Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 7.3.2016. (Live)

Goksim

Recommended Posts

Uzas izgubia sam 10 godina zivota gledajuci utakmicu. Ne znam sto reci osim isprike svima imao sam najbolju namjeru al jbg i vjerujte nitko danas nije izgubio novaca koliko ja. Mogu poslije staviti listice nije problem. Ne znam koliko su ovi Sutjeskini bili losi i faljivali ciste zicere i suteve dobia sam dojam koda su se sami kladili kontra sebe iako sumnjam. Prenekvalitetni su to je ocito. Zadrov amerikanac odigrao jednu od boljih partija u sezoni, strasno. Imala je sutjeska i napad za pobjedu al jbg. Jos jednom isprike svima a ja sutra idem u razgovor sa ovom dvojicom iz Zadra. Iako sto mi to sad vrijedi

Svaka čast na trudu i želji da ovo podjelis sa svima nama. Šteta šta nije prošlo,ali pitanje je koji su razlozi. Ako je netko pokušao ikad namjestiti rezultat na utakmici zna da to nije baš tako lako, za takvo nešto moraju sve tri strane biti suglasne, a ne samo nekolicina igrača, trener ili sudac.

Celtic U20 trenutno gube na poluvremenu od St Mirrena 0:1 na svom terenu. Do sad imaju 19 pobeda i remi u 20 tekmi, dok ni Sveci nisu loši 14-4-5 na trećem mestu. Ipak Kelti su u jakom sastavu ovde (čak pet igrača iz prvog tima su na terenu), sa podrškom seniorskog kapitena Skota Brauna sa tribina i u dobrom raspoloženju posle pobede protiv najomraženijeg rivala u prošloj rundi. 

Statistika iz prvog poluvremena: korneri 6:0, posed lopte 70 - 30, sutevi 5-1

Vrlo moguć preokret ovde ko igra live...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use