Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

There's nothing here yet

  • Posts

    • Jbg kolega @LeonardoDrugi,puno toga imas da je ovo, da je ono.. Da meni nije Cl.Brugge u 97 primio gol za 3:3, da Fener kod kuce nije izgubio trule C.Zvezde 15 razlike, da Partizan nije izgubio u Zadru 20 razlike, da je Svedska u zadnjih 30 sec utakmice iskoristila sedmerac protiv BiH za pobjedu od 10 razlike, da ne nabrajam vise, razlika izmedju mene i tebe bi bila 5-6 pogodaka u moju korist. Stari rimljani bi rekli "Da su babi muda, bila bi djed"..
    • Hej @josip123 Uzivaj. Sada dolazi najlepsi deo zivota. Ovih dana ce da te zovu administratori da im das broj bankarskog racuna da ti uplate novac. Nadajmo se da im je ostalo nesto para, s’obzirom koliko su mene isplacivali svih ovih godina. Cestitamo ti svi sa Foruma potpuno zasluzeno osvojeno prvo mesto u drugoj, amaterskoj. Sta ti je zivot, majko moja. Do juce si igrao sa administratorima u drugoligaskom blatu, a vec  sutra ces imati privilegiju da igras sa mnom. Sada je najvaznije da uzivas u slavi, a posle cemo brinuti o tome, sta ces da radis kada se sledece godine u ovo vreme, budes vracao u drugoligasko blato. Sada uzivaj, a na jesen pogledaj gde su na tabeli zavrsili nekadasnji pobednici druge lige, ovi cirkusanti @unkdy i @Iblaz93 A ti kolega @BoskoBuha samo da znas, da ti Arsenal nije dao gol u 89-om minutu, a meni da Leverkusen jeste, i da je Partizan pobedio, danas bih bio cetvoristruki prvak prve lige. Kolegi @josip123 jos jednom cestitke sto na jednu godinu napusta drugoligasko blato, a sebe proglasavam svecem sto sam kreirao drugu ligu, pa sada svi imamo prilike da gledamo pravu dramu u poslednjem kolu druge, amaterske gde ce se odlucivati drugo mesto.  Hej @Joker93 Upravo si imao prilike da vidis zasto je sveta Poslednja Sansa najteze takmicenje na svetu, kada je moguce da padnes u predposlednjem kolu na Unicaji kod kuce. Ali, na kraju, ipak imas prilike da sam odlucujes o svojoj sudbini, bas kao i kolega @nutrija A vi administratori za poslednje kolo uopste ne morate postavljati vase predloge. Uopste nije vazno da lì cete biti trinaesti ili petnaesti na tabeli druge lige. Bolje iskoristite to vreme da budete ono sto bi trebalo da budete na Forumu, a to je nas servis i da postojite zbog nas. Napisite tacno u decimale kolika je razlika izmedju kolega @Joker93 i @nutrija da bi mogli da pratimo kakvu ce strategiju izabrati u drami poslednjeg kola. Zivela sveta Poslednja Sansa i onaj ko je kreirao.  
    • Olympiacos - Fiorentina oba daju (1.83) ili Kaabi daje gol (3.25) bet365 U srijedu na OPAP Areni u Ateni, Olympiakos i Fiorentina suočit će se u finalu Konferencijske lige. Može li Olympiakos postati prva grčka momčad koja će osvojiti europski trofej? Olympiakos je postigao 16 golova u posljednjih šest susreta Konferencijske lige. Ayoub El Kaabi postigao je pet golova u polufinalnom dvoboju protiv Aston Ville. Olympiakos je započeo europsko putovanje u Europskoj ligi. Nakon što su završili grupnu fazu na trećem mjestu, prebačeni su u nokaut fazu Konferencijske lige. Na putu do finala eliminirali su Ferencvaros, Maccabi Tel Aviv, Fenerbahce i Aston Villu. Fiorentina je stigla do svog drugog uzastopnog finala Konferencijske lige. Odlučni su ispraviti pogreške iz prošle godine. Točno prije 12 mjeseci su izgubili sa 1-2 od West Hama. Viola je prošla Maccabi Haifu, Viktoria Plzen i Club Brugge na putu do novog finala. Olympiakos je imao razočaravajuću domaću sezonu. Završili su na 3. mjestu u Super ligi. Ovdje se bore za mjesto u Europskoj ligi sljedeće sezone. Unatoč tome, njihova kontinentalna forma bila je izvrsna ovog proljeća. Španjolski trener Jose Luis Mendilibar radi nevjerojatan posao s ovom grupom igrača. Španjolac je treći stalni menadžer momčadi ove godine. Olympiakos je bio posebno impresivan u ofenzivi u polufinalnim susretima protiv Aston Ville. Činjenica da su postigli šest golova protiv Ville u dvije utakmice govori puno. MOGUĆE POSTAVE Olympiacos: Tzolakis; Rodinei, Retsos, Carmo, Quini; Hezze, Iborra; Fortounis, Chiquinho, Podence; El Kaabi Fiorentina: Terracciano; Dodo, Milenkovic, Martinez Quarta, Biraghi; Arthur, Mandragora; Gonzalez, Beltran, Kouame; Nzola Fiorentina također igra napadački nogomet pod Vincenzom Italianom. Osam posljednjih utakmica u svim natjecanjima donijelo je golove na obje strane terena. Niz uključuje i pobjedu od 3-2 u gostima protiv Cagliarija prethodnog tjedna. S obzirom da su obje momčadi jako ofanzivne ove sezone, glavna oklada bit će da će obje momčadi postići golove uz kvotu od 1.83. (Koeficijenti 28.5. u 16:30 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Drugi izbor bit će Ayoub El Kaabi za postizanje gola u bilo kojem trenutku po atraktivnoj kvoti od 3.25. Marokanski napadač vodeći je strijelac natjecanja s deset golova u samo osam utakmica ove sezone Konferencijske lige. Pet golova postigao je u polufinalnom dvoboju protiv Aston Ville. Ako itko može nanijeti štetu Fiorentini u ovom finalu, to je El Kaabi. (Koeficijenti 28.5. u 17:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Hvala, konacno da i pored tvog imena koji je jedini osvajao PS, stoji jos neko ime.. hvala jos jednom.
    • Ne znam sta ima da se cestita, ali hajde da cestitamo kolegi @BoskoBuha i matematicki osvojenu svetu Poslednju Sansu. Tuzan je ovo dan na ovom smesnom Forumu. Hej @BoskoBuha Cestitam ti potpuno zasluzeno prvo mesto u svetoj Poslednjoj Sansi. Uzivaj u tituli, tvojoj prvoj i poslednjoj, zasluzio si je bas kao i Leicester u engleskoj Premier League. Niko ne zna kako su je osvojili, ali su je osvojili. Dok ne ispadnes, bas kao sto je i Leicester ispao u drugu ligu, uzivaj u tituli. Napisao sam i pobednicki govor samo za tebe, pobednicki post koji cu pustiti ovih dana, nakon sto prodje ovaj tuzan period za nas Forum.
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use