Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Posljednje kolo Posljednje Šanse  

7 glasova

1. 1. Tko osvaja Posljednju Šansu?

2. 2. Tko će biti četvrtoplasirani u Prvoj ligi Posljednje Šanse?

3. 3. Tko osvaja Guts-Leonardo Kup?

4. 4. Tko će biti trećeplasirani u Drugoj ligi Posljednje Šanse?

• Kiks77
    • ForzaItalia
      0
    • Goksim
    • ara008
      0
    • mesrine
      0
    • Ajnud
      0
    • jansavc
      0
    • zmaj6
      0
  5. 5. Tko će biti četvrtoplasirani u Drugoj ligi Posljednje Šanse?

• Kiks77
    • ForzaItalia
    • Goksim
    • ara008
      0
    • mesrine
    • Ajnud
    • jansavc
      0
    • zmaj6
      0

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Objavljeno

Evo pregleda situacije što se borbe za treće mjesto u Drugoj ligi tiće. Ako bi svi koji trenutno imaju 58 bodova pogodili svoje parove ovo bi bio poredak: 

3. @Kiks77 - 1.25206896551724

4. @mesrine -  1.25118644067797

---------------------------------------

5. @Goksim 1.24827586206897

6. @ForzaItalia 1.24661016949153

7. @ara008 -  1.22762711864407

Slobodno me ispravite ako mislite da nešto treba drugačije računati. 

Objavljeno
prije 34 minute, Goksim said:

Tik-tak :D 

Jao koji sam kreten, nije mi uspjela promjena jer sam čekao zadnji čas i spetljao.

Ne mogu pokvariti svoj plasman pa sam htio probat popraviti se za par pozicija s prijedlogom:

24.5. 02:10 | Košarka NBA | Cleveland Cavaliers vs New York Knicks, Game 3..... James Harden (Cleveland) zabija više od 24 poena (4.20) Bet365

IMG-20260523-WA0003.jpg.ac79b5779afc0d94b34ffe1fb40cb204.jpg

Sam sam si kriv, poslije yebanja nema kajanja

Objavljeno

Steta sta je @ForzaItalia igra rano. Tj. par mu je i zapocea tako da nije moga minjat. Pretpostavia san da ce i ostali gađat veću prosjecnu kvotu. Svakako san htio ovisit sam o sebi i stvarno nisan moga nac odlican par. U pocetku mi je zamisao bila pojacat kartone na utakmici Girone, ali je kvota strahovito pala. 

Lomia san se oko ovog Bayerna jer me masu puta bacia, ali mislim da mu malo klubova u ovom trenutku moze parirat, pogotove ne iz Bundeslige 

Objavljeno

Danas nakon Bayerna će se puno toga znati što se kombanacija i raspleta tiće. Izgleda mi kao dobar izbor, ali nadam se da griješim. Mislim da nikad na forumu nije bilo toliko Stuttgart fanova kao danas. :D Bilo bi lijepo da se Bayern zadovolji sa jedan razlike, ali nije to njihov mentalitet ni stil igre obično. 

Mislim da je @ForzaItalia strateški pametno ranije postavio tip i tako podigao ljestvicu pa su i drugi bili u problemima i morali ići sa znatno većim koeficijentima nego bi vjerojatno htjeli, a iste nije lako pogoditi tako da nije isključeno ni da @ara008 sa najmanjim prosjećnim koeficijentom završi u prvoj ligi ako se drugi ispromašuju u zadnjem kolu. 

Malo me čudi rasplet i strategija u Prvoj ligi gdje su i @COLT i @unkdy prijavili tip sa koeficijentom 1,20 a razlika u prosjećnom koeficijentu između njih dvojice je bila svega 0.07. Da je unkdy prijavio tip sa 1.70 pogođenim tipom bi osvojio Prvu ligu a za isto je matematički vjerojatnost da će koeficijent biti pogođen 58%. Znači imao bi 58% šansi za osvajanje natjecanja, uz pretpostavku da COLT ne promijeni svoj tip u zadnjim sekundama.

Ovako treba čekati da COLT promaši svoj par a da on svoj pogodi za što je vjerojatnost, matematički gledano, oko 14%. 

U svakom slučaju CSKA počinje za 15ak minuta, a kasnije Bayern tako da ćemo danas znati pobjednika Prve lige, a i situacije u borbi za treće i četvrto mjesto će biti nešto jasnija, iako glavni rasplet tamo imamo sutra. 

Objavljeno (edited)
prije 7 minute, Goksim said:

Danas nakon Bayerna će se puno toga znati što se kombanacija i raspleta tiće. Izgleda mi kao dobar izbor, ali nadam se da griješim. Mislim da nikad na forumu nije bilo toliko Stuttgart fanova kao danas. :D Bilo bi lijepo da se Bayern zadovolji sa jedan razlike, ali nije to njihov mentalitet ni stil igre obično. 

Mislim da je @ForzaItalia strateški pametno ranije postavio tip i tako podigao ljestvicu pa su i drugi bili u problemima i morali ići sa znatno većim koeficijentima nego bi vjerojatno htjeli, a iste nije lako pogoditi tako da nije isključeno ni da @ara008 sa najmanjim prosjećnim koeficijentom završi u prvoj ligi ako se drugi ispromašuju u zadnjem kolu. 

Malo me čudi rasplet i strategija u Prvoj ligi gdje su i @COLT i @unkdy prijavili tip sa koeficijentom 1,20 a razlika u prosjećnom koeficijentu između njih dvojice je bila svega 0.07. Da je unkdy prijavio tip sa 1.70 pogođenim tipom bi osvojio Prvu ligu a za isto je matematički vjerojatnost da će koeficijent biti pogođen 58%. Znači imao bi 58% šansi za osvajanje natjecanja, uz pretpostavku da COLT ne promijeni svoj tip u zadnjim sekundama.

Ovako treba čekati da COLT promaši svoj par a da on svoj pogodi za što je vjerojatnost, matematički gledano, oko 14%. 

U svakom slučaju CSKA počinje za 15ak minuta, a kasnije Bayern tako da ćemo danas znati pobjednika Prve lige, a i situacije u borbi za treće i četvrto mjesto će biti nešto jasnija, iako glavni rasplet tamo imamo sutra. 

Drugo mjesto dovodi paricnu nagradu, treto ne a prestiz na forumu nije nesto sto cjelim realno 

Imas tu odgovor na sve ili ko sto bi rekli better safe than sorry

Iako ne znaci da je ispravna odluka 😂

Edited by unkdy
Objavljeno
prije 35 minute, Kiks77 said:

Steta sta je @ForzaItalia igra rano. Tj. par mu je i zapocea tako da nije moga minjat. Pretpostavia san da ce i ostali gađat veću prosjecnu kvotu. Svakako san htio ovisit sam o sebi i stvarno nisan moga nac odlican par. U pocetku mi je zamisao bila pojacat kartone na utakmici Girone, ali je kvota strahovito pala. 

Lomia san se oko ovog Bayerna jer me masu puta bacia, ali mislim da mu malo klubova u ovom trenutku moze parirat, pogotove ne iz Bundeslige 

Ja sam imao tri opcije i ustvari najviše me zanimalo što ćeš @Kiks77 ti odigrati. Da si išao sa nižim koeficijentom, ispod 1,27 prijavio bi Milan - Cagliari 1/1 (1,90) sa kojim bi bio ispod ForzaItalije, ali iznad tebe ako bi svi pogodili tipove što bi rezultiralo sa četvrtim mjestom. 

Nakon što si prijavio tip sa 1,90 znao sam da moram ići sa glavnom opcijom i koeficijentom 2,30 što sam i očekivao.  A dugo, doslovno do par sekundi prije prijavljivanja tipa, sam se dvoumio između Mallorca - Oviedo 1/1 (2,30) ili Napoli - Udinese 1/1 (2,30) i nadam se da sam dobro izabrao. 

Objavljeno

Evo da se i ja oglasim prije pocečtka tekme.
Moglo se tu svašta izdešavati naravno. Kolega je postavio 1.20, ja sam odlucio ispratit istom mjerom. Mogao je kolega u 14:55+ zamjenit, mogao sam i ja cekat i isto pojacat kvotu onda. Ali postojale bi velike sanse da obojica padnemo.

Naravno da nemam nista protiv kolege Fitoza, imao je odlicnu sezonu, ali svakako bi volio da malo za promjenu netko drugo osvoji Posljednju šansu pa sam ja odlucio igrat manju kvotu da probam utjecat na taj ishod. 

Objavljeno
prije 4 sati, Marko15 said:

U drami PS zavrsnice,ekipa,pitanje?Kaj cemo danas sa Beljom?Hoce ili nece po taj rekord da Silve?

Beljo 4+ na SS

kad nisam uzela nikakvu lovu na PŠ mozda SS popravi s Beljom🙀

4 gola mu trebaju da stigne rekord da Silve.

Danas Maksimir gori💙💙💙💙

Objavljeno
Just now, Ajnud said:

Beljo 4+ na SS

kad nisam uzela nikakvu lovu na PŠ mozda SS popravi s Beljom🙀

4 gola mu trebaju da stigne rekord da Silve.

Danas Maksimir gori💙💙💙💙

Ispratit cemo pa kaj bude.Go down with a flames!!!

Objavljeno
prije 6 minute, unkdy said:

Evo neka stoji ako bi postavljao vecu kvotu bi stavio Bayern dobije 2 raz

Pa da vidimo koje scenario bi bilo bolje

Ja sam imao vise prijedloga jos sastrane ovisno koliko bi mi trebalo.

1.25 - Flensburg rukomet u nedelju
1.40 - van veen pikado danas
1.80 - Rijeka futsal sutra

Vise od tog nisam racunao da ce mi trebat pa nisam ni gledao

Objavljeno
prije 3 minute, COLT said:

Ja sam imao vise prijedloga jos sastrane ovisno koliko bi mi trebalo.

1.25 - Flensburg rukomet u nedelju
1.40 - van veen pikado danas
1.80 - Rijeka futsal sutra

Vise od tog nisam racunao da ce mi trebat pa nisam ni gledao

25-12 vodi Cska. Mozes staviti sampanjac na hladjenje!

Objavljeno (edited)
prije sat vremena, unkdy said:

Drugo mjesto dovodi paricnu nagradu, treto ne a prestiz na forumu nije nesto sto cjelim realno 

Imas tu odgovor na sve ili ko sto bi rekli better safe than sorry

Iako ne znaci da je ispravna odluka 😂

Hej unkdy

Nisam bas najbolje razumeo ovo : “ … drugo mjesto dovodi paricnu nagradu, treto ne, a prestiz na forumu nije nesto sto cjelim realno …

Nisi hteo da napadnes Colta jer nisi bio siguran u predlog sa visokom kvotom, nisi bio zadovoljan predlogom sa visokom kvotom, ili nisi uopste hteo nista da rizikujes, vec “daj da uzmem barem neki novac”?

Uopste se ne zezam, stvarno me interesuje, posto sam bio ubedjen da ces ga napasti sa  cojones toliko velikim da se vuku po podu.

Ako gledamo ono najgore u meni, meni je najvise odgovarao bas ovakav scenario, da bi se sjebao Fitoz, ali me je iznenadilo sto sam bio siguran da ces napasti sa cojones.

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno

Posto sam hteo da budem prvi na Forumu koji ce cestitati kolegi @COLT na ulasku u istoriju Poslednje Sanse, evo me.

Usao je tiho u prvu ligu, prosle sezone ga nigde nije bilo, bio je sesti na tabeli, ove sezone ga niko nije ni cuo, napisao je nula analiza na nasem Forumu, i tiho, kako je i usao, se upisao u istoriju kao jedini kolega koji je osvojio sve sto se moglo osvojiti na Forumu.

Uzivaj kolega u istoriji Foruma.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use