Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Iako je ponedjeljak, ponuda je solidna, a meni će biti posebno zanimljivo...

Naijteresantnije utakmice danas, do NBA-ja, svakako su posljednja dva susreta Serije A.

Moj prijedlog za obje utakmice jest više od 4,5 kartona kod William Hilla.

Naime, Bet365 stavio je granice na 6,0 te daje 1,80 u oba slučaja za over kartona. William Hill pak ima znatno nižu granicu.  Prvu utakmicu sudi Massa, sudac koji je solidan te je imao oko 5,6 kartona po utakmici prosjek u Seriji A prošle sezone. Sassuolo je ekipa koja zna dobiti veliki broj kartona, a i Fiorentina na gostovanju vjerujem da će dobiti par kartone jer ovo im sigurno neće biti lagana utakmica, a bodovi im trebaju. 

U drugoj utakmici sudi Orsato koji nebi smio podbaciti. Već smo više puta pisali o njemu a i utakmica je itekako važna za obje ekipe koje se susreću. Susret je to prve i druge ekipa Serije A...

Evo i mojih listića, držite fige da dobro prođe i da se vratimo na stare, pobjedničke poznate staze ;)

oXp4Zpg.png 

Objavljeno

Kako ti daju da toliko uplatiš na WH? Meni dozvoljavaju max po 2-3e da uplatim, a nije da sam ih opljačkao. Dobio sam par puta po 50ak e i odmah me limitiralo. U svakom slučaju sretno.

Danas beton Zvezda 6+ u bet365 1.21 i još treba nać 2 para da se dođe do nekih 1.80-2.00.

Objavljeno

Zadar konacni ishod 1 1.57

Napoli 1x 1.20

Zadar je u vrlo dobroj formi dobio je zadnjih 5 od 6 utakmica, doma igraju dosta dobro s agresivnom obranom i mislim da ce ovdje bit tvrda utakmica s malim brojem poena ali ja sam se odlucio odigrat na Zadar. Gosti dolaze nakon domaceg poraza od Buducnosti i bez Čakarevića, dok su upitni Pešaković, Milošević, Radenović.

Napoli koji je u sjajnoj formi docekuje Intera koji je vodeci u ligi. Ovdje se susrecu jedan od najboljih napada u ligi i ponajbolja obrana barem za sada, ako izostavimo utakmicu protiv Fiorentine gde su primili 4 gola kod kuce, igraju jako dobro. Ali ocekujem paklenu atmosferu na stadionu i mislim da ovdje Napoli moze pobjedit i zasjest na vrh tablice, ako nista drugo bod bi morali osvojit.

Objavljeno

http://prntscr.com/98ohrr

Evo imam pitanje u vezi ovog listica,posto sam novi u svijetu kladenja i opcenito u kladenju bi htio cuti vase savjete i bio bih jako zahvalan.
Hvala unaprijed za svaki savjet sta izbacit sta bi bilo pametije odigrat.
I imam jos pitanje da li je pametno igrat nesto tipa ovoga,10kn 5 6  parova ili kako je najbolje?
Hvala!
LP! :)

Objavljeno

Prati li iko igrace u ABA ligi, da mi pomogne da odigram nekog

Ja sam Delaša odigrao više jer je u dobroj formi... Mislio sam Zirbesa manje jer ga Radonjić čuva za euroligu, ali s obzirom da Žižić ne igra kod cibone odustao sam...

Objavljeno

Goks sta mislis o tekmi Braga-Benfica. Mislim da bi i tu moglo biti over kartona, jest da je koeficijent u WH samo 1,25, ali sam mislio to vezati sa onda dva talijana. Svi dobro znamo da Benfica nije bas jedna od korektnijih ekipa i da znaju itekako "peglati" kad trebaju, a Braga je uvijek nezgodan protivnik i vec su par sezona u samome vrhu i cesti sudionik ili LP ili EL, pa samim time ocekujem jako napetu i neizvjesnu utakmicu sa dosta prekrsaja. Nisam nesta puno istrazivao i proucavao ovu tekmu, ali mislim da bi over 4,5 zuta trebao lagano proci.

Objavljeno

Goks sta mislis o tekmi Braga-Benfica. Mislim da bi i tu moglo biti over kartona, jest da je koeficijent u WH samo 1,25, ali sam mislio to vezati sa onda dva talijana. Svi dobro znamo da Benfica nije bas jedna od korektnijih ekipa i da znaju itekako "peglati" kad trebaju, a Braga je uvijek nezgodan protivnik i vec su par sezona u samome vrhu i cesti sudionik ili LP ili EL, pa samim time ocekujem jako napetu i neizvjesnu utakmicu sa dosta prekrsaja. Nisam nesta puno istrazivao i proucavao ovu tekmu, ali mislim da bi over 4,5 zuta trebao lagano proci.

Podržavam, dapaće htio sam i to predložiti ali evo preduhitrio si me. Sudac je dobar, zadnjih n derbija je bilo 6+ kartona, valjda će danas skupiti barem 5. Portugalska liga je za kartone jako slična španjolskoj...

Taijani su mi daleko bitniji a ako oni prođu onda ću u miru pogledati i 2.pol. ovog portugalskog derbija, te nadam se do 60-te minute nabrojati 5 kartona ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Svjetsko prvenstvo (Koeficijenti 8.6. u 08:05 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Rolland Garos,finale, danas Zverev-cobolli Zbroj gemova: 35,5 ...........više ,kvota cca 1,60 Leova analiza djeluje uvjerljivo. Zverev MORA dobiti. No, znamo kako često takve stvari pođu po zlu. Zadnjih 6 poraza Zverev ima upravo protiv Talijana. Isti ovaj Cobolli dobio je Zvereva prije dva mjeseca 2-0 u setovimau Minhenu. Moglo bi to utjecati na neurone Zvereva. Ovaj broj gemova čini mi se solidna ponuda. Talijan je nekoliko dana odmarao,što može biti prednost,ali i hendikep.  Volio bih da Zverev dobije i da se ta tema skine s dnevnog reda. No,Talijan ima Duracell baterije i može trčati do sudnjeg dana. Usput,i sam sam antifan Messija. Mrzim kad bahati ljudi glume pristojne,odgojene ljude.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use