Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Poland - Slovenia 1 @ 1.81 Marathonbet

Poljacima je ovo domaće natjecanje i izvrsno skaču. Stoch i hula su redovito i na treninzima i na kvalifikacijama bili među najboljima a i ostala 2 skakača Stekala i Kot su bili dobri i dosd nisu imali neki kiks na ovoj stakaonici. Slovencima skaču braća Prevc,Lanisek i Kranjec. U ovoj ekipi im je Kranjec najveći problem.On nikako da spoji 2 dobra skoka. I ovdje je u kvalifikacijama skočio dossta loše i za najgorim poljakom je kasnio 15 poena(u 1 seriji) a Prevc ovdje ipak nemože toliki zaostatak nadoknadit je Stoch zbilja sjajno skače

Norway winn @ 2.75 Bet365

Na treninzima su Norvežani bili dosta loši,pogotovo gangnes ali na kvalifikacijama su svi dobro skočili i unatoč tome šta su i poljaci izdominirali kvale da su dobijali svi norveški skakači ocijene od sudaca bili bi koji bodić ispred njih. Iako je to Poljacima domaće natjecanje i uz Norvežane su glavni favoriti za pobjedu ipak mislim da će kvalieta i forma norveških skakača ovdje resuditi i da će Norvežani pobjediti. Austrijanci isto mogu bit opasni ali oni imaju 2 izvrsna skakača i 2 solidna i nadam se da Fetttner i Poppinger neće skakat iznad svojih standarda.  Njemci su ovdjebez najboljeg skakača Freuda tako da bi trebali bit bezopasni

Objavljeno

Ovako zbrojimo l skokove s kvala :

Slovenija: prevc, prevc, lanisek, kranjec, dobijemo 561, 5 bodova (prevcu p sam uzo za stil 57, a bratu 54.. tako sam i ostalim pre kvalificiranim dalje uzimao koliko odprilike dobiju)

Austrija: kraft, hayboeck, fettner, popinger, dobiejmo 578 (kraftu i hayboecku uzo drugi trening jer nisu skakali kvale..)

Norveska: gangnes, srjernen, tande, fennemel dobiejmo 569,2

Poljska: stekala, kot, hula stoch, dobijemo 571,9

Njemačka: leyhe, frietag, wank, wellinger dobijemo 536, 4

E sad ovako, tipovi su vezani za ponudu BET365:

POLAND PODIUM FINISH YES 1,5  pubilka će ih nositi, prema svemu navedenome trebali bi medju 3...mislim da ce se za pobjedu boriti poljska, austrija i norveska...slovenci tesko zbog nestabilnosti kranjca, ali nekako bi najvecu sansu dao poljacima i austrijancima.. brinu me fanemell i tande..takodjer skloni kiksu...

Isto tako valja pokusati austriju protiv njemacke u duelu, kao i okladu austrija na postolju..a nisam gledao druge klade, ali iz ovoga da se nesto izvuci..

LP.

Objavljeno

Andreas Wellinger (GER) vs Johann Andre Forfang (NOR   1 @ 2.29 Pinnacle

Wellinger je bio dobar jučer u ekipnom natjecanju i na treninzima i kvalifikacijama je bio dosta solidan. Forfang je bio nešto slabiji pa nije bio ni ušao u Norvešku reprezentaciju za ekipno natjecanje. 

Petr Prevc winn NO @ 1.746 Pinnacle

Ovdje igram da Prevc neće pobjedit. Na ovoj skakaonici nije dominantan kao šta je bio dosad. Jučer na ekipnom natjecanju je njih 5 bilo u poen 2 tako da će odlučivat nijanse i mislim da se onda isplati da Prevc neće uzet pobjedu

Kenneth Gangnes 1-3 @ 2.10 Bet365

Jedan od onih 5 koji sam gore spomenuo da su bili u poen-dva. Skačće u odličnoj formi i mislim da je došlo vrijeme da napokon i pobjedi Prevca. Idem malo sigurnije pa uzimam da će bit među 3

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use