Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

SP Waterpolo

Ivan1998

Recommended Posts

Hrvatska osvaja   (3.2)

Nije bas dugorocna al eto da tamo nespamam

dakle ispali su madari po meni mozda najjaci,talijani se uvijek uzdizu kako ide prema kraju al uvijek ih neko iz vrh razbaca  , dakle hrvatska  razbila crnu goru 10:4  ,jedan sandro sukno(ponajbolji igrac danasnjice) nije dao gol sve do kraja tekme onda znate kolko su jaki danas po meni svakako prolazi u finale i to sam cak igro hendikep 2.5 , hrvatska-srbija( vrlo vjerojatno finale) tu moze biti svega, ja sam nekako uvjeren da hrvatska moze do naslova imaju dobru ekipu imaju motiv zelju i sve potrebno..pogotovo kad je u pitanju srbija tu se igra 120% i mislim da su kladionice malo podcjenile hrvatsku na srbiju je 1.7 i meni je ovo cisti value , neki srednju ulog se moze probat ,moze se fino utrostruciti ;)

sory nisam vidio :$  ja sam u psk ovo odigro  kad odbiju namete  oko  3 ispada kvota cak malo manje 5 mt i 10 porez i jebat ga al po meni se isplati.. 

gox nemoj se ljutiti al jos cu tu prokomentirat sta nude strijelce danas su bile nazovimo tako niske granice npr za muslima 1.5  i sukna 1.5  pa jebemu mater 2 vrhunska igraca moraju dat ta 2 usrana gola hahah na sukna 1.5 na muslima 1.85 i na jokovica 0.5 granica 1.55 kvota pfff aj prosli su tocno svi na tolko kolko su trebali 2 2 1 :D nadam se da ce i sutra na jokovica ostat 0.5 granica  meni je to imo bolesno jer on sutra po mom misljenju daje 3 gola 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use