Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Posljednje kolo Posljednje Šanse  

7 glasova

1. 1. Tko osvaja Posljednju Šansu?

2. 2. Tko će biti četvrtoplasirani u Prvoj ligi Posljednje Šanse?

3. 3. Tko osvaja Guts-Leonardo Kup?

4. 4. Tko će biti trećeplasirani u Drugoj ligi Posljednje Šanse?

• Kiks77
    • ForzaItalia
      0
    • Goksim
    • ara008
      0
    • mesrine
      0
    • Ajnud
      0
    • jansavc
      0
    • zmaj6
      0
  5. 5. Tko će biti četvrtoplasirani u Drugoj ligi Posljednje Šanse?

• Kiks77
    • ForzaItalia
    • Goksim
    • ara008
      0
    • mesrine
    • Ajnud
    • jansavc
      0
    • zmaj6
      0

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Goksim changed the title to Vikend Live (23-24.5. i Live Praćenje posljednjeg kola Posljednje Šanse)
Objavljeno

Ja bih samo zamolio kolege @unkdy i @COLT da se ne zayebavaju u ovom poslednjem kolu Poslednje Sanse, da ne bismo na kraju morali da se polivamo benzinom i samozapalimo, ako na kraju Fitoz sjebe obojicu.

A evo kako stoje stvari pred poslednje kolo.

Kolega Fitoz ce postaviti neku kvoticu da ce Bayern barem jednom sutnuti na utakmici protiv Stuttgarda, i tako ce lagano cekati da vidi kako ce se kolege unkdy i Colt izboriti sa “majmunom na ledjima” (pritiskom)

Kolega unkdy ce najverovatnije pokusati u poslednjem kolu da sjebe Colta sa predlogom sa visokom kvotom sutra u 14.59. a ne znamo sta ce Colt raditi.

I onda moze da se desi da Colt pod pritiskom promasi u poslednjem kolu, kolega unkdy takodje ce promasiti visoku kvotu, jer on osim trazenja anomalija nema pojma sa kockanjem, i moze veoma lako da padne na visokoj kvoti.

I onda mozemo da dodjemo do situacije da Colt padne pod pritiskom, unkdy padne jer jos nikada u zivotu nije pogodio kvotu vecu od 1,12-1,14 i eto sranja …. Fitoz ni kriv ni duzan izbija na prvo mesto. A onda ce nam biti potreban samo benzin. Mnogo benzina.

Kolege @unkdy i @COLT, molim vas kao Boga, nemojte se zayebavati sada u poslednjem kolu, zayebavajte se sledece sezone koliko hocete. Vazno je samo da pogodite, pustite sada ukupne prosecne kvote i ko ce biti konacni pobednik.

Objavljeno (edited)

Prvo da kazem zivela sveta Poslednja Sansa i sve emocije i sva drama koju ona nosi. Hvala svim kolegama koji su ucestvovali u ovom predivnom takmicenju, hvala svima sto ste me trpili celu sezonu.

Kada god ste se ljutili na mene sto sam lupetao na Forumu, ili izigravao prvu budalu Foruma, uvek se setite da se mi ovde u svetoj Poslednjoj Sansi prakticno ne poznajemo, nikada se nismo ni videli, ne dolazimo iz istih zemalja, niti imamo ista uverenja ili vrednosti, niti govorimo istim jezikom, ali, eto … odlicno smo se razumeli, i zavrsili smo svetu Poslednju Sansu.

Zamolio bih administratore, ili matematicare na ovom smesnom Forumu, da objave sa kolikim kvotama pojedine kolege moraju da postave predloge da bi sjebali svoje neprijatelje, na primer kolika kvota treba kolegi @unkdy da bi sjebao kolegu @COLT jer cemo umreti od znatizelje, a o hororu u drugoj ligi, tek i da ne govorimo.

Umrecemo, ako ne budemo znali kolika kvota treba onom cirkusantu @mesrine da sjebe Kiksa77, kao sto jedva cekamo da vidimo, sta ce @Kiks77 da radi u ovakvoj situaciji, ili kako @Goksim misli da je moguce da udje u prvu, elitnu kada nista od njega ne zavisi, plus imamo sto kombinacija u opticaju

Zivela sveta Poslednja Sansa, ziveo horor, ziveo onaj ko je kreirao prvu, elitnu i drugu, amatersku, ziveo Guts-Leonardo Kup.

Neka pobedi najbolji, samo da to ne bude Fitoz

Zivela matematika, majka svih nauka, zivele strategije.

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno (edited)

Nesto si pomesao brzine kolega, nema sanse kolega Fitoz da bude prvi. Ja i COLT se borimo za prvo mjesto, to u vezi veliki kvote i sam znas koliko sam bio blizu u onoj epsku zavrsnicu kad te Muchova spasila :))

Inace ovo mi je drugi put da u posledno kolo rjesavamo pobednik a ja imam manju ukupnu kv, valjda mi se opet odbi od glavu

Valjallo bi administratoru da presmetaju ukupnu kvotu i koja kv mi treba ako kolega pogodi standardnu 1.20-1.25 kao onaj put

Edited by unkdy
Objavljeno (edited)
prije 22 minute, unkdy said:

Nesto si pomesao brzine kolega, nema sanse kolega Fitoz da bude prvi. Ja i COLT se borimo za prvo mjesto, to u vezi veliki kvote i sam znas koliko sam bio blizu u onoj epsku zavrsnicu kad te Muchova spasila :))

Inace ovo mi je drugi put da u posledno kolo rjesavamo pobednik a ja imam manju ukupnu kv

Valjallo bi administratoru da presmetaju ukupnu kvotu i koja kv mi treba ako kolega pogodi standardnu 1.20-1.25 kao onaj put

Pa to i ja cekam celu noc i dan. Ne mogu da docekam da vidim sta kome treba, kolike kvote. Treba nam dobar matematicar ili doktor nauka da nam kaze kolika tebi treba kvota, a kolika tek amaterima iz drugoligaskog blata, koji misle da sjebu Kiksa77

A treba nam i doktor psihologije da nam kaze sta struka misli, sta ce Colt i Kiks77 raditi u ovakvoj situaciji.

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno
prije 1 minutu, Kiks77 said:

Uzea san slobodan dan na poslu samo da se mogu kvalitetno pripremit

Bravo kolega. I ja bih isto uradio. Plus jedva cekam, zapravo ne mogu da docekam da vidim kakvu strategiju ces izabrati.

Najbolja fora ce biti da do sutra do 14.59. niko ne objavljuje svoje predloge, pa da niko ne zna sta da radi, do poslednjeg trenutka.

Ziveo horor, zivela matematika, zivele strategije.

Objavljeno
prije 2 minute, LeonardoDrugi said:

Pa to i ja cekam celu noc i dan. Ne mogu da docekam da vidim sta kome treba, kolike kvote. Treba nam dobar matematicar ili doktor nauka da nam kaze kolika tebi treba kvota, a kolika tek amaterima iz drugoligaskog blata, koji misle da sjebu Kiksa77

A treba nam i doktor psihologije da nam kaze sta struka misli, sta ce Colt i Kiks 77 raditi u ovakvoj situaciji.

Doduse nisam siguran izgleda je u igri i Fitoz haha

objasnice administratori kako stvari stoje ima vremena

Objavljeno
prije 1 minutu, unkdy said:

Doduse nisam siguran izgleda je u igri i Fitoz haha

objasnice administratori kako stvari stoje ima vremena

Ti kolega verovatno imas manje od dvanaest godina pa ne drzis tabelu u glavi kao ja. Sta ce mi tabela, kada znam kako ko stoji, da me probudis u pola noci. Fitoz te je sjebao proslog ponedeljka kada je Arsenal pobedio 1:0 i tako prosao, a ti pao. Posto ti gledas staru tabelu, mislim da je vreme da te obavestim da je Fitoz dosao na jedan pogodak manje od tebe i Colta, a pri tome nema “majmuna na ledjima” kao vas dvojica. Ti mozes da se sjebes sa visokom kvotom, a Colt moze da se sjebe pod pritiskom. A Fitoza boli qurac, moze da postavi i da ce Arsenal biti prvak Premier League.

Objavljeno

Hej @COLT

dobrodosao u horor.

Kolega unkdy cak ne zna ni ko je gde na tabeli, 24 casa pred zatvaranje sezone. A ni ti mi bas ne delujes da ti je jasno sa kakvim prevarantima se boris za ulazak u istoriju.

Kolega Fitoz je u najboljoj poziciji u istoriji svih sportova. Pogodice svoj predlog i mirno cekati sta se desava u tvom i mozgu kolege unkdy.

Ako sebi izaberes neki zicer, rizikujes da te kolega unkdy sjebe u poslednjem kolu. A ako izaberes da podignes kvotu, mozes lako da padnes, i umesto ulaska u istoriju, padnes na deseto mesto.

Jedino sto je sigurno jeste da ce kolega unkdy svoj predlog objaviti sutra u 14.59.

Objavljeno
prije 16 minute, LeonardoDrugi said:

Ti kolega verovatno imas manje od dvanaest godina pa ne drzis tabelu u glavi kao ja. Sta ce mi tabela, kada znam kako ko stoji, da me probudis u pola noci. Fitoz te je sjebao proslog ponedeljka kada je Arsenal pobedio 1:0 i tako prosao, a ti pao. Posto ti gledas staru tabelu, mislim da je vreme da te obavestim da je Fitoz dosao na jedan pogodak manje od tebe i Colta, a pri tome nema “majmuna na ledjima” kao vas dvojica. Ti mozes da se sjebes sa visokom kvotom, a Colt moze da se sjebe pod pritiskom. A Fitoza boli qurac, moze da postavi i da ce Arsenal biti prvak Premier League.

Jasno sve da eto vidi se koliko pratim, idemo najverovarno sigurnija varijanta bolje 2 mesto nego 3 

inace kad smo kod srece o paru koji @COLT pogodio juce protivnik Littlera na 4-4 imao 3 prilike da zatvori 65 od koji 2 da zatvori 40

Uspeo sve to da ispusi a to bi neki poluamaterski igrac zavrsio ako ne od prvi od drugi obid dok ove top 10 igraca ne bi uspjeli samo 1 od 50 obida i eto desi se bas juce :))

Objavljeno
prije 4 minute, unkdy said:

Jasno sve da eto vidi se koliko pratim, idemo najverovarno sigurnija varijanta bolje 2 mesto nego 3 

inace kad smo kod srece o paru koji @COLT pogodio juce protivnik Littlera na 4-4 imao 3 prilike da zatvori 65 od koji 2 da zatvori 40

Uspeo sve to da ispusi a to bi neki poluamaterski igrac zavrsio ako ne od prvi od drugi obid dok ove top 10 igraca ne bi uspjeli samo 1 od 50 obida i eto desi se bas juce :))

Trebao si tek da vidis kako je Goksimu pao predlog, ili kako su tek kolegama jansavc i Kiks77 prolazili predlozi u poslednjim kolima, ili kako je Joker93 pao na Virtusu …

Horor kakav jos nije vidjen u Poslednjoj Sansi.

Objavljeno (edited)

Hej kolega @IzudinB

Kolegi unkdy si upisao promasaj, verovatno misleci da je kolega igrao prvu utakmicu izmedju Oklahome i San Aantonia, dok je on postavio predlog za drugu utakmicu u cetvrtak ujutro, pa mu je predlog prosao.

Ti si verovatno hteo da poguras svog zemljaka, kolegu Fitoz kao i prosle sezone, kada si skratio sezonu, ali ove godine smo svi pazljiviji, pa necemo nasesti na te trikove.

Colt i unkdy imaju isti broj pogodaka, a Fitoz, hvala Bogu, jedan manje.

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno
prije 2 minute, LeonardoDrugi said:

Hej kolega @IzudinB

Kolegi unkdy si upisao promasaj, verovatno misleci da je kolega igrao prvu utakmicu izmedju Oklahome i San Aantonia, dok je on postavio predlog za drugu utakmicu u cetvrtak ujutro, pa mu je predlog prosao.

Ti si verovatno hteo da poguras svog zemljaka, kolegu Fitoz kao i prosle sezone, kada si skratio sezonu, ali ove godine smo svi pazljiviji, pa necemo nasesti na te trikove.

Colt i unkdy imaju isti broj pogodaka, a Fotoz, hvala Bogu, jedan manje.

Ispravljeno će biti kolega. Hvala ti što si javio.

Objavljeno
prije 8 sati, LeonardoDrugi said:

A treba nam i doktor psihologije da nam kaze sta struka misli, sta ce Colt i Kiks77 raditi u ovakvoj situaciji.

Nije ti to Leonardo neka viša matematika...evo ti jednostavna formula pa si izračunaj ukupnu prosječnu kvotu od unkdy i COLT nakon što kolege postave zadnje kvote u ovom 73.kolu.
prosječna kvota od unkdy=(73,81+zadnja kvota)/62
prosječna kvota od COLT=(74,237+zadnja kvota)/62

Evo, u drugoj ligi su kolege Kiks77 i ForzaItalia, koji se bore za treće mjesto, već postavili zadnje prijedloge i u slučaju pogotka, njihove ukupne prosječne kvote će biti sljedeće:
prosječna kvota od Kiks77=(71,978+1,20)/59=1,2403
prosječna kvota od ForzaItalia=(71,746+1,80)/59=1,24654
Dakle, ForzaItalia će prestići Kiks77

Objavljeno

Takodjer Kup ultra napet. Fic već sve pogodio ,a sad hound dogovi idu u lov tko će staviti veću kvotu,ali 3,22 i nije baš malo. Bit će ultra zanimljivo. Mogao bi Fic i ostati pobjednik jer drugi imaju onog Majmuna na leđima.

Objavljeno
prije 2 sati, pena29 said:

Takodjer Kup ultra napet. Fic već sve pogodio ,a sad hound dogovi idu u lov tko će staviti veću kvotu,ali 3,22 i nije baš malo. Bit će ultra zanimljivo. Mogao bi Fic i ostati pobjednik jer drugi imaju onog Majmuna na leđima.

Prlito nije ni pokušao osvojiti kup...postavio je kombinaciju s kvotom manjom od fic-a iako je već poznato da je fic-ova kombinacija dobitna. Ne može prlito niti napraviti promjenu jer mu je jedna utakmica već počela.

Iz istog razloga ni ForzaItalia ne može napraviti promjenu, ali mene smeta što se dopušta sljedeće...

Sviđa mi se kako ForzaItalia igra i vrlo često njegove parove igram u realnom klađenju, no smatram da kombinacija koju je postavio u finalu kupa nije legitimna. Naime kombinirao je tip da će Roma pobijediti u zadnjem kolu s tipom da će Roma završiti u Top 4. Takvu kombinaciju neće ni jedna kladionica dozvoliti jer ako Roma pobijedi onda je sigurno i u Top 4.

To je ekvivalent tome da ja kombiniram over 200 poena s overom 199 poena na istoj košarkaškoj utakmici što sumnjam da bi mi bilo dozvoljeno.

Objavljeno
prije 16 minute, zmaj6 said:

Prlito nije ni pokušao osvojiti kup...postavio je kombinaciju s kvotom manjom od fic-a iako je već poznato da je fic-ova kombinacija dobitna. Ne može prlito niti napraviti promjenu jer mu je jedna utakmica već počela.

Iz istog razloga ni ForzaItalia ne može napraviti promjenu, ali mene smeta što se dopušta sljedeće...

Sviđa mi se kako ForzaItalia igra i vrlo često njegove parove igram u realnom klađenju, no smatram da kombinacija koju je postavio u finalu kupa nije legitimna. Naime kombinirao je tip da će Roma pobijediti u zadnjem kolu s tipom da će Roma završiti u Top 4. Takvu kombinaciju neće ni jedna kladionica dozvoliti jer ako Roma pobijedi onda je sigurno i u Top 4.

To je ekvivalent tome da ja kombiniram over 200 poena s overom 199 poena na istoj košarkaškoj utakmici što sumnjam da bi mi bilo dozvoljeno.

Potpuno se slažem s objašnjenjem, ne znam kako je to kombinirao. Može li se mijenjati neka tekma ako je jedna počela?

Bit će gadno ako ova činjenica bude odlučivala o osvajaču kupa.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use