Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Ipak nisam mogao izdrzati, morao sam uplatiti jos pokoji listic

29y4akj.png

Inace zbog slabe zainteresiranosti za ovim podforumom i temama "Listic dana" ovo mi je zadnji dan da otvaram temu ovoga tipa i da se bavim svakodnevnim  kronoloskim kladjenjem, oduzima mi previse vremena. Od sada cu tipove/listice povremeno da ostavljam u podforumu Dnevni tipovi.

Objavljeno

Od 8 uplacenih listica 6 je dobitnih  :)

Ako zbrojimo ukupno stanje ondam dolazimo do 

Uplata: 3600kn

Isplata: 5944,05kn

Dobit: 2344,05

Hvala svima na pracenju mojih uplata/prijedloga (ako je tko uopce pratio), uglavnom to je to za sada od mene. 

Objavljeno

Mislim da za ovakve stvari sluzi rubrika Dobitni Listici na forumu ;)

Premali su ovo dobitci da bi se tamo nasli, tamo se vrte  puno ozbiljniji ulozi i dobitci od par tisuca kuna/eura  :) ovo dodje kao nekakva sica i milostinja  ^_^

Ali budemo se u toj temi vidjeli sutra, obecavam  :D  Ako poskidam sve ovo veceras sto sam uplatio  :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use