Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Slovacka-Bjelorusija

po onom sto sam vidio i u prvih deset minuta, Bjelorusi nisu nista losiji od Slovacke, dapace, igraju jako dobro. Slovacka jucer razbijena od Njemacke 5:1. Za koef 3+ moram probati na Bjelorusiju.

O Slovacima smo jucer sve pisali pa se necemo ponavljati, Bjelorusija podjednaka kao Njemacka u najgorem slucaju

Objavljeno

Šta je ovo, opet Englezi neće kartoni? Sunderland je riješia sve u prvom poluvrimenu.

Pa sve naopako. Ispricavam se ko me popratio za kartone zadnja dva dana. Ono jucer necu komentirat a danas u dvije nebitne utakmice over kartona a ona u kojoj je trebalo bit, under. A jaooo

Objavljeno

Ma ne tribaš se ispričavat... mislim lipo je to, al svako ko se kladi, kladi se na svoj rizik. Ja sam pročita tvoju analizu, i iša sam je sam provjerit, jer nikad ne igran jer je eto neko nešto napisa, to je brzi put u bankrot. I svidila mi se, sve se podudaralo, osim sriće koje je negdi pobigla još u petak.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use