Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Lomme

Članovi
  • Posts

    115
  • Joined

  • Last visited

Lomme's Achievements

Rekreativni kladioničar

Rekreativni kladioničar (4/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

124

Reputation

  1. Lomme

    NBA 11.3.2016

    Još par meni izglednih parova za večeras : Večerašnji dvoboj divizije Atlantic između dvije najlošije ekipe ove sezone 76-ersa i Netsa bi trebao ako ništa ponuditi jednu vrlo efikasnu predstavu , budući da obje ekipe zaista nemaju za što igrati sem za prestiž i navijače. Domaćini iz Philadelphie su upisali samo osam pobjeda u regularnom dijelu sezone što je i razumljivo s obzirom na najmanje kvalitetan roster u ligi , a ne pomaže ni ozljeda najboljeg igrača i strijelca Jahlila Okafora koji večeras neće nastupiti za svoj tim. Noel N. over 12.5 @ 1.85 Wwin To mi apostrofira drugog , Nerlensa Noela koji će u odsustvu Okafora dobiti više minuta i prijeći sa četvorke na peticu gdje će imati matchup s Lopezom koji i nije neki defanzivac. Noel je u martu ubacio po 17 poena Hornetsima i Rocketsima , a u posljednjem dvoboju s ekipom iz predgrađa New Yorka je brojao do 18 i to kad je Okafor igrao. Morao bi provesti barem pola sata na terenu ako ne i više , što će nadam se biti dovoljno za iznadprosječnu partiju večeras. Young T. over 14.5 @ 1.85 Wwin Osim Noela , uzimam i krilnog centra gostiju Thaddeusa Younga koji bilježi vrlo dobre brojke protiv ovog tima. U dvije dosadašnje utakmice davao je redom 18 i 22 poena , a s obzirom na formu u kojoj se nalazi , mogao bi večeras još malo popraviti taj prosjek. Lakersima je ubacio 19 , Nuggetsima 16 , a Raptorsima 14 poena , dakle prosječno 16.3 poena u ovom mjesecu. 76-ersi su lošiji od sve tri navedene momčadi , primaju preko 20 poena s pozicije krilnog centra te se nadam da Young večeras to može još malo pokvariti. Memphis Grizzlies - New Orleans Pelicans (ki) 2 @ 1.70 Wwin Oslabljeni Grizzliesi će u svome FedEx Forumu dočekati Pelicanse iz New Orleansa. Zasad su peti na Zapadu na omjeru 38-26 što će se vjerujem i dodatno pogoršati s obzirom na velike probleme s ozljedama koje su ih snašle. Chalmers , Conley , Wright , Gasol , Birdman i Adams su izgubljeni do kraja sezone , dok povredu koljena vuče i vremešni Randolph koji je upitan večeras. To bi trebalo dati krila Pelikanima koji su u posljednih šest utakmica izgubili čak pet puta , ili bolje rečeno pobijedili samo Kingse na svom parketu. Perspektivna su ekipa na čelu s nevjerojatnim Davisom od kojeg očekujem da ih predvodi večeras , a svakako treba spomenuti Ryana Andersona , Holidaya , Evansa itd. Dvanaesta su momčad Zapada s ništavnim šansama da si produže sezonu eventualnim doigravanjem , ali mislim da je vrijeme za njihovu pobjedu večeras , tim više što Grizzliesi dolaze nakon napornih utakmica s Keltima i Cavsima.
  2. Lomme

    NBA 11.3.2016

    Wall J. over 19.5 @ 1.85 Supersport Jazzeri će večeras u Salt Lake Cityu u svojoj Energy Solutions dvorani dočekati Wizardse iz Washingtona. Deveta momčad Zapada vodi bitku s Rocketsima za posljednje mjesto u playoffu koje niti jednima niti drugima neće donijeti neki poseban plasman budući da će ih u playoffu dočekati ili Warriorsi ili Spursi. Težak raspored u posljednje vrijeme kumovao je zaostatku za rivalima od tri pobjede , gostovali su Raptorsima , Grizzliesima i Warriorsima te dočekali Hawkse i upisali četiri vrlo bolna poraza kojih je sad već sedam iz posljednjih osam utakmica. Srećom po njih , ni momčad iz glavnog grada ne igra svoju sezonu , deseta su ekipa Istoka s ne baš realnim šansama da se nađu u ovogodišnjem doigravanju budući da su u najgoroj poziciji od četiri kluba koji se bore za preostala dva mjesta. Pacersi i Pistonsi im bježe četiri odnosno tri pobjede , Bullsi dvije , a igra kakvu prikazuju sigurno da ne nagovještava neka bolja vremena. U nizu su od tri poraza zaredom , od Cavsa su izgubili uvjerljivo , dok su utakmice s Pacersima i Trailblazersima mogle otići na bilo čiju stranu. U glavnom gradu je bilo +1 za momčad iz Indiane , dok su u Oregonu domaći slavili tek nakon produžetaka. Živo me zanima tko će prekinuti svoj crni niz večeras , a sama utakmica mi miriše kao prilika za još jednu dobru partiju gostujućeg playa Johna Walla koji igra odlično u posljednje vrijeme. U martu je na prosjeku od 19 poena s tim da je protiv Cavsa uslijed blowouta igrao samo 28 minuta i dao 17 poena. U ostalim utakmicama je davao 14 Timberwolvesima ,25 Pacersima i 20 Trailblazersima uz ogroman broj uzetih šuteva u posljednje dvije utakmice. Postotci šuta su mu slabi , ali dosta forsira i očekujem da će forsirati i večeras jer je jako bitna tekma za razvoj ove sezone. Jazz prima preko 21 poen s pozicije playa , a s dobrom u obranom igrača u reketu i upitnim Bealom će Wall još jednom morati dati svoj maksimum.
  3. Lomme

    NBA picks 24.01.2016

    Scola L. over 9.5 @ 1.85 Supersport NBA nedjelju će nakon teksaškog derbija u Air Centru nastaviti Toronto i Clippersi. Domaći očekivano kotiraju vrlo visoko , drugoplasirana su momčad Istoka uveliko pušući za vratom vodećim Cavsima. Upravo su im oni nanijeli zadnji ligaški poraz prije dvadesetak dana od kojeg su nanizali sedam pobjeda s tim da su samo s Orlandom imali problema. DeRozan i Lowry su u izvrsnoj formi , bek šuter Kanađana je vezao tri utakmice sa 30+ koševa dok je omaleni play više pažnje posvećuje razigravanju suigrača jer ga procentualno šut i ne služi baš. Danas im na megdan dolaze Clippersi od kojih stvarno ne znam šta očekivati ove sezone. Vežu deset pobjeda , zatim dva poraza i Pirovu pobjedu nakon regularnog dijela protiv Houstona , a onda iživljavanje na Knicksima usred NY-a. Imaju odličnu ekipu , ali nikad da ostvare svoj puni potencijal i naprave nešto nakon regularnog dijela sezone što mi nikako ne ide u glavu , ali o tom potom. Njihov prošli meč se prelomio na stranu Raptorsa prvenstveno zbog očajne partije Griffina koji je bio potpuno izoliran iz igre u napadu , dok je u obrani potpuno nadmudren od Scole koji je tada ubacio 20 poena. Večeras Griffin neće igrati zbog problema s kvadricepsom što mi je dodatan plus za ovaj tip mada bi i pored njega 'živog' vjerujem odabrao isti tip , tim više što je preko sebe u prosjeku dopuštao 19.5 poena. Iskusni Argentinac zabija ove sezone prosječno 10.1 za dvadesetak minuta na terenu , a večeras bi mogao provesti i više shodno situaciji. DeRozan jest u formi i ispalit će svoju porciju šuteva kao i Lowry , ali mi se pet koševa za Scolu jednostavno čini lagano.
  4. Lomme

    NBA picks 15.12.2015

    Martin K. over 14.5 @ WilliamHill -> 2 poena Neću duljiti jer je sve manje više jasno , obje ekipe su izrazito ofenzivno orjentirane tako da će za šutere poput Martina utakmica biti idealna za neku dobru partiju. Jako je dobar šuter iako već u godinama , ima povoljniji matchup od Wigginsa koji ide na Gallinaria pa će uzeti nešto više šuteva no obično , a i provesti oko tridesetak minuta na terenu ako ne i više. Nuggetsi s njegove pozicije primaju 23.5 poena u prosjeku što ih čini trećom najgorom ekipom u tom segmentu , vjerujem da Martin može ubaciti barem 15.
  5. Lomme

    NBA picks 08.12.2015

    Young T. over 15.5 @ 1.85 SS Brooklyn Netsi će u svom Izod Centru dočekati Houston Rocketse , duel ekipa koje su možda i najviše razočarale ove sezone. Domaći su nakon dvadeset kola ostvarili samo pet pobjeda što je dovoljno za samo mjesto iznad najgore momčadi lige 76-ersa u Istočnoj Konferenciji. Rocketsi se napokon počinju buditi nakon katastrofalnog početka , u posljednjih šest susreta upisali su pet pobjeda i poraz od jedinog težeg protivnika u tom periodu , Pistonsa. 76-ersi su bili kratki za koš , Knicksi nisu imali sreće u produžetcima , Pelicansi = Davis se ne uspjevaju pronaći , zatim Dallas i Kingsi koji nisu niti sjene nekadašnjih ekipa koje su mogle svakome pomrsiti račun. No i ovakvi Rocketsi su bolji od onih koji su prije dvadesetak dana dvaput gubili od Grizzliesa i Knicksa koje su prije par dana porazili. Večeras očekujem jednu dosta neizvjesnu utakmicu , nešto slično onoj prije kojih mjesec dana koju su Netsi dobili 8 razlike , uz nešto veći doprinos krilnog centra domaćih Thaddeusa Younga. Young je u toj utakmici postigao 13 koševa sa samo 8 ispaljenih šuteva , nešto što mu danas nije svojstveno. U posljednje vrijeme provodi oko 30-35 minuta na parketu i uzima oko petnaestak šuteva što mu donosi prosjek od 17.2 poena po utakmici , što bi se večeras moglo dodatno popraviti budući da Rocketsi primaju čak 26.2 poena s njegove pozicije što je najviše u ligi. Budući da očekujem bespoštednu borbu Lopeza i Howarda u reketu i neizvjesnu utakmicu , vjerujem da će Young ponovno preuzeti na sebe odgovornost i prebaciti ovu granicu.
  6. Lomme

    NBA picks 02.12.2015

    Gortat M. over 11.5 @ 1.85 Wwin Wizardsi su kao veliki autsajderi sinoć u Clevelandu iznenadili domaćina , a danas će u svojoj dvorani imati priliku povezati dvije pobjede protiv slabašnih Lakersa. Mnogo se više očekivalo od njih ove godine , izgubili su tu čvrstinu u obrambenom dijelu dok napad zavisi uglavnom od Beala i Walla koji u zadnje vrijeme teško povezuju tri ili četiri kvalitetne partije. Wall je jučer napokon odigrao nešto ozbiljnije ubacivši 35 poena uzevši 24 šuta , Beal ga je pratio sa 18 s osrednjom efikasnošću , dok se Gortat zaustavio na 15. Večerašnji duel bi trebao ići mnogo lakše za Čarobnjake jer su Lakersi druga najlošija momčad prvenstva , a upravo sinoć su prekinuli crnu seriju one najlošije momčadi , Philadelphie. Tu vidim prostor za korpulentnog poljskog centra domaćih da uknjiži još jednu dobru partiju. Nene i Gooden su out što ostavlja mnogo prostora u reketu pa će Gortat ponovno igrati više nego obično , a u prilog ide i to što Lakersi primaju 21.7 poena s njegove pozicije što je drugi najlošiji učinak u ligi. Drummond i Plumlee su davali po 17 , Lopez 23 , J.J. Hickson 17 , Pachulia 18 itd. , a Gortat prošle sezone 16 u prosjeku što mu je poslije Denvera i Philadelphie najbolja mušterija , pa mislim da će u tom duhu večeras postići barem 12. Jackson R. over 18.5 @ 1.85 WWin Van Gundyevi Pistonsi večeras u svojoj dvorani dočekuju Sunce. Domaćin je nakon dva vezana poraza ubilježio jednu partiju pobjedivši neuvjerljive Rocketse , ponajviše zbog raspoloženih Jacksona i Drummonda koji su kombinovano postigli 55 poena. Imperativ pobjede i kritike trenera na račun obojice su očito uradili svoje , iskusni play i talentovani centar su u toj utakmici konstantno surađivali i izluđivali Beverlya odnosno Howarda , posebno Drummond koji je bivšu zvijezdu Magica ostavio na 8 koševa sjajnom obranom. U goste im dolaze Sunsi koji su nakon solidnog početka malo spustili loptu , u šest posljednjih utakmica sakupili su pet poraza uz pobjedu nad Raptorsima u Air Centru. Sinoć su položili oružje u jednoj neizvjesnoj utakmici u New Yorku gdje su Netsi uspjeli anulirati -9 s početka zadnje dionice i upisati pobjedu. Večeras ih očekuje težak zadatak budući da kvalitetniji domaćini očajnički traže izlaz iz krize , a kao vođu pokreta očekujem ponovno Jacksona koji se prije nešto manje od mjesec dana proslavio sa 23 poena protiv večerašnjeg protivnika. Prethodno je imao lošu šutersku noć protiv Netsa , te nešto manje minuta na parketu protiv OKC-a , Miamia i Milwakueeja što mu je skratilo i spektar efikasnosti. Večeras se nadam da će biti na razini kao i mnogi playmakeri kada je s druge strane Phoenix budući da Knight nije neki defanzivac. Primaju 24.4 poena s njegove pozicije u prosjeku , primjerice od Currya 41 , Holidaya 19 , Parkera 20 , Hinricha i Brooksa kombinovano 26 itd. Jackson provodi oko pola sata na parketu , toliko mu je bilo dovoljno da prošli put da zabije 23 poena pa se nadam da će i večeras moći barem do 19. LA Clippers - Indiana Pacers kp2 @ 2.00 WWin Clippersi će u najzanimljivijem meču večerašnjeg ciklusa ugostiti sjajne Pacerse. Ekipa Doca Riversa igra toplo-hladno , seriju od dvije-tri dobre partije prekinu s nekom očajnom i tako u krug , a nadam se da će i večeras biti tako budući da su povezali tri domaće pobjede protiv Trailblazersa , Timberwolfsa i Pelicansa , ekipa koje im realno ne bi smjele predstavljati neki problem. No po povratku u Staples Centar su upisali poraz protiv sjajnih Jazzera koje je predvodio Gordon Hayward sa 33 ubačena koša , ali i sjajna obrana koju gosti prezentiraju tokom čitave godine. Spor ritam utakmice očito nije odgovarao Clippersima koji su u većem dijelu utakmice bili podređenija momčad , a na ulasku u zadnju četvrtinu gotovo da i nije bilo vjere u neki preokret koji se naravno nije niti desio. Večeras dočekuju Pacerse koji blistaju ove sezone , ponajviše zbog povratka Georgea koji je u fantastičnoj formi. U devet prethodnih utakmica imaju čak osam pobjeda i minimalni poraz od Bullsa u Vjetrovitom Gradu , a vjerujem da će tradiciju nastaviti i večeras. Clippersi će biti bez Chrisa Paula koji je najvažniji kotačić u njihovom stroju , tako da će Crawford provesti više minuta na terenu , a glavnu riječ će voditi Griffin koji dobro zna koliko su opasni gosti. Prošle sezone su ih godine dobijali minimalno u prisustvu Paula i izostanku Georgea , večeras je druga priča , ekipe su u različitim formama što me vuče da probam pobjedu gostiju.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use