Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Rockets1.png  ROCKETS - MAVERICKS  Dallas_Mavericks_logo_svg.png

ANALIZA: http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-houston-rockets-dallas-mavericks/

C. Parsons (16,0) – over @ 1.90 Marathonbet

Parsons se nadam se vraća u ritam. Odlično je odigrao posljednje dvije utakmice i upisao 30 i 26 poena. Dosta je šutirao što je ohrabrujuće, a danas bi mogao još više jer je Nowitzki pod velikim upitnikom. Stalno se mučio sa ozljedama Parsons, ali čini se da je to iza njega i da sada može potegnuti puno više nego inače. Trica mu je doista na visokom nivou, a šut mu u posljednje tri utakmice nije išao ispod 50 % realizacije. Houston ionako ne igra dobro u obrani, tako da bi se puno toga moglo otvoriti za Parsonsa večeras.

Objavljeno

Scola L. over 9.5 @ 1.85 Supersport 

NBA nedjelju će nakon teksaškog derbija u Air Centru nastaviti Toronto i Clippersi. Domaći očekivano kotiraju vrlo visoko , drugoplasirana su momčad Istoka uveliko pušući za vratom vodećim Cavsima. Upravo su im oni nanijeli zadnji ligaški poraz prije dvadesetak dana od kojeg su nanizali sedam pobjeda s tim da su samo s Orlandom imali problema. DeRozan i Lowry su u izvrsnoj formi , bek šuter Kanađana je vezao tri utakmice sa 30+ koševa dok je omaleni play više pažnje posvećuje razigravanju suigrača jer ga procentualno šut i ne služi baš. Danas im na megdan dolaze Clippersi od kojih stvarno ne znam šta očekivati ove sezone. Vežu deset pobjeda , zatim dva poraza i Pirovu pobjedu nakon regularnog dijela protiv Houstona , a onda iživljavanje na Knicksima usred NY-a. Imaju odličnu ekipu , ali nikad da ostvare svoj puni potencijal i naprave nešto nakon regularnog dijela sezone što mi nikako ne ide u glavu , ali o tom potom. Njihov prošli meč se prelomio na stranu Raptorsa prvenstveno zbog očajne partije Griffina koji je bio potpuno izoliran iz igre u napadu , dok je u obrani potpuno nadmudren od Scole koji je tada ubacio 20 poena. Večeras Griffin neće igrati zbog problema s kvadricepsom što mi je dodatan plus za ovaj tip mada bi i pored njega 'živog' vjerujem odabrao isti tip , tim više što je preko sebe u prosjeku dopuštao 19.5 poena. Iskusni Argentinac zabija ove sezone prosječno 10.1 za dvadesetak minuta na terenu , a večeras bi mogao provesti i više shodno situaciji. DeRozan jest u formi i ispalit će svoju porciju šuteva kao i Lowry , ali mi se pet koševa za Scolu jednostavno čini lagano.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • A pogledajte Fitoza na zacelju tabele sa jednim bodom, majko moja. Kao da je odigrao nereseno sa Pisom i dobio jedan bod za remi. Fitoz i mesrine po jedan jedini bod, a Leonardo Veliki 34 bodova …. cccccccc Veoma lako bi mogla ovako da izgleda i konacna tabela svete Poslednje Sanse za 2026/2027  
    • Dugorocnije i dugorocno kladjenje (nastavak)   Arsenal ce na kraju sezone u Premier League biti najboljeplasirana londonska ekipa, kvota 1,33  (dugorocno kladjenje) Iako ja mislim, a povremeno sam vec i uplacivao, da ce Arsenal opet biti prvak Premier League, ova ponuda kod velikog Bet365 da ce Arsenal na kraju sezone biti najboljeplasirana londonska ekipa, mi deluje sigurnije nego da novac orocite u Svetskoj Banci. Malo sam se raspitivao kod hrvatskog Googla koliku kamatu bi dale hrvatske banke na orocenu stednju od godinu dana po standardnim uslovima, iako finansijski savetnici kazu da danas u bankama ne stede cak ni babe, dede ni cigani. Osim sto je sramota kakve godisnje kamate nude hrvatske banke, hrvatski Google kaze, pazite sada, da se na isplacenu kamatu na stednju placa porez, majko moja. Znaci, banke bi htele da im vi ostavite novac na godinu dana, i prakticno da vi njima platite sto vam cuvaju i koriste vas novac, a za tu uslugu, dozvoljavaju vam da se pre orocenja izljubite i pozdravite sa svojim novcem, eeeeeej zivote. Pa onda je bolje, pametnije, isplativije, sigurnije i zdravije, da svoj novac ulozite da ce na kraju sezone u Premier League Arsenal biti najbolje plasirana londonska ekipa Kao prvo, Bet365 je sigurniji od Svetske Banke a kamoli hrvatskih banaka,  kao drugo u ovoj opkladi Arsenal uopste ne mora da bude prvak, moze da bude i pretposlednji, ako Chelsea bude poslednji. I na kraju, kod ove opklade vas uopste ne interesuju gradjani, Liverpool ili Aston Villa, vazno je samo da raspali Chelsea ne bude ispred Arsenala, posto tesko da neko moze da poveruje da ce Fulham, Crystal Palace ili Brentford biti bolje plasirani, a Tottenham smo svi zajedno na Forumu vec gledali. Plus sto kod velikog Bet365 ne treba da cekate dvanaest meseci, vec samo devet, plus sto engleski Bet365 zna da isplacuje i ranije ako tokom sezone bude jasno da Chelsea nece biti ni medju prvih deset. Igranje protiv Lazia tokom cele sezone. Mozda necete verovati ali po meni, Dinamo i Crvena Zvezda trenutno bolje izgledaju od Lazija. Ja mislim da Dinamo i Crvena Zvezda trenutno imaju bolje rostere, boljih prvih jedanaest, bolje navijace, bolje sportske direktore, bolje vlasnike, da imaju vise novca od Lazia, i da su Dinamo i Crvena Zvezda bolje vodjeni od Lazija. A da je Uefa moje vlasnistvo, ja bih Dinamu i Crvenu Zvezdu izbacio iz clanstva Uefa i zabranio bih im ucesce cak i u Ligi Konferencije zbog rusenja ugleda takmicenja. Onda mozete samo zamisliti na sta lici trenutno Lazio. Ne bih sada da sirim temu jer se radi o dugorocnom kladjenju, ali pocev od tetkica koje na stadionu otpusavaju wc solje, pa do vlasnika kluba, u Laziju je potpuno rasulo. Ne kazem da oni nece imati neke pobede, mozda i na samom startu, ali dugorocno … rekao bih da nece biti ni medju prvih cetrnaest. Ovo sam napisao jer idu Bologni, pa im dolazi Genoa, pa idu Udineseu, pa im dolazi Milan … itd itd mada sam pre svega mislio dugorocno. Bayern prvak Nemacke, kvota 1,12 Crvena Zvezda prvak Srbije, kvota 1,08 Ukupna kvota 1,21 Ja mislim da bi Bet365 ovo morao vec da isplacuje svojim clanovima koji su ovo uplacivali, ili hajde ovako da kazemo. Da sam Ronaldo ja bih gledao nekako da se ovaj mesec stisnem, ako treba da gladujem ili zivim na konzervama i gotovim jelima, ili ovaj mesec ne platim struju, vodu i smece, ili ako ni to ne moze, otisao bih kod mame i tate na mesec dana na stan i hranu, ali bih i po cenu gladovanja, odvojio kako znam i umem jednu Ronaldovu mesecnu platu, na primer ovu za deveti mesec od 16,7 miliona eura i to bih uplatio vec juce da ce Bayern i Zvezda biti prvaci. 16.700.000€ x 1,21 = 20.207.000€ Tri miliona zarade, a da niste ni kopali, ni orali, a ni uzimali lopatu u ruke. Juventus ce biti na kraju sezone medju prvih cetiri u Serie A, kvota 1,40 Hajde da kazemo ovako. Da se za cetiri godine opet igra u Zenici utakmica izmedju reprezentacija Bosne i Italije, i da jedna ekipa ako izgubi opet ne ide na Svetsko Prvenstvo, na koga biste se kladili, a da niste iz Bosne, podrazumeva se? Znate da trenutno Italija ima drugu najgoru reprezentaciju na svetu iza Srbije, znate da se nikada vise nece vratiti u vrh svetskog fudbala, znate da fudbal koji se igra u Italiji nije dovoljan da se izbaci ni Severna Makedonija, znate da italijani nemaju nista, ni selektora, ni igrace, a ni mlade igrace. Ali, koga biste podrzali da se opet igra u Zenici? Ja bih opet podrzao italijane, kao sto sam ih podrzao u Zenici i pao tako da me sve boli, a jedini argument bi mi bio “… ako i cetvrti put ispadnu kao seljacine i ne odu na Svetsko Prvenstvo i nakon dvadeset godina … onda i treba da padnem, cekacu ih onda 2034 godine. Svi znamo kako je Juventus prosle sezone ispustio cetvrto mesto, svi znamo koliko su prosle sezone imali neresenih ishoda, svi znamo kako su remizirali sa raspalom Veronom koja je ispala jos pre Bozica, a nadam se da na Forumu ima kolega koji se secaju remija sa Lecceom i promasenog penala crnog seljaka. Svakako da ne mogu da zamislim da Juventus bude ispred Intera, ne verujem bas ni ispred Rome, ali ispred Napolija mislim da bi mogli da se dovuku, posto Napoli i Roma igraju uporedo i Ligu Prvaka. O Milanu cu razmisljati kada mi se malo razbistri glava i odmori mozak. Imao bih jos sto-sta da napisem u vezi dugorocnog kladjenja, ali ovde cu da se zaistavim, posto hocu na miru da uplatim pobedu Zvezde nad Cukarickim (nedelja, srpsko lopovsko prvenstvo, kvota 1,18) sa jedinicom na Aek (Liga Prvaka, utorak, kvota 1,50) po ukupnoj kvoti od 1,77 pa kada Zvezda pobedi Cukaricki, tek u utorak cu razmisljati kako da se branim.    
    • Dugorocnije i dugorocno kladjenje Zbog pojacane ponude (za weekend krecu englezi i italijani, a od sledeceg weekenda i nemci sa Bundesligom, dok su holandjani i spanci vec poceli) danas cu pokusati da budem koristan po Forum sa dugorocnim, ili malo dugorocnijim kladjenjem, najlepsim kladjenjem na svetu. Golovi na utakmici Psv vs Groningen (nedelja) Ovo je prvi put u sezoni da "cackam" Psv, ali posto zaista igraju izuzetno neodgovorno i takticki nedisciplinovano, nekako verujem da ce opet primiti gol na utakmici, kao i svaki put do sada, pa ce posle morati da se cupaju kako znaju i umeju. Kada kazem golovi, kao i uvek, ne mislim na golove sa velikim kvotama, vec sto manjim kvoticama, to bolje. Aek vs Levski, Liga Prvaka (utorak) Ako ovde Aek izgubi u sred Grcke, onda neka ide i kladjenje i zivot u qurac. Ne mislim na duplu sansu 1X koja je 1,10 vec bi ko od kolega sa Foruma voli kladjenje "unapred" mogao, na primer, prilikom danasnjeg kladjenja, da doda i jedinicu na Aek i tako znacajno podigne kvotu, a onda u utorak razmisljajte sta cete da radite sa tom utakmicom. Kladjenje na Crvenu Zvezdu u narednom periodu, ali samo na njihovim narednim utakmicama u srpskom lopovskom prvenstvu. Ja nisam bas najsigurniji da li je Rijera najbolje moguce resenje za beogradska govna, ali moram priznati da odavno nisam osetio ovoliki entuzijazam da saznam da li sam u pravu ili ne. Beogradska govna u narednih mesec dana prakticno nece izlaziti iz Beograda u okviru srpskog lopovskog prvenstva, plus ce igrati sa krsevima, plus su se verovatno mobilisali nakon fijaska sa israelcima, plus imaju prakticno tri rostera ako govorimo samo o srpskom lopovskom prvenstvu. Naravno da ce kvote biti male, ali ce verovatno biti i golova preko desetak po utakmici. (Zvezda u narednih mesec dana ide Cukarickom, pa Zemunu, pa im dolazi Partizan, pa idu Imt-u sto znaci da ce na utakmice moci da dolaze i peske. Inter osvaja titulu u Serie A po kvoti od 2,00 Ovo slobodno zaboravite, odnosno dok ne bude napisan post na deset stranica teksta u Topicu Dugorocnog kladjenja, racunajte kao da nista nisam predlozio, ali ja stvarno u Serie A ne bih bas bas toliko bio siguran u Inter koliko sam siguran da nijedna druga ekipa ne moze da bude prvak. Hteo sam zapravo da kazem, da je za mene sigurnija opklada da Napoli, Juventus, Milan ili Roma nece biti prvaci, nego da ce Inter biti. Nastavice se ... (u toku dana)  dok jos malo razmislim koliko bi golova moglo da bude na utakmici nemackog Superkupa izmedju Dortmunda i svetog Bayerna sto se igra u subotu od 20.30 casova    
    • Nec vs Bodo danas u 21 h.Kolega je ranije napisao sve o timovima sto je vazno.I mene zanima da li i kako igrati golove u utakmici.Timovi mi se svidjaju za taj izbor ...okolnost vrlo bitnog dvomeca za ulaz u grupnu fazu Ligu Prvaka ne,tim vise sto je Nec igrao prvu utakmicu s Olyimpiakosom 0-0.Ono sto razmatram do 21 h eventualno uzeti za optimalan ulog prvo poluvrijeme 1,5 golova vise za koef.2,00 i to cu odluciti neporedno prije utakmice.Taj izbor mi se vise svidja od 1,5 golova cijelu tekmu za visok ulog po koef. 1,10.Pozdrav i sretno svima koji se danas klade.
    • Ako je ovo zaista Barbara iz mladjih dana, onda sam ja na najjeftiniji nacin protracio svoj tuzni i bedni zivot, kada do sada nisam cuo za ovakvu Barbaru Udovicic.  Ja je znam ovakvu sa drustvenih mreza, milf sa 52 godine U svakom slucaju hvala ti kolega sto si nam ulepsao dan.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use