-
Registriraj se na SvijetKladjenja forum
Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!
Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!
Report
-
Od pena29 · Objavljeno
Poštujemo tvoje pravo na ljutnju, na realno sagledavanje situacije, cijenimo poznavanje situacije,forme,tradicije itd. ali ne zamjeri nama koji se malo izjadali. Bilo bi neprirodno da nismo malo izjadali se i pljuvali i suce. Npr.onaj penal nama ne bi svirali protiv Portugala da bio. Znamo mi da Hr na ovom turniru bila loša, nismo se previše ni nadali,ali malo boli kad ti ponište tri gola,jesu opravdano poništeni,ali ujedno to znači da Hr nije tako loše odigrala kad 4puta tresla mrežu. Jednostavno,radije bih da smo izgubili 2-0. Lakše bih "svario" to. Je li po tebi Ronaldo bio igrač utakmice? Je li pošteno crveni karton Amerike postao uvjetan? Bilo je uvijek poguranaca, ali sada je sve otišlo u krajnost. Nogomet je postao biznis,čak kad i reprezentacije u pitanju. I prije je bio,ali sad je eskaliralo. Pauze za hidrataciju! Zamisli ! Sama kladjenja su neizvjesna. Nismo se proslavili s prijedlozima. Ali mislim da bar nije bilo dosadno. -
Od Marko15 · Objavljeno
Kolega,hvala na izdvojenom vremenu i misljenju.Iduci put,ako se ne slazete s nama koji "pizdimo" po forumu jebemu,recite nekaj,nemojte zasutiti.Ajd,cekamo vas i @IzudinB @pena29 @s256s9 @mesrine i sve ostale koji sudjeluju aktivno da se nesto i napise u svezi vidjenja tekmi i momcadi.Sportski pozdrav svima i sretno u kladenju. -
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
Za mene Francuska ima neverovatan roster, kakav se stvara samo nekoliko puta u sto godina, Spanija po meni je najzdravija svetska fudbalska sila, Portugal po meni ima timcinu samo takvu, a Norveska je po meni, primer kako izgleda zdrav siatem, gde uopste nije bitno ko je Predsednik, ko je Kralj, a ko selektor. To su po meni reprezentacije koje treba hvaliti, ili podrzati sa realnim novcem, sa tim sto Argentinu uopste nisam gledao, a tesko da cu ih uopste gledati do kraja turnira. Belgija je posebna prica, ali No Bet. -
Od Marko15 · Objavljeno
Dobro kolega,pa nemojte se uzrujavati.Mi igramo remi na moru,casna rijec,i pita moja ekipa kaj veli Leo za tekme.Nis,velim ja,ziher se ljuti na nas sve skupa...i eto,u pravu sam.Dobro,zanemarite ova sranja koja pisemo o "masonskoj zaveri protiv malih"...tko je po vama najvise pokazao i koga bi podrzali do kraja?Norveska izgleda dobro,solidno.Ajd ne zezajte,idemo Leo,suvisli pametan sportski post od vas. -
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
Trenutno bojkotujem ovaj smesni Forum jer sam jako ljut, razocaran i ogorcen sto smo umesto kladionicarskog, postali patriotski Forum. Umesto da je najvaznije da nam prodje tiket, mi smo se jos uvek zaglavili kod price, da je Domovina tamo gde je mamin rucak. Mi kao Forum smo se jos zaglavili kod teorija zavera, pa sada smatramo da Var sluzi da syebe Domovinu, da tehnologija vodi unazad, a ne unapred. Mi smo se zaglavili kod supljih prica kako lopovi iz Fife guraju “velike” na ustrb “malih”, kao da svojim ocima nismo videli da su ispali Brasil, Engleska, Nemacka i jedan od domacina. Mi zbog jednog i po poluvremena koje je Hrvatska odigrala dobro na turniru, sada raspravljamo da li je u lopti bio senzor ili nije. Mi sada raspravljamo da li Portugal ima ili nema timcinu, da li ima ili nema jednu od najboljih veznih linija na svetu, mi sada raspravljamo da li je Hrvatska zasluzila da prodje dalje, a Portugal nije. Zato sto je Forum u Hrvatskoj, zato sto je mamin rucak u Hrvatskoj, a gde je mamin rucak, tamo je Domovina, pa onda je na Forumu bilo nula analiza za utakmice Hrvatske. I mi sada imamo Forum gde svi “hoce” ili “navijaju” da Portugal ispadne, jer su lopovi iz Fife hteli da Ronaldo ili seljacina iz Rosarija igraju Finale, a nisu hteli da igra Hrvatska sa Guardiolom, eto dokle smo dosli sa nasim Forumom. Kada je Hrvatska bila druga na svetu, onda je bilo “eto i mali mogu do vrha, nema to veze sa novcem… traa-laa-laa”, a sada kada je Hrvatska ispala sa turnira isto kada i Nemacka, sada je “lopovi iz Fife guraju velike”. Kada je Nemacka ispala, onda je to bio krah jedne nekada velike nacije, a kada je ispala Hrvatska, krivi su senzori, Var, lopovi iz Fife i masoni koji ne zele da gledaju Finale Mexico vs Congo. A kakve golove je primala Hrvatska na turniru, o tome ni reci. Pa jeste li vi videli kakve je golove primala Hrvatska, majko moja. Ljut sam, ogorcen i ocajan sto bi sada, u ovom trenutku, preko 14.000 registrovanih kolega sa Foruma odmah pristalo da padaju u realnom kladjenju do kraja zivota, samo da Trump nagovori lopove iz Fife da vrate Hrvatsku na turnir, dok jos moze. Predlazem da se nas Forum vise ne zove Svijet Kladjenja, vec Svijet Patriotizma, pa neka na Forumu svako umesto analiza, onanise na svoju Domovinu. Srbi neka na Forumu velicaju Srbiju, Hrvati neka velicaju Hrvatsku, a Bosanci Bosnu. A sto nam Norveska prolazi ispred nosa, nema veze. Necu nista da prognoziram, necu nista da predlazem, necu nista da doprinosim na Forumu, jer sam ljut, ogorcen i ocajan. Tacka.
-
-
Teme
Bet365 - 100% Bonus Dobrodošlice
Bet at home - 300€ BONUS