Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 7.3.2016. (Live)

Goksim

Recommended Posts

Zadar-Sutjeska (ki) 2 2.40

Tajfun-Igokea (ki) 2 1.55

Mega-Metalac (ki) 2 3.05

kv. 11,35 ; 2/10 Wwin

Znači danas ću probati sa jednim tripleom ovih ekipa kojima treba pobjeda u ABA ligi (manji ulog). Igra se zadnje kolo, dosta je kalkulacija pa krenimo redom.

Mega Leks u svojoj dvorani dočekuje Metalca. Što se Mege tiče, oni su osigurali 4. mjesto i duel sa Budućnosti, znači ne mogu gore a ne mogu ni dole. Što se forme tiče, osvojili su domaći kup pobjedama nad Konstantinom, Metalcem i Partizanom. A što se ABA lige tiče imaju 2 vezana poraza, u kolu prije spomenutoga kupa izgubili su od Union Olimpije u svojoj dvorani, a neki dan su teško poraženi na gostovanju Krke. Metalac se nalazi jedno mjesto od zone ispadanja, danas ako izgube a Sutjeska dobije u Zadru, oni vjerojatno ispadaju, a igra se u isto vrijeme pa nema kalkuliranja nikakvoga. Forma nije loša, izgubili su upravo protiv Mege u kupu a prije toga dobili Borca. Neki dan su u ABA ligi dobili jako važnu utakmicu protiv Olimpije u svojoj dvorani i to bez većih problema. Metalac je u jako lošoj gostujućoj formi, imaju samo dvije gostujuće pobjede ove sezone, protiv Krke i Igokee. Mega je jača ekipa i dobili su ih neki dan ali idem nekom logikom da Megi ne treba, ne bi se čudio ni kada bi odmarali igrače, a Metalcu gori i vjerujem da će više gristi, kvota vrijedna igranja.

Tajfun je ove sezone najgora ekipa ABA lige i trenutno su jedini oni osigurali ispadanje ove sezone. Slovenci su u jako lošoj formi, u posljednjih 15 utakmica imaju samo dvije pobjede, a imali su i niz od 10 vezanih poraza. Prvo pobjedu ostvarili su protiv Sutjeske, a drugu neki dan u kupu protiv Senčura. U posljednjem kolu izgubili su od MZT-a 7 razlike. Igokea je trenutno 11. na tablici i kao što sam gore spomenuo i oni igraju u isto vrijeme i nema kalkuliranja, ako izgube mogu se naći u krugu ekipa među kojima bi ispali. Nakon što su upisali tri vezane pobjede, doživjeli su i tri vezana poraza ali na gostovanjima kod Krke i Budućnosti i kući protiv Zvezde. Taj niz prekinuli su pobjedom protiv Zadra prošlo kolo. Da ne duljim previše, bolja su ekipa, treba im i očekujem pobjedu.

Još jedna utakmica gdje igraju „onaj što mu treba i onaj što mu ne treba“ je ona između Zadra i Sutjeske. Zadar je svoje odradio, osigurao ostanak u ligi, a ne mogu se boriti za Europu jer imaju loš omjer sa Partizanom. Imao je Zadar onu jednu crnu rupu krajem 12-og i početkom prvog mjeseca ali su brzo to nadoknadili. Nakon toga forma im je promjenjiva. U kupu su dobili Cibonu pa izgubili od Cedevite, a u ABA ligi su prošlo kolo izgubili od Igokee. Eh Sutjeska. Danas od nje svi zavise. Njima treba pobjeda ako išta žele, ako izgube nema nikakvih kalkulacija i ispadaju. Prošlo kolo ostvarili su jako važnu pobjedu pobjedivši Budućnost u svojoj dvorani nakon produžetaka. Vjerujem da Zadar neće pustiti, znamo da je to grad koji živi za košarku, ali kao i sa ovim parovima gore vodim se logikom da će Sutjeska ginuti na parketu i da će dati zadnje atome snage jer oni nemaju šta kalkulirati jer im igra samo pobjeda.

Sa svime se slazem ali nikako mi nije jasan ovoliki pad kvote na Zadar, na Wwinu bas sa 2,25 na 1,55. Nisam pametan

Jel ima tko iskustva koliko se ceka u unibetu na odobrenje uplate? Pisalo je par minuta i da provjerim po history al proslo je i dosta vise od par minuta uplate i ise da je jos autorizacija

obično bude iste minute a max. je 15 minuta po pravilu... U 99% slučajeva sve odobravaju i sve prolazi...

Ovako ljudi..ja sam u all inu na sutjeski al doslovno. Dva igraca su mi potvrdila i to mi je bilo dovoljno. Nista u zivotu nije 100 posto sigurno al ovo je mislim prilika koju se isplati pokusati pa cak i po cijenu pada. Trenutmo najisplativike je u unibetu pa u bet365. Sretno svima. Znaci dvojka na sutjesku. Pozz

Hvala na podijeljenoj info !

Navodno Zadar daje besplatne ulaznice, da napune dvoranu... po nekoj logici, ja to nebih radio ako mislim pustiti utakmicu... za mene, čista 1 :)

Prijatelju uz duzno postovanje ovdje ne postoji logika u ovom slucaju. Moze biti 10 000 ljudi al kako moze gledatelj skuziti da li igrac namjerno faljiva sut ili jednostavno ima los dan?

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use