Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Danasnji dan sam zapoceo jos jucer uplativsi sistem na MLB (utakmice igrane kasno sinoc/jutros), nazalost uvjek se tu pronadje jedna crna ovcica ili dvije, zadnje dvije odigrane  utakmice su me tako upropastile i dobitak snizile na minimum  :(

2jesks6.png

Od danasnjih utakmica izdvajam  ova cetiri listica 

w89gk8.png

Odigrao sam jos dva listica koja nisu za objavu jer nezelim nikoga navesti na "krivi trag"  ;)

Objavljeno

Upropastise me kosarkasi, svi do jednog naopako, prokleti da su na danasnji dan  :lol:

Ipak ima tu i dobitnih listica zbog kojih  dan zavrsavam u solidnom plusu :)

n5l8nl.png

I jos jedan dobitni   :D

2uqd62x.jpg

Iako je ovo bio rizican listic morao sam da odigram jer nerazumijem one koji su najavljivali razvaljivanje jadnog Gibraltara tipa 8:0 i rusenje nekakvih rekorda, pogotovo ako uzmem u obzir da je ovo trening prijateljska utakmica, da je nenormalna vrucina, da su nasim igracima teske noge i da ce odigrat bezvoljno, znam nas mentalitet lako cemo i uglavnom ocekivao sam maksimalno mogucu  pobjedu od 5:0 zato sam i igrao manje od 5,5 pogodaka. Sve pretpostavke su se ispostavile tocnima,  zato je i listic WIN, rizican napominjem  i bez jamstava za prolaz ali je WIN.

Medjutim ni to nije sve, jos dva listica su na cekanju i imaju vrlo dobre sanse za prolazak  :)

Objavljeno

Mladjo rastura. Svaka cast

Daleko je ovo od rasturanja, pogotovo danas, uvjek me u 70% slucajeva rusi jedan par ali nema veze glavno je da glavu drzim van vode i da me drugi dobitni listici drze u nekakvom pozitivnom plusu. Nista ekstremno velikom ali u plusicu  :)

Objavljeno

Da rijesimo i ova dva listica koja sam ostao duzan 

e5monc.png

Zadnja dva koja sam odigrao sam prebacio u temu od danasnjeg dana (Listic dana - Ponedjeljak 8.6.2015.)

Dakle kratki rezime dana ako sam dobro popratio stanje s listicima jer sam ih imao previse

Uplata: 1700kn

Isplata: 3356,22kn

Dobit: 1656,22kn

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use