Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

danas anti tenis dan odigrao sam 5 meceva od tih 5 2 pala 1 prosao ..no coment ,kops jo spears izgube dobiven set sa vodstva 4 0 one izgube sa 5 7 i onda izgube i drugi set ,begemman sitak takoder prvi set tiebrejk izgube,uzmu drugi sa 6 1 sa bi u super tb spalili 4 10.. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Ove skandinace koji su sa 2-2 isli oba dalje komentirao sam jucer doma.,2004. mislim,svedska vs danska su bili u pitanju.Jako puno x eva se igra.Austrija vs Alzir,nije lose mozda live cekati i uzeti gol zadnjih par minuta...Pratiti cemo,biti ce zanimljivo.
    • Hrvatska X vrlo moguć,ali kod tekme Austrije postoji veći problem. Drugo mjesto ide sigurno na moćnu Španjolsku. Obje ekipe to znaju i pokušat će izgubiti. Austriji je gore jer ih  i remi gura na Espanu. Neobična situacija. Ne bih se iznenadio da Austrijanci sami sebi daju gol.  Nema tu fair playa. U biti sve utakmice zadnjeg kola ,gdje se moglo,završile neriješeno gdje odgovaralo objema ekipama. Jedino Urugvaj nije uspio izvući X iako Španjolcima nije trebalo dok je Ekvador uspio pobijediti Njemačku uz katastrofalno sudjenje osobe bez muda. Svi govore o poštenju,ali nikom se ne dogadja ništa i kad je namješteno. Možda se netko još sjeća skandinavskih 2-2, jedini rezultat koji odgovarao objema ekipama.
    • Hrvatska vs Gana x,Alzir vs Austrija x,svima dobro. @pena29, @LeonardoDrugi, @IzudinB kaj mislite?
    • Schweinsteiger komentar u emisiji : Ganci igraju afrički, divlji i nepredvidiv nogomet! (Morao se ispričivati. Ja ne vidim u čemu je problem. Da neki Ganac rekao da Hrvati igraju pitomi,spori i predvidiv nogomet-ne bi bio problem . Doduše,ne bi pogriješio.)
    • Kolega,cudim se uopce ideji da ste isli dolje u to leglo bolesti.U Afriku uopce nisam imao zelju ici.Prije dosta godina,bila je prilika da idem u Keniju na mec,odbio sam.Hvala lijepo.Kaj se tice Zagorja,tam vam opce nije lose,ne znam od kud vam ideja da je drukcije.Mi smo trenutno u Istri,trazimo ovlasteni servis za brze popravke zbog tehnickog. @Ajnud se uzasno iznervirala,nov auto a eto...Vama preporucam da kad dojdete u Istru,odete u Vodnjan vidjeti mumije katolickih svetaca...ili u Vrsar gdje imate jednu od najvecih nudistickih plaza...zavisi o raspolozenju...kaj se tice Hrvatske,mene je bilo jedino frka dalicevih odluka...primjer,da forsira Gvardiola,rekonvalescenta,kraj toliko trenutno boljih solucija ali to vam je kao onaj moj post s Norveskom.Badava imati sve uvjete za uspjeh kad imate krive ljudecna krivim pozicijama.I u pravu je @pena29 koji kaze da su neke tekme polu namjestene i prvenstvo zbog svog formata,smijesno.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use