Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

 • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

  Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

  Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Obavijest o novom postu


Goksim

Recommended Posts

Budući da konstatno radimo na novim unapređenjima koji će pridonjeti funkcionialnosti foruma, te tome da prave informacije dođu do članova foruma što prije, s ponosom objavljujemo da smo implementirali opciju koja omogućava da se članovi foruma mogu "pretplatiti" (besplatno naravno) na određene topice, te primati obavijesti (notifikacije) na email, iste sekunde kada se objavi novi post!
 
Kako bi dobivanje obavijesti aktivirali potrebno je:
 
1. Otvoriti topic (temu) za koju želite dobivati obavijesti. Npr. Dnevni tipovi => Utorak 1.3.2016. 
Te na samom vrhu, sa desne strane (kao na slici) odabrati opciju "Follow this topic"
 
srHsRGq.png
 
2. Otvoriti će vam se okvir koji vas pita koliko učestalo želite dobivati obavijesti, a budući da dobivanje obavijesti jednom tjedno ili dnevno, u našem slučaju gdje je često brzina presudna nije opcija, odaberite "Instantly" kao na slici. Dakle da obavijesti o novim analizama dobivate iste sekunde kada budu objavljene.
 
qR3fAym.png
 
3. Kliknite na "Follow this topic".
Nakon što ste se pretplatili na dobivanje notifikacija za navedeni topic na email adresu koja je u Vašem profilu na forumu (koju ste unjeli kada ste se registrirali o.p. može se editirati!) dobivat ćete obavijesti.
 
g4dAK80.png
 

BITNO! Kako bi obavijesti dobivali i za npr. Dnevni tipovi => Srijeda 2.3.2016., kada navedeni topic bude otvoren, potrebno se je ponovno pretplatiti za taj topic!

Dakle, potrebno se je pretplatiti na svaki topic odvojeno!

 


 

 

Uz navedeno postoji opcija i dobivanja opcija za svaku novootvorenu temu! Ovo preporučujem svim članovima da si aktiviraju, aktivacija je potreba samo jednom.

 

Na ovaj način ćete dobivati objavijesti čim bude otvoren novi topic, dakle čim netko npr. otvori topic za subotu. Ovom opcijom dobit ćete samo jednu notifikaciju za novootvorenu temu, međutim nećete dobivati notifikacije svaki put kada netko napiše novi post. Kako bi tu opciju aktivirali potrebno je ući u topic i pretplatiti se na njega prema ranijim uputama!

 

Aktivacija notifikacija za dobivanje obavijesti po novootvorenom topicu za određeni forum (npr. Dnevni tipovi) potrebna je samo jednom!

 

5fITcFg.png

Link to comment
Share on other sites

 • 9 months later...

Kako sam i obećao, sljedeće dane ću prezentirati neke od novih funkcionalnosti koje imamo od kada je SvijetKladjenja forum prešao na novu platformu.

Budući da je sučelje drugačije nego ranije, evo i uputa kako se može pratiti određeni podforum.

Svaki član se može predbilježiti na svaki forum ili temu koju želi, te će dobiti obavijest, odnosno email, iste sekunde kada je objavljen novi post. Ovo je jako korisno, budući da znamo koliko je brzina reagiranja u klađenju, pogotovo kada su valuebetovi, greške kladionica te surebetovi u pitanju. Naravno možete odabrati da emailove dobivate i rjeđe, npr. jednom dnevno, međutim mislim da to nebi preporučio, pogotovo kod dobivanja notifikacija za topice u dnevnoj temi.

qd7E0nl.png

fgfAx6k.png

Možete se predbilježiti i na određene forume, te ćete na taj način dobiti email, momentalno, iste sekunde kada netko od članova otvori novu temu u navedenom podofrumu. Ovo može biti korisno ukoliko ste npr. fan skijaških skokova ili želite prvi biti informirani o novim promocijama online kladionica.

dOsXK6S.png

 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 • Posts

  • Hvala, konacno da i pored tvog imena koji je jedini osvajao PS, stoji jos neko ime.. hvala jos jednom.
  • Ne znam sta ima da se cestita, ali hajde da cestitamo kolegi @BoskoBuha i matematicki osvojenu svetu Poslednju Sansu. Tuzan je ovo dan na ovom smesnom Forumu. Hej @BoskoBuha Cestitam ti potpuno zasluzeno prvo mesto u svetoj Poslednjoj Sansi. Uzivaj u tituli, tvojoj prvoj i poslednjoj, zasluzio si je bas kao i Leicester u engleskoj Premier League. Niko ne zna kako su je osvojili, ali su je osvojili. Dok ne ispadnes, bas kao sto je i Leicester ispao u drugu ligu, uzivaj u tituli. Napisao sam i pobednicki govor samo za tebe, pobednicki post koji cu pustiti ovih dana, nakon sto prodje ovaj tuzan period za nas Forum.
  • Finale Lige prvaka LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 27.5. u 01:05 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
 • Teme

×
×
 • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use