Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno
prije 5 sati, josip123 said:

@LeonardoDrugi jesi ih namamio na ovo..😂

Screenshot_2026-05-19-00-09-32-484_com.android.chrome.jpg

I meni bi ovo bio najsmesniji i najdrazi dogadjaj u zivotu, da nisam i sam u realnom kladjenju igrao kao da sutra nece vise biti kladjenja, da ce Arsenal postici vise od jednog gola. Plus sto se sada i Fitoz vratio u igru, a vazno je samo on da ne pobedi.

Objavljeno
prije sat vremena, LeonardoDrugi said:

I meni bi ovo bio najsmesniji i najdrazi dogadjaj u zivotu, da nisam i sam u realnom kladjenju igrao kao da sutra nece vise biti kladjenja, da ce Arsenal postici vise od jednog gola. Plus sto se sada i Fitoz vratio u igru, a vazno je samo on da ne pobedi.

Teško da će obojica pasti ispred njega.

No, napeta borba.

Objavljeno

@prlito Evo da budem prvi i čestitam kolegi na definitivno osvojenom prvom mjestu druge otpadne lige i promociji u Prvu ligu a sebi da čestitam na raspadanju u samom finišu i 3 kiksa u zadnjih 5 kola ali hej, sve je to prihvatljivo jer konkurenti su se raspali puno gore od mene i moram se zadovoljiti i drugom pozicijom. 

Kolega @mesrine, želim vam puno sreće u kupu jer konstatacija da ćete osvojiti i drugu ligu i kup ne izgleda dobro na toj poziciji broj 8 jer ste bliži raji koja postavi tip svako treće kolo čisto da ne bi bili diskvalifikovani nego kolegi koji je već osvojio ligu ali ako je neka utjeha, imate samo jedan promašaj više od kolege@LeonardoDrugi pa možete tu tražiti utjehu dok budete i naredne godine vodili bitku i raspadali se na samom kraju.

I da, bez pritiska u kupu, niko ni ne očekuje da možete osvojiti isti tako da nećete biti ni neko razočarenje nego samo stvar navike.

Objavljeno

I da se nadovežem na svoj prethodni post i dio o raspadanju, ko je duže tu zna da sam se ja prvi raspadao na kraju tako da kolega @mesrine gledaj to sa pozitivne strane jer kada se prva liga proširi na nekih 15-20 učesnika, siguran sam da ćete i vi dobiti svoje mjesto iako je mnogo realnije da će se kreirati onda neka Super liga tako da u konačnici, opet ćete biti dio druge lige po jačini ali možda tada opet ukrstimo koplja i budemo se takmičili ko će se više raspasti na samom kraju.

Objavljeno
prije 2 minute, furyshaa said:

@prlito Evo da budem prvi i čestitam kolegi na definitivno osvojenom prvom mjestu druge otpadne lige i promociji u Prvu ligu a sebi da čestitam na raspadanju u samom finišu i 3 kiksa u zadnjih 5 kola ali hej, sve je to prihvatljivo jer konkurenti su se raspali puno gore od mene i moram se zadovoljiti i drugom pozicijom. 

Kolega @mesrine, želim vam puno sreće u kupu jer konstatacija da ćete osvojiti i drugu ligu i kup ne izgleda dobro na toj poziciji broj 8 jer ste bliži raji koja postavi tip svako treće kolo čisto da ne bi bili diskvalifikovani nego kolegi koji je već osvojio ligu ali ako je neka utjeha, imate samo jedan promašaj više od kolege@LeonardoDrugi pa možete tu tražiti utjehu dok budete i naredne godine vodili bitku i raspadali se na samom kraju.

I da, bez pritiska u kupu, niko ni ne očekuje da možete osvojiti isti tako da nećete biti ni neko razočarenje nego samo stvar navike.

Hej kolega

tokom leta ces imati sasvim dovoljno vremena da procenis da li ti se isplati da ulazis u prvu, elitnu gledajuci kako prolaze prethodnici

Objavljeno
Just now, LeonardoDrugi said:

Hej kolega

tokom leta ces imati sasvim dovoljno vremena da procenis da li ti se isplati da ulazis u prvu, elitnu gledajuci kako prolaze prethodnici

Kolega, samo nam reci molim te jer sjećam se prethodnih sezona kada sam se raspadao da si sasipao paljbu po meni aman takvu, zašto nema te paljbe po kolegi sa osmog mjesta koji je najavljivao osvajanje?

Reci nam samo da li se kolega toliko raspao da je i kod vas probudio osjećaj žaljenja i ubio svaku želju za podsmijavanjem?

Objavljeno
prije 18 minute, furyshaa said:

Kolega, samo nam reci molim te jer sjećam se prethodnih sezona kada sam se raspadao da si sasipao paljbu po meni aman takvu, zašto nema te paljbe po kolegi sa osmog mjesta koji je najavljivao osvajanje?

Reci nam samo da li se kolega toliko raspao da je i kod vas probudio osjećaj žaljenja i ubio svaku želju za podsmijavanjem?

Kao prvo kolega, ipak ce ostati neka mrlja da si usao u prvu, elitnu kada su promenjena pravila, pa sada ulazi svako ko se registruje na nasem Forumu. Svi smo imali oci da vidimo da nisi mogao da udjes u prvu, elitnu ni kroz Kup ni kroz prvenstvo u prethodnih sto godina dok su dvojica ulazila.

Sto se tice kolege mesrine, tu si potpuno u pravu. Jedva se uzdrzavam da mu ne napisem gubitnicki post na pedeset stranica teksta. Ne znam ni sam kako, ali eto odlucio sam da ne budem seljak i trujem po Forumu poslednju sedmicu.

Ali zato kada kolega mesrine propadne za cetiri dana i kroz Guts-Leomardo Kup, bice to istorijski post o gubitnicima.

Objavljeno
prije 18 minute, LeonardoDrugi said:

Kao prvo kolega, ipak ce ostati neka mrlja da si usao u prvu, elitnu kada su promenjena pravila, pa sada ulazi svako ko se registruje na nasem Forumu. Svi smo imali oci da vidimo da nisi mogao da udjes u prvu, elitnu ni kroz Kup ni kroz prvenstvo u prethodnih sto godina dok su dvojica ulazila.

Kolega, mala ispravka samo jer mene ne tangira pravilo da ulaze prva tri ili prvih deset, jer u svakom slučaju bih ušao jer ću na kraju, ipak biti drugi što bi izborilo ulazak svake godine sa ili bez izmjene pravila.

A kolega @mesrine, vidite, nikoga vaš pad ne iznenađuje, očekivano je, samo je pitanje kada i na cemu cete pasti u kupu. I ako će vam biti lakše i umanjiti neku ljutnju, nikada niste ni bili konkurencija, samo se čekao vaš slobodan pad kao što ste nas navikli.

Objavljeno
prije 13 minute, furyshaa said:

@zmaj6 hvala ti puno kolega, nisam uopšte skontao, vidio sam samo GG da je bilo za ovu utakmicu, moja greška.

Nema na čemu kolega....mada promjena koju si vidim napravio je zapravo ista oklada samo u drugačijem formatu zapisana, a to bi bilo isto kao na primjer i azijski hendikep City +0.5.

No dobro, neću se više miješati. Vidim i u kupu nepravilnosti, ali ko sam ja da popujem nakon što sam ispao.

Objavljeno
prije 3 minute, prlito said:

Hvala @furyshaa

A sto se tice kolege @mesrine razmisljam da pustim ovo sve i steram u krasnu stvar i prepustim njemu da napokon vidi kako je to u prvoj ligi nakon toliko godina muke i pokusaja ulaska ako ne osvoji kup

Baš divno od tebe kolega ali u ovom trenutku kolega se nalazi na poziciji broj osam što bi značilo da bi čak 5 kolega trebalo da se smiluje i odustane od ulaska da bi on mogao ući sa pozicije broj tri a šanse za to su malo manje od toga da kolega @LeonardoDrugi osvoji ili kup ili prvu ligu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use