Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno (edited)
prije 44 minute, pena29 said:

Leo, odluči se,želiš li hazard igru vodećeg dvojca ili da Fitoz ne osvoji Prvu. Teško da će oba vodeća pasti na 1,20, iako nije nemoguće.

Odlucio sam se sta hocu cim sam se registrovao na Forumu. Da uvek budem najbolji kockar na Forumu, a to znaci da Fitoz ne sme da osvoji svetu Poslednju Sansu ove godine ni po koju cenu.

A druga stvar je sto me jaaaaako interesuje kako razmisljaju Colt i unkdy koji su toliko razliciti, pa se bojim opcije da u zelji da sjebu jedan drugoga sa visim kvotama, treci to iskoristi.

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno
prije 2 minute, LeonardoDrugi said:

Odlucio sam se sta hocu cim sam se registrovao na Forumu. Da uvek budem najbolji kockar na Forumu, a to znaci da Fitoz ne sme da osvoji svetu Poslednju Sansu ove godine ni po koju cenu.

A druga stvar je sto me jaaaaako interesuje kako razmisljaju Colt i unkdy koji su toliko razliciti, pa se bojim opcije da u zelji da sjebu jedan drugoga sa visim kvotama, treci to iskoristi.

Čak mislim da neće ići  u taj rizik i čekat će svoju sreću. Coltu je opasnije jer može biti mućke u Rusiji,možda X,ali sve je u aferi nagadjanja. Dobili su ih skoro 20 u gostima.

No,čudi me šta čekaju Ara i Mesrine ?

Morali bi u rizik jer teško da će svi ispred njih pasti .

Objavljeno

Nemam vremena sad računat koja mi kvota treba za što bolju poziciju. Al uzet ću ovo podcijenjivanje Reala u finalu Eurolige:

24.05. Košarka: Olympiacos - Real M. Real ne gubi više od 9 poena razlike, 1.8 bet365

Screenshot_20260523_142320_com.android.chrome_edit_148766699491881.thumb.jpg.6b10a402bf031be29ee53367ee4ff90c.jpg

• Goksim locked this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use