Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Svjetsko prvenstvo

image.png

(Koeficijenti 29.6. u 02:11 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

Australija - Egipat manje od 2.5 gola (1.44) bet365

Australija u ovaj susret ulazi kao reprezentacija koja možda nije oduševila atraktivnošću igre, ali je pokazala ono što je najvažnije u turnirskom nogometu — disciplinu i rezultat. Nakon pobjede protiv Turske, poraza od SAD-a i remija s Paragvajem, Australci su zasluženo izborili plasman u nokaut fazu. Ekipa Tonyja Popovica djeluje kompaktno, fizički snažno i taktički vrlo odgovorno. Njihova najveća snaga leži u čvrstoj defanzivnoj organizaciji, duel igri i prekidima, gdje igrači poput Harryja Souttara, Jacksona Irvinea i Ajdina Hrustića mogu napraviti razliku. Jasno je da će Australija pokušati usporiti ritam i utakmicu odvesti u tvrdom pravcu.

Egipat s druge strane ulazi s nešto većim očekivanjima nakon vrlo dobre grupne faze bez poraza. Remi protiv Belgije i Irana, uz pobjedu nad Novim Zelandom, pokazali su da ova selekcija ima kvalitet i dovoljno iskustva za velike utakmice. Najviše pažnje, očekivano, privlači Mohamed Salah, koji je i dalje glavni adut Egipta. Njegova spremnost mogla bi imati ogroman utjecaj na razvoj susreta, posebno jer Egipat dosta napadačke odgovornosti oslanja upravo na njega, uz podršku igrača poput Omara Marmousha i Mostafe Mohameda.

Očekuje nas vrlo neizvjestan duel u kojem bi detalji mogli odlučiti pobjednika. Australija će vjerovatno igrati čvrsto, zatvoriti sredinu i čekati svoje prilike iz prekida, dok će Egipat pokušati kroz individualni kvalitet pronaći prostor u posljednjoj trećini. S obzirom na stil obje reprezentacije i važnost utakmice, sve upućuje na oprezan pristup s obje strane. Zbog toga opcija manje od 2.5 gola djeluje kao sasvim logičan i vrlo zanimljiv izbor.

image.png

(Koeficijenti 29.6. u 02:11 CET) 

Objavljeno

Teško je nešto utješno napisati...

Tuga. Bol u dijafragmi. Da je pokojni Hitchkok pisao ne bi traumatičniji kraj bio. Imaš vodstvo pa labavi penal (za nas ga ne bi svirao,nije ni za njih svirao ,ali kad se oglasila KVar soba,znalo se što slijedi). Tri poništena gola,tri vatrometa usred Zg,u 103.nova nada za produžetke,veselje pa hladan tuš. Hrvatska obrana kriva je za golove,to stoji,ali da baš ništa u hrvatsku korist otišlo boli. Da nikako ne možemo dobiti Portugal,hebga. Bili su zreli za poraz,hebga. Utjeha? Jedina mi utjeha što bi ispali protiv Španjolaca pa bi više boljelo.Male ekipe teško prolaze,Fifi nije u interesu dvoboj Kongo-Hrvatska,npr.

Objavljeno

Kolumbija - Gana 1 (1.42) bet365

Kolumbija u ovaj susret ulazi s ulogom favorita nakon odlične grupne faze u kojoj je završila na prvom mjestu ispred Portugal, što samo potvrđuje koliko ozbiljno djeluje na ovom turniru. Posebno impresivno izgledali su u remiju bez golova protiv Portugala, gdje su pokazali taktičku disciplinu, mirnoću u posjedu i veliku zrelost u igri bez lopte. James Rodriguez i dalje je glavni kreator igre i igrač koji diktira tempo napada, dok Luis Diaz predstavlja najveću opasnost u situacijama jedan na jedan i tranziciji. Kolumbija djeluje vrlo balansirano — imaju tehnički kvalitet, brzinu i dovoljno fizičke snage da odgovore na različite stilove igre.

S druge strane, Gana u ovaj dvoboj ulazi kao autsajder, ali sigurno kao reprezentacija koja može napraviti probleme svakome. Iako su poraženi od Hrvatske u posljednjem kolu, ostavili su dobar dojam, posebno nakon reakcije u drugom poluvremenu kada su pokazali karakter i energiju. Najveća snaga Gane leži u atletici, agresivnosti i brzoj tranziciji, a igrači poput Mohammeda Kudusa, Antoinea Semenya, Inaki Williamsa i Jordana Ayewa mogu kazniti i najmanji pad koncentracije protivnika. Jasno je da će Gana vjerovatno prepustiti inicijativu i čekati svoju priliku iz kontranapada.

Očekuje se utakmica u kojoj će Kolumbija imati veći posjed i kontrolirati tempo igre, dok će Gana pokušavati kroz čvrstu defanzivu i brze izlaske prema naprijed stvoriti probleme favoritu. Ako Kolumbija uspije nametnuti ritam i iskoristiti kvalitet u veznom redu i napadu, trebala bi imati dovoljno da slomi otpor Gane. Iako afričke reprezentacije često znaju biti neugodne u nokaut fazi, dojam je da Kolumbija trenutno djeluje zrelije i kvalitetnije, zbog čega pobjeda Kolumbije izgleda kao najlogičniji izbor.

image.png

(Koeficijenti 3.7. u 02:11 CET) 

Objavljeno
prije 6 minute, pena29 said:

Teško je nešto utješno napisati...

Tuga. Bol u dijafragmi. Da je pokojni Hitchkok pisao ne bi traumatičniji kraj bio. Imaš vodstvo pa labavi penal (za nas ga ne bi svirao,nije ni za njih svirao ,ali kad se oglasila KVar soba,znalo se što slijedi). Tri poništena gola,tri vatrometa usred Zg,u 103.nova nada za produžetke,veselje pa hladan tuš. Hrvatska obrana kriva je za golove,to stoji,ali da baš ništa u hrvatsku korist otišlo boli. Da nikako ne možemo dobiti Portugal,hebga. Bili su zreli za poraz,hebga. Utjeha? Jedina mi utjeha što bi ispali protiv Španjolaca pa bi više boljelo.Male ekipe teško prolaze,Fifi nije u interesu dvoboj Kongo-Hrvatska,npr.

Krađa se desila ogromna. Nije  pipnuo loptu  Matanović. Ali  eto što je tu je. Evo  i dokaza ispod.

Objavljeno

Uh @IzudinB, @pena29 jucer mi je krivo kaj nemamo live chat da komentiramo live tekmu.Sve ste tocno napisali i nema se sto dodati.Tocno je da se za Portugal navlacilo gadno kao sto je i  tocno je da je Dalic gurao Gvardiola koji nije oporavljen i koji je protiv Engleza takodjer kriv za dva gola.Zasto ga je stavio u igru,on to zna.I sto radi trener za obrambene igrace,maneken Corluka,vrli pomocnik Dalica?Reakcije su im uzasne.

Objavljeno
prije 18 minute, IzudinB said:

Krađa se desila ogromna. Nije  pipnuo loptu  Matanović. Ali  eto što je tu je. Evo  i dokaza ispod.

Ova snimka je da još više boli. Ne vidi se idealno,meni se prividja i portugalsko igranje rukom. Taj Var usporava nogomet,sad i pauze za reklame nakon polovice poluvremena,to sve više postaje američki nogomet, hrenovke,čips,pivo, lova,lova,lova...

Dajte mi svog novca!

Dajte mi još svog novca!

Dajte mi ostatak svog novca!

Objavljeno
prije 2 minute, pena29 said:

Ova snimka je da još više boli. Ne vidi se idealno,meni se prividja i portugalsko igranje rukom. Taj Var usporava nogomet,sad i pauze za reklame nakon polovice poluvremena,to sve više postaje američki nogomet, hrenovke,čips,pivo, lova,lova,lova...

Dajte mi svog novca!

Dajte mi još svog novca!

Dajte mi ostatak svog novca!

To igranje rukom se i meni "pricinilo".var nije smisljen zbog ravnopravnosti nego zbog toga da jaci budu jos jaci a slabiji jos slabiji.Legalno varanje.Gleda se kad kome pogoduje i sto kome pogoduje.

Objavljeno
prije 1 minutu, Marko15 said:

To igranje rukom se i meni "pricinilo".var nije smisljen zbog ravnopravnosti nego zbog toga da jaci budu jos jaci a slabiji jos slabiji.Legalno varanje.Gleda se kad kome pogoduje i sto kome pogoduje.

Upravo to! Ukratko si precizno opisao svrhu Vara. VAR služi za VARanje !!!!!!!

Objavljeno

U biti protežiraju se domaćini,donekle shvatljivo,te uvijek Španjolska,Argentina,Portugal,Engleska. Čak u zadnje vrijeme Brazil i Njemačka nisu u velikoj milosti sudaca. Šta reći,Hrvatska s tri medalje ima status kao Niger ili Moldavija?!!

Nije da mi se prividja. 

Objavljeno (edited)
prije 13 minute, pena29 said:

U biti protežiraju se domaćini,donekle shvatljivo,te uvijek Španjolska,Argentina,Portugal,Engleska. Čak u zadnje vrijeme Brazil i Njemačka nisu u velikoj milosti sudaca. Šta reći,Hrvatska s tri medalje ima status kao Niger ili Moldavija?!!

Nije da mi se prividja. 

Ma sve tocno,zanima me da li ce i kako ce zajebati Spanjolsku protiv Portugala.Ocito se gura finale Argentina vs Portugal,Messi vs Ronaldo.Ronaldo igrac utakmice Hrvatska vs Portugal?!Koja sramota...

Edited by Marko15
Objavljeno
prije 7 minute, Marko15 said:

Ma sve tocno,zanima me da li ce i kako ce zajebati Spanjolsku protiv Portugala.Ocito se gura finale Argentina vs Portugal,Messi vs Ronaldo.Ronaldo igrac utakmice Hrvatska vs Portugal?!Koja sramota...

Nisam pratio za igrača utakmice. Zezaš da Ronaldo? Dobar vic. Proigrali su nakon šta izašao.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use