Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Iskreno,ne sviđa mi se ovaj sistem zašto što ne može nikako biti uvijek isti ulog,tj nema tu nekoga plusa.Makar je koef  na oba para 1,90 na jedan par ću staviti 10 a za drugi 100 eura ako mislim da ovaj drugi ima puno veci value..

Objavljeno

Svatko ima svoj sistem. Moj je cilj dokazati da se moze podici banka uz pametno igranje. Ja se ne kladim da zaradim, nego iz zabave. Tek kad vam novac neće biti opterećenje, a klađenje na sport zabava, možete postiči zavidne rezultate.

Objavljeno

Iskreno,ne sviđa mi se ovaj sistem zašto što ne može nikako biti uvijek isti ulog,tj nema tu nekoga plusa.Makar je koef  na oba para 1,90 na jedan par ću staviti 10 a za drugi 100 eura ako mislim da ovaj drugi ima puno veci value..

slažem se..ja sam probao sve žive načine, i jedino uspješno mi se pokazalo postepeno jače ulaganje na singl ili double.. ovo sve mi je vrtnja u začarani krug.. i naravno bar da je 40-50% pogodjenih parova i u laganom sam plusu..sve iznad je dobra zarada

Objavljeno

lol wtf..."pametno igranje ali se kladim iz zabave"..smisli prije nego napišeš nešto..ali briga me, svakoga nešto veseli  :)

Opet cu napomenuti i tvrdim to: Kladim se iz zabave! Naprosto je suludo davati komentare, a da pri tome ne znaš zašto se kladim. Ali ima onih na forumu koji znaju da mi je to zaista zabava jer mi novac nije primaran kroz kladionicu. Svidjelo se tebi to ili ne, to je moj motiv igranja igre. Novac je bio motiv prije nekih 10ak godina, ali danas svakako to nije. Ja poštujem tvoje kladjenje i ne pada mi napamet da ti pametujem ili omalovažavam stil kojim igraš. Svatko je različit i što prije naučiš prihvatiti razlike bit ćeš veći čovjek  :)

• 2 weeks later...
  • 5 months later...
Objavljeno

Dugo me nije bilo ovdje, a kako upravo polako pocinje nogomet na koji se gotovo jedino i kladim pokusat cu opet voditi blog uz jednu promjenu. Igram parove samo koji se meni svide i koje sam odaberem, te bez ikakvog pritiska da moram odigrati nesto za taj dan.

Za pocetak, banka od 10€ na bet365 ce posluziti kao dovoljna :)

Pozdrav svima s otoka Raba...odmor u tijeku :)

Objavljeno

Malo mi je teze objavljivati kad sam na mobitelu stalno al potrudit cu se.

Ludogorets-Crvena Zvezda 1X
Shakhtar-Young Boys 1 +
Ulog: 1e

PSV-FC Eindhoven over 2,5X
Dinamo - Slaven Belupo 1&over 3,5

Dinamo Zageeb - Dinamo Tbilisi 1 h-1,5 +
Lille-Qabala 1

Objavljeno

ja sam počeo s 12 eura i kladio se po 5 eura. Po 2 para dnevno s nižim koeficijentima i imao sam pobjednički niz sve do 57 eura. A onda se više nisam mogao suzdržat igrao više parova i veće uloge i pao sve novce :D

Objavljeno

Olympiakos - Hapoel 1

Grasshoppers - Apollon 1

TR: 2,07

RB Leipzig - Wurzburger LIVE over 1,5

Dinamo Zagreb - Slaven Belupo over 2,5

TR: 2,40

Rosenborg - Apoel 1

Borrusia Dortmund - Manchester City DNB1

TR: 3,20

*TR = To Return

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use