Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno
prije sat vremena, mesrine said:

@furyshaa vukovi su nedavno bili kobni a ti opet ides kontra njih, nije li te bar malo strah pada? Izazivas vraga

Hej kolega.

Vise bih voleo da padne furyshaa, nego Fitoz i unkdy zajedno.

Ali se ne slazem sa tobom. Mislim da mu je predlog odlican, ili se barem meni svidja, cak mi je jedan od najlepsih u ovom kolu.

Tek cemo videti da li Wolvsi mogu da uzmu bodove Arsenalu, Aston Villi i Liverpoolu u manje od mesec dana.

A da ne govorim o ljubavi prema osvetnickom kladjenju.

Meni je njegov izbor Top predlog, a tek cemo videti da li krsevi poput Wolvsa mogu iz kola u kolo da uzimaju bodove koje im nista ne znace.

Objavljeno
prije 11 minute, LeonardoDrugi said:

Hej kolega.

Ali se ne slazem sa tobom. Mislim da mu je predlog odlican, ili se barem meni svidja, cak mi je jedan od najlepsih u ovom kolu.

Tek cemo videti da li Wolvsi mogu da uzmu bodove Arsenalu, Aston Villi i Liverpoolu u manje od mesec dana.

Meni je njegov izbor Top predlog, a tek cemo videti da li krsevi poput Wolvsa mogu iz kola u kolo da uzimaju bodove koje im nista ne znace.

Ako će netko znati, to je Leo. Koja je dosad najveća pogodjena kvota u P.šansi?

Objavljeno
prije 23 minute, LeonardoDrugi said:

Hej kolega.

Zasto vise zelis da padne Dodik odnosno moj konkurent a ne tvoji?

Apropo vukova, jasna stvar da je tip na mjestu, al moram malo raspaliti ovaj forum, zivlje je na groblju

Objavljeno
prije 6 minute, pena29 said:

Ako racunamo i zayebante na Forumu, trebalo bi da je najvecu kvotu pogodio kolega @McGarrett, mislim negde oko 1,95-1,99-2,00 gde je igrao golove na utakmici Chelsea vs Leeds sto je zavrseno 2:2

Mislim da on ima jos jednu pogodjenu veliku kvotu od oko 1,75-1,77

Ali ako racunamo kolege koji na Poslednju Sansu gledaju kao na borbu na zivot ili smrt, onda sam ja medju najboljima, jer sam sebi uzeo i pogodio kvotu od 1,59 na utakmici Partizan vs Efes.

Hteo sam sa kazem da nije isto pogoditi visoku kvotu ako igrate Poslednju Sansu dok imate neke sanse za pristojan plasman, a kada one nestanu, onda napustite takmicenje, u odnosu na kolege koji igraju u zivot svetu Poslednju Sansu.

U svakom slucaju, trebalo bi da kolega McGarrett ima najvisu pogodjenu kvotu.

Po secanju

Objavljeno
prije 11 minute, LeonardoDrugi said:

Ako racunamo i zayebante na Forumu, trebalo bi da je najvecu kvotu pogodio kolega @McGarrett, mislim negde oko 1,95-1,99-2,00 gde je igrao golove na utakmici Chelsea vs Leeds sto je zavrseno 2:2

Ali ako racunamo kolege koji na Poslednju Sansu gledaju kao na borbu na zivot ili smrt, onda sam ja medju najboljima, jer sam sebi uzeo i pogodio kvotu od 1,59 na utakmici Partizan vs Efes.

Hteo sam sa kazem da nije isto pogoditi visoku kvotu ako igrate Poslednju Sansu dok imate neke sanse za pristojan plasman, a kada one nestanu, onda napustite takmicenje, u odnosu na kolege koji igraju u zivot svetu Poslednju Sansu.

Po secanju

Hvala na odgovoru. Potpuno se slažem da nije isto igrati hazard kvotu dok se aktivno boriš za nešto ili kad igraš rekreativno. Pitam za kvotu, jer sam izgubio u 10 dana sve moguće šanse za napredak pa ću bar pokušati pogoditi najveću pojedinačnu kvotu. Nije neka utjeha,ali je kakav-takav motiv. 

Objavljeno
prije 21 minute, mesrine said:

Zasto vise zelis da padne Dodik odnosno moj konkurent a ne tvoji?

Apropo vukova, jasna stvar da je tip na mjestu, al moram malo raspaliti ovaj forum, zivlje je na groblju

“… zasto vise zelis da padne Dodik odnosno moj konkurent, a ne tvoji …”

Malo je komplikovano.

Kao prvo, ogorcen sam sto po novim Pravilima od ove sezone ulaze trojica. Imamo jedinu ligu na svetu gde direktno ulaze trojica iz druge kige.

Kao drugo, ogorcen sam sto, nakon sto su dvojica kolega odustala iz takmicenja, iz prve lige ispadaju jos dvojica.

Tako da sada imamo situaciju da ce na kraju ove sezone, iz prve (teoretski) ispasti cetvorica, a uci ce ce trojica, sto se jos nikada nije dogodilo u istoriji sporta.

Zbog toga sam se okrenuo destrukciji, pa sada navijam da se ti i Dodik nikako ne razdvojite. Navijam da ili obojica ne udjete u prvu, elitnu ili da obojica udjete, samo mi je vazno da se ne razdvojite.

Ali, ako bih vec mogao da biram, onda bih uvek pre izabrao ovo prvo.

Znaci, cista destrukcija, nista drugo.

Inace, ostajem pri stavu, da ako ti jednoga dana udjes u prvu, elitnu, mislim da nikada vise neces ispasti do kraja zivota.

Ali, po starim Pravilima, a ne po ovim plasticnim Pravilima, gde ko se registruje na Forum odmah i ulazi u visi rang.

Objavljeno
prije 20 minute, pena29 said:

Hvala na odgovoru. Potpuno se slažem da nije isto igrati hazard kvotu dok se aktivno boriš za nešto ili kad igraš rekreativno. Pitam za kvotu, jer sam izgubio u 10 dana sve moguće šanse za napredak pa ću bar pokušati pogoditi najveću pojedinačnu kvotu. Nije neka utjeha,ali je kakav-takav motiv. 

Sta je sa egom? Sta je sa borbom sa samim sobom? Gde je nestao inat? Sta ces reci svojoj deci, sta se dogodilo u sezoni 2025/2026?

Hoces li im reci da si odustao jer nemas vise sansi? Hoces li im reci da si plakao mesec dana na Forumu? Hoces li svojoj deci reci da se ugledaju na tebe?

Ostalo je jos 24 kola. Nije isto biti peti, deseti, ili sada odjednom juriti najvecu pogodjenu kvotu?

Sta kaze tvoja zena/devojka? Mislis li da zene vole gubitnike pored sebe? 
Svaka zena voli pored sebe samo pobednike, a za decu, ti si u njihovim ocima heroj. Tvoja devojka/zena zeli pored sebe borca, a ne placljivka, a deca zele oca-heroja.

A ti places na Forumu vec mesec dana.

Objavljeno

Odličan motivacijski govor. Sve to lijepo zvuči. 

Ali realnost je drukčija.  Morao bih osvojiti 5bodova više od vodeće četvorke do kraja da bi se dogodilo čudo. Ako pogodim više kvote,dovoljno je i 4 -) 

Objavljeno (edited)
prije 10 minute, pena29 said:

Odličan motivacijski govor. Sve to lijepo zvuči. 

Ali realnost je drukčija.  Morao bih osvojiti 5bodova više od vodeće četvorke do kraja da bi se dogodilo čudo. Ako pogodim više kvote,dovoljno je i 4 -) 

Kolega @pena29taman vas stignem i sad cete odustati , a jedino u zivotu sto djecu ucim je da ne odustaju NIKAD. Veselila sam se nasem internom natjecanju do kraja , a vi meni ovako . A jedino mi vi i jos jedan kolega lajkate statuse. Ostajem na jednom lajku😓😓

Edited by Ajnud
Objavljeno (edited)
prije 1 sat, LeonardoDrugi said:

Po secanju

Moje finale kupa prije par godina.Jedan od parova je bio Slaven vs Lokomotiva,tri gola koef.1,80.Proslo.

Screenshot_20260302_190639_Chrome.jpg

Edited by Marko15
Nadopuna
Objavljeno

Pa ne odustajem. Samo ću pokušati s većim kvotama jer padam na ovim malima. A Svijet klađenja redovno pratim i dalje ću, ponešto i objavim. Ispričavam se svima na kukanju ovih dana,ali fakat me masakriralo, 4pada zaredom u 9 dana na naizgled sigurnim kvotama. Malo tko ne bi izgubio volju. Druga liga djeluje i jače od prve. U zadnjih 6-7 kola vodeća sedmorka ima 3-4 pada samo,ukupno,pa ti to stiži. Vodeći igrači igraju maestralno u drugoj.

Čak 1Leo već sluti da će dogodine teško biti u Top 3.Kad mu Furysha i Mesrine  pobjegnu ,uzet će nadimak Leonardo IV.

Objavljeno
prije 1 minutu, pena29 said:

Pa ne odustajem. Samo ću pokušati s većim kvotama jer padam na ovim malima. A Svijet klađenja redovno pratim i dalje ću, ponešto i objavim. Ispričavam se svima na kukanju ovih dana,ali fakat me masakriralo, 4pada zaredom u 9 dana na naizgled sigurnim kvotama. Malo tko ne bi izgubio volju. Druga liga djeluje i jače od prve. U zadnjih 6-7 kola vodeća sedmorka ima 3-4 pada samo,ukupno,pa ti to stiži. Vodeći igrači igraju maestralno u drugoj.

Čak 1Leo već sluti da će dogodine teško biti u Top 3.Kad mu Furysha i Mesrine  pobjegnu ,uzet će nadimak Leonardo IV.

Kolega sretno do kraja.Kaj drugo reci...Svakom se moze zaredati los niz,to je tak i u sportu i zivotu...a bome i u kladenju...

Objavljeno (edited)
prije 2 sati, pena29 said:

Samo da se ispravim. Mislio sam da pitas samo za ovu sezonu, koja je dosad najveca pogodjena kvota u Poslednjoj Sansi.

Ako gledamo istoriju Poslednje Sanse, bilo je pogodjenih predloga i preko kvote 2,00 a mislim cak i preko 2,50.

To su bile kolege koje su postavljale predloge onako iz zezanja, ili su zapoceli sezonu, pa odustajali kasnije.

Od starosedelaca, mislim da je kolega Leedsfan dugo postavljao “postene” predloge, odnosno nije ciganisao kao mi, vec je dugo vremena postavljao ono u sta veruje. Mislim da on ima najvise ukupno pogodjenih predloga na Forumu preko kvote 1,40 

Dosta takvih predloga je postavljao iz zimskih sportova, skijaskih skokova i sl …

E sad …. kuda vodi postavljanje “postenih predloga”, a gde vodi postavljanje ciganskih predloga je vec neka druga prica.

Hteo sam samo da kazem, da sam kolegu McGarrett pomenuo misleci samo na ovu sezonu, ali ako si mislio na istoriju Poslednje Sanse, onda sam siguran da je prethodnih sezona bilo pogodjenih predloga i preko 2,00 a mislim i 2,50 ali je to bilo iz zezanja.

Ali, ako pitas koja je bila najmanja kvota u istoriji Poslednje Sanse, onda je to bila kvotica od 1,01 koju je postavio tvoj kolega Fitoz sa kojim si se ljubio u usta, kada si nas ubedjivao da on nije od krvi i mesa, vec od celika.

To je bilo u 73-em kolu Poslednje Sanse u sezoni 2024/2025 gde je tvoj kolega postavio jedinicu na Barcellonu u rukometu protiv Villa de Arande

IMG_0383.thumb.jpeg.9be427b5a608894ca16e3d270df023ef.jpeg

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno

Hvala na informacijama.  Otkad pratim PS , Fitoz ima kontinuitet, igra često i kvote oko 1,40, ne igra sumnjive kvote opskurnih kladuša. Nisam njegov odvjetnik, činjenice govore tako. Uz dužno poštovanje ostalima, da ima kladjenje na pobjednika Prve lige,znao bih što uplatiti.

Objavljeno
prije 6 minute, furyshaa said:

@mesrine kolega, za dobrobit mog novcanika, nemojte vise da komentarisete moje tipove. Hahahahaha ovo je rapsodija, Bože sačuvaj. Alal vera.

Iskreno, zao mi je novcanika i tvog i svacijeg ali u posljednoj sansi nema milosti hahaha

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use