Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

C.Paul over 20.5 @1.75 Tonybet - povreda u 3/4

Tek sad ovo vidim i moram uzeti Paula na ovoj granici. Igrao sam ga dva puta u prvoj i trecoj protiv Portlanda i svaki put je ispostovao. Inace, sva 3 puta je isao preko od pocetka playoffa i mislim da ce ponovo veceras. Lillard je sjajan scorer, ali u odbrani nije nesto posebno i Paul ce sigurno naci nacina da ponovo dodje do 21+ poena. Takodje, jako vazna utakmica za obe ekipe jer se ovde mozda sve lomi, a ako rezultat bude egal kao u prosloj onda ce glavne suteve uzimati Paul.

Objavljeno

Al Jefferson over 6.5 rebounds @1.70 Supersport

Tipovao sam isto ovo u prosloj. Big Al je upao u prvu postavu i dobija vise minuta. U prosloj je uhvatio 8 skoka i to odradio do sredine 3/4. Isto kao i kod Portlanda, jako bitan mec za Charlotte koji je podigao samopouzdanje posle one pobede za vikend i vratili sanse. VEceras ce sigurno ici na pobedu kod kuce a Big Al ima veliku rolu u tom cilju. Ocekujem ga ponovo na 8-9 skoka najmanje...

Objavljeno

Aminu over 7.5 rebounds @1.85 Supersport

Tesko je objasniti kako je u prosloj uspeo ostati na samo 7 skokova (a vecina nas ga je imala na over 7.5), ali sumnjam da ce se to ponovo desiti veceras. U prve dve je isao debelo preko ove granice, a kako vidim i veceras ce. Ocekuje se ponovo brza kosarka uz puno suteva a samim tim i puno skokova. Glavni skakaci kod Portlanda su naravno Plumlee i Aminu. Plumlee je u prosloj "ukrao" par skokova u prvom poluvremenu, to sam video a kasnije otisao da spavam. Inace, Plumlee je u toj tekmi uhvatio 21 skok, sto ilustrira koliko je tu bilo promasenih suteva za hvatanje itd.

Prosli put nas je za...bo, ne verujem da ce veceras ponovo :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use