Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

Ovaj prlito ima prosecnu kvotu od 1,209 majko moja … ccccccc

IMG_0444.thumb.jpeg.ea5340fa014b29dfb1f55c0550cfa64e.jpeg

Ako neko ima ukupnu prosecnu kvotu od 1,209 u proteklih 54 kola, to bi, teoretski, moglo da znaci da ako bi kolega postavio predlog sa kvotom od 1,21 to bi predstavljalo incident. Na srecu, tu je uvek i kladionica 22bet gde, ako ne moze da se pronadje predlog po kvoti od 1,21 uvek moze po 1,20.

Slobodno neka kolega prlito dodje u prvu, elitnu sledece sezone, uopste ga se ne bojimo, niti nas je impresionirao svojim poznavanjem guatemalske prve lige, jedva cekamo da dodje kod nas. Nece biti prvi pobednik drugoligaskog blata koji dolazi kod nas. A svi imamo oci da vidimo sta se onda desi. U ime ostalih prvoligasa, dozvolicemo mu da slobodno koristi i kladionicu Favbet za rukometne utakmice, a ako mu bude trebalo, po predloge moze da ide i u Aziju, u azijskim kladionicama takodje mogu da se pronadju kvote po 1,20.

Dve najmanje ukupne prosecne kvote imaju dvojica prvoplasiranih, kolege unkdy i prlito, jedan po 1,209 a drugi po 1,210 …. eeeeej zivote.

IMG_0445.thumb.jpeg.1cb591c0a27b5bcbc4739aa0608525e9.jpeg

Objavljeno (edited)

Svi pricaju o mojoj prosjecnoj kvoti, klevete o muljanju, lazi da sam nepismen, a nitko nece reci da sam vodeci u drugoj PŠ i da sam gledajuci i prvu PŠ onaj tko je najbolji ove sezone u ovom trenutku + jos i u polufinalu kupa :)

Edited by prlito
Objavljeno (edited)
prije 31 minute, prlito said:

Svi pricaju o mojoj prosjecnoj kvoti, klevete o muljanju, lazi da sam nepismen, a nitko nece reci da sam vodeci u drugoj PŠ i da sam gledajuci i prvu PŠ onaj tko je najbolji ove sezone u ovom trenutku + jos i u polufinalu kupa :)

Kolega,puna podrska,ako je kvota 1,20 u cemu je problem...cestitke na rezultatima.Igrate odlicno.

Edited by Marko15
Dopuna
Objavljeno
prije 15 minute, prlito said:

Svako ko na kraju bilo kakvog ligaskog takmicenja bude prvi, je zasluzeno najbolji. Bilo kakvo takmicenje gde nema play-offa je najpostenije takmicenje. Imamo 73 kola i ko na kraju bude prvi, je zaista najbolji.

Jedina zamerka jeste u tome sto je prvak Poslednje Sanse uvek onaj ko je pobednik prve, elitne, a ne ko ima najvise pogodaka u obe lige.

Ako Arsenal ove sezone bude prvi u Premier League, Arsenal je prvak i najbolji klub Engleske, a ne Coventry koji je prvi u Championshipu i ima sedam bodova vise od Arsenala. Arsenal je prvak Engleske, a Coventry je prvak druge engleske lige.

Hteo sam da kazem, ako Arsenal osvoji titulu, on ce biti najbolji klub Engleske, koliko god bodova imao Coventry na kraju sezone, kao sto cu i ja biti najbolji kockar na Forumu, ako osvojim svetu Poslednju Sansu, bez obzira koliko ti imao pogodaka na kraju sezone.

Objavljeno
prije 14 minute, LeonardoDrugi said:

Svako ko na kraju bilo kakvog ligaskog takmicenja bude prvi, je zasluzeno najbolji. Bilo kakvo takmicenje gde nema play-offa je najpostenije takmicenje. Imamo 73 kola i ko na kraju bude prvi, je zaista najbolji.

Jedina zamerka jeste u tome sto je prvak Poslednje Sanse uvek onaj ko je pobednik prve, elitne, a ne ko ima najvise pogodaka u obe lige.

Ako Arsenal ove sezone bude prvi u Premier League, Arsenal je prvak i najbolji klub Engleske, a ne Coventry koji je prvi u Championshipu i ima sedam bodova vise od Arsenala. Arsenal je prvak Engleske, a Coventry je prvak druge engleske lige.

Hteo sam da kazem, ako Arsenal osvoji titulu, on ce biti najbolji klub Engleske, koliko god bodova imao Coventry na kraju sezone, kao sto cu i ja biti najbolji kockar na Forumu, ako osvojim svetu Poslednju Sansu, bez obzira koliko ti imao pogodaka na kraju sezone.

Meni dovoljno da me vec vidis u prvoj i da slobodno dodjem u nju, da me se ne bojite

Objavljeno
prije 1 minutu, Marko15 said:

Postovani,vi ak udjete u prvu ligu (kojim Bozim cudom) Leo bu bil "kamilica" na forumu u odnosu na vas...😀😀😀

Koliko visite na ovom forumu vec ste mogli vidjeti da sam POSTOVANA a ne postovani.

A Lea nemrem nadmasiti za tri zivota

lp

Objavljeno
prije 4 sati, LeonardoDrugi said:

Ovaj prlito ima prosecnu kvotu od 1,209 majko moja … ccccccc

IMG_0444.thumb.jpeg.ea5340fa014b29dfb1f55c0550cfa64e.jpeg

Ako neko ima ukupnu prosecnu kvotu od 1,209 u proteklih 54 kola, to bi, teoretski, moglo da znaci da ako bi kolega postavio predlog sa kvotom od 1,21 to bi predstavljalo incident. Na srecu, tu je uvek i kladionica 22bet gde, ako ne moze da se pronadje predlog po kvoti od 1,21 uvek moze po 1,20.

Slobodno neka kolega prlito dodje u prvu, elitnu sledece sezone, uopste ga se ne bojimo, niti nas je impresionirao svojim poznavanjem guatemalske prve lige, jedva cekamo da dodje kod nas. Nece biti prvi pobednik drugoligaskog blata koji dolazi kod nas. A svi imamo oci da vidimo sta se onda desi. U ime ostalih prvoligasa, dozvolicemo mu da slobodno koristi i kladionicu Favbet za rukometne utakmice, a ako mu bude trebalo, po predloge moze da ide i u Aziju, u azijskim kladionicama takodje mogu da se pronadju kvote po 1,20.

Dve najmanje ukupne prosecne kvote imaju dvojica prvoplasiranih, kolege unkdy i prlito, jedan po 1,209 a drugi po 1,210 …. eeeeej zivote.

IMG_0445.thumb.jpeg.1cb591c0a27b5bcbc4739aa0608525e9.jpeg

Cilj opravdava sredstva ,davno reče 1Talijan.

Dopušteno je, kad prodje utakmica  ili  liga,nitko ne pita za dojam nego se gledaju mjesta. Nitko ne broji (osim Lea u dokolici) niti koliko puta nekom prošao par u sučevom.

Kolega Prlito je kao Bayer pod Alonsom nedavno. Svi su mislili-stat će, stat će, stat će, padat će. E,pa neće.  Crveni karton -No je odlična ideja. Da se  pratile 2ekipe tom opcijom teško da bi bilo više od 6-7 padova u sezoni.

Objavljeno
prije 2 sati, prlito said:

Nije baš nitko,ima nas koji uočili još davno dobre odabire. Pusti Lea, on ne voli da itko bolji.Ponaša se kao Real Madrid-)

Objavljeno
prije 1 sat, Ajnud said:

Koliko visite na ovom forumu vec ste mogli vidjeti da sam POSTOVANA a ne postovani.

A Lea nemrem nadmasiti za tri zivota

lp

Kolega Marko je to iz poštovanja na Vi, a tu se koristi općenito 2.lice množine, bez obzira na spol.

A glede mjesta,ja sam se nakon 4pada zaredom pomirio da ne mogu biti u top 4 pa mi je svejedno bio 5.ili 15.ali ću odigrati da imam bar najveću ukupnu kvotu-)

Objavljeno
Just now, pena29 said:

Kolega Marko je to iz poštovanja na Vi, a tu se koristi općenito 2.lice množine, bez obzira na spol.

A glede mjesta,ja sam se nakon 4pada zaredom pomirio da ne mogu biti u top 4 pa mi je svejedno bio 5.ili 15.ali ću odigrati da imam bar najveću ukupnu kvotu-)

Vi ko da ste neki profesor pa sad propovijedate o gramatici i postovanju, no kako god kolega , meni osobno nije isto biti ispred ili iza vas , zapravo obozavam biti ispred cisto da vam malo dignem tlak🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️jbg zenski mozak💪🏻💪🏻. Ionako cu vas umjesto sebe poslati u prvu ligu, to sam vec rekla🥂🥂

Objavljeno

Nisam imao namjeru objašnjavati gramatiku,samo znam da je kolega Marko kavalir pa je vjerojatno bio tipfeler.

Znaš da je ponuda za prepuštanje svog mjesta protiv pravila niti bih mogao prihvatiti i da je i dopušteno,ali  lijepo od tebe.  Odlično igraš ove sezone i želim ti mjesto čim bliže vrhu.

Objavljeno
prije 1 minutu, pena29 said:

Nisam imao namjeru objašnjavati gramatiku,samo znam da je kolega Marko kavalir pa je vjerojatno bio tipfeler.

Znaš da je ponuda za prepuštanje svog mjesta protiv pravila niti bih mogao prihvatiti i da je i dopušteno,ali  lijepo od tebe.  Odlično igraš ove sezone i želim ti mjesto čim bliže vrhu.

Ovo je moja prva sezona👏👏👏

Objavljeno
prije 8 minute, Marko15 said:

Nekaj bi pametno napisal al ne znam kaj...pozz mojim favoritima @Ajnud i @pena29...bas se zaguzvalo na forumu....

Kolega,hvala na tome,ali zar baš želiš da ti Leo spusti da imaš krive favorite,koji daleko od prve lige koliko i Hajduk od 1.mjesta.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use