Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Moj projekt - Pametno igranje

plutonium

Recommended Posts

Iskreno,ne sviđa mi se ovaj sistem zašto što ne može nikako biti uvijek isti ulog,tj nema tu nekoga plusa.Makar je koef  na oba para 1,90 na jedan par ću staviti 10 a za drugi 100 eura ako mislim da ovaj drugi ima puno veci value..

slažem se..ja sam probao sve žive načine, i jedino uspješno mi se pokazalo postepeno jače ulaganje na singl ili double.. ovo sve mi je vrtnja u začarani krug.. i naravno bar da je 40-50% pogodjenih parova i u laganom sam plusu..sve iznad je dobra zarada

lol wtf..."pametno igranje ali se kladim iz zabave"..smisli prije nego napišeš nešto..ali briga me, svakoga nešto veseli  :)

Opet cu napomenuti i tvrdim to: Kladim se iz zabave! Naprosto je suludo davati komentare, a da pri tome ne znaš zašto se kladim. Ali ima onih na forumu koji znaju da mi je to zaista zabava jer mi novac nije primaran kroz kladionicu. Svidjelo se tebi to ili ne, to je moj motiv igranja igre. Novac je bio motiv prije nekih 10ak godina, ali danas svakako to nije. Ja poštujem tvoje kladjenje i ne pada mi napamet da ti pametujem ili omalovažavam stil kojim igraš. Svatko je različit i što prije naučiš prihvatiti razlike bit ćeš veći čovjek  :)

• 2 weeks later...
  • 5 months later...

Dugo me nije bilo ovdje, a kako upravo polako pocinje nogomet na koji se gotovo jedino i kladim pokusat cu opet voditi blog uz jednu promjenu. Igram parove samo koji se meni svide i koje sam odaberem, te bez ikakvog pritiska da moram odigrati nesto za taj dan.

Za pocetak, banka od 10€ na bet365 ce posluziti kao dovoljna :)

Pozdrav svima s otoka Raba...odmor u tijeku :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use