Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

maxi

Članovi
  • Posts

    178
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

maxi last won the day on June 28 2019

maxi had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

maxi's Achievements

Rekreativni kladioničar

Rekreativni kladioničar (4/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

39

Reputation

  1. maxi

    Bet365

    Ja sam skeniro osobnu i poslao pod neznam vise koju rubriku i prihvatili. Mislim pod bank card ili tako nesta.
  2. maxi

    Bet365

    Danas kad sam se logirao na bet365 izbacilo mi poruku da moram verificirat adresu. Ponudjeno mi je ovo sto se vidi na slici da uploadam gore, medjutim nevidim da ima za upload osobne, pa me zanima jel mogu osobnu upoloadat na neko od ovih ponudjenih sa slike posto racuni nisu na moje ime, a na kreditnoj kartici nema adrese tako da mi ostaje samo osobna. Hvala.
  3. maxi

    Bet365

    Prije nego je pala nisam mogao, nadam se da je do njih nesta da nisam obrisan. Napisalo je da provjerim password za velika i mala slova itd.
  4. maxi

    Bet365

    Da li se jos netko nemoze logirat na BET365? Jucer prosla uplata sa skrilla i igrao sam, i sad se probam logirat i nemogu.
  5. Bas sam probao sad instalirat to i neradi, otvori se stranica porezne uprave. Inace se spajam na net preko optime.
  6. maxi

    Pinnacle

    Instaliras Opera web browser koji ima u sebi vpn i preko njega ti otvori
  7. maxi

    Bet365

    I meni danas prestao radit onaj jedan mirror link sto sam koristio. Isao probavat sve gore sa stranice i jedva jedan upecao da radi. Drugi put kao sto sam i ranije napisao stavljat jedan po jedan gore. Znaci kad jedan zatvore stavit drugi itd.
  8. maxi

    Bet365

    Procitaj pravila bonusa pa ce ti bit jasnije. Prije nije tako bilo sa tim bonusima ali sad je ovako kako je.
  9. Da li netko zna mozda da li bi mogao koristit unibet mobilnu aplikaciju za kladjenje kada bi bio spojen iz neke druge zemlje preko vpn-a? Probao instalirat i kaze mi da nemogu koristit aplikaciju sa lokacije na kojoj se nalazim, znaci iz HR. Isao probat reko da vidim kako izgleda i nisam mogao, pa eto cisto iz znatizelje me zanima da li ju netko koristi u HR da se nalazi. Koliko me sjecanje sluzi probao sam to i prije i nisam mogao tako da to nema veze sa poreznom i blokiranjem kladionica. Hvala.
  10. maxi

    Bet365

    Nisam rekao da su blokirani nego da su na listi i da bi mogli bit uskoro. Kazem, najbolje jedan po jedan za ubuduce stavljat.
  11. maxi

    Bet365

    Neznam da li ste primjetili ali sve alternativne linkove koje ste stavili za BET365 je porezna stavila na svoju crnu listu. Znaci mogle bi i one uskoro ''zacrnit''. To bas i nije bio pametan potez stavit ih sve odjednom javno. Dovoljna je bila jedna koja radi pa kad nju ''ugase'' stavit novu i tako. Ovako im samo olaksavate posao. No sad je gotovo, ali za ubuduce je bolje jednu po jednu stavit public. Normalno, pod uvjetom da su to tu vidjeli, a velika je sansa da jesu, jel na trazilici odma izbaci svijetkladjenja sa alternatvnim linkovima
  12. Sto se tice ovih VPN-ova ima ih more, a ovaj Expres vpn je jedan od skupljih, ako ne i jedan od najskupljih. Za puno manje novaca se moze nabavit dobar vpn, a da ne govorim o onima na crno sta se prodaju po par dolara godina ili par mjeseci ukljucujuci i taj Express vpn.
  13. Pa probaj preko vpn-a nekog.
  14. Znaci ovako, ukoliko vam neradi vise ovaj glavni link za BET365 imate ove druge metode. E sad, zasto ovo pisem sta je vec napisano, stvar je u tome da vam hocu skrenut pozornost ako vam slucajno ne radi ni preko tih drugih metoda, probajte prvo obrisat history i cookies u svom internet pregledniku pa onda ponovno probat. Eto, meni je bio takav slucaj i ovo mi je pomoglo.
  15. maxi

    Bet365

    I meni izbacuje kao i tebi onu poruku. Ocito su poceli sa blokiranjem stranih kladionica. Normalno, onim drugim putevima tu navedenim otvara bez greske
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use