Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 7.3.2016. (Live)

Goksim

Recommended Posts

Ekipa neki se mozda sjecaju info za utakmicu Kvarner-Kastela prije nekih mjesec mjesec i pol. Danas igraju Zadar-Sutjeska, cijeli grad vec danima bruji o mogucoj kuhinji. Zadrovim igracima kasne place, ne mogu ni gore ni dolje na tabeli, ne mogu u Europu a Sutjeski treba za opstanak. Idealna situacija za neke mucke. Kvota je abnormalno pala na nasim sa 3 na 1.7. U bet365 je sinoc bila 2.4 sad uopce nama u ponudi. Vidim da unibet drzi 1.65, kod william hilla nisam vidio u ponudi. Jel moze ko provjeriti ostale klade jel ima gdje, ja sam na putu nazad ne stignem sad. Odgodio sam put radi ovog. Poslije izadem sa tocnim informacijama nakon sastanka s par igraca Zadra

Ekipa neki se mozda sjecaju info za utakmicu Kvarner-Kastela prije nekih mjesec mjesec i pol. Danas igraju Zadar-Sutjeska, cijeli grad vec danima bruji o mogucoj kuhinji. Zadrovim igracima kasne place, ne mogu ni gore ni dolje na tabeli, ne mogu u Europu a Sutjeski treba za opstanak. Idealna situacija za neke mucke. Kvota je abnormalno pala na nasim sa 3 na 1.7. U bet365 je sinoc bila 2.4 sad uopce nama u ponudi. Vidim da unibet drzi 1.65, kod william hilla nisam vidio u ponudi. Jel moze ko provjeriti ostale klade jel ima gdje, ja sam na putu nazad ne stignem sad. Odgodio sam put radi ovog. Poslije izadem sa tocnim informacijama nakon sastanka s par igraca Zadra

supersport daje 1.75 ali kad je uzmu M.T i porez to je zapravo 1.57. a ostalo nigdje nisam našo. ( uz naravno unibet 1.65)

Kopiram posto od kolege iz Live podforuma budući da je danas nešto slabija ponuda, a info je zanimljiv pa svakako vrijedi malo posvetiti pažnju navedenoj utakmici jer nije baš uobičajno da koef. toliko pada i da se utakmice miću iz ponude...

Digla se kvota u ss na 1.95. Direktor Skroce izjavia da nema sanse da bude pusteno. No sto to vrijedi ako se igraci dogovore iako i da je kuhinja on mora izaziti s takvim izjavama. Vise informacija od mene iza 2. Cim ja djelujem, javljam ovdje

SC9IiUy.png

evo zašto je narasla kvota na sutjesku

rast kvote moze biti iz vise razloga, jedan od razloga je i puno uplata na kontra tip, pa kladionice povecaju kvotu da bi privukli kladionicare, također razlog moze biti i kladionicarska patka-navlakusa... treba biti oprezan... sad dobru sansu imaju oni koji su uplatili na zadar na koef visi od 2,0 da kontriraju... a za nas sve ostale bi bilo najpametnije da ta tekma bude no bet...

rast kvote moze biti iz vise razloga, jedan od razloga je i puno uplata na kontra tip, pa kladionice povecaju kvotu da bi privukli kladionicare, također razlog moze biti i kladionicarska patka-navlakusa... treba biti oprezan... sad dobru sansu imaju oni koji su uplatili na zadar na koef visi od 2,0 da kontriraju... a za nas sve ostale bi bilo najpametnije da ta tekma bude no bet...

Unibet daje za Zadar 1.60 a Sutjesku 2.25

Ne zavaravajte se kvotom. Ovo sto raste kvota naZadar njima ide u prilog. Bez place su, ali jaci od sutjeske, danas svi igraju kladionicu pa tako i igraci timova.. Ovo im je prilika da sami sebi placu zarade rekreativno. Potaknut iskustvom gdje igraci zrinjskog provedu u kladionici kao i mi sto ovdje komentiramo.. Stavljaju vecinom na sebe kad su u krizi financijski, rijetko kontra sebe.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use