Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

25.04.2008. Subota(Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Kakva su razmišljanja za subotnje utakmice?

Meni večina utakmica koje planiram igrati još nije u ponudi, tako da tek u subotu ujutro mogu odlučiti šta ću i kako ću kada vidim koeficiente...

Navodno će Barca čuvati igrače jer odmah slj. tjedan imaju uzvrat LP-a sa Manchesterom. Deportivo je u odličnoj formi i Barca im leži i koliko god mi Barcelona bila draga mislim da bi se moglo odigrati 1X. Navodno će Rijkard Messija, Etooa, i Xavija odmarati za LP dok su Militio i Iniesta suspendirani...

Larvik mi izgleda kao ogroman zicer (tko je gledao 1.utakmicu mislim da mu je sve jasno), a i Vaarteks i Slavia Prague bi trebali biti (po svemu)...

Danas sam trčao u Derby kako bi uplatio dok ne smanje koeficijente (a do 11:30 će sigurno biti smanjeni)...

Slavia 1,35

Srbija 1,05 - morao sam staviti 6 parova pa eto

Larvik 1,15

Partizan 1X 1,30

Varteks 1,20

Ivanović 1,05 - morao sam staviti 6 parova pa eto

Koeficijenti za ubit se ako fulaš...

IMO samo podcrtani odlučuju, jer smatram da bi bilo svjetsko čudo da Larvik, Ivanović i Srbi ne pobjede...

Inaće ne volim igrati ovako sitne koeficijente ali nisam našao niti jedan par od poštenih koeficijenata da je vrijedan ozbiljnijeg uloga...

Zato sutra ima par zanimljivih parova...

Ja odigrao

Bhupati/Knowles,Nadal, Federer, Lyon,Anderlect, Dinamo Kyiv

Federer - Đoković će biti jako zanimljiv meč i tu bi sitnice mogle odlučiti. Nekako sam bliži pobjedi Đokovića jer se je Federer već nevjerojatno izvukao kada je u 3.setu gubio 5:1 da bi pobjedio u tie brejku...

Lyon bi trebao dobiti ali mi nije ficer, pogotovo kada se pogleda Ceanova forma u zadnjih par utakmica. To sam probao hendikep X, a da je 1 1,60 i više vjerojatno bi igrao...

Sretno

Lyon bi trebao dobiti ali mi nije ficer, pogotovo kada se pogleda Ceanova forma u zadnjih par utakmica. To sam probao hendikep X, a da je 1 1,60 i više vjerojatno bi igrao...

Caen - Paris SG		3:0
Bordeaux - Caen		2:1
Caen - Valenciennes	1:0
Le Mans - Caen		1:1
Caen - Monaco		4:1
Lille - Caen		5:0
Caen - Lorient		0:0
Metz - Caen		2:1
Caen - St. Etienne	1:3
Sochaux - Caen		1:1

Koja je to "forma" Caena?  :D

Meni je ovo FICER...  ;)

Koja je to "forma" Caena?  :D

Caen  6  3  1  2  10:9  -  zadnjih 6 utakmica

Po svemu bi trebala biti 1ca, ali treba se sjetiti i da je Lyon gubio od Strasbourga, te okrenuo tek nakon što su domačini ostali sa igračem manje.

Meni Lyon treba biti prak, pa navijam za domačine, ali mi za 1,30-1,35 nije...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use