Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 14.10.2015. (Live)

Goksim

Recommended Posts

AEK-Volgograd (ki) 1 1.60

PAOK-Szolnoki (ki) 1 1.36

Bet365

U sklopu grupe F danas će snage odmjeriti AEK i Volgograd. AEK se prošle sezone vratio u prvu ligu i odmah su odradili solidan posao, na kraju ih je Aris zaustavio da uđu u polufinale ali i ovako su napravili dobar posao, a izborili su i Europu. Preko ljeta radilo se dosta, dovedeni su: play Chris Warren iz Usaka, centar Mavrokefalidis iz Panathinaikosa, krilni centar Anosike iz Laborala, nada BiH košarke Edin Atić iz Sparsa, bekovi Katsivelis iz Olympiacosa i Carter iz PAOK-a itd. Ostali su važni igrači tipa Šakota, Hairston, Milošević .. U prvenstvo su krenuli solidno, dobili su PAOK 65:53, a u kupu su izgubili od Arisa 61:64. Volgograd ovo ljeto nije štedio, dovedeno je dosta stranaca. Treba izdvojiti Jordana Hamiltona kojega smo gledali i u NBA-u, Tony Mitchella iz Trentoa koji je bio i MVP lige prošle sezone, Jajuan Johnson iz Bešiktaša, D.J. Cooper je stigao nakon kratkog vremena u Panathinaikosu... Ekipa koja igra brzo i na dosta poena. U ligi su dobili Tbilisa, a zatim izgubili kod Zenita i CSKA, a ovo im je četvrto gostovanje u nizu. Moja prednost ide Grcima. Složili su finu ekipu i od njih se opet očekuje borba za vrh lige, naravno prva dva mjesta su rezervirana a mislim da će se oni, PAOK i Aris boriti za treće mjesto. Rusi su dosta kupovali i dosta su love potrošili, ali realno oni imaju samo prvu petorku vrijednu spomena i pokraj još jedan dva igrača, ostatak ekipe čine mladi igrač iz drugog tima ili su dovedeni iz drugih timova CSKA, Unicsa, Novgoroda.. AEK je prošle sezone izgubio samo 3 utakmice kući, protiv Arisa, Panathinaikosa i Olympiakosa.

Iz PAOK-a je otišlo dosta stranaca, ali su ostali Margaritis, Kakaroudis, Dedas, Tsochlas.. Prije koji dan otpušten je Saloustros a doveden je play Wiliam Hatcher koji će danas debitirati. Od ostalih pojačanja treba najviše izdvojiti Kostasa Vasiliadisa koji je stigao iz Unicaje,a dovedena su čak 4 srpska igrača: Tepić, Balaban, Duvnjak i Marković. Sezonu su otvorili dobrom pobjedom protiv Rethymnoa u kupu 73:67, a u ligi su izgubili na gostovanju kod AEK-a 53:65. O Szolnokiju ne znam previše, sjećam ih se kada su igrali u ABA ligi. Vojvoda i dalje igra za njih i najbolji je strijelac ekipe sa 25 poena u prosjeku, Rodney Green ga prati sa 16 poena u prosjeku, a treba izdvojiti još Strahinju Miloševića koji je igrao i po Partizanu, Zvezdi, Budućnosti.. imaju još 2 amerikanca, Dino Gregory koji je stigao iz Hagena i Aarona Crafa o kojemu ne znam previše, vidim samo da je stigao iz NBA razvojne lige. PAOK bi trebao ovo dobiti, solidna ekipa koja je dosta dobila dolaskom Vasiliadisa i ne vidim tko ga u Mađara može čuvati. Margaritis je imao problema sa ozljedom ali sada je sve u redu. PAOK je dobra domaća ekipa i Mađarima koji imaju dosta slabiju rotaciju ne dajem previše šanse.

a joj pa kako ne volim ovo

Liang/Wang-Watson/Gajdosova 1 2,10 Bet365

Jedan par gdje ne razumijem kvotu i ovo je po meni value. Jesu to žene još i parovi ali po meni su favoriti Liang i Wang. Njih dvije su se već uigrale, dolaze nakon polufinala Pekinga koje su izgubile od Hingis i Mirze a prije toga su lagano dobile Garciu i Srebotnik te Babos i Mladenovic, a znamo da su oba para odlična.Ovdje su treće nositeljice. Watson i Gajdosova igraju prvi put zajedno, i jedna i druga su loše u parovima. Watson prije ima single, a Gajdosova je ispala u single-u, ovo joj je zadnji turnir ove sezone a i udaje se za 2 tjedna tako da mislim da joj se i ne ostaje ovdje.

Edit/alternativna analiza/nadopuna:

Tennis » Hong Kong » WTA Hong Kong Doubles »

Liang C./Wang Y. - Gajdosova J./Watson H.

Today, 14 Oct 2015, 12:00

TIP: 1 (Home/Away, Full Time) po 2.10 bet365 -> rezultat: Final result 2:0 (7:5, 6:2)

15 out of 15 users predict this (100%)

Average ROI of users who predict this: 3.83%

Ulog: 4/10

http://www.oddsportal.com/tennis/hong-kong/wta-hong-kong-doubles/liang-chen-wang-yafan-gajdosova-jarmila-watson-heather-tn4uSj7k/

Liang i Wang u parovima imaju 10 pobjeda i 4 poraza na hardu, a i jedan poraz na travi. Ukupno 10/5 win/lose ove sezone. U singlu na hardu imaju - Liang 21/13, a Wang 26/9 win/lose.

Gajdosova i Watson nisu dosad igrale zajedno, a osim toga su loše u singlu na hardu. Gajdosova ove sezone 4/14 w/l, na hardu 2/10. Watson 5/9, a na hardu 3-6 win/lose omjer.

http://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=1375907

okqvflz.png

Mislim da su promašeni tečajevi, imamo igračice koje su u parovima dobro rangirane, protiv neuigranog para gdje obje igračice gube već zadnja 3-4 meča u singlu, a ne vjerujem da su previše motivirane za igru u parovima.

Tečaj od 2.10 na Liang/Wang je po meni pretjeran, ja bi postavio 1.50 pošto su to ipak žene. :)

Svaka cast na ovome!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use