Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 22.08.2015.


marsovacc

Recommended Posts

Angola vs Morocco (+20)  2 @ 1.84 pinnacle

 

Angola slovi za najjaču momčad Afrike,bar po FIBA rankingu. Oni su meni u rangu senegala. Šta se i pokazalo na nedavnoj međusobnoj prijateljskoj kad je Senegal slavio 3 razlike. Maracco je u prvom kolu dosta namučio Senegal koji iz je svladao samo 6 razlike. Angola je u 1. kolu pobjedila Mozambik 12 razlike.

Iako je Angola zasigurno kvalitetnija ekipa ne vjerujem da će bit razbijačine od preko 20 razlike stoga mi se ovaj  kontra hendikep čini kao sasvim dobra oklada

Link to comment
Share on other sites

Pred nama je bogat sportski dan, iako da odmah budemo jasni meni se nedjeljna ponuda znatno više sviđa i sutra ću igrati puno više, nego danas. Za danas samo par prijedloga, a sutra puno više...

 

 

H.Verona - Roma

Serija A počinje utakmicom Verone i Rome :) . Mnogi bi rekli napokon ;)

Prva kola nebi sa visokim ulozima igrao ništa, dok se ne vidi kako koja ekipa diše. Bile su u nekim klubovima i velike trenerske promjene, a kamoli igračke i treba vidjeti tko je gdje i sa formom i igrom i kvalitetom...

Za neki niži-srednji ulog istaknuo bi da utakmicu sudi Guida, sudac kojeg sam dosta spominjao prošle sezone budući da je sa svojih 6,63 kartona po utakmici bio daleko najstroži sudac Serije A. Znam njegov stil suđenja i ne sumnjam da će svoj kriterij zadržati i ove sezone, a ako utakmici ekipe pristupe ozbiljno vjerujem da bi mogli gledati dosta kartona, znatno više od 4,5 koliko je kao granicu stavio Unibet.

 

No9ToQT.png

 

 

Lazio - Bologna

I u drugoj utakmici Serije A između Lazija i Bologne mogli bi gledati dosta kartona.. Sudi Rocchi, također jedan od najstrožih sudaca Serije A prošle sezone. Lazio je nešto izmjenjena ekipa međutim ne mogu ne spomenuti da je Lazio prošle godine bio najnekorektnija ekipa Serije A, a vjerujem da će i ove sezone biti u vrhu kada je disciplina u pitanju...

 

Ako ne budemo gledali glatku i uvjerljivu pobjedu Lazija, i to u ranoj fazi utakmice, vjerujem da bi mogli vidjeti veliki broj kartona na utakmici. bet365 je za granicu postavio samo 5,5 kartona. 

 

xp9Bv0R.png

 

Uz navedeno sviđa mi se pobjeda Schalkea, Atletico Madrida, over 2,5/ Heerenveen - PSV...

Link to comment
Share on other sites

Danas sam praktički do večeri zauzet stoga vam već sada donosim parove za danas.

 

Verona - AS Roma | 18:00

 

TIP: 2 @ 1,65 Bet365

 

Verona nikada u povijesti nije pobijedila Vučicu. Doveli su neke igrače, a glavni bi im opet ove sezone trebao biti najbolji strijelac lige prošle sezone 36-godišnji Luca Toni. Roma se dosta pojačala, dovela je na posudbu vratara Arsenala, pojačali su se i na svim ostalim pozicijama, a posebno u napadu gdje su stigli Salah i Džeko. Dali su jasno svima do znanja da žele osvojiti Seriju A ove sezone, a ako to žele morat će krenuti maksimalno osvajati bodove od samog početka. Džeko, Salah i ostale prinove već od prvog kola bit će željni dokazivanja kako bi zacementirali svoje mjesto u prvoj postavi stoga danas imam potpuno povjerenje u Vučicu.

 

 

Nice - Caen | 20:00

 

TIP: Oba daju gol @ 1,80 Bet365

 

Nice je na vodećem mjestu Ligue 1 po broju primljenih i postignutih pogodaka - prosjek je 4,5 po utakmici. S druge strane, Caen je postigao dva pogotka i još niti jedan nije primio. Inače ovakve utakmice ne igram, no iskopao sam nešto. Nice će danas biti bez prvog vratara, a ima i nekih sitnijih problema u obrani. Caen do sada nije primio niti jedan pogodak no danas isto ima dosta velikih problema u obrani te bi mogao biti ranjiv stoga očekujem da će obje ekipe postići barem jedan pogodak.

 

 

Gamba Osaka - Shimizu | 12:00

 

TIP: 3+ @ 1,55 Bet365

 

Riječ je o susretu dvije efikasne japanske ekipe. Na njihovim međusobnim susretima u posljednjih par dvoboja imali smo priliku gledati velik broj golova, baš kao i u ovoj sezoni u dosadašnjem prvenstvu, da ne duljim...

 

QPR - Rotherham | 16:00

 

TIP: 3+ @ 1,85 Bet365

 

Također susret dviju efikasnih ekipa, u početku sezone mogli su postići, a i primiti više golova, no napromašivali su se. 

 

 

I još bih nešto podijelio sa vama. Dva točna rezultata za sutra iz Engleske 2. lige, jedan sam već dobio danas: https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t35.0-12/11884075_377156759148255_2120610193_o.jpg?oh=5562bbac2da401881e2a94e34bf96e38&oe=55D91F8E

 

U pitanju su sljedeći mečevi:

 

16:00 | Brighton - Blakcburn, točan rezultat 1:1 @ 6,00 Bet365

 

16:00 | Fulham - Huddersfield, točan rezultat 1:1 @ 6,00 Bet365

 

Stavite na to koliko želite, ja ne pretjerujem već idem sa sitnijim ulogom kao i danas. 

Link to comment
Share on other sites

Analize

 

Leicester - Tottenham

 

http://www.svijetkladjenja.com/analize/engleska-premier-league-leicester-tottenham/

 

Nice - Caen

 

http://www.svijetkladjenja.com/analize/francuska-ligue-1-nice-caen/

 

Verona - AS Roma

 

http://www.svijetkladjenja.com/analize/talijanska-serie-a-verona-as-roma/

 

Evo - o dvjema utakmicama već sam pričao u gornjoj objavi, no ovdje je možete pročitati nešto opširnije i dodao sam Leicester - Tottenham. U toj analizi može pročitati zašto igram 'nešto', a ne 'nešto' kao ostali, iako je dosta slično.

Laku noć svima i srdačan pozdrav od mene. Čujemo se sutra predvečer!

Link to comment
Share on other sites

Srbija(-9.5)-izrael 1 @ 1.9 pinn

Srbi su lani bili u finalu svijetskog. U odnosu na lani desile su se neke promjene u sastavu. Malo su tanki na centru jer nema marijanovica i krstica al svejedno imaju dobar tim. Izraelci nis posebno. Gubili od makedonaca i ukrainaca u prijateljskim. Srbi bi u ovoj utakmici trebali lako dobit

Link to comment
Share on other sites

Đoković N.-Dolgopolov A. 1.set -2,5 2 1.65

Pred nama su polufinala..igram da dokovic nece dobiti dolgija glatko prvi set..mislim da bi dolgi mogao napraviti dosta problema dokovicu jer doko nije jos na razini..koda smeka za us open..jucer je razbio wawrinku ali po meni varljiv rezultat..jer waw nije igrao nikako..trebao ga je nas doktor rijesiti ali eto nije bilo srece..

Sretno

Link to comment
Share on other sites

Istra-Dinamo 2 1,65

Gledam koef. I ne vjerujem..po meni poklon kladionica..svi mi znamo da je istra filijala dinama i da ih danas nesmiju ugroziti jer dinamo nije prvenstvo otvorio ocekivano..tako da smatram nakon pobjede nad albancima da ce dinamo danas odraditi laksi trening i glatko uzeti pobjedu kod istre..

Link to comment
Share on other sites

Đoković N.-Dolgopolov A. 1.set -2,5 2 1.65

Pred nama su polufinala..igram da dokovic nece dobiti dolgija glatko prvi set..mislim da bi dolgi mogao napraviti dosta problema dokovicu jer doko nije jos na razini..koda smeka za us open..jucer je razbio wawrinku ali po meni varljiv rezultat..jer waw nije igrao nikako..trebao ga je nas doktor rijesiti ali eto nije bilo srece..

Sretno

da li je bolje uzeti 9.5 over po 1.90 na bet365.com ??? 

Link to comment
Share on other sites

Split- Rijeka 1x (1.80)

Rijeka ima jako los start sezone, 4 nerjeseni i pobjeda na otvaranju stadiona na Rujevici, jednostavno nema tko zabiti gol.. Za danasnji sastav ne konkuriraju Moises, Sharbini, Jugovic, Bezjak. S druge strane Split ima puno bolji start sezone, kod kuce nisu izgubili 5 utakmica, te mislim da bi mogli i pobjediti danas ali dvoznak je poklon kvota !

Link to comment
Share on other sites

-21,5/Španjolska-Makedonija 2 1.85 Sport Plus/SS/HL 


 


U jednoj od pripremnih utakmica za Eurobasket snage će odmjeriti Makedonija i Španjolska. Španjolci na ovo prvenstvo nakon dužeg vremena ne dolaze kao prvi favoriti za osvajanje. Glavni razlog je što dolaze bez Marc Gasola i Ibake. Sergio Llull, Sergio Rodríguez, Guillem Vives, Pau Ribas, Rudy Fernández, Fernando San Emeterio, Víctor Claver, Felipe Reyes, Nikola Mirotić, Pablo Aguilar, Pau Gasol i Willy Hernangómez. Solidan sastav kada se gledaju imena ali to za razliku od proteklih sezona, ove nije toliko moćna. Pripreme su odradili skromnije. Dobili su Belgiju 67:64, Poljsku 71:64, Senegal 96:49 i Venecuelu 82:80. Osim utakmice protiv Senegala, nije bilo nekog razbijanja a protiv Belgije i Venecuele su se nenadano mučili. Što se Makedonaca tiče, u prvoj utakmici razbili su Ukrajinu 81:51, zatim dobijaju Izrael 69:64, a posljednje dvije utakmice gube od Litve 62:68 i Turske 68:85. Protiv Litve su vodili čitavu utakmicu da bi pali u posljednjoj četvrtini, a protiv Turske su solidno otvorili, držali se prvi dio ali su kasnije opali što je Turska iskoristila. Mislim da bi Makedonija mogla pokrtivi ovaj hendikep, Španjolci još mixaju, traže se. Makedonija je pokazala da može odigrati dobro, a i pripremne su utakmice, očekujem dosta isprobavanja i nadam se da Makedonci pokrivaju ovaj hendikep. U stranim kladionicama hendikep je u padu, trenutno je na 18,5.


Link to comment
Share on other sites

Herbert-Coppejans 1 1.50 Marathon

 

U prvom kolu kvalifikacija za Winston Salem susrest će se Herbert i Coppejans. Herbert je francuski tenisač koji se trenutno nalazi na 139. ATP mjestu. Od Herberta se očekivalo više ali imao je problema i sa ozljedama, a i puno bolje izgleda u parovima gdje se nalazi na rankingu karijere, #20.  U Marseilleu je na početku sezone ozljedio rame radi kojega je morao pauzirati 3 mjeseca. Na Wimbledonu je odradio solidan posao, prošao 3 kola kvalifikacija, zatim u prvom kolu dobio Chunga a u drugom ispada od Tomića. U Montrealu je odigrao dobar meč u prvom kolu kvalifikacija protiv Kokkinakisa, ali je u drugom ispao od Youzhnog a pokazalo se da je Rusu to bio turnir sezone. Kimmer Coppejans je trenutno 103. tenisač.  Voli igrati na sporijim podlogama, a na hardu također ima solidnih rezultata iako su to challengeri.  Što se harda tiče, osvojio je turnir u Guangzhou gdje treba jedino izdvojiti pobjedu protiv Chunga, a u New Delhiu je dogurao do polufinala.  Zadnja 2 mjeseca je u očajnoj formi. Crni niz od 6 poraza prekinuo je pobjedom nad Dančevićem u Davis Cupu, u onom nebitnom meču.  Nakon toga je nastavio sa lošim predstavama i u 5 mečeva doživio je 4 poraza. Posebno bolan bio je u Portorožu na hardu gdje ga je Eysseric (da Eysseric) ubio 6:1 6:2. Mislim da je Herbert danas bliži pobjedi, ima jako fin servis, odgovaraju mu ovakvi uvjeti. Coppejans je više za sporije podloge, u očajnoj je formi i vjerujem da gubi danas.

 

Istra-Dinamo 2 1.65 HL

 

U HNL-u je danas na rasporedu zanimljiva utakmica između Istre i Dinama. Tko bi rekao da će Istra držati  4. poziciju nakon 6 kola. Imaju 9 bodova i gol razliku 11:11. Vjerujem da se ni sami nisu nadali, ali solidnim početkom porasle su i ambicije. U prvom kolu dobili su Slavena 3:1, nakon toga su doživjeli debakl kod Lokomotive 1:6, razbili su Hajduka 4:1 i onda odigrali tri vezana x-a protiv Osijeka 2:2, Inter Zaprešića 0:0 i Zagreba 1:1. Što se Dinama tiče, on se očekivano nalazi na prvome mjestu, ali ono što nisu očekivali je da će nakon 6 kola imati „samo“ 12 bodova. Loše su ušli u prvenstvo, odigrali su sa Hajdukom i Osijekom 1:1. Nakon toga su se iskalili na Inter Zaprešiću 5:1, pa protiv Rijeke odigrali novi x 0:0, i u posljednjem kolu su bez problema dobili Split 3:0. Ovaj tjedan  igrali su i 4. pretkolo lige prvaka protiv Skenderbeua i Albaniju su napustili sa jako dobrim rezultatom 2:1. Vjerujem da je ova kvota ovolika jer Dinama čeka uzvrat u utorak, ali Zagrepčani imaju jako dobru klupu , tako da ako se i budu odmarali neki igrači Dinamo bi igrao u finom sastavu, tipa sa Ćoriće, Henriquezom, Fernandesom itd. od prve minute. Kiksali su već dovoljno za početak prvenstva, jači su od Istre i očekujem pobjedu i nabijanje samopouzdanja prije uzvrata  u Ligi prvaka. 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Danas cu se drzati ukupne kvote samo do 1,30 sto ako niste pohlepni, moze da bude sasvim pristojna kvota, a ako jeste, moze biti dobra osnova za narodni ili seljacki tiket, pa mozete sebi da dodajete jos pet, deset, trideset ili vise utakmica u zavisnosti od toga koliko metara zelite da bude dugacak vas tiket. Crvena Zvezda vs Mladost, srpsko prvenstvo, jedinica kao kuca, kvota 1,10 Usa vs Srbija, muska kosarka, Olimpijske Igre, jedinica, kvota 1,10 Paok prolazi dalje Borca iz Banja Luke, Liga Prvaka, kvota 1,08 (sreda) Ukupna kvota 1,30 Ja ove kvote, da sam vlasnik kladionice, ne bih ni dozvolio da se odigraju u mojoj kladionici. O Crvenoj Zvezdi u srpskom prvenstvu ne zelim ni da trosim tastaturu, ali samo da kazem ostalim kolegama sa Foruma, da je ovo tripla za kolege kojima pohlepa nije ostetila razum. Pohlepne kolege mogu umesto ciste jedinice na Zvezdu, dodati pobedu Zvezde i over 1,5 gol na utakmici, i vec ce vam ukupna kvota skociti na 1,45 a da ne govorimo o nekim kombinacijama da ce Zvezda dati vise od gola, da ce prva postici gol na utakmici, da ce pobediti u kornerima, ili (mozda) i pobediti iz poluvremena. O amerima i srbima na Olimpijskim Igrama cu napisati nekoliko recenica na kraju posta, a da Paok prolazi Borca sam stavio u ovaj dobitni tiket samo da rezervisem ovu kvotu dok nije jos vise pala. Ko ima dovoljno maste, a previse pohlepe u sebi, moze ove predloge izmeniti, pa recimo dodati jedinicu na Malme protiv Siriusa, svedska prva liga po kvoti od 1,25 i vec cete dobiti ukupnu kvotu od 1,65. A ako zelite jedinicu na Malme i pobedu Zvezde samo da ne bude rezultatom 1:0, onda cete dobiti ukupnu kvotu od 1,81 (pobeda Zvezde i over 1,5 gol na utakmici, jedinica na amere, Paok prolazi dalje i jedinica na Malme). Da ne govorim da ako mislite da kada reprezentacija Usa vec pobedjuje Srbiju, da ce to verovatno biti vise od 3 razlike, onda ce ukupna kvota preci cak i 2,00. Dakle, sve je na vama i tome koliko ste pohlepni, i sta zelite od zivota ili kockanja. Samo da kazem nesto o ovom mecu svedske lige izmedju Malme-a i Siriusa. Ja zaista imam vagon tiketa gde cekam ovu jedinicu koju sam napao jos tokom sedmice, kao da sutra nece biti vise kockanja. U medjuvremenu sam malo izgubio od entuzijazma, posto ovaj Malme igra kao dopingovan, vec su se odlepili u prvenstvu, a pre samo tri dana su vec odigrali evropsku utakmicu gde su se raspucali kao Arsenal, tamo gde uopste nije vazno. Ne kazem da ne verujem vise u jedinicu, naprotiv, da danas igramo svetu Poslednju Sansu, morao bih dobro da razmislim da li bi moj dobitni predlog bio pobeda Zvezde i over 1,5 gol na utakmici po kvoti od 1,22 ili cista jedinica na Malme, iako mislim da bi bilo ovo prvo. Hocu da kazem, da sam poceo i sa odbranama sa X-om, neresenim ishodom na mecu Malmea, da bih imao sta sutra da jedem, ako Malme danas slucajno ne pobedi. Samo da ponovim, da su ova dva protivnika vec igrala pre samo sedam dana u jednom neverovatnom mecu, i da je Sirius lagano poveo vec u prvom poluvremenu sa 2:0, da bi Malme izjednacio do 72-og minuta, pa su opet primili gol jer su budale, a onda za samo osam minuta rezultat od 2:3 preokrenuli u 4:3, majko moja. Ipak ne zaboravite da jedinica na Malme nije u mom osnovnom predlogu za ukupnu kvotu do 1,30 vec samo za pohlepne kolege sa Foruma, iako ih imam na cekanju u vagonu punom tiketa. Kosarkaska reprezentacija Usa ce biti bolje plasirana na OI od Srbije, kvota 1,10 Kontinent sa kojeg dolazi buduci pobednik kosarkaskog turnira – Amerika, kvota 1,10 Zenska kosarkaska reprezentacija Usa osvaja kosarkaski turnir na Oi, kvota 1,08 Ukupna kvota 1,30 Izgleda da ovi iz bet365 ipak citaju postove na ovom smesnom Forumu, jer jos nisam ni zavrsio post, a vec su oborili kvotu da ce ameri biti bolje plasirani na turniru od reprezentacije Srbije, i to ne oborili, vec prepolovili sa 1,10 na 1,05 sto je i dalje fenomenalna kvota. Da ponovim da cu o amerima i srbima na kraju posta, a ovde da kazem da veliki bet365 nudi u ponudi teritoriju odakle dolazi pobednik kosarkaskog turnira gde imate 1,10 na Ameriku protiv 7,00 na Evropu. Spavajte kao bebe, proverio sam umesto vas, i to potpuno besplatno, pojam “Amerika” podrazumeva americki kontinent, znaci za svaki slucaj imate i Canadu. Sto se tice pobede zenske kosarkaske reprezentacije Usa na turniru, to je kao da se kladite na teniski mec Serene Williams protiv neke lepe teniserke, poput nekada Ane Ivanovic ili sada Emme Raducanu. I dok ove lepe teniserke imaju najveci problem na mecu da li ce jako sunce i znoj pokazati nesavrsenosti na licu, kod Serene Williams je problem da li se ona uopste racuna u ljude, a kamoli u zene, cak i ako obrije brkove pre pocetka meca. Za zensku kosarkasku reprezentaciju Usa koju sam imao prilike da vidim, pravo pitanje je da li one uopste imaju prava da igraju na zenskom ili im je mesto na muskom turniru. Drugo pitanje je kako stoje sa analizama krvi i da li bas sve igracice iz rostera obavljaju malu nuzdu sedeci, ili ima neka koja te stvari radi stojeci. I kod ove triple, ako ste pohlepni, veoma lako mozete doci do ukupne kvote od 2,00 ako recimo dodate da Rijeka prolazi rumunskog drugoligasa u Ligi Evrope ili da srpski predstavnik Radnicki 1923 prolazi dalje crnogorskog predstavnika Mornara iz Bara u Ligi Conferencije, sto je po meni fix zivota, iako je prolaz srba kvotiran sa samo 1,10. Samo ako imate zenu, a ona ima karticu, predlozio bih da odigrate sa njenim novcem double sa dve pobede domacina Olimpijskih igara u kosarci, muske i zenske kosarkaske reprezentacije Francuske po ukupnoj kvoti od 1,36 Pobeda muske reprezentacije Francuske na startu turnira protiv Brasila je kvotirana sa 1,20 i ta jedinica mi se nista ne svidja, dok je pobeda zenske reprezentacije Francuske protiv Canade (ponedeljak) vec neka druga prica. Muska reprezentacija Francuske ima dobru ekipu na papiru, ali se meni ne svidjaju jer se turnir igra na parketu, a i nemam zenu ciju bi karticu koristio, a kamoli sa njom radio neke druge stvari, pa ovaj deo posta slobodno zaboravite. Plus sto dosta analiticara Brasil pominje kao mogucu nagaznu minu, u sta nisam bas najsigurniji. I za kraj da kazem nesto o amerima i reprezentaciji Srbije na kosarkaskom turniru na Olimpijskim igrama. Ovako kako je veliki bet365 postavio kvote za konacnog pobednika turnira, isto tako bih ja postavio kvote na konacnog pobednika svete Poslednje Sanse u sezoni 2024/2025 u prvoj, elitnoj, ali sa handicapom +10,5 na mene. Dakle, kvota na mene da cu biti pobednik Poslednje Sanse sa 11 ili vise poena razlike u odnosu na drugoplasiranog bi kvotirao sa fenomenalnih 1,16 (Usa pobednik turnira 1,16), drugoplasirani @unkdy 11,00 (Canada, pobednik turnira, kvota 11,00), treceplasirani @Fitoz 15,00 (Francuska, pobednik turnira,kvota 15,00) a za ostale upisite sami kvotu koju zelite (Srbija, pobednik turnira 19,00) Moram da kazem da se odavno nisam u necemu slozio sa svetskim kladionicama, kao sa ovom neverovatnom kvotom od 19,00 da ce vicesampion sveta osvojiti turnir, a ja bih cak i ponudio da sami upisete kvotu koju zelite da ce Srbija biti pobednik turnira, ali pod uslovom da meni uplatite, a ja cu vas isplatiti ako se to i desi. Po meni Srbija u ovom trenutku ima drugu ili trecu, a najverovatnije drugu najbolju reprezentaciju u svojoj istoriji, od kada postoje kao samostalna drzava. Rekao bih i da su uspeli da skupe najbolje sto imaju u ovom trenutku. Da ne poverujete da je vicesampion sveta sa onakvim rosterom kvotiran sa 19,00 kao pobednik turnira, i da nije medju favoritima cak ni za medalju, cim je ulazak Srbije u Finale kvotirano sa 8,00. Pa bolje bi bio kvotiran Damir Dzumhur na ultrabrzim podlogama i servisom gorim od drugog servisa Simone Halep, nego Srbija sa Jokicem, zar ne? Ali, ja se pre svega divim sebi, zbog toga sto kladionice misle bas kao i ja. Moj najveci problem je kako da iskoristim svoje znanje da Srbija nece doci ni do medalje, a kamoli do Finala, i kako da naplatim to znanje. Veliki bet365 nudi kvotu od 2,75 da ce reprezentacija Srbije biti eliminisana u cetvrtfinalu, a 2,05 u polufinalu, a problem je sta izabrati od ovoga. Ja ne znam da li ce Srbija ikada vise moci da skupi na jednom mestu ovako kvalitetan roster na papiru, ali sam siguran da kladionice znaju sta rade kada nude kvote od 19,00 da ce Srbija biti pobednik turnira, odnosno kvotu 8,00 da ce uci u Finale. A evo i sta ja mislim da je razlog. Iako jos nije proslo ni mesec dana od kraja Evropskog Prvenstva u fudbalu, ja ne znam da li se neko uopste seca poteza Dani Olma iz 90-og minuta Finala sa Englezima, kada su englezi krenuli na sve ili nista, i kada je lopta nakon kornera engleza vec usla u gol, a Olmo “iz nigde” sa gol-linije spasao i pobedu i titulu Spanije. To mozda jeste ili nije potez celog turnira, ali onakvu radost jednog igraca, a pogotovo saigraca ja nisam video u zivotu kod postizanja golova, a kamoli spasavanja gola. Onakvu radost, onakvo grljenje ne zbog postignutog, vec zbog spasenog gola, kao najveci stepen timske igre, treba pokazivati svim polaznicima svih trenerskih skola na svetu. Selektor kosarkaske reprezentacije Srbije je izabrao da ovako slicno timsku igru reprezentacije Srbije na Svetskom Prvenstvu u Manili, podredi individualnom kvalitetu Jokica, sto bi svako uradio da je na njegovom mestu. Osim mene, naravno. Ja nikada nisam bio vecina, pa mislim da ce Jokic, a narocito Micic da sruse sve iza sebe, pa ce biti interesantno videti da li je kvota od 19,00 da Srbija osvaja turnir ili 8,00 da ulazi u Finale poklon, greska ili odlicna procena kladionica. Jokic nikada nije pokazivao entuzijazam ka igranju za reprezentaciju, vec je na to gledao razumno. Ovoga puta je, kao i uvek, intervenisao Predsednik, a ja sam siguran da kladionice cak i to znaju, pa navlace neznalice da igraju na Srbiju. Kako prolaze reprezentacije koje timski duh bespotrebno podrede individualnom kvalitetu jednog igraca mogli ste da vidite na primerima Francuske, Portugala i Hrvatske na tek zavrsenom fudbalskom Evropskom Prvenstvu, ili na primeru Slovenije sa Doncicem. Ja mislim ili procenjujem ili predpostavljam da je reprezentacija Srbije pozivom Predsednika Jokicu da ucini napor da ipak igra za reprezentaciju svoje zemlje, dosta toga dobila, ali mnogo vise izgubila, bas kao sto kazu i kvote, gde po kladionicama, vicesampioni sveta nisu ni medju prva tri kandidata za titulu, iako imaju u rosteru trostrukog Mvp Nba lige. Ali nema veze, yebes Srbiju, yebes musku kosarku, hajde da svi zajedno vidimo da li u zenskoj kosarkaskoj reprezentaciji Usa ima barem jedna zena, ili ipak sve uriniraju stojeci, posto je pobeda amerikanki protiv Japana kvotirana sa 1,01  
    • SJK - FC Lahti više od 2,5 gola @1,60 GL!
    • Uspio sam ući u račun i vratili su stanje, tj. novce...  @noja57 radi se oko 4-5 tisuća eura dobiti, ali na sport koji nije baš zastupljen ili popularan...inače isto sam godinama igrao normalno, public betove i uredno je sve funkcioniralo, dok nisam ovo krenuo... Samo ću kao i kad su mi prvi račun zatvorili reći, dok gubiš onda im valjaš 😁
    • Ove jedan dugorocan za kraj Olimpijade:
    • Posto  krece Olimpijada , da pocnem  malo  sa kosarkom.
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use