Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Baraž, Švedska -Poljska, večeras

Oba daju gol :Da. Kvota oko 1,80

Na kladionicama Švedska je favorit.

Može se dogoditi presedan da na SP ide ekipa koja u svojoj kvalifikacijskoj skupini nije imala niti jednu pobjedu. Dvaput je izgubila od Kosova. Istina da imaju jakih igrača,  vrijednost im preko 350 milijuna eura, ali da to neka garancija M.United ili Tottenham bi bili koji put prvaci u zadnjim desetljećima.  Dva bitna im veceras ne igraju, Isak i Kuluševski,  a od najvažnijih igra onaj čije ime nije lako ni napisati, mađarskih korijena.

Nekako vuče da će biti golova,  bar po 1 s obje strane. Pretpostavljam da su simpatije većine kladioničara ovdje na strani Poljaka, ako ništa drugo zbog načina na koji je Švedska uopće došla do večerašnje utakmice, bez pobjede u skupini, baražnom pobjedom na neutralnom terenu protiv zemlje u ratu te sad doma čekaju pobjedu. Valjda se i Lewu nešto pita,iako je star.

Objavljeno
prije 39 minute, mesrine said:

Neka ude u zapisnik i da ljudi u Hrvatskoj ni u jednom gradu u slucaju prolaza Italije odnosno ispadanja BiH nece trubiti kao bolesnici vozeci se autima po ulicama, niti ce se mahnito slaviti, niti ce se vijoriti talijanske zastave, nece biti cak ni aktiviranja eksplozivnih naprava, a o vatrometima da ne govorim.

Podrzavat ce se BiH, netko tise, netko glasnije i otvorenije, ali ce se podrzavati, ili u najmanju ruku biti neutralan, a mizerna kontra u postotku ako postoji bit ce tiha i mirna.

A Sarajevo i ostali gradovi 2008.g.neka su na sramotu kome trebaju biti.

Zmajevi, SRETNO!

Kolega, tebi trebaju 12 udaraca zabara, a ne zmajeva. Pusti sada sirenje pozitive i solidarnosti. Nisi Papa vec prvi ispod crte u drugoligaskom blatu. Pusti sada zmajeve i vatromete. Furyshuu, prlita i Goksima mozes da uhvatis samo sa 12 udaraca italijana. A sa 12 udaraca zmajeva, moci ces da ih uhvatis samo za qurac. Tebi treba da italijani napadaju, a ne zmajevi.

Objavljeno (edited)
prije sat vremena, mesrine said:

Neka ude u zapisnik i da ljudi u Hrvatskoj ni u jednom gradu u slucaju prolaza Italije odnosno ispadanja BiH nece trubiti kao bolesnici vozeci se autima po ulicama, niti ce se mahnito slaviti, niti ce se vijoriti talijanske zastave, nece biti cak ni aktiviranja eksplozivnih naprava, a o vatrometima da ne govorim.

Podrzavat ce se BiH, netko tise, netko glasnije i otvorenije, ali ce se podrzavati, ili u najmanju ruku biti neutralan, a mizerna kontra u postotku ako postoji bit ce tiha i mirna.

A Sarajevo i ostali gradovi 2008.g.neka su na sramotu kome trebaju biti.

Zmajevi, SRETNO!

Sa kolegom se potpuno slazem.Nakon te 2008.ne mogu navijati za BIH.Ni za Italiju.Moj stav je neutralan.Neka bude sportska utakmica,bez kradja sudaca i neka bolji pobijedi.

Edited by Marko15
Objavljeno (edited)

Što se tiče utakmice BiH - Italija i ostalih današnjih susreta u kvalifikacijama, najviše čekam četvrtak i pobjedu Zvezde protiv Partizana. 😄

Jedino šta bi me ispunilo je prolaz Kosova, pa da na Euru gledamo tkz nepostojeću državu pa da se zabavim komentarima ljudi iz Srbije u vezi toga. Naravno nemam ništa protiv ljudi iz Srbije niti želim da se itko uvrijedi, nego se to odnosi na neke druge portale i forume koje posjećujem pa vidim šta se sve piše, pa čisto da se imam čemu nasmijati.. Sretno svima danas 🍀 + moj jedini prijedlog je danas pobjeda Besiktasa u košarci, ali pošto je kvota pala sa 1.40 negde već na 1.25 nema smisla igrati po toj kvoti, pa sam tako i ja preskočio taj meč.

Edited by josip123
Objavljeno (edited)
prije 1 sat, josip123 said:

Što se tiče utakmice BiH - Italija i ostalih današnjih susreta u kvalifikacijama, najviše čekam četvrtak i pobjedu Zvezde protiv Partizana. 😄

Jedino šta bi me ispunilo je prolaz Kosova, pa da na Euru gledamo tkz nepostojeću državu pa da se zabavim komentarima ljudi iz Srbije u vezi toga. Naravno nemam ništa protiv ljudi iz Srbije niti želim da se itko uvrijedi, nego se to odnosi na neke druge portale i forume koje posjećujem pa vidim šta se sve piše, pa čisto da se imam čemu nasmijati.. Sretno svima danas 🍀 + moj jedini prijedlog je danas pobjeda Besiktasa u košarci, ali pošto je kvota pala sa 1.40 negde već na 1.25 nema smisla igrati po toj kvoti, pa sam tako i ja preskočio taj meč.

Hej kolega

Ti bi mogao zaista da postanes moj najbolji prijatelj na Forumu. Ja sam jos juce napisao post u kome sam screenshotovao moju uplatu da Kosovo prolazi dalje. Prakticno sam vec napisao post, screenshotovao uplatu da ne bude da trujem po Forumu i u analizi napisao da pozivam kolege sa Foruma da idemo zajedno, a u obrazlozenju analize sam napisao cist hedonizam odnosno uzivanje.

Ja sam uplatio samo da bih barem 90 minuta uzivao u potencijalnoj erekciji da vidim lice Psiha, Predsednika Srbije, kada bi kojim slucajem postojala mogucnost da Kosovo prodje, a Hrvatska je vec prosla.

Da mi je samo da vidim da Arena prenosi kosovsku himnu, pa mogu da umrem.

Ali, eto, u poslednjem trenutku sam se predomislio, nisam hteo da trujem po Forumu, pa sam obrisao post.

Ali, sada kada si vec otvorio tu poeziju od teme, nisam izdrzao.

A zamisli tek da se  teoretski desi da medjusobno igraju Hrvatska i Kosovo, a Arena treba da utisa ton deset sati dok prodju hrvatska i kosovska himna.

A za to vreme pijani Kiksi i Psiho na aparatima, majko moja

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno

Nema prenosa. tako oni to resavaju. Ja sam od juce razmisljao da idem za celu banku italija+turska ali sam na kraju uzeo za samo nekih 20%, tako da to sad prolazi. Ako padnem bice mi jos manje zao jer je banka prezivela ali nema nista od toga. 

Objavljeno

Usput, ako nekog zanima a nije znao, na kraju prve trecine hokejaske utakmice izmedu Herninga i Runsteda u Danskoj rezultat je 1-1. Poveli su domaci preko Mortena Poulsena a za goste je izjednacujuci pogodak zabio sjajni Filip Karlson. Ocekuju nas jos dvije vesele trecine, nadajmo se s pobjedom fenomenalnih gostiju u regularnom djelu.

Objavljeno

Da malo userem temu :D

Minas - Maringa

Minas ulazi u ovaj playoff sa druge pozicije i kao cisti favorit protiv Maringe. U regularnom djelu su imale 18 pobjeda i 4 poraza, gosti 10 pobjeda i 12 poraza.

Minas vec dva puta dobio Maringu ove sezone, cistih 3-0 doma i 3-1 u gostima, imaju vise sirine, iskustva i kvalitete na kljucnim pozicijama.

Gledajuci kroz povijest, Minas kuci protiv Maringe je uvijek pobjedio i to s najmanje 2 seta prednosti, malu ljagu na cjelokupnu sliku rusi pobjeda Maringe u gostima nedavno protiv jos jednog kandidata za naslov Flamenga sto im je ujedno i jedina pobjeda u gostima ako ne racunamo totalne autsajdere ove sezone u prvenstvu.

Minas -1,5 sets (1.25) Mozzart

Sutra ujutro cemo vidjeti hoce li biti nasladjivanja od dezurnih rugalica ili ce si pregristi po tko zna koji put zavidan jezik na nepismene i muljatore poput mene 

Objavljeno
prije 3 minute, Fitoz said:

"Oni meni nema Bosne, a Drina huči, a Neretva teče"  ....

Pa-pa žabari, pa-pa Gatusso...  neki su pisali romane i nisu spavali tri dana, mi necemo spavati jer cemo slaviti... 

Čestitke! Osim navijača i simpatizera BiH vesele se i kladionice.  Talijani bez SP najmanje do 2030. 

Koja bi bila kvota da netko 2014.ponudio da Italia neće 3X zaredom na Sp i to kad na SP ide i 1 Curacao ?!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use