Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Danas je ponuda jako boja nego juce sto se tice NBA.Dosta zanimjivig utakmica i mnogo igraca u ponudi.Za danas sam izdvoijo 4 igraca za analizu,ali cu postirati i nekoliko igraca bez analize kao predlozi koji se glavno temele na osjecaj :) , pa da pocnemo.

1. N. Vucevic under 20.5 @1.85   15 pts

Veceras Orlando docekuje Phoenixa.Kao i sta sam napisao juce Phoenix brani solidno pozicije centar ( juce je Whiteside dao samo 9 poena ) i ovu granicu na Vucevica mi se cini visoka.Dosad u karieru samo jednom je prebacio ovu granicu protiv Phoenix ( dao je 21 poen ) ali tada Phoenix je imao samo 1 vistinski centar u rosteru,drugi su bili ozjedeni.Danas Orlanda mislim da ce napasti vise preko Oladipa,Fournier i mozda Hezonja ako dobije sansu,jer igra boji u zadnje vreme.

2. J. Valanciunas over 11.5 @1.85  EDIT : Granica je povecana u Mozzartu na 12.5   17 pts

Valanciunas ne volim bas mnogo igrati,ali veceras moram iskoristiti ovu granicu koju spored mene je dosta mala.Toronto docekuje Portland,ekipa koju brani reket najslabije u ligi i mnogo timova bas preko nivni centra baraju sansu za pobede protiv njih.Ovu tekmu ce biti veoma interesantna jer oba tima su u odlicnu formu i se bore za boji mesto u play-off.Isto taka mislim da ce pasti mnogo poena,spored mene +210.Valanciunas protiv Portlanda uvjek je bio na granici izmedju 13-14 poena,a danas mislim da moze prebaciti i ove brojke.

3. J. Wall over 19.5 @1.85  17 pts

Veceras cemo gledati re-match od pred nekoliko dana,sa tim sto ovaj put L.James ce igrati za Cleveland.Na zadnji match Washington je demolisao Clevelanda i danas momcadi Clevelanda  ce biti motivisani dodatno za odmazdu.Wall na prethodni match je ubacio 21 poen a igrao je samo 29 minuta zbog blow-outa.Danas mislim da ce biti tesan match koji Cleveland treba dobiti,jer ipak tim se bori za NBA naslovu prvaka.Uz to Wall nece imati premnogu odmora na utakmicu i mislim da ce morati da igra 35-40 minuta i ide na Irvinga koi ne moze se pofaliti sa dobro igru u odbrani,tako da ovu je jako dobar pick za veceras,a i granica je odlicna,nisam ocekivao da bude ispod 20.

4. Z. Randolph under 17.5 @1.85  25 pts

Randolph veceras ce igrati protiv tim koji odlicno brani reket.Favors i Gobert su odlicni defanzivni igraci i ne dozvojavaju lesni poena pod kosa.

U zadnjih 2 sezona Randolph je samo jednom prebacio ovu granicu protiv Utah ( 18 poena ) ali tada gravni centar Utah je bio Kanter igrac koji ne je nimalo dobar defanzivac kao Gobert.Ovu sezoni ovi 2 tima su igrali vec 2 puti i Randolph je dao 10 i 8 poena.Postoi mogucnost da Randolph udje u problem sa osobnim pogreska rano u utakmici pa da presedi pogolem dio na klupu. ( malu napomenu da proverite granici u drugi kladionica zato sto ja sam vec nasao granici od 18.5 kod mene )

To je to od mene sta se tice analize,a sad cu postaviti nekoliko predloga koji se baziraju na moj osecaj,a ne na nekoju analizu.

1. V. Oladipo over 16.5 @1.85  void

2. K. Walker over 22.5 @1.85  33 pts

3. G. Hayward over 20.5 @1.85  18 pts

4. B. Lopez under 21.5 @1.85  20 pts

5. J. Clarkson over 17.5 @1.85  void

6. K. Porzingis over 15.5 @1.85  15 pts

7. D. Wade under 20.5 @1.85  21 pts

Sretno veceras :)

Objavljeno

- Los Angeles Lakers/D.Russell (18.5)  manje  1.85
Stake:100
Dobitak:185  +8,5

- Memphis Grizzlies/Z.Randolph (17.5)   manje  1.85
Dobitak:185

- Toronto Raptors/K.Lowry (21.5)   manje  1.85

- Miami Heat/H.Whiteside (15.5)  manje  1.85

- Milwaukee Bucks/K.Middleton (21.5) manje 1.85
Stake:300
Dobitak:555

Sretno svima ;)

Objavljeno

- Los Angeles Lakers/D.Russell (18.5)  manje  1.85

- Memphis Grizzlies/Z.Randolph (17.5)   manje  1.85

- Toronto Raptors/K.Lowry (21.5)   manje  1.85

- Miami Heat/H.Whiteside (15.5)  manje  1.85

- Milwaukee Bucks/K.Middleton (21.5) manje 1.85

Stake:300

Dobitak:555

Sretno svima ;)

izvini sto se mesam u tvoj rad,ali zanima me zasto je denes Whiteside manje staven,kad ti igras igraca koji su bili 3 pute OVER za redom ako se ne lazem? a Whiteside juce je zavrsio UNDER pa me zanima je li to greska ili namerno je staven?

Objavljeno

izvini sto se mesam u tvoj rad,ali zanima me zasto je denes Whiteside manje staven,kad ti igras igraca koji su bili 3 pute OVER za redom ako se ne lazem? a Whiteside juce je zavrsio UNDER pa me zanima je li to greska ili namerno je staven?

Imao je dva duplanja niz...eto utrpao sam ga zbog cijelokupne statistike,nastavljam ga duplati i nikako se nemjesas u rad,vec kritiziraj i iznesi svoje misljenje,svacije misljenje cijenim ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use