na 5 minuta i reci mi kakvo je tvoje viđenje Arsenala na dosadašnji tok sezone, na zadnjih par utakmica, na utakmicu od sinoć i reci mi šta misliš o Arsenalu za nastavak sezone?

Objavljeno
prije 19 minute, furyshaa said:

Na moju žalost kolega @mesrine, ovdje bismo se morali složiti da je ovaj tip gubitan ne kao kuća već kao Burj Khalifa. Sinoć sam htio kukati po forumu jer takve tikete mi je Arsenal srušio i toliko novce uzeo da sam u jednom trenutku od sve tuge jednostavno izašao sa foruma.

Molim te, stavimo sve po strani bar na 5 minuta i reci mi kakvo je tvoje viđenje Arsenala na dosadašnji tok sezone, na zadnjih par utakmica, na utakmicu od sinoć i reci mi šta misliš o Arsenalu za nastavak sezone?

Eh, za novce i tvoje i od svih mi je zao iskreno, za razliku od padova po kupovima i ligi, ali sto je tu je, bolestan pad. Igrom slucaja, nisam uspio jucer uplatiti singl Arsenal u realnom kladenju, i iako bih prosao zbog vodstva 0-2, svejedno bi mi bio gorak okus jer pada mi u vodu razmisljanje, analiza itd. O razlozima takve kvote je vec bilo rijeci pa necu vise.

Do sada Arsenal odlican i sve jasno i vec receno, ali gledajuci zadnje gostujuce utakmice i nacin kako oprezno ulaze u susret, ili koliko taktiziraju, pa cak i u onoj velikoj pobjedi kod Leedsa, kako se povlace nakon vodstva(iako sam hvalio pristup toj tekmi) nije mi to vise bio taj Arsenal, i puno manje "sampionski". Ta taktika da se kod vodstva povuku kad tad mora doci na naplatu, i dosla je sinoc, i to cak nakon 2-0, sto je van pameti, medutim ne bih rekao da ih je toliko kostalo i to, koliko glupost, glupe greske, a kljucna se eto pokazala ona Rayina kad ide u skok s Gabrielom. Raya je inace tip koji je odlican, ali povremeno napravi kiks van pameti, obicno u dodavanju sto i nije za zamjeriti obzirom koliko tom igrom inace znaci za ekipu a sad je bio jos blesaviji jer on koji je inace na ubacajima zakovan za crtu sad ide u skok na loptu koju cisto nosi Gabriel, i jos se poslije gola kao ljuti, kreten.

O nastavku sezone, predlazem svima da pogledamo sljedecu utakmicu, pa vidimo sta i kako, ali ono sto je sigurno od iduce dvije ako bar jednu ne pobjede pisi propalo, pojest ce ih pritisak a mozda je to i sinoc imalo utjecaja, mada protiv onakve ekipe, kojoj Gabriel onakvim pasom izbaci citavu ekipu za 0-2, nema tu price o pritisku, nego jednostavno debilizam. A da sad moram reci u zivot ili smrt tko ce biti prvi, rekao bih opet Arsenal...ali, vidjet cemo

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use