Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Federer osvaja 2.60 Expekt/ 2.50 Bet365/Youwin

Federer napokon dolazi na svoju podlogu na kojoj očekujem dobre rezultate sa njegove strane. Krenimo redom: ruku na srce Roger ovdje ima solidnu konkurenciju ali i nema baš lagan ždrijeb: 1. kolo Kohli - očekujem pobjedu, ima 8:0 h2h, Kohli nije u formi i mislim da neće biti nekih problema. ; osmina finala- Gulbis-Stakhovsky obojica neugodni protivnici, Rogeru neće biti lako ali kvalitetniji je od obojice na ovoj podlozi što je sigurno (ne nisam zaboravio pobjedu Stakhya na Wimbledonu) ;četvrtfinale najvjerojatnije Tomić koji zna biti neugodan ali je i lud u glavi, po meni teško da će napraviti problema Rogeru ; polufinale - Berdych standardno neugodan protivnik, Roger ima 15-6 protiv njega i očekujem da mu ovo bude najteži meč na turniru jer Čeh zna biti neugodan uvijek a posebno na ovoj podlozi; finale najvjerojatnije Nishikori - brani polufinale u kojemu ga je upravo dobio Roger, sigurno težak protivnik ali po meni će Roger u eventualnom polufinalu više problema imati sa Berdom. Ovo je Federeru jedan od dražih turnira, igra ga od 2000. godine i propustio je samo 3 izdanja turnira i redom je imao ovakve rezultate: četvrtfinale. četvrtfinale, polufinale, zatim osvaja turnir 5 puta za redom, pa dva vezana finala i nakon toga zadnje 2 godine osvaja turnir. Prošao sam već koji put ovaj tip na njega upravo i na ovom turniru tako da ću ga opet ispoštovati, Roger je Roger na travi i mislim da osvaja ovo.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use