Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

ponedjeljak 25.5.2015

Ivan1998

Recommended Posts

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Šalu na stranu, ali ovo više nije normalno. Tekme za 20 razlike  košarka ili 5:0 u nogometu treba strepiti do zadnje sekunde.  Baš sad čitao kako vaterpolisti Malte namjerno gubili velikom razlikom. Sad je sve neizvjesno,ako ne znaš gdje bi moglo biti namješteno.
    • Sreca ne postoji, ali izgleda da Bog ipak postoji. Ne vidim drugi nacin kako je ovo moglo da prodje bez Boga.
    • Barca Lassa dobila 1 razlike. To nije sreća. To je znalački odabran prijedlog za mirno gledanje utakmice bez uzbuđenja. Sreća ne postoji. To je izgovor za neznalice.
    • Neka stoji ovde ovaj screenshot da nam ulepsa jos vise ovaj predivni dan, najlepsi dan u mom zivotu. Plus, sto cu da pokusam da iskoristim svoj uticaj na Forumu, pa da predlozim administratorima da mu se upisu dva promasaja umesto jednog, jer mu je crveni karton dosao "iz poluvremena", sto bi trebalo da se vodi kao dva promasaja. Prava je steta sto ovaj predlog od njega nisu prepisali i kolege unkdy, Fitoz, Fic i Joker93  
    • Ziveooooooooo kolegaaaaa. Ovo danas je moj najlepsi dan u zivotu. Ovaj crveni karton ulazi u istoriju naseg Foruma, zajedno sa razvodom Simone Halep. Bravo doktore, dao bih ti deset "like"-ova, ali ne postoji ta opcija na ovom smesnom Forumu. A sada cu i ja nesto da prognoziram, da i ja udjem u istoriju Foruma, zajedno sa tobom. Sada ces da vidis da ce kolega da prestane neko vreme sa ovim predlozima bez crvenih kartona na utakmicama ovih aboridzana. To smo sve vec videli na Forumu. Tako je i onaj prevarant, kolega unkdy yebao i nije vadio sa onim njegovim predlozima iz E-sportsa, gde je nama prodavao maglu da je pratio E-sports i vodio racuna o povredjenim igracima u E-sportsu. Pa kada je dva puta pao, presao na fudbal i postavio jedinicu na Dortmund protiv Meinza u "onoj" utakmici, majko moja. Sada ce kolega nakon dva pada na crvenim kartonima, da se plasi i crvenih kartona na utakmicama crkvenih timova u prvenstvu Vatikana, pa ce da se okrene snalazenju na drugi nacin. Eto, to je moja sledeca prognoza, da mu sledeci predlog nece biti "bez crvenog kartona na utakmici". Dakle, doktore, ova prognoza da ce pasti crveni karton svakako ulazi u istoriju naseg Foruma, da li na prvom sa Simonom ili drugom mestu, uopste nije ni vazno, a ujedno ti cestitam i sto slavis pad kolege, kao i ja. A jedino dodajem, da prognoziram da ce od danas kolega da se plasi da postavi i jedan, bilo kakav sut Arsenala na utakmici, a kamoli crvenog kartona. U svakom slucaju, prognozu da ce pasti crveni karton kod aboridzana, smo vec upisali u istoriju Foruma.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use