marsovacc 349 Prijavi objavu Objavljeno December 22, 2015 Neureuther, Felix Top 3 (Podium Finish) @ 2.10 unibet/888sport (bet365,BAH @ 2) Večeras je u Madonni di Campiglio na rasporedu 2. slalom ove sezone. U Val disereu prije 10 dana pobjedio je Norvežanin Kristoffersen,2. je bio Marcel Hirsher s zaostatkom od 1:09 a 3. Felix Neureuther s 1:46 zaostatka. Očito je da je Kristoffersen pomeo konkurenciju. 4. Choudunsky je zaostajao 2:33 tako da bi recimo današnja oklada tad prošla za gotovo sekundu. Inače Neureutheru ova staza odgovora pa je tako na zadnja dva nastupa objdej ubilježio pobjedu i 2. mjesto tako da mi se čini da bi danas trebao bit na postolju jedini problem bi mogao bit ispadanje šta je u Slalomu uvijek rizik al po ovoj OK kvoti za ovu okladu ja sam ga spreman preuzet 2 fil and Goksim reacted to this Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Goksim 5351 Prijavi objavu Objavljeno December 22, 2015 Neureuther, Felix Top 3 (Podium Finish) @ 2.10 unibet/888sport (bet365,BAH @ 2) Večeras je u Madonni di Campiglio na rasporedu 2. slalom ove sezone. U Val disereu prije 10 dana pobjedio je Norvežanin Kristoffersen,2. je bio Marcel Hirsher s zaostatkom od 1:09 a 3. Felix Neureuther s 1:46 zaostatka. Očito je da je Kristoffersen pomeo konkurenciju. 4. Choudunsky je zaostajao 2:33 tako da bi recimo današnja oklada tad prošla za gotovo sekundu. Inače Neureutheru ova staza odgovora pa je tako na zadnja dva nastupa objdej ubilježio pobjedu i 2. mjesto tako da mi se čini da bi danas trebao bit na postolju jedini problem bi mogao bit ispadanje šta je u Slalomu uvijek rizik al po ovoj OK kvoti za ovu okladu ja sam ga spreman preuzet Slažem se. Kao sigurnija varijanta kod Bet365 ima duel: Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
fil 210 Prijavi objavu Objavljeno December 22, 2015 Kak je prosla prva voznja? Ima Felix sanse za prva 3? Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
marsovacc 349 Prijavi objavu Objavljeno December 22, 2015 kasni 17 stotinki za 3. mjestom a odvozio je dosta loše. mogao bi on to nadoknadit,bar se nadam 2 Goksim and fil reacted to this Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
porec22 31 Prijavi objavu Objavljeno December 22, 2015 Kad starta druga vožnja Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
marsovacc 349 Prijavi objavu Objavljeno December 22, 2015 20:45 Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
moneyhunter 265 Prijavi objavu Objavljeno December 22, 2015 Pozdrav ljudovi... Moram vam priznati da sam iznenadjen losom voznjom Felixa, ali ipak sam odlucio odigrati ga sada u prekidu na live... Da ce biti na podiju je koef 3.0 i jos sam odigrao da ce biti bolji u duelu sa Koroshilovim, koef. 1.57... 17 stotinki on moze nadoknaditi... Sretno.... Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
marsovacc 349 Prijavi objavu Objavljeno December 22, 2015 izletio felix jbg,a i da je došao do kraja isto nebi bio među 3. loš je bio danas Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
fil 210 Prijavi objavu Objavljeno December 22, 2015 Ispao Felix Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
marsovacc 349 Prijavi objavu Objavljeno December 22, 2015 jeste vidjeli kako je dron umalo skinuo hirshera. pao koji metar iza njega Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
marsovacc 349 Prijavi objavu Objavljeno December 22, 2015 Citiraj Share this post Link to post Share on other sites