Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 15.6.2016. (Live)

Goksim

Recommended Posts

Da li vi mislite da je danas baš premala kvota na Francuze iako su favoriti veliki. Oni meni nisu pokazali neku superioznost u utakmici protiv Rumunije. A ni Albanija nije jedna od onih reprezentacija poput San Marina, Lihteštajna, Luksemburga da bi na njih stavili kvotu 17. Imaju neki kvalitet čim su se plasirali na EURO. Ja mislim da se isplati probati igrati na iznenađenje. Tip x2 u bet365 je sa koeficijentom 4.00 po meni odličan za probati.. 

Da li vi mislite da je danas baš premala kvota na Francuze iako su favoriti veliki. Oni meni nisu pokazali neku superioznost u utakmici protiv Rumunije. A ni Albanija nije jedna od onih reprezentacija poput San Marina, Lihteštajna, Luksemburga da bi na njih stavili kvotu 17. Imaju neki kvalitet čim su se plasirali na EURO. Ja mislim da se isplati probati igrati na iznenađenje. Tip x2 u bet365 je sa koeficijentom 4.00 po meni odličan za probati..

A i ja sam imo takvo razmisljanje, ali nekako sam zakljucio da su mozda odugrali u grču prvu utakmicu. A nije albaniju iskusna neka reprezentacija da zna odigrst ovakve utakmice. Mislim da ce francuzi danas dobiti. Ne kazem da ce biti lagano, ali sam misljenja da ce dobiti lakse nego prvu utakmicu. Ono je ipak bilo otvaranje i bila je tu određena nervoza prisutna. Sad kolko je tecaj realan neam nis pametno za reć, al mislim da francuzi to uzimaju

ma teško da će oni domaćinu skinit bodove

Albanija sigurno najlosija ekipa eura, da nije bilo onog sa onim dronom i euro zavjere protiv srbije albanija bi euro igrala na playstationu

Uzeo sam Azijski 0.0 na Slovake protiv Rusa. Slovaci su izgubili od Walesa sto je za mene osobno bilo iznenadjenje, danas im je biti ili ne biti. Rusi su izvukli bod protiv Engleske i nece sigurno juriti. Slovaci su jako dobra ekipa i mislim da nece izgubiti danas nikako. Za kraj i malo teorije zavjere i urote, UEFA i domacin Francuska bi odahnuli da Rusi odu doma vec nakon prvog kruga, mislim da su dosta vidjeli od Rusa. Mozda su i suci dobili kakav naputak...

Uzeo sam Azijski 0.0 na Slovake protiv Rusa. Slovaci su izgubili od Walesa sto je za mene osobno bilo iznenadjenje, danas im je biti ili ne biti. Rusi su izvukli bod protiv Engleske i nece sigurno juriti. Slovaci su jako dobra ekipa i mislim da nece izgubiti danas nikako. Za kraj i malo teorije zavjere i urote, UEFA i domacin Francuska bi odahnuli da Rusi odu doma vec nakon prvog kruga, mislim da su dosta vidjeli od Rusa. Mozda su i suci dobili kakav naputak...

Po meni u prvih pola sata rusi ovo dobivaju

Edit:taman sto napisah evo gola haha

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use