Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Premier liga

Screenshot 2026-05-01 111144.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

La liga

Screenshot 2026-05-01 111149.png

LA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Screenshot 2026-05-01 111156.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Screenshot 2026-05-01 111206.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Screenshot 2026-05-01 111211.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 1.5. u 11:00 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

Jos jednom cu da se vratim na ponude za kladjenje ovih dana, kada imamo puno kosarke, puno tenisa i puno fudbala tokom sedmice, a weekendom je ionako gotovo uvek Top ponuda. I sledeceg medjuweekenda ce ponuda biti dobra, plus sto dolazimo do raspleta u evropskim fudbalskim takmicenjima, kao i u Euroleague. I na kraju, da ponovim, da u gotovo svakom nacionalnom prvenstvu imamo drame (Arsenal ili ManCity, Tottenham ili West Ham, Lecce ili Cremonese, Nec, Ajax ili Twente, da li ce biti moguce da Wolfsburg direktno ispadne ... itd itd).

Zato bih jos jednom preporucio administratorima da se u sledecim sezonama misli o datumu Finala Guts-Leonardo Kupa u kome nikada nisam ucestvovao, ili da se pocetkom jeseni ostavi otvoren datum velikog Finala, i da ono bude odredjeno kada je ponuda slicna ovim danima, a to je kraj cetvrtog i pocetak petog meseca.

Bayern vs Psg, Liga Prvaka, over 2,5 gola (sreda), kvota 1,25

Arsenal daje gol Fulhamu, kvota 1,12 (danas)

Juventus vs Verona, Serie A, jedinica, kvota 1,20 (sutra)

Ukupna kvota 1,68

Ako bi ovo proslo, ja mislim da veci ziceri od ovih ne bi mogli da se sastave na jednom tiketu. Utakmica izmedju Bayerna i Psg-a se igra u sredu, ali ne vidim razlog zasto ne bismo vec danas ovo uplatili, neka stoje ovi golovi do srede, neka to bude jedina utakmica "na cekanju", ako prezivimo d srede, pa onda procenite sta cete raditi sa ovim golovima, hoce li ih biti ili nece.

Ko nece da igra jedinicu na Arsenal, ne mora, ali kako da ne odigramo da barem postizu gol na utakmici, kada ovom Fulhamu "u gostima" golove nisu dali samo West Ham, Nottingham i Brentford. Fulham je na 29 utakmica u sezoni primao gol/golove, pa bas da danas nece primiti od Arsenala, malo je tesko zamisliti. Inace, zelim jos jednom da ponovim, jer mislim da je to veeeeeeoma vazno da se zna, da Arsenal do kraja sezone uopste vise nece izlaziti iz Londona (danas sa Fulhamom, u utorak sa Atleticom, pa sa West Hamom (London) Burnleyom (London), Crystal Palacom (London)

U prosli utorak smo svojim ocima mogli da gledamo onu istorijsku utakmicu totalnog fudbala izmedju Psg-a i svetog Bayerna gde je palo devet golova, a highlightsi sa utakmice u najisecenijem formatu su trajali deset sati, jer je toliko vremena trebalo da stane sta se sve desavalo na toj utakmici. Sto se mene tice, ja cu svakako jos duuuugo pamtiti onu golcinu Diaza za 4:5 kao jedno pravo tehnicko remek-delo. Ne bih mogao da se setim kada je na jednoj utakmici bilo ovoliko cistih tehnickih detalja, pravih bisera, inbdividualnih poteza koji ruse svaku taktiku ili postavku igre. Gol Kvaratskhelie za 1:1, pa gol Olisea, majko moja za 2:2, pa ona lepotica od gola Dembelea za 5;2 ... prava pravcata erekcija.

A kada sam video one dve golcine Olisea i Diaza, prvo sto mi je palo na pamet jeste Juventus i onaj drvoseca Vlahovic, eeeej zivoteeeee. Ja mislim da kada bismo napravili highlightse sa svih utakmica Juventusa od kada postoje u svojoj istoriji, i kada bismo na to "nakacili" najlepse golove Vlahovica u njegovoj karijeri, da nijedan jedini gol Juventusa i Vlahovica ne bi mogao da bude usporediv sa potezima sa utakmice Psg vs Bayern.

Hteo sam da kazem da ce sutra ceo svet igrati ovu jedinicu na Juventus protiv Verone. Ali, svakako treba da znamo da Juventus nikada u svojoj istoriji nije izgledao kao Bayern niti ce izgledati, a postoje vec sto godina. Juventus da danas igra sa Tekstilcom iz Dervente nikada ne bi bio u stanju nekome da postigne devet komada, kao sto je Bayern ugurao Dinamu, jer su klub takvog mentaliteta i tacka.

Ova utakmica izmedju Juventusa i Verone ima samo jednu dobru stvar, sto se igra sutra u 18.00 casova pa mozete da je postavite kao svoju poslednju utakmicu na tiketu, pa da u 17.55. trazite CashOut, samo da ne morate da cekate, a kamoli gledate onaj horor kako igra Juventus kada je favorit na papiru. Ova jedinica na Juventus zapravo nije kladjenje na Juve, nego kladjenje protiv Verone koja je vec pola godine mrtav klub. Ali, sama cinjenica da se kladite na klub gde je Vlahovic najbolji napadac upozorava da ako padnete, nemojte da se zalite na kladionice.

Bayern daje vise od gola Heidenheimu, kvota 1,18

Nec vs Telstar, over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,11

Ukupna kvota 1,31

E, ovo sam vec pravi ja. Sto manje maste, sto manje rizika, kvote takodje da su sto manje, i jos da se kladi samo na sigurno. 

Pazite ovo, kada je sveti Bayern igrao sa Atalantom, i to ne prijateljsku, vec utakmicu Lige Prvaka, kvota na jedinicu je bila 1,35, kada je Bayern igrao sa Stuttgardom, koji je cetvrti u Bundesligi, kvota na jedinicu je bila 1,38-1,40, a kada je Bayern igrao sa Union Berlinom koji je pet mesta bolje plasiran od Heidenheima i ima deset bodova vise, kvota na jedinicu je bila 1,12-1,14

A danas kada Bayern igra sa Heidenheimom, koji je ispao jos dok Bundeliga nije ni pocela, kvota na jedinicu iznosi 1,25-1,27. a pri tome ja sam ovaj Heidenheim toliko puta gledao da sam oslepeo od toga kakva su oni krsina od kluba. Prosle godine sam ih gledao kako su opstali u barazu Bundeslige, a da niko ne zna kako, a ove sezone su stipali za oci koliko nemaju pojma.

Znaci, jasno je zasto je jedinica na Bayern kvotirana sa 1,27 samo za 0,08 vise nego kada je Bayern igrao sa Atalantom. Pa zbog utakmice u sredu, ali sam ja ipak sastavio najgoru mogucu postavu koju bi Bayern danas mogao da izvede, pa opet nisam mogao da vidim kako i ova najgora postava Bayerna ne bi mogla da ugura dva komada ovom istorijskom krsu. Evo, i najgore moguce postave Bayerna koju bi Kompany mogao da izvede, pa ipak nadajmo se da cak i ovi mogu da uguraju dva gola. Ulreich, Ito, Kim, Tah, Bischof, Goretzka, Leimer, Ndiaye, Osmani, Jackson i debeli Gnabry. Dobro, malo sam ovde preterao, neka svi igraju, samo Jackson neka ne igra, ako on bude napadao u Bayernu, mozda damas stvarno i padnemo.

Ovaj Nec, Ajax i Twente igraju pravu pravcatu dramu, oko toga ko ce sledece sezone igrati kvalifikacije za Ligu Prvaka, a ja da sam na njihovom mestu, uvek bih prodao mesto u Ligi Prvaka nekim arapima. Nec kao mali klub nema sta da trazi u Ligi Prvaka, Ajax ima jedan od najgorih rostera u svojoj istoriji i promenili su vec tri trenera u sezoni, dok ne bih znao sta bi Twente mogao da ocekuje da ih zreb baci recimo na Aston Villu.

Da ovaj Telstar nije onoliko losa ekipa, mozda bih predlozio i over 2,5 gola na utakmici, ovako koristicemo molitve da samo Nec postigne dva gola na utakmici, da prodjemo kako znamo i umemo.

Arsenal vs Fulham, jedinica, kvota 1,48

Bayern vs Heidenheim, jedinica, kvota 1,25

Inter vs Parma, jedinica, kvota 1,22

Ukupna kvota 2,26

E, ovako sam se kladio kada sam imao dvanaest godina i mastao o starijim zenama. Pogledam tabele, vidim ko je prvak, i za manje od sedam sekundi sam odlucio da cu se kladiti na prvake na tabelama. I necete verovati, vise sam pogadjao, nego sada, kada razmisljam deset sati dnevno sta da odigram, a sta ne. Plus sto ova tri narodna, seljacka predloga imaju ukupnu kvotu od 2,26 a vise od gola Bayerna i over 1,5 gol na utakmici Nec vs Telstar sto sam morao da odigram, inace bih umro, je kvotirano sa bednih 1,31

Ajax vs Psv, over 1,5 gola na utakmici, kvota 1,10

Fortuna vs Feyenoord, over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,15

Arsenal osvaja titulu Premier league, kvota 1,90

Ukupna kvota 2,40

Ovo slobodno zaboravite ili preskocite. Ovi golovi na holandjanima su mi bili u sirem izboru, pa sam nakon ostre selekcije, sve izbacio, odnosno odustao od kladjenja, ali da mi trud ne bi propao, odlucio sam da ne bacam nista, vec vezem sa titulom Arsenala. 

Ajax je promenio vec tri trenera, niko na svetu ionako ne zna sta moze da se ocekuje na Ajaxovim utakmicama, dok Psv igra utakmice samo da bi svoje najvece zvezde stavio u izlog i rasprodao ono sto vredi i uzeo sto vise novca. Iako ova Fortuna igra zaista napadacki, kao i svi holandjani, ovaj Feyenoord sa onom neznalicom na klupi, me uvek odbija od bilo kakvog realnog kladjenja.

A Arsenal ako ne osvoji titulu sada kada uopste ne izlazi vise do kraja sezone iz Londona, a gradjani idu Evertonu i dolazi im Aston Villa, onda neka padnemo. Cekacemo ih opet sledece sezone, ako treba i u narednih sto godina.

Objavljeno

Evo, posto je kolega @mesrine odlucio da se zeni sledece godine, da mu postavimo fotografiju napisanog grafita na zidu jedne prodavnice gde se prodaju vencanice i svecana odela za svadbe.

Grafit su napisali oni koji su se vec vencavali, razume se.

IMG_0252.thumb.jpeg.c9c22c638afa011cd63450af21eed690.jpeg

A malo bi i bilo seljacki da se zeni kao drugoligas. Jos uvek, nakon toliko godina.

Nijedna zena ne voli pored sebe gubitnike.

Objavljeno

Pozz kolega!

@COLT ne mogu vjerovati da ima još netko tko igra i prati BV na ovom forumu, iznenadio sam se kad sam vidio koji si par odigrao.

Pratim već godina BV i jedan od najboljih sportova i najdražih uz NFL, tenis, rukomet i stolni tenis... 🙂

Objavljeno
prije 3 sati, darko56 said:

Pozz kolega!

@COLT ne mogu vjerovati da ima još netko tko igra i prati BV na ovom forumu, iznenadio sam se kad sam vidio koji si par odigrao.

Pratim već godina BV i jedan od najboljih sportova i najdražih uz NFL, tenis, rukomet i stolni tenis... 🙂

Pozdrav kolega, nazalost moram te razočarati. Pogledao sam mozda par meceva na OI, nije da baš pratim.

Ali jucer kako je bio slobodan dan, sam si malo uzeo vremena i proučio ponudu detaljnije, te me iznenadilo koliko kvote variraju. kretale su se od 1.11 do 1.25 po razlicitim kladionicama. Imao sam 3 takva meca, između ostalog i ovaj što si ti igrao. Pa sam malo istražio sve te mečeve, statistike i na kraju izabrao ovaj i na kraju jedva prošlo.

Možda bolje da se držim sportova koji su mi bliski 

Objavljeno
prije 8 sati, darko56 said:

Aha,ok.

Ali isto tako sam primjetio da odigraš nekad i pikado i snooker,isto to pratim,pogotovo najveće turnire od tih sportova.

@darko56

Pikado pratim praktički sve sto se tiče ove najjace scene. I pogledam koliko mi vrijeme dozvoljava.

Snooker malo manje, ali rezultatski ispratim velike turnire vise manje.

Objavljeno
prije sat vremena, Ajnud said:

@LeonardoDrugi cijeli dan vozim u faking koloni s mora i osvježujem temu ne bi li vidjela Leonardovu tradicionalnu objavu sto cemo s Tottenhamom danas, ajmo jos pola sata imamo samo

Aston Villa je za mene sveti klub. Znaci, NoBet.

Sva sreca je sto sam bio disciplinovan i potpuno izbacio taj mec iz sireg izbora.

Inace bih predlozio duplu sansu 1X na Aston Villu, ili barem da Aston Villa daje gol na utakmici po 1,20

I to bih se jos pravio pametan, izigravao dvorsku ludu na nasem Forumu, i pisao post na deset stranica teksta.

Zivela disciplina

IMG_0754.thumb.jpeg.f865aea4d6ea65aff129cb616f933a67.jpeg

Objavljeno
prije 1 minutu, LeonardoDrugi said:

Aston Villa je za mene sveti klub. Znaci, NoBet.

Sva sreca je sto sam bio disciplinovan i potpuno izbacio taj mec iz sireg izbora.

Inace bih predlozio duplu sansu 1X na Aston Villu, ili barem da Aston Villa daje gol na utakmici po 1,20

I to bih se jos pravio pametan, izigravao dvorsku ludu na nasem Forumu, i pisao post na deset stranica teksta.

Zivela disciplina

IMG_0754.thumb.jpeg.f865aea4d6ea65aff129cb616f933a67.jpeg

Znači cijenite Unai Emerya?? Lijepo lijepo

Objavljeno
prije 3 sati, Ajnud said:

@LeonardoDrugi cijeli dan vozim u faking koloni s mora i osvježujem temu ne bi li vidjela Leonardovu tradicionalnu objavu sto cemo s Tottenhamom danas, ajmo jos pola sata imamo samo

Vjerojatno potresen igrom i rezultatom juventusa pa ostali bez objave..

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use